Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vier miljoen euro scheidt Barcelona en AC Milan nog van wintertransfer’

Laatste update:

Jean-Clair Todibo staat pas sinds begin dit jaar onder contract bij Barcelona en de negentienjarige verdediger maakte vooralsnog vijf keer zijn opwachting in de hoofdmacht van de Catalanen. Hier lijken echter niet veel optredens meer bij te gaan komen, daar Todibo volgens berichten uit Italië en Spanje hard op weg is naar de uitgang van het Camp Nou.

AC Milan heeft zich naar verluidt namelijk met een bod van acht miljoen euro op Todibo in Spanje gemeld. Deze aanbieding ligt nog wel onder de vraagprijs van twaalf miljoen die Barcelona hanteert, maar doordat het verschil slechts vier miljoen is, gaat men ervan uit dat de deal in januari rond zal komen. Todibo werd een klein jaar geleden nog voor een miljoen door Barça overgenomen van Toulouse.

Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz was eveneens in de markt voor Todibo, maar de Duitsers waren niet bereid om mee te gaan in de eisen van Barcelona. De Spanjaarden willen namelijk per se een terugkoopclausule opnemen in een eventuele deal die het vertrek van de verdediger betekent en Die Werkself zien een dergelijke deal niet zitten.

Voor Milan vormt zo’n clausule echter geen probleem. Technisch directeur Eric Abidal van Barcelona en sportief directeur Ramón Planes zouden afgelopen vrijdag al met Paolo Maldini, de technisch directeur van i Rossoneri, over de deal gesproken hebben. De oud-verdediger heeft de delegatie uit Spanje toen laten weten hiermee akkoord te gaan. Todibo maakte afgelopen dinsdag tegen Internazionale in de Champions League overigens nog wel de negentig minuten vol.

Vind jij dat Barcelona Jean-Clair Todibo eigenlijk aan boord moet houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou voor beide teama een goede deal zijn denk ik

12 december 2019 om 16:22

En toch vind ik dat Milan dit niet moet willen. Ik ken de speler persoonlijk niet goed, schijnt een groot talent te zijn, maar een grote club als Milan moet niet een opleidingsclub voor Barcelona willen zijn. Of de terugkoopclausulle moet dusdanig hoog zijn dat ze er écht wat aan over houden. Anders zou ik als Milan zijnde toch proberen zelf zulke talenten op te sporen. Cistana en Kumbulla draaien bijvoorbeeld ook echt een sterk seizoen in de Serie A.

12 december 2019 om 16:29

Milan is natuurlijk nog steeds een grote club. Zou ze ook graag weer de aansluiting bij de Italiaanse top zien vinden. Maar spelers als Todibo en Alena huren is mijn inziens niet de manier.

12 december 2019 om 16:30

@vzwilteenzeb: Ze willen niet huren, maar kopen met een terugkoopclausule

Todibo is een jong talent die op meerdere posities inzetbaar is. Geef hem een paar seizoenen bij Barça B en je hebt een nieuwe wereldster.

Lekker in Barcelona laten, die jonge juve CV (ff naam kwijt)die we hebben krijgt niet eens eens een kans, en dat is een groter talent. Logisch ook verder; het CV duo staat prima en wordt ook niet in gewijzigd

12 december 2019 om 16:24

Ik denk dat je Caldara bedoeld? Die jongen is inmiddels alweer 25 en is de afgelopen jaren vooral geblesseerd geweest. Het is maar zeer de vraag of hij zijn potentieel ooit nog waar gaat maken. Daarnaast vind ik Musacchio niet goed genoeg voor een ploeg die Champions League voetbal ambieert.

12 december 2019 om 16:25

Denk dat je Caldara bedoelt? Die is nog niet wedstrijd fit. Verder moet Milan dit inderdaad niet willen aangezien wij spelers met ervaring nodig hebben om op te bouwen.

12 december 2019 om 16:29

Je kan ook overdrijven haha. Het schip is al gezonken en komt langzaam weer omhoog drijven , en Caldara had echt een super potentie terwijl we Todibo ook nog niet vaak hebben gezien.

12 december 2019 om 18:14

Als er nou iets is wat Milan niet nodig heeft is dat wel een centrale verdediger. Rare aankoop zou ik dit vinden.

Todibo kan zich wel lekker ontwikkelen bij AC Milan. Misschien een idee om Rakitic ook bij de deal te betrekken? Mocht Ibra komen, heb je nog een echte linksbuiten nodig en dan staat er al een prima team voor de subtop. Langzaam weer terug bouwen naar een topteam

Barcelona is echt de weg kwijt als ze deze jongen verkopen. Todibo krijgt niet eens een kans terwijl we elke week moeten naar hoe pique het moeilijk heeft achterin. Als we betere coach hadden gehad was pique al lang uit de basis verdewenen en zou elke week spelen.

12 december 2019 om 17:00

Gast stop alsjeblieft met praten, Pique is echt wel een betere speler, leider en verdediger dan Todibo op dit moment, en ja Pique maakt zo nu en dan een foutje maar dat zou Todibo ook doen, het feit dat je echt denkt dat een andere trainer hem zomaar eruit zou halen is ook waanzin, Pique heeft al 5 trainers overleeft geloof ik, waarom zou hij opeens uit de basis verdwijnen, Geduld is een schone zaak,

Tuurlijk Barca!en lekker elke week met Pique achterin blijven spelen en deze Todibo geen kansen geven.in thuiswedstrijden kan Todibo makkelijk op de plek van Pique spelen, gezien hij volgens mij nog geen wedstrijd gemist heeft. Ongelooflijk dat Barca bestuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren