Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse groeit: 'Denk dat wij een grote kans hebben om kampioen te worden'

Laatste update:

Vitesse wist dit seizoen al te winnen in de Amsterdam ArenA en verliet zaterdag ook als winnaar het Phillips Stadion. De ploeg van Peter Bosz was met 2-6 te sterk voor PSV en staat nu al een tijdje bovenaan in de Eredivisie. Een knappe prestatie, zeker gezien het vertrek van Wilfried Bony en Marco van Ginkel. In Arnhem groeit het geloof in een mogelijk kampioenschap voor Vitesse.

/

De equipe van Bosz heeft na zestien wedstrijden twee punten meer dan belangrijkste achtervolger Ajax. "Ik denk dat wij een grote kans hebben om kampioen te worden. We halen veel vertrouwen uit de goede resultaten die we hebben behaald", zegt spits Mike Havenaar in De Telegraaf. Kelvin Leerdam vult aan: "Als je dit soort lastige wedstrijden wint, kan het een heel mooi seizoen worden."

Bosz was zondagavond te gast bij Studio Voetbal en gaf bij dit praatprogramma toe dat hij zich wel zorgen heeft gemaakt toen duidelijk werd dat Theo Janssen in het restant van het seizoen niet meer kan meedoen. De coach moest daardoor een andere weg inslaan op zijn middenveld. "Dat is bijvoorbeeld ten koste gegaan van Valeri Qazaishvili, maar Christian Atsu is daardoor juist weer in de ploeg gekomen."

Denk jij dat Vitesse kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

opvallend hoeveel mensen nu denken dat vitesse kampioen wordt vorige week was het nog maar 30 procent, als vitesse zo blijf spelen verwacht ik echt wel dat ze mee gaan doen maar elke team heeft uiteindelijk een inzinking en ik wacht aff om te kijken hoe vitesse daarmee zal omgaan, stel je voor dat vitesse kampioen word heb ik het idee dat ze niks in de CL te zoeken hebben, hoewel die russen altijd met geld kunnen gaan strooien om CL waardige spelers te halen maar dat zie ik niet snel gebeuren.

9 december 2013 om 08:39

Het is juist opvallend hoeveel mensen nog steeds denken dat Vitesse níet kampioen kan worden. Want dat kan natuurlijk absoluut. Of het gaat gebeuren moeten we nog maar zien, we zijn nog niet eens halverwege. Maar als je de vraag in deze poll met "nee" beantwoord dan houd je jezelf flink voor gek....

9 december 2013 om 09:32

Hoezo houd je jezelf dan voor de gek? Je mag dus niet denken dat Vitesse niet kampioen word? Ik denk gewoon dat ze dit niveau niet het hele seizoen nog volhouden. Zijn ook te afhankelijk van een aantal spelers naar mijn mening, als Piazon of Propper wegvalt, dan gaat Vitesse het heel moeilijk krijgen.

Gun ze het van harte hoor, maar denk dat het niet het beste voor Nederland is als zij straks Champions League spelen. Of ze moeten eens wat spelers kopen ipv huren, want hier hebben ze op lange termijn geen hol aan.

9 december 2013 om 09:41

De vraag is of ze kampioen kúnnen worden, niet of ze kampioen wórden. Lezen, Ritalin!

Zo afhankelijk zijn ze niet hoor van Piazon en Pröpper. Voor Piazon heb je Kakuta en voor Pröpper heb je Junior Santos van Everton of Theo Janssen als die over een paar maanden er weer bij is. In de breedte is Vitesse er dit seizoen juist heel erg op vooruit gegaan.

Als ze Champions League gaan spelen willen spelers juist blijven en kunnen goede spelers makkelijker worden aangetrokken. Dus ook je laatste alinea is onjuist.

9 december 2013 om 09:57

Dan alsnog stel ik de vraag, waarom houd ik mezelf dan voor de gek? Ik denk gewoon dat Vitesse niet kampioen KAN worden. Dat KAN ik toch vinden?

En denk dat je je verkijkt op hoe afhankelijk ze van bepaalde spelers zijn. Piazon bijvoorbeeld heeft in zijn eentje al genoeg wedstrijden voor Vitesse gewonnen dit seizoen.

En zolang ze geen inkomsten krijgen, kan je door die financial fairplay ook geen spelers aantrekken. Al die gehuurde lui is leuk, maar je hebt er verder geen hol aan want Vitesse kan ze niet verkopen.

9 december 2013 om 10:11

Ritalin, dat is iets anders dan wat je daarvoor zei. En nogmaals, ik vind het flink naïef van je door te denken dat Vitesse niet kampioen KAN worden. :-}

Die gehuurde "lui" gaan we niet verkopen nee. Maar wellicht wel een Pröpper of 1 van de vele andere spelers die onder contract staan en het uitstekend doen. Bovendien heeft Vitesse Bony en Van Ginkel voor miljoenen verkocht, dus verkopen van contractspelers blijkt wel degelijk mogelijk.

9 december 2013 om 10:53

Ritalin, als je zegt dat het niet kan, dan zeg je dus: dat is onmogelijk. Hoe weet je dat zo zeker? Begrijp me niet verkeerd; ik ben ook zeer sceptisch, maar het is nogal kortzichtig (zelfs arrogant) om te zeggen: het kan niet, het is onmogelijk.

9 december 2013 om 08:41

De mensen die vorige week "nee" zeiden, die hebben dus schijnbaar weinig verstand van voetbal. Vitesse is een sterk geheel met een paar individueel erg sterkte spelers.
Dat maakt je in Nederland gewoon een kampioenkandidaat.

Verder hebben ze een aantal keren natuurlijk geluk gehad, maarja, dat dwing je af en dat heb je als kampioen gewoon nodig. Ze verspelen weinig punten, scoren erg makkelijk, zijn verdedigend sterk en spelen leuk voetbal. Als ze niet teveel last krijgen van inzinking, dan zijn ze gewoon kandidaat.

9 december 2013 om 08:43

Als er nog paar spelers bijkomen dan heb ik ook het volste vertrouwen erin.

9 december 2013 om 08:46

Dat is niet eens nodig. Het enige wat nodig is, is een tweede spits. Gewoon Pedersen terug halen van zn verhuurperiode!

9 december 2013 om 09:18

Precies jij snapt het....
Snapte zoiezo niet waarom hij verhuurt was.

2 klassen beter dan havenaar en die weggevlogen snuifduif bij elkaar. Scoorde zelfs nog in zijn laatste wedstrijd voor zijn verhuur dacht ik...

9 december 2013 om 13:55

Inderdaad. Nou is pedersen ook geen topspits maar kan hij wel goed afjagen en dat heeft Vitesse nodig met de visie van Bosz!

Waarom niet. Ze hebben een mooie selectie. Maar het zou wel slecht zijn voor het Nederlandse voetbal.
Niet alleen vanwege de koopdrang, maar ook vanwege het publiek. Met die paar supporters. Ze spelen goed voetbal maar er komt nog geen kip op af

9 december 2013 om 08:44

Waar haal je koopdrang vandaan dan, leg eens uit?

9 december 2013 om 08:48

Ik denk dat hij huurdrang bedoeld

9 december 2013 om 08:49

Hij bedoeld denk ik de 20 miljoen voor vejinovic en leerdam

9 december 2013 om 08:55

Chelsea's koopdrang. Er lopen er 6 van Chesea omdat hier de regels strakker zijn.

9 december 2013 om 10:30

@angii

Ik weet niet waar jij je informatie vandaan haalt maar Leerdam en Vejinovic waren allebei transfervrij.

9 december 2013 om 10:44

Ik denk dat Angii sarcastisch was?

Daarnaast vind ik het wel erg leuk om te zien dat er op Voetbalzone ineens zoveel Vitessefans zijn... Maakt niet uit, maar het valt een beetje op!

9 december 2013 om 14:34

Dat is logisch, meer succes=meer gloryhunters. Dat heb je bij elke club, ajax psv twente enz.

9 december 2013 om 17:08

Het aantal fans van Vitesse op VZ is wel iets gegroeid, maar niet veel.
Het aantal reacties van andere supporters op Vitesse topics is daarentegen wel explosief gestegen ten opzichte van eerder.

Zal wel iets met hoge bomen te maken hebben....

Wij mogen dan al ruim 121 jaar prijsloos zijn.
Maar de hoeveelheid reacties en inhoudsloosheid ervan van andere supporters zijn pricesless!

9 december 2013 om 08:48

Koop gedrag? Er is dit jaar geen enkele speler gekocht!!!

9 december 2013 om 08:49

Zucht. Kijk studio voetbal van gisteren eens terug. Pak hem beet 4 jaar geleden toen Vitesse onderin speelde zaten er ook 17000 man. Zo kan je wel spreken van echte supporters. Daar komt bij dat er jaren lang wanbeleid is geweest en een Arnhemmer houd daar niet zo van. Na de winterstop zullen er zeker meer supporters zijn en stel ze halen de cl dan zit het elke wedstrijd vol!

9 december 2013 om 09:06

" Na de winterstop zullen er zeker meer supporters zijn en stel ze halen de cl dan zit het elke wedstrijd vol!"

ja net als vorige keer toen bij die laatste wedstrijd van de play-offs...
toen het stadion alleen maar vol zat, dankzij gratis kaartjes van de albertheijn -___-

eerst zien dan geloven hoor!

9 december 2013 om 09:14

Nogmaals 17000 supporters voor een stad als Arnhem is een mooi aantal het ziet er niet uit maar wij hebben geen fans in heel Nederland!

9 december 2013 om 15:48

daarom ben ik ook voorstander van, dan Vitesse een eigen stadion krijgt buiten het gelredome

Wanneer Vitesse/chelsea een goeie spits weet te halen ipv Havenaar (die hopelijk de eerstvolgende 4 wedstrijden sowieso al niet meedoet vanwege een schorsing wegens zijn achterlijke overtreding) dan geef ik Vitesse/chelsea zeker een goede kans. En wordt Vitesse/chelsea dit jaar geen kampioen zal het in de komende jaren wel een keer kampioen worden.

9 december 2013 om 08:46

Flinkertje, met je Vitesse/chelsea. Hoe vaak moet er nou nog benadrukt worden dat er slechts 3 Chelsea huurlingen in de basis staan? Is niks bijzonders aan in het moderne voetbal. Ik noem de ajaxboys toch ook niet steeds Ajax Kopenhagen i.p.v. Ajax Amsterdam?

9 december 2013 om 08:51

Je voelt je wel aangevallen he?? Je doet je naam wel eer aan, hoeft niet Joey, want ik kan jullie geen ongelijk geven. Iedere club zou het jullie na willen doen, ondanks dat je geen eigen baas meer bent. Tis maar waar je trots op bent 3 huurlingen van Chelsea, op de bank zitten er nog wat en daarnaast zullen het vast niet de laatste zijn die vanuit Chelsea naar Arnhem komen. Maar nogmaals zolang het loont, zal niemand in Arnhem zeiken....

9 december 2013 om 08:58

Ik voel me zeker aangevallen ja als hardleerse mensen zoals jij nog steeds met het argument over "al die huurlingen" aan komen zetten. Lees je wat beter in over de achtergronden zou ik zeggen. Of is het puur om te provoceren?

9 december 2013 om 08:58

Ben je bang dat Vitesse kampioen word en een bedreiding voor jou club is?
Klaar blijkelijk wel anders zou je niet zo reageren. Snap ik ook wel, want Ajax werd in eigen huis weg getikt door Vitesse.

Je zal met wat meer respect over tegenstanders moeten praten, dan krijg je ook sympatie terug. Vitesse/chelsea is niet respectvol en totaal overbodig. Ook provoceren als je het mij vraagt en bijzonder kinderachtig.

9 december 2013 om 08:59

Verschil is dat de Deense jongens gekocht zijn en dus eigendom van Ajax. Daarbij is Poulsen iemand die aan het afbouwen is. Bij Vitesse zitten huurlingen die bij Chelsea niet aan de beurt komen, maar als ze het goed doen zijn ze zo weer weg. Dat maakt Vitesse een reserveclubje voor Chelsea, dat is wat anders dan Ajax die een paar spelers uit Denemarken heeft gekocht. Maarja, dat zal wel aan mij liggen.

9 december 2013 om 09:00

Ajaxboys triest menneke ben je toch..

9 december 2013 om 09:02

@ritchie99 Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt zitten kijken, maar Vitesse is er een paar keer uitgekomen tegen Ajax. Ajax was constant op de helft van Vitesse en die stonden erbij en keken ernaar. Kan tactiek geweest zijn, prima, maar Vitesse heeft helemaal niemand weggetikt.
In het begin speelden ze tegen PSV ook dramatisch en raakte elke gewonnen bal meteen weer kwijt. Pas later in de wedstrijd (toen PSV de draad kwijt was) kon Vitesse er een eind aan maken (met een paar fraaie doelpunten, dat mag gezegd worden).

9 december 2013 om 09:03

Hhahaha je zegt zelf al, 3 huurlingen in de basis (laat ik voor het gemak de bank vergeten). Ik ken geen 1 club in binnen- of buitenland die dat zelfde heeft. Dus zo normaal is het niet. Dan ben je gewoon zoals Rhajax1 een reserveclub van Chelsea ga dat nou niet ontkennen, want dat zijn de feiten. Niet dat het erg is, want nogmaals iedere club zou hetzelfde graag willen. Maar helemaal zuiver is het allemaal niet, maar goed dat is Blatter ook niet dus who cares

9 december 2013 om 09:04

WIS

9 december 2013 om 09:20

Je bent gewoon een lelijke bange Trol, ajaxboys. Een trieste ajaxboy die anderen niks gunt, misselijk figuur dat je bent.

9 december 2013 om 09:25

Ik als neutrale toeschouwer vond Vitesse tegen Ajax veel beter en hebben daar dik verdiend gewonnen. Met ongelooflijke kansen was de 0-1 geen goede afspiegeling van de wedstrijd. 2-3 of 2-4 zou een realistischer beeld geven.

9 december 2013 om 09:28

Over aangevallen voelen. Volgens mij voelen veel Ajacieden zich bedreigd en aangevallen door de reslutaten van Vitesse en het beleid.

Vitesse werkt aan de jeugd met een prima complex. Daarnaast kopen wij niet zomaar spelers. De gene die gekocht zijn zoals een Bony is met winst doorverkocht, dus ene prima beleid.

En ja, Vitesse werkt prima samen met Chelsea. Ik ben er trots op, zoals Bosz ook aangeeft geeft dit mogelijkheden die er normaal niet zouden zijn.

9 december 2013 om 09:34

Jij hebt echt totaal geen verstand van wat er allemaal gebeurt bij Vitesse, dus doe dan ook alsjeblieft niet zo. Ga je inlezen, maak groep 7 af en kom dan terug met beredeneerde argumenten en misschien luisteren we dan naar je.

9 december 2013 om 09:36

Jullie kopen geen spelers omdat het niet kan door Financial Fairplay. Dan is huren van Chelsea natuurlijk een goeie optie, maar dan moet je het geen goed beleid noemen. Uiteindelijk heeft Vitesse niks aan dat gehuur, of ze moeten die spelers definitief over nemen.

En dat gelul dat er maar 3 spelers van Chelsea spelen en het dus wel meevalt vind ik onzin. Zijn toevallig wel 3 van de beste spelers bij Vitesse.

9 december 2013 om 09:44

3 van de beste spelers? Onzin. Dus Pröpper, Leerdam, V/d Heijden doen voor spek en bonen mee? De kracht van dit Vitesse is juist dat het een sterk team is dat perfect is uitgebalanceerd.

Trouwens Van Aanholt wordt al voor het 3e seizoen gehuurd. Er zijn zat spelers met een contract die niet eens een 3e seizoen draaien bij een club. Dus blijven er maar 2 huurlingen over die voor het eerste seizoen meedraaien, valt dus reuze mee!

9 december 2013 om 10:03

Ik zeg toch 3 VAN DE beste spelers? Daar vallen Propper, Leerdam en v/d Heijden uiteraard ook onder.

Ik keur het ook niet af ofzo, zeg alleen dat je er op de lange termijn geen hol aan hebt. En je kan het geen goed beleid noemen.

9 december 2013 om 10:07

Misschien is het dan geen goed beleid van Vitesse, maar wel van Chelsea die krijgen dan spelers terug die meer ervaring op doen.

Dat Vitesse uiteindelijk spelers als van Aanholt, Kalas, Kakuta voor meerdere jaren huurt is wel makkelijker voor de opbouw van het elftal.

Kalas traint nu dan mee met Chelsea, maar verwacht dat kakuta volgend seizoen nog balt in arnhem(misschien vrije transfer). Daarnaast is het afwachten wat Chelsea wilt met de spelers die nu lopen bij vitesse. Mochten ze volgend seizoen nog niet klaar zijn voor het eerste van Chelsea waarom dan niet nog een jaar bij vitesse.

Dan heb je uiteindelijk wel weer spelers die op elkaar zijn ingespeeld en mocht je CL gaan voetballen krijgen die jongens ook weerstand.(is misschien niet het ideaalste voor het nederlands voetbal, maar vergeet niet NL blijft een opleidingscompetitie helaas zo wordt het nu eenmaal gezien).

9 december 2013 om 10:09

Joeyt..

Jij mag het een prima beleid vinden natuurlijk. Ik vind van niet.

Natuurlijk loopt het nu heel erg goed! Vitesse speelt fantastisch en staat op dit moment terecht bovenaan. Maar om nu van een prima beleid te spreken gaat mij veel te ver. Want een prima beleid voer je, in mijn optiek, met eigen spelers, eigen geld en een goed langer termijn visie. En je kan mij veel vertellen, maar die is er totaal niet.

Vitesse mag per half jaar hopen op spelers van Chelsea om weer verder te kunnen. Krijgen ze die niet, dan wordt de selectie al een stuk minder aantrekkelijk. Spelers kopen mogen ze niet of nauwelijks dus die optie valt ook af.

Deze oplossing (gekocht worden door een rijke Sjeik en afhankelijk zijn van een rijke club) was de beste oplossing aangezien Vitesse anders compleet failliet zou gaan. Dus het was ook de enige oplossing. Maar om nu te spreken van een 'prima beleid'? Nee, het was gewoon de enige manier om te overleven..

9 december 2013 om 10:59

Als je ivm FFP niet kan kopen, maar wel prima spelers huren totdat je financien meer op orde zijn dmv verbeterde jeugdopleiding, stijgende bezoekersaantallen, loonkosten besparen door huur, dan noem ik dat wel degelijk beleid. Of je het eens bent met dat beleid en je erin kan vinden is twee, maar beleid is het zeker. En dat zelfde beleid maakt ons met een beetje geluk winterkampioen.

9 december 2013 om 18:59

Het is niet bepaald de eerste keer dat we dit horen.

Hoe was het ook alweer, 1 zwaluw maakt nog geen zomer....
Vitesse doet het leuk maar heeft duidelijk niet de klasse van een Ajax, ondanks dat Vitesse eerder van Ajax won schat ik de kans op het kampioenschap voor Ajax hoger in.

9 december 2013 om 08:51

Wat een arrogantie zeg. Vitesse doet niet onder qua selectie van Ajax ook niet in de breedte. Daar komt bij dat Ajax kampioen MOET worden en Vitesse geen druk heeft!

9 december 2013 om 08:51

Daar heb je helemaal gelijk in. Denk dat Vitesse een echte kandidaat is als ze net als Ajax het halve elftal winnen en dan nog steeds resultaten haalt. De bredere selectie die je dit seizoen hebt is leuk, maar we weten pas echt waar we staan als er drie van de bank gedwongen in de basis staan voor een aantal wedstrijden

9 december 2013 om 08:52

Exit: Winnen= missen

9 december 2013 om 08:53

Ajax werd thuis van de mat getikt en verloren dikverdiend. Vitesse heeft minimaal op elke linioe gelijkwaardige spelers dus ik zou maar wat terughoudender zijn. Staan niet voor niets bovenaan!

9 december 2013 om 10:50

Nee sorry man, Ajax werd beslist niet van de mat getikt ondanks dat ze in waardeloze vorm verkeerden.
Het was een wonder dat Vitesse won, ik neem ook aan dat er maar erg weinig Ajax fans zijn die bang zijn dat Ajax dit jaar geen kampioen wordt.
Vitesse is weliswaar Europees al van de mat getikt in tegenstelling tot Ajax en hebben daardoor een veel rustiger schema, een prima trainer, maar Ajax is goed genoeg om voor vele prijzen tegelijkertijd te strijden, tevens miljoenen binnen te halen via Europees voetbal, daarbij nog eens op het einde van het jaar wat spelers te verkopen wat weer miljoenen oplevert en ook nog eens een volledig nieuwe generatie klaar stoomt voor het echte werk.

Ajax is en blijft, ondanks de miljoenen of jarden uit Rusland gewoon nog de grootste en de beste.

9 december 2013 om 10:57

Niet mee eens! Vitesse staat niet voor niks bovenaan! Kwalitatief zijn ze gewoon sterker dan Ajax. Maar neemt niet weg dat Ajax ook een goed team heeft alleen het kan niet ieder jaar feest zijn natuurlijk.
Klaassen is wel echt een toppertje in wording!

9 december 2013 om 11:05

is toch om te kotsen zo'n opmerking van none(sens). Wat een arrogantie, bahbah. Dat je het serieus uit je vingers krijgt zonder je te schamen. Tuurlijk, Ajax is een grote en mooie club met veel successen, maar je doet alsof je het hier over Real hebt. Zo'n reactie is schreeuwen uit pure angst. En ik smikkel van die angst :-)

9 december 2013 om 08:58

Sorry maar Vitesse heeft duidelijk meer klasse als Ajax. Ik vind het wel een beetje competitie vervalsing al die goede spelers van Chelsea. Er gaat bij de Knvb geen belletje ringelen. Vitesse is gewoon Chelsea 2 volgend jaar Lukaku in de eredivisie en Kevin.

9 december 2013 om 14:17

Zou ie dat niet leuk vinden? Prachtige spelers voor onze competitie!

Dat hoorde we vorig jaar ook. Het probleem met Vitesse is is dat ze met gigantisch veel gehuurde spelers werken en dat die het jaar daarna misschien weer zijn vertrokken.

Garantie op een langer verblijf van de goede spelers die je huurt heb je dus niet, daarnaast is de aanvoer daar van ook geen zekerheid.

Daarom denk ik ook dat Vitesse niet elk jaar voor het kampioenschap of in de top zal mee doen. Ik denk eerder dat het een gevalletje AZ gaat worden als die Jordania er over een paar jaar misschien genoeg heeft.

Daarnaast is die huur constructie met Chelsea mede verantwoordelijk voor het 'succes' van Vitesse op het moment, garantie dat je daar gebruik van kan blijven maken of dat die spelers die daar uit voort komen succesvol gaan worden in de eredivisie heb je ook niet. Dus van daar dat ik denk dat Vitesse dit op de lange termijn niet gaat volhouden.

9 december 2013 om 09:49

Ja...... Dat hoorde we vorig jaar ook al

9 december 2013 om 10:09

Ach 2 jaar meedraaien in de top van Nederland van harte gefeliciteerd. Dat heeft het gros in de eredivisie gedaan. Er zijn er in de hele historie maar 3 clubs die het ook langer dan 6/7jaar hebben volgehouden. De rest van de clubs komen en gaan, en laat Vitesse er daar nou net een van zijn. Jordania weg, vitesse weg. Zo simpel is het.

9 december 2013 om 10:31

Jordania is al weg voor als je 't nog niet wist...

Dat jij onze club niks gunt boeit mij als supporter niet, en hoe kun je ons vergelijken met andere clubs die meedraaien in de top? Volgens mij heeft alleen Vitesse een rijke geldschieter. Het proces om kampioen te worden, en bovenin mee te blijven draaien wordt bij ons alleen maar versneld.

9 december 2013 om 13:06

@ Geelswert

Ik sluit niet uit dat Vitesse langer bovenin meedraait en misschien zelfs een keer kampioen wordt. Zolang er iemand zo gek blijft jaarlijks miljoenen te verslinden is dat in Nederland niet uitgesloten. Qua supporterschare, aantrekkingskracht voor sponsoren valt Vitesse echter in het niet bij Ajax, Feyenoord en ook PSV en Twente. Ook clubs als Heerenveen, AZ en wellicht Utrecht zijn daar verder in.

Zodra die geldschieter weg is, is dus ook de realiteit dat Vitesse weer terugvalt naar maximaal de subtop. De basis ontbreekt namelijk (net als dat bij AZ het geval was) compleet om structureel met de topclubs in Nederland te wedijveren.

9 december 2013 om 16:19

Geen enkele kleine club kan structureel meedoen in de top van Nederland. De plaats, achterban, imago, sponsors etc etc kunnen ze nooit op tegen de grote 3.
Ik vind dat clubs zoals Twente en AZ nooit structureel in de top van Nederland kunnen spelen laat staan Vitesse.
Altijd subtop blijven, met uitschieters naar boven maar niet structureel.

Het zou wel heel erg leuk zijn voor de club, maar ik denk dat het gaat naar Ajax. Zijn constant en op dreef, mAar vaak wordt het pas echt bepaald in jan/febr en mrt is de slotmaand. Feyenoord denk ik niet en PSV zal terug komen op plek 4-6 in de tweede helft.

Het zou bizar zijn want dat laat zien dat je met geen beleid en geen geld maar wel als stal filiaal van een grote club kampioen kan worden.
Want wat blijft er over van het team?

9 december 2013 om 08:50

Geen beleid?? Jij volgt Vitesse dus duidelijk niet. Roep dan ook niet dit soort dingen, want het komt onbenullig over.

9 december 2013 om 10:15

Joey Barton..

Nee inderdaad, geen beleid!

Ik snap het enthousiasme van de Vitesse supporters ook niet helemaal. Want iedereen kan toch zien dat jullie toekomst afhankelijk is van Chelsea en een rijke meneer? Dat is geen beleid, dat was de enige optie na jaren wanbeleid waarna jullie bijna failliet zijn gegaan.

Vitesse speelt fantastisch en staat terecht bovenaan met een super trainer. Maar je kan onmogelijk spreken van een goed beleid, want die is er inderdaad niet. Spreken van een goed beleid komt, in mijn optiek, een beetje onbenullig over....

9 december 2013 om 10:36

Dus je wilt andere wijsmaken dat er maar 1 manier van beleid voeren is, en dat is blijkbaar de manier die jij in gedachten hebt. Ten tweede, het beleid komt vanuit binnen de club, dus om te stellen dat er überhaupt geen goed beleid wordt geleid, neem ik aan dat je een insider bent van Vitesse.

9 december 2013 om 10:39

@ Kebm: Dat is toch juist een prima beleid!

Voor het gemak vergeet je even het beste trainingscomplex wat er is gebouwd? (papendal). En het feit dat er dit jaar 25 jeugdspelers een vast contract hebben gekregen?

De samenwerking met Chelsea en een kapitaalkrachtige eigenaar zijn de kersen op de taart binnen het beleid. Als je dit niet inziet ligt er een andere oorzaak aan ten grondslag. Mogelijk jaloezie of afgunst. Prima, voorlopig staat Vitesse nummer 1. Zonder het sterke huidige beleid was dit absoluut onmogelijk geweest.

9 december 2013 om 13:14

@ Joey Barton Heel hard roepen dat het allemaal fantastisch is maakt het nog niet direct zo.

Qua supporterschare, aantrekkingskracht voor sponsoren valt Vitesse in het niet bij Ajax, Feyenoord, PSV en ook Twente. Op dit moment wordt dat verschil (wat in het geval met de traditionele top 3 gigantisch is) gecompenseerd door een rijke geldschieter. Dat is mijn inziens een hele gevaarlijke basis. We hebben in het verleden bij Vitesse en AZ gezien wat er gebeurt als een club zodanig boven haar stand leeft.
De realiteit is wel dat zodra die geldschieter weg is, dit verhaal wel over is. De basis ontbreekt namelijk compleet om structureel met de topclubs in Nederland te wedijveren. Daar zou je als goed fan je ogen ook niet voor te sluiten.

Dat er een een trainigscomplex staat waar veel clubs jaloers op zijn is wel hartstikke mooi. Dat gaat de club op de langere termijn vooruit helpen.

ligt er maar net of chelsea nog wat ophaalt in de winterstop? en moeten we blij zijn in nederland als vitesse kampioen wordt ? volgend jaar de cl in met een zwaar leeg gehaald team omdat de huurlingen die het goed doen weer worden terug gehaald ? dat staat me tegen van deze constructie , hoe zeer ik het de egio ook wel zou gunnen om eens een groot succes te kunnen vieren vind de situatie op zich aanleiding genoeg om niet te hopen op een kampioenschap . en voordat men weer gaat reageren , nee dat heeft niets met mijn voorkeur voor jax te maken !

We laten nu in ieder geval zien dat we wel kunnen omgaan met de druk op de 1e plek. Als we het hoofd ook de laatste wedstrijden koel kunnen houden en geen vormdip krijgen, kan het hee mooi worden. Maar laten we vooral het hoofd koel houden en ons niet al kampioen wanen.

9 december 2013 om 10:19

Precies zoals je zegt;

'als we het hoofd koel kunnen houden' en 'als we geen vormdip krijgen' maar ook 'als we spelers mogen blijven huren van Chelsea'

Pas dan kunnen jullie concluderen dat je met de druk om kan gaan. Want we zijn pas 16 van de 34 wedstrijden onderweg. Beetje voorbarige conclusie dus als je het mij vraagt...

Vitesse is gewoon een zeer sterk elftal waar je gewoon van kan verliezen. 6-2 was enorm geflatteerd al was het daarom niet minder verdiend. Ik denk dat we de balans nu redelijk kunnen gaan opmaken aangezien het zo goed als winterstop is.

Kampioenkandidaten:
Vitesse.
Terecht bovenaan. Spelen het aantrekkelijkste voetbal en wonnen bij Ajax en PSV dik verdiend. Ook al zat Ajax toen in een wat mindere vorm, dat is onzin vind ik. De manier en durf van spelen is zeer knap en ik denk dat dit de grootste favoriet voor de titel is. Helemaal wanneer er in de winsterstop een goede spits bij komt.

Ajax.
Tuurlijk is Ajax een kampioenkandidaat. Speelt de laatste wedstrijden ijzersterk en met name de wedstrijd tegen Barca was zeer indrukwekkend. Ik zie Ajax de gevaarlijkste ploeg om vitesse van de titel te houden.

Twente.
Zeker een gevaarlijke tegenstander en ook titelkandidaat. Veel individuele kwaliteit met spelers als Gutierez, Eghan, Tadic en Ebecilio. Heel sterk team.

Outsiders;
Feyenoord;
Gevaarlijke en goede ploeg vooral in de Kuip. Zijn in staat van iedereen te winnen, maar ook van iedereen te verliezen, omdat ze te labiel zijn en teveel afhankelijk van Pelle. Desalniettemin een goede ploeg met uitstekende coach.

Az.
Geef ik een kleine kans, maar kunnen ook van iedereen winnen als alles meezit. Leuke individuele spelers ook, maar ik denk toch dat ze tekort komen op het einde.

Tegenvallers;
Psv
Zoveel op papier goede spelers maar het komt er totaal niet uit, valt veel meer uit deze selectie te halen en dat is doodzonde. Spelers als Depay, Schaars etc zijn gewoon topspelers voor de eredivisie.

Nec;
Stijf onderaan terwijl ze een ploeg hebben voor de top 13/16. Ze moeten uitkijken dat ze niet gaan degraderen al is dat niet te hopen, want NEC is gewoon een ere divisie waardige club

Amen.

9 december 2013 om 10:41

Je vind dit kennelijk een erg interessante reactie van jezelf want je hebt hem in meerdere topics geplaatst en zet er 'amen' onder. Je trapt echter louter open deuren in. Het enige nieuws in al je reacties is niet in je woorden maar tussen de regels te lezen: je hecht erg veel waarde aan moment opnames, zoals een enkele wedstrijd of de huidige stand op teletekst pagina 819. Een zuivere opportunist dus. Het feit dat je je pas recent hebt aangemeld ondersteund dit, want wat een goede timing voor dit soort reacties. Ik kijk uit naar je toekomstige reacties! Ik ga er nu een paar vast een paar van opschrijven want ik denk dat ik ze al kan voorspellen.

9 december 2013 om 11:01

Ik plaatste dit per ongeluk in het verkeerde forum omdat ik inderdaad net nieuw ben op voetbalzone. Dus dat je zegt dat ik er graag armen onder zet snap ik niet zo.
Het kan dat je het niet met me eens bent, maar dan moet je niet direct gefrustreerd worden, dat is niet nodig. En ik zou het erg leuk vinden als je mijn reacties blijft volgen!
Kun je op voetbalzone ook "vrienden" inviten waar je de reacties van kan lezen, want dan voeg ik je even toe!

9 december 2013 om 11:23

Ha, sportief, dat dan weer wel.

9 december 2013 om 14:54

Feyenoord moet onder het kopje kampioenkandidaten. Die gaan het uitmaken met Ajax dit jaar. Zeker gezien het programma (2x thuis voor de winter, Vitesse en Ajax ook thuis na de winter).
Maar blijkbaar zit de thuisnederlaag erg hoog in Arnhem.

Wel een kantekening.
Ajax en psv werden verslagen in periodes dat het niet liep of nu loopt.
Tegen feijenoord thuis verloren ze toch dus kan niet inschatten hoe ver ze zijn.
Psv deed tot de 65ste minuut gewoon goed mee voor het mentaal het liet afweten.
Maar zijn zeker goed bezig met een gedreven coach met verstand van zaken, ook een topcoach overigens, credits voor peter bosz.
Maar ook het feit dat ze niet europees spelen is een voordeel, plus dat ze financieel in staat zijn in de winterstop versterkingen te halen maakt ze voor mij de concurent voor ajax voor de titel met black horse twente.

En daar gaan we weer.. Elke week weer een andere speler die het mag zeggen dat hun club "best kampioen kan worden". Prima hoor, niets mis mee, maar laat het dan een keer 34 wedstrijden zien ipv 28. De afgelopen jaren heb ik ook heel de tijd dat geblaat moeten lezen maar puntje bij paaltje viel het grootste gedeelte door de mand!

Natuurlijk doen we mee! Als ze in Rotterdam mogen roepen dat ze meedoen mogen wij dat zeker.

Of we het worden durf ik niet te zeggen. Ook de concurrentie lijkt stabiel te worden (Ajax, Twente). Het is dus zaak om het zelf ook te blijven.

Hoe dan ook doen wij het uitstekend met deze jonge selectie. Zoals Bosz zei op ons zelf letten

9 december 2013 om 14:51

Lijkt Feyenoord niet stabiel te worden?
Heb juist van FCT het idee dat ze toch met veel geluk de puntjes binnen harken en dat het voetballend al een stuk minder is dan het geweest is.

10 december 2013 om 11:17

Vwerloor Feyenoord niet 2 rondes geleden nog bij Rkc.. Uit kan Feyenoord bij iedere club punten laten liggen. Ook tegen Heerenveen kom je uiteindelijk nog goed weg, zelfde gelde bij ons. (wat tot aan nu onze laatste nederlaag is)

10 december 2013 om 15:23

Feyenoord heeft er van de laatste 6, 4 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. Tel daar nog 2x winst voor de komende thuiswedstrijden bij en dan ben je aardig stabiel volgens mij.

Feyenoord is inderdaad het laatste kwartier aardig weggekomen tegen Heerenveen en Vitesse maar ik vind dat wel erg makkelijk om te zoeken naar iets. Volgens mij zijn Heerenveen en Vitesse aardig weggekomen dat het niet totaal afgestraft is door Feyenoord want daar hebben ze meer dan genoeg kansen voor gecreëerd. Beide teams hebben 70 minuten lang achter Feyenoord aangelopen dus ook totaal geen recht gehad op ook maar 1 puntje-

Vitesse is met de huidige selectie zeker kampioenkandidaat. Alleen heeft Vitesse - net als de andere Eredivisieclubs - te maken met een dunne selectie en afhankelijkheid van enkele spelers. Zeker binnen een geoliede machines met opvallend snel aangeleerde automatismen, is het wegvallen van belangrijke basisspelers een probleem.
Propper en Piazon zijn de twee belangrijke schakelspelers. Als één van hen (langdurig) geblesseerd raakt, zou het zomaar eens het verschil kunnen zijn tussen kampioen en top-5.

Om een vergelijk te maken met Psv, denk ik dat veel mensen onderschatten welke rol Wijnaldum had in de seizoenstart. Hij heeft een aanstekelijke werklust en beweeglijkheid. Misschien is Wijnaldum wel de speler die van 11 individuen weer een collectief weet te maken, net als we nu zien bij Vitesse?

9 december 2013 om 09:51

Werd ook gezegd over Bony en v Ginkel... En later over Janssen. Voorlopig vangen wij dat allemaal uitstekend op.

We zijn een behoorlijke kanshebber ja, naast Ajax, Feyenoord en Twente.
En wie had dat verwacht na het vertrek van Bony en Van Ginkel.....

Om de titelkandidatuur nog sterker te maken zullen we sowieso een spits moeten halen (luuk de Jong huren) en een centrale verdediger (lachman).

Maar het belangrijkste, we moeten niet, we mogen.... Dit moet de druk wegnemen. Bosz verwoordde dat gisteravond ook goed bij Studio Voetbal. Lekker blijven voetballen en dan zien we vanzelf waar het schip strandt.

9 december 2013 om 11:13

Inderdaad, wat een beer is die Lachman, laat die maar komen hoor. Mori wordt toch niks.

9 december 2013 om 13:19

Ik begrijp dat Vitesse geen spelers kan kopen in verband met de FFP toch? Dit zou betekenen dat Lachman in ieder geval niet haalbaar is.

9 december 2013 om 15:02

Volgens mij ligt dat nu weer anders vanwege de nieuwe eigenaar....maar vraag me niet om het uit te leggen :-)

Tuurlijk kan Vitesse kampioen worden met deze selectie. Alleen nu speel je nog vrij omdat het moment van de kampioen worden druk er nog niet is. Laten we kijken hoe dit 5,6,7 wedstrijden voor het einde gaat de laatste jaren gingen toen Psv en Feyenoord ook ten onder door de druk. Misschien gebeurt dit Vitesse ook wel.

Maar tot nu toe hebben ze gewoon een prima elftal en zijn ze samen met Ajax lekker op dreef en Twente huppelt er goed achteraan.

In mijn ogen spelen Vitesse en Ajax voor het kampioenschap. Ik hoop dat Ajax dit keertje een keer niet kampioen wordt!!

Wat me opvalt is dat veel Ajacieden hier Vitesse komen afzeiken. Is dat angst of arrogantie? Voorop gesteld dat Ajax een veel grotere club is met mooie resultaten in het verleden en een landelijke supportersschare. Respect daarvoor maar Vitesse speelt gewoon erg mooi en doet goed mee dus een beetje meer respect uit Amsterdam zou passen.

Over het beleid mag iedereen zijn mening hebben. Ik zou alleen adviseren om je eerst ergens in te verdiepen alvorens wat te roepen. Vitesse heeft een gweldig jeugd/trainings-complex, oud-spelers zijn jeugdtrainers geworden met als doel nog meer en betere jeugdspelers door te laten stromen. Vitesse speelt normaal met 3 eigen jeugdspelers in het elftal, 3 huurlingen van Chelsea en 5 eigen spelers. Vitesse kan niet kopen ivm ffp dus dat huren is dan een prima alternatief voor de korte termijn, hoewel Van Aanholt al 3 jaar bij ons is. Binnenkort nieuwe hoofdsponsor en dan is er meer mogelijk.

Gr uit Ernum!

9 december 2013 om 11:42

hey ernum
graag wil ik op je eerste vraag antwoorden.
de meeste zijn gewoon bang dat het gaat gebeuren,dat ons vitesse geschiedenis gaat schrijven door kampioen te worden dit jaar.
want dat zou uiteindelijk inhouden dat vitesse nog meer financiele armslag krijgt door deelname aan de championsleague.
ook zit het bij een aantal nog steeds erg hoog dat men v gnkel niet heeft kunnen/mogen kopen.
men heeft zelfs geprobeerd de speler te huren van chelsea,en ook daar kreeg men een negatief antwoord.
er is nu geen enkele topclub in nederland die een speler kan wegkapen bij vitesse of wegkopen op dit moment,omdat ze niet meer kunnen/willen betalen.
uiteraard gebeurde dat nog niet zo lang geleden wel waardoor een club als vitesse er voetballend zwakker door werd,maar financieel iets beter voor kwam te staan.
ik ben zeer trots op vitesse en hoop en denk dat ze gewoon mee blijven doen om het kampioenschap samen met fc denemarken.
ps:klaasen maakt drie doelpunten en het is zo ongeveer de beste spits van nederland en dat terwijl bv een propper de pannen van het dak speelt tot nu toe maar nog niet goed genoeg voor het nederlands elftal en klaasen wel omdat hij bij fc denemarken speelt.
mocht de sponsor inderdaad komen in de winterstop dan voorspel ik een hele grote spits maar dat is sterk afhankelijk van de al dan niet aankoop van falcao door chelsea.

Vitesse, Ajax of Twente. Dat zijn de 3 kandidaten voor het kampioenschap. Het is alleen nog de vraag wie en wanneer die afvalt voor de race. Het is inderdaad nog vroeg te zeggen, maar andere teams hebben collectief een slechtere team dan deze drie.

9 december 2013 om 14:49

Leuk dat je Feyenoord expres niet noemt. Maar gezien het programma voor de winterstop nog, en het programma na de winterstop is Feyenoord samen met Ajax de grootste kanshebber. Feyenoord speelt als enige nog 2x thuis voor de winter en na de winter krijgen ze concurrenten Ajax en Vitesse ook nog thuis. Maar van de andere kant is het misschien goed dat jullie de druk lekker bij jezelf leggen, dan weet ik wel wie er op het einde het laatste lacht.

als vitesse koopt is het een koopclub. als vitesse huurt is het ook niet goed.. het is eigenlijk nooit goed

9 december 2013 om 14:47

Vitesse huurt en koopt net als andere clubs. Dat is niet echt het probleem.
Maar ze hebben wel hun ziel verkocht en dat is jammer. De huurlingen en aankopen zijn wel vaak mogelijk via het netwerk van de Russen. Piazon zou voor geen 1 club te halen zijn normaal gesproken.

9 december 2013 om 18:19

Donder toch op met "ziel verkocht". Dat bepalen wij, als supporters lekker zelf. Bemoei je maar met je eigen clubje. Ga ollie knuffelen met je stoere scf-muts op en je vuilniszak met bontkraag aan.

gaat tussen Vitesse en Ajax. Twente heeft een te zwakke bank.
Als Vitesse topspits haalt hebben we een kans, anders wordt het zeker Ajax. Middenveld Ajax staat goed en nu Bojan terug is zal de aanval ook weer beter lopen.

9 december 2013 om 13:39

Vind dat Vitesse ook een te zwakke bank heeft. Middenveld en flanken wil nog wel, maar zodra je schorsingen of blessures gaat krijgen achterin of in de spits dan wordt het lastig.

Ik hou mijn hart vast als ik vd. Struijk weer op het wedstrijdformulier zie staan bij afwezigheid van van Aanholt of Leerdam.

Vitesse maakt inderdaad een kans, maar ik zou niet verbaast zijn wanneer ze in de tweede seizoens helft 6/7 keer verliezen. Wanneer de spelers niet naast hun schoenen gaan lopen is een kampioenschap goed mogelijk.

Als Feyenoord van Groningen wint zondag blijft er echt een top 4 over na 17 wedstrijden.

Gezien het programma van de top 4 heb ik goede hoop dat Feyenoord nog iets dichter bijkomt voor de winterstop!

Feyenoord: Thuis tegen Groningen, Thuis tegen Zwolle
Ajax: Uit naar Cambuur, Uit naar Roda
Vitesse: Thuis tegen Nac, Uit naar Heracles
Twente Thuis tegen Gae, Uit naar Rkc

Waarschijnlijk beginnen we in 2014 de competitie dan weer met 4 clubs die allemaal binnen 3/4 punten van elkaar staan. Gezien de vorm en kwaliteit zie ik Ajax toch als hoogste eindigen en zie ik Feyenoord als grootste concurrent (wij krijgen Vitesse en Ajax nog thuis!). Twente en Vitesse blijven gevaarlijke outsiders.

Ajax 40
Feyenoord 30
Vitesse 20
Twente 10

Ik zie persoonlijk dit ongeveer als de kansenverhouding voor het kampioenschap.
Ajax is in mijn ogen toch weer de favoriet. Winnen hun wedstrijd toch erg makkelijk. In het begin van het seizoen hadden ze tegen Nac nog averij op kunnen lopen. Nu mist Nac bij 2-0 2 grote kansen op een aansluitinsgtreffer waardoor Ajax er makkelijk overheen walst.

feyenoord is heel slecht begonnen en Vitesse stond er wel maar in die wedstrijd werd Vitesse 70 minuten helemaal weggespeeld,feyenoord en ajax beginnen nu te draaien en zijn nog niet op hun top.

het gaat aan het eind gewoon tussen feyenoord en ajax

Vitesse staat daar omdat ajax en feyenoord slecht zijn begonnen

in de wedstrijd Vitesse-feyenoord kon je zien dat Vitesse geen vuist kon maken en kansen kreeg in de laatste 15 min omdat feyenoord de score niet kon uitbreiden

9 december 2013 om 18:48

In de wedstrijd Vitesse Feyenoord zat het Vitesse niet echt mee. In de slot fase hadden ze voor het zelfde geld gelijk gemaakt dus Feyenoord was niet ongelukkig met de winst.
Er was geen sprake van een groot klasse verschil. Feyenoord begon dan toch juist goed?
Met een overwinning op Vitesse?

9 december 2013 om 19:15

Je kunt ook zeggen dat Vitesse niet ongelukkig was dat ze nog een aansluitingstreffer kregen terwijl ze al met 0-4 achter moesten staan. Er was die wedstrijd wel degelijk een aardig klasse verschil.

En Feyenoord is erg slecht begonnen met 3 nederlagen! En het begint pas sinds 4/5 weken beter te spelen en een klein beetje in vorm te raken. Daarvoor was Vitesse 1 van de weinige wedstrijden dat het wat beter ging. Toch hebben we genoeg punten gehaald voornamelijk door de individuele kwaliteiten die we hebben en het nog lagere niveau van andere teams.

9 december 2013 om 23:28

Het eerste ben ik niet helemaal met je eens ik vond ze wel gelijkwaardig, Feyenoord wel beter in de eerste helft.

Maar het tweede ben ik wel met je eens. Feyenoord doet het nu beter dan in het begin van het seizoen. Dat was ik even vergeten en ze hebben nu weer aansluiting door de laatste overwinning naar plaats 4. Ze doen zeker nog mee.
We houden ook zeker rekening met Feyenoord als een van de kanshebbers.

10 december 2013 om 11:26

Vitesse staat daar omdat ze vanaf 2 oktober niets meer verloren hebben! En slechts 1x gelijkgespeeld. De start van Vitesse was zelfs slechter dan die van Ajax en Feyenoord.
Beide clubs stonden op 2 oktober boven Vitesse! Ja zelfs PSV stond toen nog boven Vitesse.

Kom dus niet aan met Ajax en Feyenoord zijn nu pas gaan draaien en daarom staat Vitesse boven aan. Beide clubs hebben een voorsprong die ze hadden op Vitesse weggegeven. (tip kijk de ranglijst van 2 oktober maar eens terug en roep dan nog eens dat Vitesse bovenaan staat door de slechte start van Ajax en Feyenoord''

test test, ja inloggen kan niet bovenaan omdat er een reclame scherm voor de inlogscherpjes zit.
Niet erg handig dit.

10 december 2013 om 00:08

Ik erg me mateloos aan die k*t reclame, wordt er niet beter op maar tja zonder reclame geen VZ hè

10 december 2013 om 00:47

Ja dat klopt maar het is wel jammer dat je hem niet met een kruisje bovenin weg kunt klikken. Nu belemmert het veld dat je niet weg kunt krijgen gewoon het inloggen.
Is dat niet raar? Dan moet je naar een andere pagina gaan om in te loggen en daarna weer terug gaan naar de pagina die je wilde zien. Of je moet onderaan inloggen terwijl je misschien ergens middenin op wilt reageren. Handig is anders maar goed we moeten er maar weer aan wennen. Vragen die je niet weg kunt klikken terwijl je het niet wilt komen ook steeds meer voor. Dan wordt het je iedere keer opnieuw gevraagd en de enige manier om het scherm weg te krijgen is te accepteren, maar de optie nee bedankt dit bericht niet meer weergeven is er niet. Ik vind dat wel onvrijheid. Ook een poging je "keuzes" op te dringen.

Vitesse kan zeker kampioen worden, daar hebben ze het elftal wel naar, en wat er op de bank zit dat is echt niet minder, en wat ook belangrijk is dat is de staf. Peter, Albert en Hendrie hebben elkaar gevonden, Peter en Hendrie is oud nieuws, maar Peter en Albert dat is HET gouden duo van Vitesse, doen en denken het zelfde over het voetbal.

Maar kampioen kunnen we zeker worden, maar of het gebeurd dat is ten tweede, maar er zijn er meer.

Kampioen kunnen we zeker worden maar dan moeten we weer winnen volgend weekend om Ajax en Twente van ons af te houden. Dat zijn onze voornaamste concurenten maar ook Feyenoord en AZ mag je nog niet uitvlakken, zijn doen ook nog mee. Alles staat zo dicht op elkaar dat alles nog mogelijk is.
Maar Vitesse heeft zeker een heel leuk elftal. Ik zie de toekomst positief in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren