Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Club probeerde op laatste moment transfer Hadj-Moussa naar Feyenoord te kapen’

Laatste update:

Het had niet veel gescheeld of Feyenoord had stevige concurrentie gehad in de strijd om de handtekening van Anis Hadj-Moussa. De Rotterdammers kondigden woensdag de komst van de Algerijn aan, maar volgens Sacha Tavolieri (RMC Sport) probeerde Besiktas de deal op het laatste moment te kapen.

Volgens de Belgische journalist was de Turkse topclub bereid 4,1 miljoen euro voor de vleugelaanvaller neer te leggen. Daarnaast zou Patro Eisden Maasmechelen een doorverkooppercentage van vijf procent krijgen.

De deal ging echter niet door, daar Hadj-Moussa al had gekozen voor Feyenoord. Mogelijk is die beslissing van de huidige Vitesse-speler een hard gelag voor zijn Belgische werkgever.

Bronnen meldden aan Voetbalzone namelijk dat Patro Eisden van Feyenoord een bedrag van 3,5 miljoen euro ontvangt, zes ton minder dan wat Besiktas naar verluidt bereid was te betalen.

Ondanks de vermeende interesse van de Süper Lig-club werd Hadj-Moussa dinsdag gepresenteerd door Feyenoord. In Rotterdam-Zuid tekende de Algerijn een contract voor vijf seizoenen.

Arne Slot hoopt daarmee een probleem in de voorste linie op te lossen. De hoofdtrainer is al langer niet volledig tevreden over zijn opties op de flanken en ziet in Hadj-Moussa een versterking.

Mogelijk geldt laatstgenoemde als de vervanger van Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër beschikt over een aflopend contract bij Feyenoord en vooralsnog is hij geen nieuwe verbintenis overeengekomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijk doorverkopen voor 12 miljoen.

3 april 2024 om 21:33

Dat betaalt niemand voor de aliexpres versie van Ronaldinho

3 april 2024 om 21:41

Oef, ali-expres van Ronaldinho is serieus goed gevonden. Even opgeslagen, dank!

3 april 2024 om 21:48

De Ali expres versie van Ronaldinho zou nog steeds de eredivisie kapot spelen, dus kom maar door.

3 april 2024 om 23:18

Ja nou als je 80minuten lang in de broekzak van een linksback van Almere zit en dan voor het eerst in 7 eredivisie wedstrijden scoort dan vind ik de hype zwaar overdreven. Ik hoop van harte dat hij er volgend seizoen 20 inschiet en tegendeel bewijst. Echter als je om de 5 meter een schaar of flikflak probeert en zo nu en dan tegen de paal of lat schiet, moet je er als feyenoordfan niet teveel verwachten. Hij moet straks in dienst van het team spelen om de spits van aanvoer te voorzien, krijgt een hele andere rol als nu bij Vitesse en zal flink moeten aanpoten om op topniveau de statistieken van een gewenste feyenoordspelers te halen.

3 april 2024 om 23:45

Nou dat is dan nog 10 minuten minder lang dan bakayoko pas in de broekzak zat tegen almere. Die creëerde toen praktisch niks, dus puur op basis van 1 wedstrijd kijken slaat nergens op. Volgens mij is er niemand die even verwacht dat deze jongen er volgend seizoen 20 in ramt. Dus je kraamt maar wat uit.
Dat merk ik nog wel het meeste aan je uitspraak dat zijn taak vooral gaat zijn om de spits van toevoer te voorzien. Vind je dat minteh nu vooral zo speelt, alsof dat zijn taak is? Nee. Ze willen juist zo'n type minteh. Er spelen al zoveel spelers in dienst van de spits, er staat een ongelooflijk goed middenveld die zoveel creëert, dus dat zit wel snor. Je wilt juist een type minteh of deze jongen op de flank die zelf wat ka creëren uit het niks, als het weer een keer helemaal dicht gebouwt is of het middenveld/de spits niet levert. Hij zal zeker moeten aanpoten om het niveau aan te kunnen maar daar zal een goed plan voor liggen.

4 april 2024 om 13:04

@Joost, dus jij begrijpt niet dat je met zijn acties en dribbels bij Vitesse vaker opgezocht gaat worden dan bij Feyenoord? Wat is Ueda straks als Santi weg gaat en deze jonge continu de dribbel opzoekt ipv zijn teamgenoot? Bij topclubs worden spitsen gehaald om doelpunten te maken en word grootste gedeelte van het spel om hun heen gebouwd. Dat je hem dan met Minteh vergelijkt snap ik dan niet zo, vind je hem veel beter dan Minteh? Dan snap je er zelf ook niet zoveel van. Nogmaals voor een club als Vitesse is het genieten om te kijken naar een speler als hem, maar bij een topclub kom je minder aan die dribbels toe als je rendement wilt hebben.

En ik hoop echt van harte dat hij het gaat maken, zou een sprookje zijn als hij het gaat redden in de top en dat gun ik hem van harte! En wellicht ontbreekt het bij Vitesse ook aan goede trainingen (qua afmaken) en gaat hij dat bij Feyenoord wel beter onder de knie krijgen, ook dat hoop ik zeer. De euforie die er nu is over hem dient wel wat getemperd te worden want daar zijn we in Nederland heel goed in, nu de hemel in prijzen maar als hij straks even een dipje krijgt word hij zo afgezeken dat dat wel iets met zo’n jongen kan doen.

Ik hoor allerlei bedragen langskomen, van 1,5 miljoen tot de 3,5 miljoen die VZ nu noemt. Ik denk dat ze dat bedrag alleen met bonussen halen.

Ben in ieder geval erg blij met zijn komst. Fantastische dribbelaar die onder Slot kan uitgroeien tot een volwassen buitenspeler. Dit is dan wel definitief het einde van Walemark, maar dat komt denk ik voor niemand als een verrassing.

3 april 2024 om 22:01

Ben alleen bang dat Slot zo naar ineens kan vertrekken aan het eind van het seizoen...

3,5 miljoen betaald? Serieus? Wow. De laatste weken op hem gaan letten vanwege de interesse van Feyenoord en natuurlijk speelt hij niet in een al te best elftal maar wat die jongen laat zien is toch geen 3,5 miljoen waard? Veel acties waarvan de helft mislukt en als het lukt, het rendement zeer laag is. Daarnaast veel schoten uit de 2e lijn dat amper in de buurt van het goal komt..

3 april 2024 om 21:36

Dat is toch gewoon normaal voor alle buitenspelers? Hij zal volwassener moeten worden en het is de vraag hoe goed hij nog kan dribbelen als hij net 80 meter terug heeft moeten sprinten, maar ik zie de potentie echt wel.

3 april 2024 om 21:43

Zo gaat dat nou eenmaal. Als Ajax deze speler had gekocht dan was het wel een prima aankoop geweest. Sommigen hier kunnen echt niet objectief zijn.

3 april 2024 om 21:48

Ja wanneer ben je iets waard, dit soort verhalen lees ik zo vaak. Maakt hij volgend seizoen 10 goals en 10 assists dan is hij 15-20 miljoen waard, als het niet meer is. Feyenoord zal iets in hem zien en dat vind ik eerlijk gezegd niet gek, als je hem ziet spelen bij Vitesse.

3 april 2024 om 22:10

Bilal van Heerenveen koste toen ook ongeveer zoveel jaren terug. Vind het wat hoog en verder best marktconform.

3 april 2024 om 22:23

Aiaiai Bilal Başaçikoğlu; die deed echt pijn aan de ogen in een Feyenoordshirt.

4 april 2024 om 12:08

Hahah waar speelt ie tegenwoordig?

3 april 2024 om 23:49

Met alle respect voor vz, maar dit blijft een nieuwsmedium dat vooral van de knip en plak artikelen zijn. Dus voor voor de info over de transfersom geloof ik eerder de mensen wat dichter bij het vuur (1908 en rijnmond) die geven volgens mij allebei aan dat het minder is en dan nog eens het bedrag inclusief bonussen is.

4 april 2024 om 03:30

Heb je rekening gehouden met de gekke inflatie van afgelopen jaren? Benzine is ook al een tijdje geen € 1,40 meer. Zo ook met transfersommen. 3,5 miljoen is in de voetbalwereld wisselgeld.

4 april 2024 om 07:51

Wat iets of iemand ‘waard’ is wordt bepaalt door meerdere factoren, dat is geen vast gegeven. Er zijn mensen die miljoenen neerleggen voor een stukje stof waar iets op geklodderd is met verf..



Arne Slot hoopt daarmee een probleem in de voorste linie op te lossen…

Deze speler zal er niet gelijk staan, dit is niet een speler ala Luciano Rodriguez van 15 miljoen ong die het elftal aan de bovenkant beter maakt zoals Slot het een aantal keer heeft uitgelegd.

En dacht gelezen te hebben dat het totaalbedrag van 3.5 miljoen inclusief bonussen en gespreid betalen is,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren