Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vincent Janssen heeft de Belgische harten nu al voor zich gewonnen

Laatste update:

De Belgische media zijn nu al zeer lovend over Vincent Janssen. De spits van Royal Antwerp scoorde vrijdag in de met 2-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Dinamo Kiev en dat was al de tweede treffer tijdens de voorbereiding voor de spits uit Heesch. Onze zuiderburen zijn benieuwd naar wat Janssen in de competitie teweeg kan brengen.

Eerder maakte Janssen al een goal in het vriendschappelijke treffen met het KV Mechelen van trainer Danny Buijs en met zijn eerste schot van de wedstrijd tegen Kiev was het ook alweer raak. Het Nieuwsblad denkt dat de Oranje-international los is en repte van een 'prima optreden' van de aanvaller. 'De Nederlandse spits trof bij zijn debuut op de Bosuil raak en is klaar voor de start van het seizoen', zo valt er te lezen. 'Dat is maar goed ook, want in de Conference League moet het er al boenk op zijn.'

Ook in Het Laatste Nieuws zijn lovende woorden te lezen over Janssen. De spits, die tegen Kiev de openingstreffer maakte door zijn directe bewaker uit te spelen en met links de verre hoek te vinden, zal volgens de Belgische krant indruk gaan maken dit seizoen. Trainer Mark van Bommel zou zomaar eens veel plezier aan de Nederlander kunnen gaan beleven, voorspellen zij. 'Minder dan zeven minuten had Janssen nodig om zijn eerste goal op de Bosuil mee te pikken. Dat belooft wat...'

Komende donderdag speelt Antwerp de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Dan speelt het in de tweede voorronde van de Conference League tegen het Kosovaarse FC Drita, dat vorig jaar nog tegen Feyenoord uitkwam en het de Rotterdammers zeer lastig maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik volg de Belgische competitie eigenlijk niet, maar is Antwerp nu titelkandidaat? Nu Overmars en Janssen er zitten zal er vaak nieuws over die club hier verschijnen.

16 juli 2022 om 13:55

En Van Bommel zit er ook nog natuurlijk. Maar ik denk dat antwerp nog steeds een van de titelkandidaten is en niet de titelkandidaat. Genk, Brugge, Anderlecht, en in mindere mate Luik hebben niet per se een minder sterke selectie dan Antwerp.

16 juli 2022 om 14:42

Luik was afgelopen seizoen wel erg teleurstellend die zie ik niet hoog eindigen mits er een hoop veranderd

17 juli 2022 om 12:53

Standard niet Luik vriend

17 juli 2022 om 19:22

Luik...het is Standard!

16 juli 2022 om 14:11

Brugge, Gent, Genk en Anderlecht doen niet onder. Alleen Gent heeft wel nog dezelfde trainer als vorig jaar, dat kan wel een invloed hebben. Maar Antwerp kan zomaar uit de top 4 vallen.

Leuk voor Janssen dat hij het daar goed doet. Ik hoop hem alleen niet meer in Oranje te zien want zijn spel doet echt pijn aan je ogen. Die balaannames en zijn handelingssnelheid en techniek zijn echt van een zeer laag niveau

16 juli 2022 om 13:56

Japie. Probleem is dat je dat haast over al onze spitsen kan zeggen. Luuk de Jong, Weghorst, Depay enz hebben allemaal de balaanamens alsof de schoenendozen er nog aan zitten

16 juli 2022 om 14:03

Memphis mag je best uit dat lijstje halen, want Memphis heeft gewoon een prima techniek. Enige probleem is dat hij echt veels te lang aan de bal wilt zijn en gaat overdrijven hoe lang hij een balletje kan vasthouden. En daarnaast vind ik het zo dat je een target man van de type Weghorst en De Jong niet echt moet gaan beoordelen op hun voetballend vermogen. Zij moeten gewoon in de lucht sterk zijn, fysiek sterk genoeg zijn om in de box verdedigers bezig te houden en hun goalproductie. Janssen vind ik voetballend beter dan luuk en wout, maar stukken minder dan memphis. Hij is bonkig genoeg om verdedigers bezig te houden en heeft een goed schot in de benen. Daar ligt zijn kracht. Alleen ongelukkig geweest met zijn doelpuntenproductie, dus hopelijk kan die dat weer vinden in Belgie.

16 juli 2022 om 14:07

FcGrun050. Ik vind Memphis juist geen prima techniek hebben. Het is wel beter dan bijvoorbeeld een Luuk of Vincent, maar ook bij Depay heb je gewoon teveel dat simpele aannamens net te ver van zijn voet springen. In land der blinden is 1 oog koning zal ik maar zeggen. Depay doet wel leuke trucjes en zijn soms ook nog effectief, maar van zijn functionele techniek ben ik niet zo onder de indruk. Het is niet bepaald een Van Persie, Bergkamp of Van Nistelrooij. En dat is toch wel de meetlat die ik persoonlijk hanteer voor het Nederlands elftal.

16 juli 2022 om 14:27

Memphis heeft een prima techniek hoor, niets mis mee. Vaak goede balaannames, waarbij de bal meteen klaar ligt voor de actie.

16 juli 2022 om 14:43

Eens met Ducktaildo, Depay is misschien wel balvast maar zijn eerste aanname is te vaak teleurstellend hoor.

18 juli 2022 om 01:21

FcGrun050 Goed verwoord. Memphis echt een prima techniek en aanname alleen gaat soms indd iets te forcerend door, maar verder ons beste keuze.Ik zou verder Janssen eerder meenemen dan weghorst en Luuk als pinchitter is altijd wel goed gebleken

16 juli 2022 om 13:56

Ik vond hem de laatste pot juist een van de betere. Hij brengt wat anders wat andere spitsen van ons niet hebben. Ik hoop eigenlijk wel dat hij mee gaat.

16 juli 2022 om 15:16

Z'n handelingssnelheid is nog niet eens zo slecht. Puur op basis daarvan kwam hij ook nog wel mee in de Premier League, maar z'n functionele techniek laat inderdaad te wensen over. Ik denk dat die techniek ook hetgeen is wat zijn carriere in de weg heeft gezeten. Afmaken kan hij wel, maar hij moet te veel handelingen verrichten om in die posities te komen. In voetballende ploegen die dominant zijn kom je ermee weg, maar op een hoog niveau en in een hoog tempo gaat het dan mis.

16 juli 2022 om 15:37

@Japie
Dat kan niet van zijn laatste interland zijn. Hij speelde volwassen en deed haast alles goed. Ben geen fan van Vincent, mr je kunt niet zeggen dat zijn spel tijdens de laatste interland pijn aan je ogen deed. Of dat kan wel, maar dan lag de pijn aan je ogen aan iets anders dan zijn spel.

16 juli 2022 om 16:05

@Japie_Krekel: Hij haalt in Oranje praktisch altijd een hoog niveau. Kijk bijvoorbeeld ook nog even de wedstrijden tegen Frankrijk en Engeland terug. Alleen die laatste twee interlands voor zijn rentree was hij niet heel goed. Verder altijd uitstekend.

16 juli 2022 om 21:34

Sorry maar ik heb liever Janssen dan Memphis erin. Sterker nog liever oermannen als Weghorst en de Jong.
Oordeel deze jongens alleen op doelpunten ajb. Helaas hebben we @ducktailo zegt die helden niet meer en moeten we helaas met dit materiaal doen.
Van dit kwartet is de Jong de enige die zich heeft bewezen bij PSV (2x kampioen als cruciale rol) Sevilla in de finale UEFA cup en meerdere malen bij Barcelona.
Dat kan je van de rest niet zeggen. Mijn voorkeur bij goede voorzetten langs de flanken. Luuk!!!

Club Brugge heeft betere spelers en een CL begroting. Ze zullen Europees halen en mikken op CL zei marc , maar zelfs als ze Mertens ook halen worden ze geen kampioen. Als marc in dit tempo doorgaat en die zakenman blijft geld pompen miss over een paar jaar.

Wat een onzin. Harten verover je niet in oefenpotjes maar door belangrijke goals in echte competities te maken.

De Antwerp supporters mogen LvG op de blote knietjes bedanken.. Ik heb hier nl gelezen in een reactie dat Janssen de transfer aan LvG heeft te danken omdat hij Janssen heeft opgeroepen voor Oranje....🙄



De goal was best netjes, Dacht dat die hem zou afgeven en het echt zo een intikkertje zou zijn

FC Drita uit, altijd lastig.

Mooi voor Janssen. Zou mij helemaal niet verbazen als hij er 20 gaat maken ondnaks dat de afgelopen jaren niet top waren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren