Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Franse debutant Thuram steelt de show bij ontgroening nationale ploeg

Laatste update:

Brice Samba, Jean-Clair Todibo en Khéphren Thuram zitten voor het eerst bij de selectie van Frankrijk. Traditiegetrouw moesten de drie debutanten als ontgroening een liedje zingen. Waar Samba en Todibo vrij ingetogen een nummer zongen, stal Thuram de show.

De 21-jarige middenvelder van OGC Nice, zoon van wereldkampioen Lilian Thuram, moest een liedje zingen in een Franse eetzaal. Hij koos ervoor om energiek een nummer mee te rappen, hetgeen hem luid applaus van zijn ploeggenoten opleverde. Khéphren is net als zijn oudere broer Marcus opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Nederland en Ierland. Met zijn eerste oproep voor de nationale ploeg van Frankrijk lijkt de jongeling de vruchten te plukken van zijn stormachtige ontwikkeling in de Ligue 1.

Drie maanden na de verloren WK-finale tegen Argentinië heeft Deschamps voor het eerst weer een Franse selectie bekendgemaakt. Van een aantal spelers was bekend dat zij geen onderdeel meer uit zouden maken van het keurkorps, daar zij na afloop van het WK al hadden aangegeven te zullen stoppen als international. Onder hen onder meer Hugo Lloris, Steve Mandanda, Karim Benzema en Raphaël Varane. Mede hierdoor maken Thuram, Samba (RC Lens) en Todibo (OGC Nice) hun debuut in de Franse selectie.

Deschamps bevestigde dinsdag dat Kylian Mbappé de nieuwe aanvoerder van les Bleus zal zijn, terwijl Griezmann tweede aanvoerder wordt. Le Figaro meldde vervolgens dat Griezmann niet blij is met de beslissing van de bondscoach om hem te passeren als nieuwe aanvoerder. De 32-jarige aanvaller zou volgens L'Équipe zelfs overwegen om te stoppen bij de nationale ploeg, al sprak RMC Sport dat nieuws tegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, ik had gehoopt dat hij een lied van Charles Aznavour zou zingen.

22 maart 2023 om 15:36

Hij kan helaas niet iedereen tevreden houden.

Het is altijd net wat makkelijker optreden als je familie in het publiek zit 😉

Zolang hij straks maar niet de show steelt tegen Oranje is het allemaal prima

Het Franse chanson is zo sterk, beginnen ze allemaal een of ander nietszeggend rapnummertje af te dreunen. Thuram krijgt wel een voldoende voor zijn performance.

22 maart 2023 om 12:01

Zegt meer over jouw bekrompenheid dan dat van hun.

Iets met andere culturen en of generaties.

22 maart 2023 om 12:07

Mwah iemand die geboren is in 1870 zou in 1950 de muziek ook achterlijk vinden. Vroeger was alles beter...

22 maart 2023 om 12:09

Eerst maar eens beginnen met platen van NTM of MC Solaar te luisteren om een beetje de roots van de Franse hiphop te begrijpen.

Wel leuk om te zien dat dit nog altijd is. De meeste rappen tegenwoordig snel een nummertje, dus dat ziet niet uit. Maar hij gaat er wel helemaal in op, wat het weer leuker maakt.

Verder ook erg leuk om te zien dat er wederom 2 broertjes zijn die samen in een Frans elftal zitten. Een erg sterk land, dus ook nog eens extra knap wat mij betreft.

Met Lucas en Theo heb je nog een mooi voorbeeld. Krephren Thuram is wel een toppertje hoor. Groot, sterk, voetballend sterk. Marcus is ook een goede spits die aardig op schot is dit jaar in de Buli. Hij had wel destijds een waas voor de ogen toen hij die schorsing kreeg vorig jaar, mara voor de rest wel ene prima speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren