Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse boekt ook tegen Almere geen overwinning en ziet kansen kleiner worden

Laatste update:

Vitesse is er niet in geslaagd optimaal te profiteren van het gelijkspel tussen Excelsior en RKC Waalwijk (1-1). In eigen huis kwamen de Arnhemmers zaterdag op achterstand tegen Almere City, maar aan de hand van Anis Hadj-Moussa wisten ze er een punt uit te slepen: 1-1.

De openingsfase in de GelreDome was voor Vitesse. De thuisploeg kwam een aantal keer gevaarlijk door, onder meer via smaakmaker Hadj-Moussa, maar kwam niet tot scoren, mede door doelman Samuel Sahin-Radlinger.

Almere deed dat wel en de ploeg van Alex Pastoor nam in de negentiende minuut de leiding. Kornelius Hansen ontving de bal van Peer Koopmeiners, alvorens hij in de verre hoek raak schoot: 0-1.

De tegentreffer deed Vitesse niet veel goeds. De spelers van Edward Sturing waren zichtbaar aangeslagen en de ploeg was in het restant van de eerste helft aanzienlijk minder dan voor de 0-1.

Snel na de theepauze dacht Almere de marge te verdubbelen. Stije Resink werkte, met veel geluk, de bal binnen vanuit de kluts. Even daarvoor had Théo Barbet echter een lichte overtreding begaan op een Vitessenaar, waardoor scheidsrechter Erwin Blank zich genoodzaakt voelde de treffer af te keuren.

In het laatste kwart van het duel was Vitesse nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker en het werd ook degelijk gevaarlijk. Na een fraaie actie kreeg Hadj-Moussa - wie ook anders - de bal voor het doel, waar Kacper Kozlowski uit de draai naliet de bal tussen de palen te schieten.

In de slotfase kwam de met degradatie bedreigde ploeg dan toch langszij. Met een piekfijne steekpass zette Mathijs Tielemans Hadj-Moussa een-op-een met Radlinger en de Algerijn faalde niet: 1-1.

Met een gelijkspel nam Vitesse geen genoegen en dus gingen de Arnhemmers op zoek naar meer. Kozlowski schoot van dichtbij recht op de keeper af en Hadj-Moussa raakte de lat met een mooie knal, maar een winnende treffer werd niet meer gevonden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch Almere dit. Zoveel beter en je had het af moeten maken en dan ga je laks spelen. Je had je zo goed als veilig kunnen spelen hier maar nee je laat ze terug komen. Interland periode dus op krachten komen en direct erna tegen Volendam dan maar 3 punten pakken.

16 maart 2024 om 23:07

Zoveel beter waren ze niet. Ze hadden het goed onder controle achterin. Kijk de schoten/kansen verhouding nog maar eens na. Mooie van Almere is dat ze realistisch voetbal spelen. Weten wat hun taak is en die uitvoeren.

16 maart 2024 om 23:08

Typisch Almere? Welke wedstrijd heb jij gezien? Almere alleen maar tegenhouden, op eigen helft en de bal naar voren peren. Vitesse vele malen (voetballend) beter. Alleen vitesse verdiende overwinning

16 maart 2024 om 23:34

Vitesse verdiend vrij weinig dit seizoen. En zullen daarom ook terecht degraderen.

88 minuten alleen maar kansloze ballen naar voren pompen. Er zit echt niks in, zeker met waardeloze wissels als van Ginkel. Ach ja, vrijdagavond houden we vrij komend jaar

17 maart 2024 om 01:58

Lekker jaartje kampioen worden en goed voetbal met resultaat is nog niet zo gek.
NEC, Twente, Cambuur, Emmen, PEC en Volendam zijn er qua gevulde zitplaatsen er ook vooruit op gegaan. Misschien dat dit ook kan gebeuren voor Groningen en Vitesse.

FF goed wakker geschut worden.

17 maart 2024 om 07:50

Zoals het er nu naar uit ziet, bestaat Vitesse volgend jaar niet meer. 15 jaar aan de Russische financiele doping komt nu als een boemerang terug.

17 maart 2024 om 17:51

Laten we hopen van niet.
Ze hadden er ooit 1 die op de toekomst bouwde in plaats van veel geld te dumpen. Helaas moest hij ook weg. Het zit allemaal niet mee.

Als je alleen de laatste 10 minuten had gekeken dan zou je echt zeggen dat die Hadj Moussa the next big thing is. Maar wat heb ik me toch geërgerd aan hem. Elke 5 meter een schaar en soms zelfs een rainbowflick of aka360 proberen. Een van de meest overrated spelers op de Nederlandse velden. Tuurlijk val je op bij een degradatiekandidaat als je elke sprint er een trucje in kunt passen maar gun de top van Nederland geen miskoop met hem.

16 maart 2024 om 23:59

Als je de samenvatting kijkt lijkt die gozer ook echt geweldig haha 😅

En ik kijk dus alleen de samenvatting.

17 maart 2024 om 00:06

Wat een onzin zeg. Ik zat vandaag eens in het stadion hier en de tweede helft speelde Hadj-Moussa vlak voor mij en dat was toch wel genieten hoor. Enige speler met flair en wat onvoorspelbaarheid voor Vitesse.
Natuurlijk doet hij niet alles goed, maar hey, anders had hij ook niet bij Vitesse gespeeld. Hij redt uiteindelijk ook een punt voor de Arnhemmers...

17 maart 2024 om 09:30

Ja als je het leuk vind als iemand elke 5 minuten een schaar erin gooit moet je vooral blijven kijken.

17 maart 2024 om 11:41

Zon speler heb je wel gewoon keihard nodig nu. De enige die het lef en de flair heeft een man op te zoeken en een actie te maken. De rest kijkt toe en speelt tikkie terug en tikkie breed. Het rendement is minimaal maar met zon spelertje erbij kan je net wel die motivatie als team terugvinden om nog te knokken...helaas zijn de teamgenoten alleen nog steeds zoekende naar die motivatie.

17 maart 2024 om 12:43

Nee je hebt goals nodig, niet iemand waardoor je op het puntje van je stoel gaat zitten maar er elke keer vanaf valt omdat het niets oplevert. 7 wedstrijden, 28 doelpogingen, 1 goal. Dat zijn de statistieken, niet meer niet minder.

17 maart 2024 om 02:35

Nee het is duidelijk dat je een misgunner bent. Die jongen scoort de 1-1 en wint bijna de wedstrijd nog voor vitesse. Welke speler in de eredivisie speelt 90 minuten perfect? Ik kan er geen aanwijzen. Ik denk dat als hij in de top komt te spelen dat je hart nogmaals gebroken wordt.

17 maart 2024 om 09:27

Misgunner? Alles behalve, als die linksback van Almere city een paar keer de bal zo makkelijk van hem afpakt, geloof mij dat hij dan niets in de top te zoeken heeft. Ja is leuk dat hij een paar man voorbij kan spelen in de wedstrijd, maar als het rendement dan laag is heb je ook niks aan. Pepi scoorde bij groningen 10+ goals, dan kan je zeggen dat je er iets aan hebt ook al speeltie bij een degradatiekandidaat. Als je 10 keer in een wedstrijd tegen almere iemand probeert voorbij te dribbelen en dat lukt 5 keer zonder dat het iets oplevert, wat heb je er dan aan? Ik hoop dat deze goal voor hem betekent dat hij er nog veel meer gaat scoren en mij de mond snoert, word alleen moedeloos als hij elke 5 meter een trucje gaat proberen.

Vitesse speelde niet goed, maar al met al gek genoeg best veel grote kansen gekregen. Erg zuur dat er niet meer is gescoord.

De laatste 20 minuten drong vitesse goed aan maar zit geen overtuiging in deze ploeg.
Almere is gewoon een taaie ploeg maar speelt erg slim en dat is niet altijd leuk om naar te kijken maar hey het is hun eerste seizoen dus het is overleven en niet degraderen en als zij er in blijven gaan er zeker aankopen komen

16 maart 2024 om 23:38

Dus we zijn het wel een beetje eens haha. Ik snap ze ook wel, eerste seizoen met best matig materiaal op het veld. Meest schrijnende vond ik die Cathline, die 1 op 1 met de keeper kon krijgen, maar de bal vergat.

17 maart 2024 om 09:27

@Oenieboy o ja hoor.
Je kan ook niet van Almere verwachten dat ze vol in de aanval gaan, ze doen het op hun manier goed en sprokkelen de punten bij elkaar, hun doel is overleven en niet degraderen en volgend jaar investeren.
Ik ga soms wek eens naar thuis wedstrijden en het is best leuk voetbal, ze missen vooral aanvalskracht dus daar moeten zij zich volgend jaar op richten.

Ik wil die hadj Moussa wel eens bij psv zien , heerlijke voetballer , snel en behendig !

17 maart 2024 om 07:27

Je kan ook overdrijven. Bij Vitesse doet hij het inderdaad aardig en is hij zo'n beetje het laaste lichtpuntje dit seizoen, maar de top van de Eredivisie moet hier echt niet aan beginnen hoor. Daar is veel meer voor nodig. Als hij in de Eredivisie wil blijven moet hij dit de rest van het seizoen laten zien, en geluk hebben dat Fortuna of Sparta dit nog wel aandurft.

17 maart 2024 om 13:30

Zoals deze jongen (lange) ballen aanneemt en controleert is van grote klasse. Je vergeet dat alle tegenstanders nu dubbele dekking op hem zetten. En dan nog komt hij er regelmatig langs. Sturing zou hem af en toe tijdens wedstrijden van kant moeten laten wisselen en bij corners tegen voorin laten staan. Mag hem graag zien voetballen, ook al lukt niet iedere aktie van hem, hij probeert het in ieder geval wel. Beter dan die terugspeelballen van veel andere medespelers.

Ik vind de “ontdekking” van Hadj Moussa zo ontzettend raar. Ik heb het waarschijnlijk mis, maar uit de krochten van de Belgische 2e klasse komt er een soort Kvicha in Arnhem terecht en niemand heeft dit zien aankomen?

17 maart 2024 om 02:37

Soms leert zo'n speler net iets bij een bijvoorbeeld vitesse waardoor hij ineens uitblinkt wat hij niet in de belgische 2e klasse heeft geleerd.

Ik heb de wedstrijd tussen Vitesse en Almere City niet gezien, maar heb vorige week het duel RKC-Vitesse wel gezien en ik vind de hype rond Hadj-Moussa wel een beetje overtrokken hoor. Het is een leuke voetballer, maar iedere club uit de Nederlandse top 5 kan zo'n aanvaller toch zelf opleiden? In Waalwijk heb ik 'm ook in de tweede helft keer op keer verkeerde keuzes zien maken. Er langs gaan of de bal in de ruimte krijgen en dan gewoon blind voorgeven of in de absolute slotfase een lage voorzet geven waardoor RKC makkelijk kan onderscheppen en ook nog een 3-1 maakt...

Het is een goede voetballer en er zit ongetwijfeld nog veel rek in, maar hij valt nu toch gewoon omdat het bij Vitesse dit seizoen gewoon weinig sprankelend is.

17 maart 2024 om 11:37

Ik denk dat het in principe kan, elke club zon speler laten opleiden maar dan moeten ze niet iedereen volpompen met tactische zaken en beetje vrijgeid geven. Type straatvoetballer zie je steeds minder helaas

Wat een niveau. Wat een geweldig hoogstandje degradatievoetbal....

Nee echt, wat een drama. Vanaf minuut 1 speelt Vites de lange bal, geen beweging, geen loopacties, geen durf, geen goede bal inspelen...verdediging (arcus, isimat, Hendriks) die bijna elke bal verspelen. Wat een achilleshiel is dat zeg.
Er is geen visie, geen idee, geen inzet, geen werklust, geen overtuiging, geen tactiek...pompen of verzuipen is het devies en ze kiezen structureel voor verzuipen.

Zelfs alle degradatieduels zijn gelijkgespeeld of verloren. Het is over en sluiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren