Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Virgil van Dijk raadt transfer aan: ‘Hij heeft de kwaliteiten ervoor’

Laatste update:

Kieran Tierney heeft de kwaliteiten om in de Premier League mee te kunnen, zo stelt Virgil van Dijk. De linkerverdediger van Celtic en het nationale elftal van Schotland geniet concrete interesse van Arsenal, dat twee biedingen door de topclub uit Glasgow afgewezen zag worden. Een derde bod is volgens Britse media aanstaande.

Van Dijk kent Tierney nog uit hun gezamenlijke periode bij Celtic, alvorens hij in 2015 de overstap naar Southampton maakte. “Het is geen makkelijke stap en je moet goed spelen om te slagen”, wordt de Oranje-international door Engelse media geciteerd. “Maar Kieran heeft de kwaliteiten ervoor.”

“Hij debuteerde tegen Dundee toen ik bij Celtic was. Ik scoorde uit een vrije trap en daarna kwam hij het veld in.” De 22-jarige Tierney is een lichtpuntje in de donkere jaren die het Schotse voetbal momenteel beleeft. Hij doorliep de jeugdopleiding van Celtic en staat inmiddels op 170 officiële duels voor the Bhoys.

Tierney heeft twaalf A-interlands achter zijn naam staan. Het nationale elftal heeft een luxeprobleem op de linksbackpositie, daar men ook over Andy Robertson beschikt. Tierney werd enkele keren als rechtsback ingezet of als linker- of centrumverdediger in een 3-5-2-systeem. In november 2017 was hij captain in de 1-0 oefennederlaag tegen Nederland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zul je zien dat Liverpool of United hem weg kaapt voor de neus van Arsenal en gewoon als stand in gebruikt.

30 juli 2019 om 08:13

Ik hoop het. Ik zag Tierney vorig jaar al graag komen als concurrent van Shaw. Goede aanvallende drive met een redelijke voorzet. Die is bij United zeer bruikbaar. Als we Darmian kunnen lozen er Tierney er voor terug halen zou ik blij zijn. Maar ja, Young is er nog en die kan ook op beide flanken, dus ik zie United niet handelen.

30 juli 2019 om 08:58

Maak je geen zorgen, Tierney zal snel gepresenteerd worden bij ons. Schijnt dat er zelfs ook interesse in Mustafi is van Monaco. Wat een window hebben wij, nu al de beste in jaren.

30 juli 2019 om 09:45

"de beste transferwindow in jaren" is wel heel enthousiast Samcro.. Jij zei eerder dat ik veel zeur ondanks goede aankopen, maar jij bent dan weer overpositief in mijn beleving.. Ceballos is een prima huur deal op het oog en Saliba is een goede aankoop voor de toekomst. Maar jij noemde eerder bijvoorbeeld ook Martinelli op als "versterking" voor komend seizoen. Dat vind ik wel heel optimistisch.. Een talent uit Brazilië, die voor 7 miljoen is gekocht, die een echte versterking is voor ons 1e in zijn 1e seizoen.. dat vind ik wishful thinking. Tierney zou een zeer goede aankoop zijn. Maar om het beste transferwindow in jaren te zijn zal er in mijn ogen meer moeten gebeuren. Dan was vorig jaar zelfs beter in mijn ogen (Leno, Sokratis, Torreira en achteraf gezien presteerde Guendouzi ook goed).

30 juli 2019 om 09:46

En dan komt die Pepe ook nog toch of is dat nog niet zeker ? , verder kan Arsenal nog wel Umtiti gebruiken en misschien dan nog een stofzuiger op het middenveld ? misschien in Frankrijk kijken of er een nieuwe Kante rond loopt die nog niet te duur is.

30 juli 2019 om 09:52

Jackie, ik heb Martinelli gezegd omdat iemand zei dat we nog niemand gehaald hadden - dit was voordat Ceballos en Saliba bekend gemaakt werd.

Zowat alle topclubs zaten achter Pepe en Saliba aan, wij halen ze binnen. Pepe als winger die we echt al tijden missen en Saliba als 1 vd grotere talenten centraal achterin en we dus jaren mee voorzien kunnen zijn.
Ceballos is een prima (tijdelijke) oplossing voor het vertrek van Ramsey.
Tierney verwacht ik dat het goed gaat komen en is ook een positie die versterkt moest worden.
Daarnaast nog genoeg geruchten dat we ook nog achter een CB aanzitten.

Overduidelijk de beste window in jaren, daar kan vorig jaar echt niet aan tippen.

Ik zei niet dat je zeurt ondanks goede aankopen, ik vroeg me af wanneer jij wel tevreden gesteld zou zijn. Als je zelfs hiermee niet tevreden bent, vraag ik me echt af wanneer wel.

30 juli 2019 om 11:05

Monaco interesse in Mustafi? God bestaat dus echt?

30 juli 2019 om 13:26

Samcro, oké dan heb ik dat niet helemaal goed opgepakt. Vanuit die drie vind ik dan Ceballos op dit moment de enige 'echte' aankoop, omdat hij vooralsnog de enige is die zal gaan spelen in het eerste. Vandaar dat ik het zo benoemde.

Als we Pepe strikken is dat inderdaad zeer goed, dat zal je mij ook niet horen ontkennen. Maar ik ben wel iemand die past spreekt van een aankoop wanneer het ook daadwerkelijk is aangekondigd door Arsenal zelf. Het is te vaak gebeurd dat jan en alleman zei dat de deal rond was en er getekend zou worden, waarna de speler in kwestie toch naar een andere club ging. Een beetje een Arsenal supporters trauma .

Ik heb mijzelf ook nog niet helemaal goed verwoord zie ik. Ik bedoelde dat op dit moment het nog geen betere window is. Jij rekent Pepe, Tierney en een eventuele CV al mee bijvoorbeeld. Allen zijn nog niet aangekondigd, dus nog behoren zij voor mij nog niet tot de window.

Je had het wel degelijk over dat ik bleef zeuren, ondanks dat bepaalde posities die versterking behoeven wel degelijk versterkt worden, en wanneer ik dan tevreden zou zijn inderdaad. Dat heb ik je toen ook uitgelegd. Ik ben zeker tevreden als de transferperiode zo eindigt zoals jij nu schetst. Het gaat mij er meer om dat jij zulke zaken al als 'done deal' rekent. Vooralsnog is Pepe nog niet aangekondigd, Tierney niet en er zijn nauwelijks geruchten omtrent een CV (welke geruchten heb jij vernomen hieromtrent trouwens, qua spelersnamen?).

Vandaar dat ik nog niet in termen praat als 'beste transferwindow in jaren'. Als de transferperiode vandaag zou eindigen, met Martinelli, Saliba en Ceballos als aankopen, dan is deze transferperiode echt niet beter dan vorig jaar. Dat was mijn punt.

30 juli 2019 om 13:26

Misschien een package deal met Xhaka ? Mogen zei gezamenlijk hebben voor 50 miljoen.

31 juli 2019 om 09:23

Jackie, dan hebben we idd miscommunicatie.
Ik ga er vanuit dat Pepe en Tierney binnen zijn, Pepe weet ik 100% zeker en Tierney kan bijna niet meer misgaan...daar doet zelfs mijn ptss niets aan af

Rugani van Juve wordt genoemd als CB, ik hoop op een grotere/gevestigde naam, maar dan zullen eerst Mustafi en Kos verkocht moeten worden, Bielik is verkocht voor 10 miljoen.
Die 10 miljoen is ook een teken aan de wand trouwens, want die jongen heeft alles bij elkaar volgens mij net of niet eens een hele wedstrijd voor ons gespeeld.
Als we Mustafi en Kos voor samen 40-50 miljoen kunnen verkopen kan er zomaar flink geld vrij komen voor een Cb.

Al deze dingen bij elkaar maken mij een blij supporter, maar ik snap dat je dat nog niet wordt als je pas oordeelt als het op Arsenal.com staat.
Ik heb mijn redenen om dingen eerder voor waarheid aan te nemen, omdat de dingen die ik doorkreeg tot nu toe allemaal uit gekomen zijn.
Ik hoop alleen wel dat je tevreden bent als we naast Pepe en Tierney nog een CB erbij krijgen - en Mustafi lozen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren