Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Viering van Hazard na winst van Supercopa gaat viraal; vertrek lijkt nabij

Laatste update:

Eden Hazard wil Real Madrid in januari nog verlaten, zo claimt Sacha Tavolieri. De Belgische journalist, die de Rode Duivels volgt namens RMC Sport, schrijft op Twitter dat zowel zijn medische als zijn sportieve situatie bij de Koninklijke de 31-jarige aanvaller richting de uitgang drijven. Tegelijkertijd gaat er op social media momenteel veelvuldig rond hoe Hazard met een sip gezicht op de teamfoto staat na de winst van de Supercopa staat.

Real Madrid won de Supercopa, door achtereenvolgens Barcelona (2-3, na verlenging) en Athletic Club (0-2) te verslaan. Hazard speelde in beide wedstrijden overigens geen rol, want trainer Carlo Ancelotti hield hem zowel tegen Barcelona als tegen Athletic negentig minuten op de reservebank. Daar was Hazard ogenschijnlijk zeer ontevreden mee, aangezien hij met een sip gezicht op de foto werd vastgelegd op de teamfoto tijdens het vieren van de Supercopa. Bovendien was Hazard de enige speler van Real Madrid die zijn medaille niet droeg.

Binnen Real Madrid zouden de technische leiding en de medische staf niet op één lijn zitten over Hazard. De medici willen dat de aanvaller op korte termijn nog een keer geopereerd wordt, terwijl president Florentino Pérez hem juist in deze periode wil laten voetballen om zo te zorgen dat hij zich in de kijker zou spelen. Ancelotti hield Hazard in de laatste drie officiële wedstrijden - naast de duels in de Supercopa de ontmoeting met Valencia in LaLiga - echter negentig minuten op de bank. Hazard hoeft dit seizoen onder de Italiaanse oefenmeester over het algemeen sowieso niet te rekenen op een basisplaats: hij speelde tot dusver 722 minuten, verspreid over 16 wedstrijden.

Hazard zou daar nu genoeg van hebben en heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. Daarmee dreigt nu een einde te komen aan het ongelukkige huwelijk tussen Hazard en Real Madrid. De Spaanse grootmacht telde in de zomer van 2019 115 miljoen euro neer om de 116-voudig Belgisch international los te weken bij Chelsea, maar in Madrid kon hij mede door verschillende blessures nooit aan de hooggespannen verwachtingen voldoen. Voorlopig speelde Hazard slechts 59 officiële wedstrijden voor Real Madrid, waarin hij 5 keer scoorde en 10 assists leverde. Zijn contract loopt nog door tot medio 2024 en Spaanse media waarschuwen dat de geïnteresseerde clubs deze maand beperkt zullen zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch ook niet heel raar? Heeft weinig binding met Real, brengt het zelf niet, maar heeft ook nooit enige vorm van vertrouwen genoten. Zo zonde voor alle partijen, voor Real echt geld in de gracht gegooid, Hazard z'n loopbaan in het slop en bij Chelsea was die misschien nog wel van waarde geweest als die was gebleven. Anderzijds heeft Chelsea gewoon de CL gewonnen zonder hem, dus denk dat dat de enige "winnaar" is hier

17 januari 2022 om 14:21

Kwam daar met 10kg overgewicht binnen, dat kan je nooit maken als een club 145 miljoen voor je betaalt. Daar komt bij dat hij regelmatig geblesseerd is geweest, heeft genoeg kansen gehad maar daar kwam het er allemaal niet meer uit. Vertrouwen was er wel degelijk maar het houdt een keer op

17 januari 2022 om 14:56

En dat is wat ik nooit heb begrepen. Hij praatte al jaren over ooit naar Madrid willen gaan. En dan krijg je je droomtransfer, en kom je zo opdagen. De rest is wat het is, maar dat punt heb ik nooit begrepen. Je zou toch denken dat hij zo goed mogelijk daar zou willen beginnen. Blijft hoe dan ook zonde. Qua cijfers is het nooit een geweldenaar geweest, maar als hij het op z'n heupen had bij Chelsea of België vond ik het echt een geweldige speler om heen te kijken.

17 januari 2022 om 14:31

Is een beetje net als Zlatan. Die had de droom om voor Barcelona uit te komen en uiteindelijk kwam hij erop terug om het beter bij een droom te laten in plaats van realiteit te maken. Echter heeft Hazard nu bijna 3 seizoenen stilgestaan. Blessures hebben totaal niet meegeholpen though. Ben benieuwd waar hij nu naartoe zal gaan of dat hij gewoon blijft chillen in Madrid.

17 januari 2022 om 15:08

Zlatan presteerde echt veel meer bij Barcelona dan Hazard bij Madrid. Hij had de pech dat Messi nog beter bleek dan Barcelona ooit had durven dromen en dat hij centraal als valse 9 zo goed was.

17 januari 2022 om 16:02

Dat is ook zo, maar scenario is redelijk dezelfde. Beiden staan onder contract bij hun droomclubs, maar het komt niet helemaal uit. Maar de cijfers van Zlatan bij Barcelona was nog redelijk goed. Helemaal als je het vergelijkt met Hazard in this case.

17 januari 2022 om 22:14

En zelfs met die concurrentie was hij nog goed op dreef. Zlatan is dan ook een held en mag eigenlijk in geen enkele discussie als vergelijkingsmateriaal gebruikt worden.

17 januari 2022 om 14:57

Zidane heeft Hazard genoeg vertrouwen gegeven. Maar een profvoetballer moet op zijn minst kunnen opbrengen om lichamelijk fit (niet te dik) te blijven. Hazard heeft zich gewoon laten gaan in de zomervakanties

17 januari 2022 om 15:39

Volgens mij moest hij zonodig naar Madrid.

logisch
nooit het vertrouwen gekregen
maar zelf ook niks uitgestraald en veel te weinig gebracht in de momenten dat hij het kon laten zien

is voor beide partijen het beste om de wegen te scheiden

17 januari 2022 om 14:28

Heeft wel vaak de kans gehad om te spelen en vertrouwen heeftie ook gehad. Het was alleen elke keer weer niet goed. Heeft nog geen 1 keer zijn chelsea niveau gehaald. Niet eens voor een seconde.

17 januari 2022 om 14:32

Heeft onder Zidane juist wel veel vertrouwen gehad. Zidane heeft jaren gepleit voor zijn komst. Alleen kwam hazard veel te zwaar naar de club. Kwam maar niet op gewicht en raakte na elke wedstrijd die hij speelde weer 2 maanden geblesseerd. Onder Carlo is het een ander verhaal. Vini heeft zich ontwikkeld en is zijn vaste keus voor op die positie. Helaas heeft hazard het in die 3 wedstrijden dat hij mocht starten slecht gedaan en liet hij weinig zien. Vind wel dat hij tijdens dit toernooi wat minuten had moeten krijgen helaas dacht carlo daar anders over

17 januari 2022 om 14:32

Hij kreeg kans na kans van Zidane en bakte er gewoon niets van. Heeft Real oa uitschakeling tegen City gekost door met een dode Hazard te spelen ipv Vinicius die in de heenwedstrijd goed speelde en een assist leverde

17 januari 2022 om 14:42

Dat is dan toch de fout van Zidane die Hazard opstelt ipv Vinicius?

17 januari 2022 om 14:46

Hoe komt men erop heeft nooit het vertrouwen gekregen lol, men volgt het niet eens joh. Kreeg idd kans na kans onder Zidane. Wat een onzin zeg! Dit alles is te danken aan blessures en Hazard zelf. Helaas het heeft niet gewerkt maar nu is het het beste voor beide om gewoon afscheid van elkaar te nemen. Hij kan beter ergens anders weer het plezier hervinden zoals Coutinho dat nu doet.

17 januari 2022 om 14:46

Was het ook. Maar je moet beseffen dat Zidane waarschijnlijk onder druk heeft gestaan om de aankoop van 150 miljoen op te stellen. Maar alsnog een van de weinige fouten waarop ik Zidane aanreken. Samen met zijn tactiek tegen Chelsea op Stamford Bridge. Enige twee fouten die hij naar mijn mening heeft gemaakt in zijn tweede periode.

17 januari 2022 om 14:54

@socio / Dat krijg je hier dus soms, mensen kijken nooit Real Madrid en gaan dan opeens een leugen de wereld in helpen, echt hilarisch. Hazard heeft alle kans en alle ruimte gekregen, nu al 2,5 jaar lang en het loopt gewoon niet, anders had Ancelotti hem er allang iedere week ingezet. We moeten hem fit houden en dan zo snel mogelijk transferreren. Socio, als wij Bale en Hazard komende zomer van de loonlijst gaan schrappen, dan zijn de mogelijkheden zowat oneindig. Dat zijn onze 2 grootverdieners, en Marcelo en Isco schrappen zal ook heerlijk wat adem geven aan ons salarishuis.

17 januari 2022 om 15:27

Hazard heeft last van blessures gehad

17 januari 2022 om 14:56

Die loon dat hij bij Real krijgt, gaat hij nergens anders krijgen.
Is ook al op leeftijd, dus beste voor hem is blijven en dat geld opstrijken

18 januari 2022 om 00:34

Dat pst wel bij hem met zijn belabberde instelling. Ook nog lange gezichten trekken bah wat een misselijk makend mannetje

Tja, Hazard en Real is geen gelukkig huwelijk geworden. Beste is dat hij zo snel mogelijk weggaat. Ik vraag me wel af of hij fysiek nog in staat is op niveau te voetballen. Erg veel blessures gehad de laatste jaren.

17 januari 2022 om 14:51

Parasiempre / Ik vraag me dat zelfde af, maar daar mag zijn nieuwe club achter gaan komen

Dit is toch wel één van de grootste flops in het voetbal van de laatste jaren. Natuurlijk lag het ook aan zijn blessures, maar ik denk niet dat iemand dit verwacht had van Hazard bij Real Madrid. Enkele jaren geleden was het toch één van de beste buitenspelers ter wereld, vandaar ook die 120 miljoen ofzo voor een aflopend contract.

Ancelotti wisselt echter heel erg weinig in zijn basiself, dus denk niet dat Hazard dit seizoen nog heel veel minuten krijgt. Waar zou hij nu nog heen moeten? Bij België en ook bij Real Madrid heel af en toe zie je echt wel dat hij ontzettend goed kan voetballen, maar hij heeft nooit voor de sport geleefd en kwakkelt nu al jaren met blessures. Daarnaast verdient hij een behoorlijk salaris bij Real Madrid. Ik zie echt geen enkele grote club zich hier de vingers aan branden. (waag het niet, Manchester United)

17 januari 2022 om 14:36

Behoort zeker tot de grootste flops afgelopen jaren. Samen met Maguire, Coutinho, Griezmann & Dembele

17 januari 2022 om 14:51

en Bale

17 januari 2022 om 14:57

Hoewel ik zeker eens ben dat Coutinho en Griezmann gruwelijke flops waren, hadden deze heren nog wel iets van rendement. Heeft Hazard überhaupt wel rendement bij Madrid?

17 januari 2022 om 14:59

@zwangerekat Daar heeft Real toch meer aan gehad dan Barça en United aan de rest van dat rijtje.

17 januari 2022 om 15:01

Bale en Maguire zijn echt niet te vergelijken met Hazard en ook Griezmann en Dembélé vind ik nog niet in dezelfde categorie vallen als Hazard.

Bale en Maguire zijn allebei voorbeelden geweest van spelers die veel te veel geld gekost hebben, zij het qua transfersom, zij het qua salaris, maar die absoluut hun waarde voor de club (gehad) hebben. Maguire was vanaf zijn aankomst tot dit seizoen absoluut de beste verdediger van Manchester United en vorig seizoen zelfs één van de betere van de Premier League. Bale heeft Real ondanks zijn wisselvallige prestaties gewoon naar twee Champions League-titels geschoten en is beslissend geweest. Ook was hij in zijn beste seizoenen bij Real Madrid zeker wel één van de beste buitenspelers ter wereld, al trok hij dat nooit lang door.

Griezmann en Dembélé zijn ook enorme miskopen geweest, maar hebben in ieder geval nog wel eens voor langere tijd een zesje gespeeld of best goed zelfs in sommige wedstrijden (dembélé).

Alleen Coutinho is een miskoop van vergelijkbare proporties gebleken denk ik.

17 januari 2022 om 15:06

@ajax/barca2014: ja hoor, 5 goals en 10 assists. Dat is amper 10 miljoen euro per bijdrage aan een doelpunt. Koopje toch?

17 januari 2022 om 15:10

Griezmann paste niet maar hij deed inderdaad zoveel meer dan Hazard in de tijd dat hij er was. Alleen Coutinho is ondanks zijn goede start te vergelijken als miskoop.

17 januari 2022 om 14:50

Psvman / Absoluut een gigantische flop, raakte ergens in november (na nog geen 3 maanden in zijn eerste seizoen) al meteen keihard geblesseerd en sindsdien 0,0 involvement meer. Voor dat blessure moment liet hij een paar keer mooie flitsen zien, maar eigenlijk is Real Madrid sinds het vertrek van Cristiano meer een one-man-show geworden in de vorm van Benzema. Nu steunt Vinicius hem gelukkig maar daarvoor moest hij alles alleen doen.

Blijft toch frappant hoor, zo’n topper bij Chelsea, maar bij Real komt het er (mede door blessures, maar toch) niet uit. Wat een verschil met die andere Belg bij Real. Die was al een topkeeper toen hij binnenkwam, maar bewijst dat nu ook wekelijks.
Wat zou Madrid nog willen vangen voor Hazard? Hebben er zat voor betaald natuurlijk. Misschien dat Newcastle geld en interesse heeft.

17 januari 2022 om 14:28

Ik las voor de winterstop dat ze bij een bedrag van rond de 25 miljoen akkoord gaan. Heeft namelijk ook een aardig salaris waar ze dan vanaf zijn

17 januari 2022 om 14:35

Als Real er gratis vanaf komt gaat de champagnefles open wat mij betreft. Als een PL club nog zo dom is om wat te betalen des te beter

17 januari 2022 om 14:48

Sosu / Hahah de Premier League met hun tv-gelden, 25 miljoen is niets voor hen en zo een NCU wil nu echt naam maken, Chelsea zal hem altijd wel terug willen hebben. Maar je hebt gelijk hoor, als Florentino hem al van de loonlijst kan schrappen dan komen we goed weg, alles meer is mooi meegenomen

17 januari 2022 om 14:58

Maar wil Tüchel hem ook? Lijkt me eerlijk gezegd sterk dat Hazard onder Tüchel weer even de grote man bij Chelsea gaat worden.

17 januari 2022 om 15:01

Ik betwijfel of Chelsea 'm terug zou willen hoor. Is totaal niet nodig, qua niveau afgezakt, en hoe vaak handelt Chelsea nou ook uit sentiment?

17 januari 2022 om 15:04

En jullie denken dat Hazard zijn 400K per week zo maar gaat opgeven omdat jullie dat graag zouden zien.

Hazard weet ook dat het 'game over' is voor hem, hij is op en was eigenlijk al versleten toen Perez zo gek was nog 115 miljoen te betalen voor hem. In Chelsea zijn ze amper bekomen van het lachen en danken ze Perez nog altijd voor het mee helpen financieren van hun CL winst vorig seizoen.

Waarom zou Hazard zijn riante contract bij Real opgeven, terwijl hij zelf weet dat hij nooit meer op zijn oude niveau gaat geraken? Om dan ergens in Everton of Newcastle, aan max de helft van zijn huidig loon, in de gietende regen de ballen over zijn hoofd te zien vliegen?

Ik snap dat jullie Hazard graag zien vertrekken maar zo evident zal dat niet worden, vrees. Maar van Bale zijn jullie sowieso al verlost aanstaande zomer

17 januari 2022 om 15:11

Hazard kun je hoogstens als Bale verhuren waar je de helft van zijn salaris betaalt.

Jammer dat dit niks is geworden, een Kaka 2.0. Zijn combinatiegoal met Gervinho bij LOSC Lille blijft een van mijn favoriete goals aller tijden.

17 januari 2022 om 14:46

Rmcast / Kaka was ook jammer ja. Die Kaka had nog wel een mooie wedstrijd in de Amsterdam Arena met die groene uitshirts die we destijds hadden, dat was een gruwelijke match. Benzema scoorde toen die halve omhaal en later nog eens op de assist van Kaka. Jammer van Hazard idd maar er komen sterke nieuwe spelers aan in de zomer

Tijd voor Hazard om te gaan. niet het gehele vertrouwen gehad van Real.
Leek de laatste weken weer wat beter uit de verf te komen en met alle mooie woorden van Ancelotti voor Hazard hoe geweldig hij het wel niet deed ten spijt.
Ancelotti heeft geen vertrouwen in Hazard en met zijn spel de laatste weken had hij wel wat meer kansen mogen krijgen.

De oude Hazard krijgen we helaas denk ik niet meer te zien, maar het is zonde om een speler als Hazard te zien verpieteren op de bank.

17 januari 2022 om 14:44

Fabian / Hij heeft best wel goede kansen gehad to be honest, liet weinig zien. Ik kijk iedere seconde van Real Madrid en gedetailleerd ook, hij komt gewoon niet meer mee het onze topspelers. Een Rodrygo en Asensio brengen meer dan hem, en Vini en Benzema staan helemaal mijlenver bij hem vandaan. Onze 2 zwakste aanvallers zijn Bale en Hazard, de 2 die het meest verdienen van iedereen, het is zo ongelukkig hoe dat allemaal samenvalt nu maar alsnog doen we lekker mee dit seizoen

Eden Hazard is toch wel een flinke miskoop gebleken voor Real, maar dat gebeurd wel eens. Welke Europese topploeg zit te wachten op Eden Hazard? Inmiddels al 31 jaar oud en de laatste jaren meer geblesseerd dan fit? Volgens mij zit er niets anders in dan terugkeren naar een Franse ploeg of lekker in eigen land gaan afbouwen.

17 januari 2022 om 14:27

Tja miskoop, stel hij speelde vaak en was nooit geblesseerd maar speelde niet zo goed als bij Chelsea en moest daarom plaats maken voor Vini dan zou ik het een miskoop noemen. Eigenlijk heeft Hazard het zelf verpest, door met overgewicht binnen te komen en regelmatig niet fit te zijn, waardoor hij geblesseerd raakt

18 januari 2022 om 10:41

Ik ben het wel met je eens hoor, je kunt een gedeelte van het mislukken zeker bij Hazard neerleggen. Maar de investering door Real is verre van succesvol gebleken. Dan mag je toch gewoon spreken van een miskoop? Aan de andere kant niemand had dit vooraf zien aankomen, want bij Chelsea was het gewoon een grote meneer die presteerde.

Carlo ziet het totaal niet zitten in Eden. Liet zelfs tegen barca camavinga invallen op de positie van vini ipv Eden .. maar goed Eden is amper fit te krijgen lijkt het wel terwijl de gehele selectie topfit is en wereldwijd complimenten krijgt …Ook nu zou hij weer geopereerd moeten worden. Eden lijkt wel besmet te zijn geraakt door bale die ook continue geblesseerd is. Beste is een vertrek want vini zal hij er never nooit uitspelen. Hopelijk kan Madrid nog een redelijk bedrag ontvangen van rond de 20 miljoen

17 januari 2022 om 14:26

Bale is volgens mij gewoon fit, maar het zal ontbreken aan motivatie. Als Wales morgen speelt is hij er wonderbaarlijk weer bij. Denk dat beide partijen het hoofdstuk Bale/Madrid gesloten hebben.

17 januari 2022 om 14:36

Bale loopt er idd voor spek en bonen bij. Die zit zijn laatste maanden uit en dan geven ze elkaar een hand. Als het goed is wil hij ook stoppen met voetballen. Maar bale heeft Madrid de laatste 2 jaar ook niks aan gehad. Dat was al een tijdje klaar maar met zo n mega salaris wou die niet vertrekken en vond het best zo .. bale heeft nog wel een mooie tijd gehad bij Madrid en grote prijzen gewonnen. Heeft ook in 3 finales een belangrijke rol gespeeld. Hazard daar in tegen gaat de geschiedenis in als een dure miskoop

17 januari 2022 om 16:37

Bale trainde tot de laatste training voor vertrek naar Riyadh nog apart van de groep. Die is niet fit te krijgen voor een wedstrijd van Real lijkt het. Jammer dat hij het zo heeft laten gaan de laatste jaren.

17 januari 2022 om 14:41

Mcgregor / Ja hij komt gewoon niet mee met de rest van de selectie. Zijn fitheid is zorgelijk, dus nu houdt Florentino hem gewoon op de bank, hij mag er niet eens in komen meer van bovenaf besproken. Hem moeten we heel houden en meteen op 1 juni verkopen na het seizoen, daarna mag hij zo lang herstellen en operaties doen wat hij wil, maar hij moet ons nu ontlasten. Het zou crazy zijn als het Florentino lukt om Hazard en Bale van de loonlijst te schrappen, Bale lukt hoe dan ook in de zomer, Hazard denk ik ook wel. Dat is precies de ruimte voor een Haaland en Mbappe. Deze Hazard is een belangrijke schakel daarin, hij moet alleen fit blijven en snel bij een andere club tekenen in de zomer.

17 januari 2022 om 14:45

Hopelijk is Newcastle zo gek om voor hem te gaan. In Engeland staat hij er goed op .. haha nee bij ons is het klaar vini is de vaste linksbuiten en met de komst van Mbappe is er al helemaal geen toekomst voor hem. Misschien dat Carlo hem tegen Elche in de beker wat minuten gunt maar zie het somber in

Vind dit soort berichten altijd kolder. In de tweet staat ok dat hij zn medaille niet droeg; deed hij wel. Ik denk dat het duidelijk is dat het tussen Madrid en Hazard geen gelukkig huwelijk is en een bericht als deze derhalve weinig toegevoegde waarde heeft. Er worden ongeveer 1000 foto's in een minuut gemaakt, op een van die foto's zal Benzema ook niet hebben gelachen.

Hazard bracht niet wat nodig was om te overleven in de absolute top, en daar hebben zijn blessures ongetwijfeld aan bijgedragen.

Hazard een fantastische speler geweest, totdat hij in Madrid kwam. Dit lag niet alleen aan blessureleed.
Alsd je het goed hebt, ga niet zomaar weg. Koester wat je hebt

17 januari 2022 om 14:38

Cas / Het is wel Real Madrid die bij jou aanklopt, daar zeggen maar weinig spelers nee tegen, en helemaal niet Hazard die onder Zidane wilde spelen bij Real Madrid.

Mooi dat hij mogelijk vertrekt. Voegt niks toe in dit elftal, Jammer dat hij het niet kon waarmaken.

17 januari 2022 om 14:37

Dutch / Ben ik met je eens, hij speelde dit seizoen een paar keer en echt nooit spatte het er van af, zoals bij Vini en Benzema, dat niveau tikt hij gewoon niet aan, en al helemaal niet constant in 1 wedstrijd, laat staan over een reeks wedstrijden. Real Madrid is misschien net een niveautje te hoog voor hem nu. Hij komt niet mee met de rest vind ik en dat is begrijpelijk na een slepende blessure. Een vertrek is passend nu, Florentino heeft hem nog een kans gegeven dit seizoen maar het loopt gewoon niet

17 januari 2022 om 14:45

Kan het beter niet verwoorden. Chapau 👍

17 januari 2022 om 15:30

Chelsea is op dit moment hoger niveau dan Real Madrid. Daar heeft Hazard het ook waar gemaakt.

Wat een miskoop is dit geweest zeg. Ongekend.

17 januari 2022 om 14:35

HF / Ja ongekend man, ik kan het nog steeds niet geloven wat een pech wij met deze Belg hebben gehad. En dan te bedenken dat Mbappe in 2017 al naar ons toe kon maar toen niet wilde vanwege concurrentie. En daardoor moest Real opeens Hazard kopen. Zeer ongelukkige situatie

17 januari 2022 om 15:10

Misschien de grootste aller tijden. Alleen Coutinho naar Barca is misschien nog schrijnender. Die scoort nog eens 2 maal tegen zn eigen club hahaha.

17 januari 2022 om 15:29

haha ja een miskoop die alleen tegen jezelf scoort ahahaha

Dit is precies hoe Florentino Perez het wil zien. Laten we ook niet vergeten dat Hazard al 3 jaar lang de kans krijgt, we hebben alle geduld met hem gehad. Ik hoop dat NCU een groot bedrag voor hem gaat neertellen, maar Chelsea kan hem ook wel terug willen hebben. Helaas is zijn Real Madrid droom nooit geworden wat het moest zijn, maar door zijn vertrek kunnen we straks wel door. En vergeet ook vooral niet dat Hazard mogelijk met 2 Laliga titels en 2supercopas in de zak vertrekt, dat is best succesvol, ook al had hij amper een aandeel. Maar het feit dat Real gewoon zulke prijzen kan pakken terwijl onze duurste aankoop ooit gewoon nooit speelt, dat zegt veel over de kracht van deze club, en straks met echte Galacticos om Vini en Benzema heen gaat het pas echt beginnen. #carlettoszn

17 januari 2022 om 14:41

Newcastle en Chelsea zijn niet achterlijk. Zij zien ook wel dat hij nooit fit is en geopereerd moet worden. Denk dat hij nog wel een tijdje blijft bij Real.

Weggegooid geld. Helaas. Dacht echt dat Hazard een galatico aankoop was in 2019. Want in zijn Chelsea tijd, was het echt een grandioze speler. Maar niets is minder waard. Als Real Madrid je droomclub is, en je komt op de presantatie al met overgewicht, dan begin je al met een 1-0 achterstand. Waar het compleet mis is gegaan, is natuurlijk de CL wedstrijd thuis tegen PSG. Daar speelde Hazard op wereldklasse niveau maar helaas werd die door landgenoot Meunier uit de wedstrijd getrapt, en sindsdien nooit meer de oude Hazard geweest. Teveel problemen gehad met zijn kwetsbare enkel. Ik had er nog paar keer vertrouwen erin. Maar je ziet gewoon aan alles dat Hazard niet gemaakt is voor Real Madrid. Spijtig voor die jongen. Maar voor alle partijen, het beste als er aankomende zomer een einde wordt gemaakt. Hazard moet ergens anders spelen en daar zijn vertrouwen weer terug krijgen. Misschien wel terug naar Chelsea, of terug naar Frankrijk bij Lille. Bij Real gaat hem dat niet lukken. Het is niets voor niets dat Rodrygo en Asensio de voorkeur krijgen boven Hazard.

17 januari 2022 om 14:49

Jep helemaal met je eens. Echt abdurd idd, maar ja niemand had dit zien aankomen dus tsja. Maar goed nu het beste om gewoon uit elkaar te gaan. Hij zou ook moeten willen om zijn plezier te hervinden ala Coutinho. En ook het Wk komt eraan, als hij blijft wordt het niet best voor hem.

17 januari 2022 om 14:53

Volledig met je eens helaas. Er waren gewoon geen excuses voor hem om als steraankoop met overgewicht toe te komen. Daarna echt heel veel pech gehad. Eind 2019 leek hij helemaal los te komen met een kleine reeks van goede matchen na elkaar, maar sinds die blessure is hij gewoon niet meer dezelfde. Dit seizoen ook wel wat pech dat juist in het eerste seizoen waar hij weer wat langer fit lijkt te zijn, dat Vini dan juist doorbreekt op zijn favoriete positie. Al laat hij ook gewoon te weinig zien in de kansen die hij krijgt. Alleen ik zie niet in wat hij nu nog bij Chelsea zou moeten doen onder Tuchel, daar gaat hij echt niet opleven. Everton lijkt mij een goeie omgeving voor hem, ze hebben daar een spelmaker nodig en de druk zal toch net ietsje minder groot zijn dan bij Newcastle in de komende weken waar ze voor elk punt moeten vechten (al begint Everton nu ook wel in gevaar te komen).

Hazard is ook niet echt een winnaar. Past niet bij Real. Daar wordt het allerhoogste verwacht, zo'n dip seizoen als hij bij Chelsea gehad heeft is bij deze club meteen fataal. En hij heeft er eigenlijk 3 van op een rij gehad.

Real moet hem gewoon verkopen, hij is 31 en contract loopt nog dik 2 jaar door. Verlies nemen en weg er mee.

Hazard en Bale zijn flops maar het selectiebeleid van Ancelotti en daarvoor Zidane vind ik slecht. Een speler als Isco hoort elke week te spelen hetzelfde geldt voor Ceballos. Prachtige technisch begaafde spelers die absoluut niet thuis horen op de bank bij Real, die wil ik gewoon elke week zien uitblinken bij een club als Villareal, Sociedad of Sevilla. Asensio wordt ook te weinig en verkeerd gebruikt

17 januari 2022 om 15:08

Bale was alles behalve een flop haha. Heeft in 254 wedstrijden voor Real 106 goals en 67 assists. Gescoord in verschillende finales. Bale was de eerste seizoenen gewoon wereldklasse bij Real. De enige fout die ze gemaakt hebben is om hem zo'n gigantisch lang contract te geven.

17 januari 2022 om 15:39

Hoe kan je Bale nou een flop noemen? Hij heeft in 2 CL finales een cruciale rol gespeeld, Copa van 2014 beslist etc en heeft zeker in zijn 1e 3 seizoen prima gepresteerd. Sinds 18/19 wel flink achteruit maar hij heeft met Real aardig wat prijzen gewonnen. Hazard heeft letterlijk niks gedaan. Isco is ook niet meer wat het is geweest. Veel te traag en blijft te lang aan de bal. Die is absoluut niet goed genoeg voor het topvoetbal meer.

17 januari 2022 om 16:28

Als je Isco elke week wil zien spelen heb je al 2 jaar geen Madrid meer gekeken. Voegt niets toe.

17 januari 2022 om 16:46

Je hebt geen flauw idee uit welk gat Ceballos naar boven is geklauterd dus. Die heeft net zijn vingers over de rand van de afgrond geplaatst om zichzelf uit dat gat te trekken. En over Isco heeft real8madrid je al duidelijk gemaakt dat je minstens 2 jaar geen Madrid wedstrijden hebt gezien. Komt daarbij dat als je Bale een flop noemt, je gewoon zelf helemaal aangeeft dat je echt niet weet waar je over praat @miki1959.

Het hangt er vanaf wat Hazard nu nog wil. Wil hij financieel het maximale uit zijn carrière halen? Dan kan hij beter net als Bale bij Real blijven zitten tot zijn contract afloopt en dan ergens transfervrij tekenen. Maar als hij nog wil spelen dan moet hij nu de knop omzetten en bij een nieuwe club alles geven. Maar als ik de verhalen over overgewicht zo las de afgelopen jaren vraag ik mij af of dat heilige vuur er nog is. Toch vreemd dat zowel Bale als Hazard het plezier in voetbal verloren bij Real.

Een van de grootste transferflops van de afgelopen tien jaar. Is nooit fit geweest en heeft ook gewoon zijn best niet gedaan. Kwam veel te dik aan bij Real Madrid en raakte mede daardoor vaak geblesseerd. De minuten die hij maakte waren 'meh'. Ik denk dat de carriere van Hazard überhaupt zo goed als voorbij is. Hij kan het professionele voetbal lichamelijk al niet meer aan.

Toch jammer hoe het is gegaan met Hazard. Iedereen zat op zich wel te springen voor zijn komst in 2019. Maar ja het begint al met het komen met overgewicht naar je droomclub en dan keer op keer geblesseerd raken en nooit meer op ritme komen. Ja die tackle van Meunier was zuur maar hij is daar nooit meer van hersteld. Hij heeft zijn dribbel en 1 op 1 duels daardoor gewoon verloren. Tja dan blijft er niet veel van over. Beste is om gewoon afscheid van hem te nemen.

Volgens mij heeft hij ook een familie drama meegemaakt.

Als er 1 club is ter wereld dat populair is en waar het grootste gedeelte van de spelers graag voor wil spelen dan is het Real Madrid wel. Als je geen binding hebt met Real Madrid moet je wel een die-hard Barca/atletico fan zijn en er uberhaupt nooit heen gaan. Voor ieder ander speler is het normaliter een droom.

Dat het vanwege al het heisa eromheen er niet is uitgekomen en hij het mentaal niet meer kan opbrengen als Bale kan ik nog wel snappen, maar geen binding hebben met is raar. En ik denk dat de situatie meer aan hemzelf ligt dan aan Real eerlijk gezegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren