Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vink: ‘Ik krijg al een smile op mijn gezicht als ik over hem praat, zó goed!’

Laatste update:

Marciano Vink is diep onder de indruk van Dirk Proper, zo liet de analyticus weten voorafgaand aan het EK-kwalificatieduel tussen Jong Oranje en Jong Gibraltar. De middenvelder van NEC Nijmegen bezorgt Vink ‘een smile op het gezicht’ met zijn spel en de analist gaf aan uit te kijken naar zijn prestaties onder bondscoach Michael Reiziger.

“Ik krijg al een smile op mijn gezicht als ik het over hem heb”, zo vertelde Vink, kijkend naar eerdere beelden van Proper. “Bij NEC is hij degene die als eerste op de lijst staat bij trainer Rogier Meijer.”

“Hij maakt het spel zó simpel. Hij laat het ook heel simpel ogen en hij is heel goed in de bal één keer raken. Het is ook heel goed dat hij snel denkt, want dat is zó belangrijk voor een middenvelder. Bovendien heeft hij een dieptepass, komt hij in de zestien en maakt hij ook in de Eredivisie zijn goals.”

“Hij weet ook altijd het overzicht te behouden en kan lange passes geven”, zo vervolgt Vink zijn opsomming. “Normaal speelt hij ook met Taylor dicht bij de zestien in Jong Oranje. Het is gewoon een complete voetballer. Het is een prettige speler om naar te kijken en hij is er ook niet vies van om zijn poot erin te zetten”, besluit Vink.

Reiziger koos er verder voor om Devyne Rensch en Kenneth Taylor op de bank te zetten. Donderdagavond neemt Nederland het in zijn vijfde wedstrijd van de EK-kwalificatiereeks op tegen Gibraltar, dat momenteel de laatste plek bezet in Groep C. Jong Oranje gaat aan kop met twaalf punten uit vier wedstrijden.

Het doel van Jong Oranje wordt verdedigd door Calvin Raatsie, die een viermansdefensie voor zich heeft. Neraysho Kasanwirjo start als rechtsback, terwijl Ian Maatsen invulling geeft aan de linksbackpositie. Het centrum wordt gevormd door Ryan Flamingo en Finn van Breemen.

De opvallendste afwezige op de middelste linie is Taylor. Het driemansmiddenveld wordt gevormd door Dirk Proper, Ruben van Bommel en Calvin Twigt. Voorin wordt diepste spits Noah Ohio vanaf de flanken bediend door Million Manhoef (rechts) en Myron van Brederode.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch een mooie talentvolle lichting die eraan zit te komen. Hopelijke worden het allemaal toppers later en zien we in de toekomst een nl waar iedereen trots op is.

Ik vind dat hij zich veel meer moeten laten gelden bij NEC. Hij moet de wedstrijd naar zijn hand zetten ipv meespelen. Teveel wedstrijden waar ik meer van hem verwacht en hij enkel beetje breed speelt. Hij kan meer dan hij laat zien. Denk ook dat hij beter is met een echte breker naast hem en hij op 8. Met Schone naast hem blijft hij teveel hangen

16 november 2023 om 21:52

Mss moet hij dat wel van zijn trainer?

"hij maakt het spel zó simpel. Hij laat het ook heel simpel ogen en hij is heel goed in de bal één keer raken. Het is ook heel goed dat hij snel denkt, want dat is zó belangrijk voor een middenvelder."

Geloof of het niet kids, maar er was een tijd in dit land waar niemand dit soort dingen hard op riep, want dit waren doodgewone basisvaardigheden voor een middenvelder.

Oh kijk een voetballer die voetballen kan wow! - Nederland anno 2023.

Proper zou een interessante speler kunnen zijn voor PSV deze winter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren