Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Virgil van Dijk: ‘Bloedirritant, als Real Madrid wint staan ze er meteen’

Laatste update:

Een jaar na de nederlaag tegen Real Madrid in de finale van de Champions League zegevierde Liverpool zaterdag in de eindstrijd van het Europese miljardenbal. Het team van manager Jürgen Klopp won in het Wanda Metropolitano met 0-2 van Tottenham Hotspur. “Gini en ik hebben tegen elkaar gezegd dat we de pijn van een verloren finale nooit meer willen meemaken”, vertelt Virgil van Dijk maandag in gesprek met De Telegraaf.

“Niet veel Nederlandse spelers winnen de Champions League en daar heb ik het de afgelopen drie weken met Gini heel veel over gehad.” Van Dijk en consorten gaven in verdedigend opzicht nauwelijks wat weg. “We hadden ons goed voorbereid op Harry Kane en gelukkig heeft hij niet veel kunnen uitrichten. Hopelijk donderdag ook niet”, verwijst de verdediger naar het eerste Nations League-duel van donderdag. “Maar dat zullen we dan wel weer zien.”

Op het veld vierde Van Dijk een feestje met zijn kinderen. “Het duurde vrij lang voordat ze van de tribune naar beneden mochten en dat vond ik bloedirritant. Als Real Madrid wint, staan de families meteen op het veld. Het was slecht geregeld.” Van Dijk en Georginio Wijnaldum melden zich vandaag in Lagos ter voorbereiding op de naderende Nations League-duels. “Natuurlijk hebben we twee dagen genoten en wisten we dat er een parade door Liverpool zou volgen. Maar de wedstrijd tegen Engeland is ’pas’ op donderdag.”

“Ik zie geen problemen om ons op te laden en te spelen. Ja, twee prijzen in één week winnen, zou helemaal bijzonder zijn.” Van Dijk voelde de steun van zijn ploeggenoten bij Oranje. “Ik heb veel berichten van de jongens en de bondscoach voorbij zien komen. Ze hadden de wedstrijd met zijn allen gekeken en hopelijk kunnen Gini en ik ons vertrouwen overbrengen op de groep.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt omdat ze bij real weten wat voor voorbereidingen er gedaan moeten worden als ze prijzen winnen😂

Ik snap dat gedoe met die kinderen nooit. Alsof ze zich op een gegeven moment geen houding meer weten te geven en dan maar met die kinderen gaan staan. Voor je t weet staat heel de familie er straks bij: opa, oma, de achter achterneef...

3 juni 2019 om 08:15

Ja natuurlijk erg gek dat je het wilt vieren met familie en vrienden...

3 juni 2019 om 08:29

Als ik een mooie deal heb getekend op het werk dan nodig ik ook niet direct mijn hele familie uit voor de vettige-vrijdag-lunch.

3 juni 2019 om 08:34

Waarschijnlijk hebben ze daarna nog een wild feest waar ze liever geen familie bij willen hebben.

3 juni 2019 om 08:49

Voor mij klinkt het ook als 1 grote poppenkast. Aan de andere kant, wie weet hebben sommigen echt behoefte ernaar op zo'n moment. Geen idee...

3 juni 2019 om 11:08

Bij het voetbal werkt dat dus wel zo. Bij mijn vriendin op haar werk trouwens ook.

3 juni 2019 om 10:08

Ik zou zo’n moment zeker met mijn kinderen willen vieren. Dat is toch prachtig!

Wat heeft Real Madrid hiermee te maken? De wedstrijd werd niet in het stadion van Real Madrid gespeeld. Stonden de familieleden van de spelers van Real Madrid direct op het veld na een onder auspiciën van de UEFA gespeelde Champions League finale of na een onder auspiciën van de Spaanse voetbalbond gespeelde wedstrijd?
Is het nodig dat de familieleden het veld betreden? Hoe vaak zie je dat in het bedrijfsleven of bijvoorbeeld bij concerten? Bij de kampioenswedstrijd tussen Ajax onder 19 en Feyenoord onder 19 mocht uiteindelijk niet eens familie aanwezig zijn.

3 juni 2019 om 10:12

@Boca2005 Hij noemt Real als voorbeeld....verder worden er wel vaker kinderen het veld op gehaald. Ik kan me wel heel gied voorstellen dat je mooie memorabele momenten in je leven met je kinderen wilt delen. En ja ook bij concerten en in het bedrijfsleven gebeurd dit. Denk alleen al aan een jubilaris! En mi zit er een duidelijk verschil tussen entertainment en het reguliere bedrijfsleven. Zie bv eens de aftiteling bij een film. Hoe vaak zie jij dat in het bedrijfsleven? Hoe vaak ben jij het middelpunt van een feest dat door miljoenen mensen wordt bekeken? En ja, hoe vaak is het nodig? Nah hoe vaak win je de CL? Of iets dat vergelijkbaar is?

3 juni 2019 om 13:53

Ik verwacht niet dat ik ooit het middelpunt zal zijn van een feest dat door miljoenen mensen wordt bekeken. 😉
Ik heb in mijn leven heel wat concerten bezocht maar nog nooit meegemaakt dat er kinderen het podium op werden gehaald, behalve met jubilea (kun je misschien vergelijken met een afscheidswedstrijd) heb ik ook nooit meegemaakt dat behaalde resultaten op de werkvloer met kinderen van collega's werden gevierd.

Ik weet niet precies wanneer de hype 'ik moet laten zien dat ik menselijk ben en van m'n kinderen houd' is begonnen, maar vind het maar een toneelstukje wat mij betreft niet al te lang meer gaat duren.
Dat gemaakte is toch niet nodig?
Als je een feestje wil vieren met je kids, doe je dat toch lekker de volgende dag met de hele selectie/staf/kinderen van allemaal bij iemand in de achtertuin? Hebben die kinderen er ook nog wat aan.

3 juni 2019 om 10:15

Ik weet ook niet wanneer de hype ‘ik wil alles weten van een bekend persoon’ is begonnen. Naar mijn mening zeuren we wel erg veel. Hij heeft net iets behaald wat vrij uniek is en wat in zijn leven niet vaak zal gebeuren. Dat moment wil hij met zijn kinderen delen, so what?

3 juni 2019 om 11:02

Geen idee, ik ga in ieder geval niet mee in die hype die jij noemt. Snap ook niet waarom je dat tegen mij zegt in ieder geval?
Ik zit hier voor het voetbalnieuws, niet per se 'bekend persoon' nieuws..

Maar ik noem het een 'hype' omdat ze vroeger ook kinderen hadden, maar nooit meenamen het veld op.
Ik kan me nog het WK 2010 herinneren, toen Robben en Kuyt hun kids mee het veld opnamen en toen iedereen vol lof was over het feit dat ze dat doen en ze menselijk maakt.
Dat was de eerste keer dat ik me kan herinneren. Nu lijkt het alsof iedereen dit wil doen. Zoals gezegd, dit deden ze nooit..
Mag ik daar wat van vinden?

3 juni 2019 om 11:46

Het is inderdaad een rage die er de afgelopen 10 jaar is ingeslopen. Snap het zelf ook niet zo. Vier het gewoon met je teamgenoten en de fans. Laat je kinderen gewoon op de tribune zitten. Moet zelf ook altijd kotsen als Coutinho, Suarez, Messi met hun kindjes het veld op komen pronken.

3 juni 2019 om 12:06

@Isco24 natuurlijk mag dat. En jij doet dat ook op een normale manier. Dus wat mij betreft np. Alleen vindt ik het niet zo’n probleem. Ik begrijp het wel als iemand zo iets meemaakt dit moment ook zijn kinderen wil laten voelen. Dat ze het vroeger niet deden wil toch niet zeggen dat dat toen beter was? Er zijn wel meer dingen de laatste jaren veranderd. Maar goed, zoals al aangegeven, np als iemand vindt dat dit te ver gaat.

3 juni 2019 om 12:39

Ik heb zelf geen kinderen, maar mocht dat zo zijn en ik ben mede verantwoordelijk voor zo'n succes en ik heb de mogelijkheid om mijn kinderen daarin mee te nemen, dan doe je dat toch? Stel je voor dat jij als jochie van acht mee het veld op mag omdat je vader de beste van Europa is geworden... Dat vergeet je toch nooit meer? En papa kan het regelen. Dan doe je dat gewoon, zonder enige twijfel.

Iets wat je niet snel achter van Dijk zoekt, misschien ergens nog een beetje boos over vorig jaar! Haha. Verder is dit natuurlijk een fantastische speler en goed uithangbord voor het Nederlandse voetbal. Ik had nooit verwacht dat hij ooit zo goed zou worden, maar ben er zeer gelukkig mee.

3 juni 2019 om 10:46

Hoezo zou van Dijk boos zijn over vorig jaar.. Hij speelde toen niet eens bij Liverpool..

3 juni 2019 om 11:16

Volgensmij stond hij gwn in de basis in de finale vorig jaar? Of ben ik nu gen

2 prijzen? Mis ik iets?

3 juni 2019 om 09:28

Nations League

3 juni 2019 om 13:36

Halve finale toch? Ik volg t persoonlijk niet zo. Vandaar

Altijd wel weer iets negatiefs te melden... Calimerogedrag.
Hopelijk staat hij donderdag zijn mannetje tegen Engeland, vond hem erg zwak en arrogant ogen de afgelopen interlands, hij moet zich zelf blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren