Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Viering van Messi in Bernabéu krijgt naar staartje voor 357 Real-fans

Laatste update:

Real Madrid heeft de seizoenskaarten van 357 supporters ingetrokken. De titelkandidaat maakt dat besluit woensdag bekend via de officiële kanalen. Volgens de club hebben de 357 personen hun seizoenskaart doorverkocht aan supporters van Barcelona.

Nadat Lionel Messi zondag het winnende doelpunt maakte in El Clásico (2-3), toonde hij zijn shirt aan een vak Real-supporters. Toch zaten er aanhangers van de bezoekers in het vak. Ze toonden een sjaal van Barcelona en dat wordt niet op prijs gesteld door de Koninklijke. Real heeft 357 personen opgespoord die volgens de club hun seizoenskaart hebben doorverkocht, waarna is besloten om de jaarabonnementen in te trekken.

Bovendien moeten de personen vrezen voor hun lidmaatschap van Real. "De club wil aantonen dat we ons binnen onze mogelijkheden sterk blijven verzetten tegen deze illegale activiteit", laat Real weten. Men gaat werken aan een systeem om dergelijke praktijken in de toekomst te voorkomen. Door de nederlaag tegen de aartsrivaal heeft Real op dit moment hetzelfde puntenaantal als Barcelona. Wel heeft de ploeg van Zinédine Zidane een wedstrijd tegoed.

Vind je de sanctie van Real Madrid terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja voor een club als Real Madrid is dat makkelijk, die 357 plekken zijn zo weer gevuld. Dasr staan vast genoeg mensen op de wachtlijst. Dat is bij clubs als Vitesse en Excelsior wel anders, die bijna nooit uitverkocht zijn. Dan pak je dat toch al gauw minder hard aan.

Oh wat doet het toch pijn in Madrid. Heerlijk om te lezen. Wel begrijpelijk, zou dat ook van Barcelona verwachten als hetzelfde zich zou voordoen.

26 april 2017 om 19:04

Uiteraard doet het pijn als je rivaal bij jou komt winnen. Maar ik denk niet dat dat er veel mee te maken heeft, is gewoon inderdaad een illegale praktijk die verboden wordt door de club. Als de leden dat dan niet naleven omdat ze hun kaartje voor enkele honderden euro's kunnen doorverkopen treden ze daar tegen op. Overigens voor elk van die 357 Barca fans die daar zaten en dus een kaartje hebben over gekocht zaten er sowieso nog 3 keer zoveel Real-fans die een kaartje hadden over gekocht. Maar dat is niet zo makkelijk uit te vogelen natuurlijk.

Wat was dat een geniale viering van Messi trouwens. Op dat moment frustreerde het me enorm maar ondertussen kan ik het toch echt wel waarderen. Dat kleine ventje tegenover enkele duizenden rivalen die droog zn naam en clubkleuren toont. Heldenactie

26 april 2017 om 19:08

Sportieve reactie. Ben het trouwens met je eens. Begrijpelijk van Real dat ze dit ondernemen. Staat natuurlijk helemaal los van het resultaat van el clasico.

26 april 2017 om 19:56

Persoonlijk vind ik je ook geen echte fan wanneer je je kaartje voor de wedstrijd van het jaar doorverkoopt aan een ander. Als je niet kunt begrijp ik dat je het verkoopt maar het zou je toch niet gebeuren dat er een fan van de aartsrivaal op jou stoel komt te zitten!? Als je een feyenoordfan bent laat je ook geen Amsterdammer op je stoel zitten tijdens Feyenoord Ajax. Zulke dingen doe je niet wanneer je echt fan bent.

26 april 2017 om 22:28

Is toch terecht, bij Real en Barca zijn lange wachtlijsten voor een seizoen kaart. Als dan kaarthouders hun kaart alleen maar aanhouden om geld te verdienen, dan is intrekken terecht. Dan kunnen echte fans die nu op de wachtlijst staan naar het stadion.

Bij Barca klinkt overigens dezelfde kritiek. men is daar wel een beetje klaar met al die toeristen.

Stond ie nou inderdaad voor het Real publiek of zat daar ook ergens de Barca aanhang?
* tegenwoordig altijd alles dubbelchecken voordat ik weer wat ga roepen ; ) weet iemand het dus zeker?

26 april 2017 om 20:02

Was gewoon een thuisvak. Maar zaten ook enkele Barca-fans, al hoorden die daar dus eigenlijk niet thuis

Ik vond het ook opvallend dat er veel Barca fans gemengd zaten. Kan ik alleen maar toejuichen. Voetbal moet verenigen, toch?

26 april 2017 om 20:01

Nou dat maakt de sfeer in het stadion toch minder leuk als alles door elkaar zit ipv in bepaalde vakken samen met fans van je eigen team. Wat ik wel toejuich is dat het zomaar kon zonder akkefietjes tussen fans van beide teams. Goed om te zien

Van je kaartje doorverkopen aan een Catalaan.. Naar nooit meer een wedstrijd van je clubje gaan!

Als Culé moet ik toch even zeggen dat ik dit nieuws al had gelezen op Marca en VZ maakt zich hier een beetje schuldig aan opruien. Iets waar ikzelf al een paar keer schuldig aan ben geweest hier.
Real had al eerder zo'n 1400 Kaarthouders gewaarschuwd voor het systematisch doorverkopen van hun kaarten, veelal door bedrijven die wedstrijdreizen aanbieden die dus kaarthouder zijn. Na de wedstrijd tegen Barca hebben ze de waarschuwing omgezet in een straf. Real wil dat het stadion gevuld is met de echte kaarthouders. Dat is alles en het staat op Marca.

Messi ondertussen met 33 treffers - 5 meer dan Bas Dost . Messi heeft nog 5 matchen, Bas nog maar 4. Europese topschutterstitel is bijna binnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren