Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag wil bij Barça geflopte CV herkansing bieden in Engelse top

Laatste update:

Jean-Clair Todibo geniet ruime belangstelling vanuit de Engelse top. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano werd de stopper van OGC Nice zaterdag bekeken door scouts van Manchester United, Liverpool en Newcastle United. Onder meer Erik ten Hag ziet in Todibo de gedroomde versterking voor zijn defensie. Goedkoop is hij echter niet.

Hoewel de komst van een topspits prioriteit geniet, lijkt Ten Hag ook op verdedigend vlak te willen renoveren. Onder meer Jeremie Frimpong moet naar Manchester komen, en ook Todibo kan nu aan het lijstje toegevoegd worden. De Fransman is dit seizoen een belangrijke spil bij het Nice dat de op een na minst gepasseerde defensie in de Ligue 1 heeft. Dat is echter ook Ten Hags concurrentie niet ontgaan.

Ook Liverpool en Newcastle United hadden namelijk afgevaardigden op de tribune tijdens Nice - Stade Rennes (2-1). Todibo maakte in die wedstrijd zoals gewoonlijk de negentig minuten vol. De rechtspoot vormt dit seizoen een betrouwbaar duo met Dante en heeft met zijn 23 jaar nog voldoende groeipotentie. Dat maakt dat Nice een prijskaartje van 45 miljoen op Todibo geplakt heeft.

De mandekker staat zo voor zijn tweede toptransfer in zijn nog prille carrière. In 2019 verkaste hij van Toulouse naar Barcelona, in de hoop op een Catalaanse doorbraak. Die bleef echter uit, en de teller stopte op vijf duels over alle competities. Twee jaar geleden betaalde Nice 8,5 miljoen voor Todibo, na een succesvolle huurperiode van een jaar. Transfermarkt taxeert de Fransman momenteel op een waarde van dertig miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ten Hag wil iedereen wel kopen als ik de media mag geloven. Top prioriteit voor United is een spits en ik zie maar 2 mogelijkheden en dat zijn Kane en Oshimen.

11 mei 2023 om 18:47

Oshimen gaat naar United, Weghorst backup.

11 mei 2023 om 18:49

Je bedoelt Oshimen back-up van Wout

Weet niet of Oshimen naar Utd gaat. Denk dat hij gokt op een club wat laatste jaren beter is
Bijv een Real, Bayern of zelfs Chelsea.

11 mei 2023 om 18:55

Ik zou daar niet zo zeker van zijn. Die kerel bij Napoli kun je heel moeilijk mee onderhandelen. Voor minder dan 150 miljoen willen ze hem niet laten gaan. Dat zie ik united niet zomaar betalen

12 mei 2023 om 08:25

Lijkt me inderdaad ook vrij kansloos. Kane beetje zelfde verhaal trouwens,.

11 mei 2023 om 18:59

Naast Kane en Oshimen worden Ramos (benfica), Vlahovic en de spits van Bergamo (dE nieuwe haaland) ook genoemd.

11 mei 2023 om 19:27

Ivan Toney lijkt mij een bewezen spits voor de Premier League

11 mei 2023 om 19:32

Dat zou een perfecte back up zijn. Maar niet als eerste spits voor utd

11 mei 2023 om 19:54

Toney kan zomaar voor half jaar of langer geschorst worden door gok gedoe.
Zou hem echt niet halen nu.

11 mei 2023 om 19:37

Ik hoop Kane als je toch weer een atronomisch bedrag op tafel moet leggen. Dan heb je een zekerheidje de komende jaren. Een leider met scorend en voetballend vermogen én Premier League ervaring. De rest zal een veel grotere gok zijn.

11 mei 2023 om 20:20

Ik 3, Kane Oshimen & Ramos van Benfica. Die heeft ook echt een neusje voor de goal. Maar ik vind dat United niet maar 1 spits binnen moeten halen, maar nog een spits voor achter de hand..
Een Giroud maybe?

11 mei 2023 om 20:28

Ik ken Oshimen niet, maar ik denk dat Victor Osimhen een prima spits voor Manchester United zal zijn.

11 mei 2023 om 21:28

Toch wel knap dat 6 verschillende leden zijn naam verkeerd schrijven. Het is namelijk Osimhen

Een spits die garant staat voor minimaal 25 doelpunten per seizoen in goals en assists (in enkel al de PL) is inderdaad wel een must en zou de hoogste prioriteit moeten genieten. Echter is een betere aanvaller dan Sancho en Antony ook geen overbodige luxe. Er moet namelijk nog wel het 1 en ander gebeuren voor United zich kan meten met bijvoorbeeld City.

Wel leuk dat Vz tegenwoordig bij elk artikel de English boerenpet foto van boss Ten Hag doet, durf te wedden dat die goed is voor de doorklikratios. On: Denk dat er centraal in de verdediging wel wat back up achter Martinez en Varane moet komen als je ziet dat Maguire nu elke keer moet opdraven als er iemand geblesseerd is. Deze optie lijkt me alleen te duur als back up, als je moet geloven met wel transferbudget Ten Hag moet gaan werken en als je ziet welke posities nog allemaal versterkt moeten gaan worden.

11 mei 2023 om 18:52

Geld zal geen issue zijn bij United. Daarnaast zullen er wss ook spelers vertrekken waardoor er extra geld in het laatje komt en er salarisbudget vrij komt. Spelers als De Gea, Jones, Maguire, v.d. Beek, Martial en Elanga moet je gewoon laten vertrekken. Met verkopen erbij zal ten Hag wel een budget van 200-250 miljoen krijgen, denk ik.

11 mei 2023 om 19:05

Las hier laatst dat hij het met een schamele 100 miljoen moest gaan doen en afhankelijk van verkopen inderdaad wellicht nog wat meer. Alleen die jongens die jij noemt ga je niet met hoge bedragen van de hand doen.

11 mei 2023 om 20:08

Ten hag gaf vorige week nog aan geen idee te hebben wat het budget komende zomer gaat zijn. Ligt eraan wie de club koopt en wanneer het rond is. Voorlopig kun je dus vrij weinig doen. Als de verkoop van de club te lang duurt, dan kan het zomaar weer een verloren zomer zijn. Enige garantie is een spits maar er is veel meer nodig.

11 mei 2023 om 21:10

@AZE
Weet niet of je Unifed een beetje gevolgd hebt de afgelopen jaren? Maar verkopen kunnen ze totaal niet. Spelers halen voor veelte veel geld en teveel salaris is nog een manier. Maar waarom denk je dat bijvoorbeeld een Phil Jones nog bij United zit? Bally Telles koken allemaal terug van verhuur periode. Die kunejn ze gewoon niet verkopen.
Wie wil Maetial hebebm die alleen maar geblesseerd is en te veel salaris krijgt. Maguire zie ik ook gewoon lekekr blijven zitten.

Zo konden ze Lingard voor 15a 20 miljoen nog verkopen maar United wilde 25. Dus gijg die daarna gratis de deur uit. Onderhandelen is iets wat United niet kan.

Dus die 200-250 gaat hem echt niet worden.

Daarbij is geld wel een issue bij United. Daarom konden ze in de zomer niemand halen die ten Hag eerst wilde. Gakpo Felix...

12 mei 2023 om 08:38

Aze ik betwijfel oprecht of je voor dat rijtje spelers wat krijgt. Maar zal inderdaad wel veel salaris schelen.

11 mei 2023 om 19:12

Hij is goed geïntegreerd 😅

11 mei 2023 om 19:45

Die verkopen ze ook bij C&A hoor

12 mei 2023 om 08:35

In principe is lindelof de eerste backup, en die heeft het dit seizoen best goed gedaan. Maar zodra hij en maguire samen moeten spelen heeft united echt een probleem. De droom is maguire verkopen, maar denk dat dat niet mee zal vallen met zo'n salaris.

Is Erik recent aan Peaky Blinders begonnen, of is die Engelse regen toch kouder dan verwacht op zijn kale klats?

Zou alleen een goeie optie zijn als United Maguire weet te slijten. Denk dat die Todibo niet beter zal zijn dan Martinez of Varane maar je hebt natuurlijk ook diepte in je selectie nodig. Waarbij Varane ook aardig blessuregevoelig is dus veel kan die wel spelen. Als je hem rond de 30 miljoen kan overnemen is het zeker geen slechte deal.

11 mei 2023 om 19:32

Heeft toch weinig prioriteit lijkt me, nog een extra centrumverdediger voor de breedte. Het grote manco nu is goals, en op het middenveld is het ook ietwat dun bezet als Donny en Sabitzer vertrekken, en je zit met een Eriksen die nauwelijks een uur vol maakt.

11 mei 2023 om 19:49

Ik zeg ook mits Maguire weggaat is het gewoon een prima vervanger. Voor de rest is het natuurlijk belangrijk dat er een fatsoenlijke nummer 8 komt want Sabitzer gaat denk ik weer terug, Van de Beek is natuurlijk gewoon weg en Eriksen komt tekort inderdaad.

11 mei 2023 om 21:12

Staat ook niet dat het prioriteit nummer 1 is. Ten Hag heeft aangegeven dat een spits prioriteit nummer 1 heeft. Daarbijnwilt hij een middenvelder en cv erbij hebben.En United heeft zeker een cv nodig. Zoals Modric al aangeeft ,is dat nodig. De vraag is of Lindelof wilt blijven. Maguire moet sowiso opzouten dan heb je er maar 3. Dat is niet veel voor heel jaar. Dus heeft het zeker prioriteit.

11 mei 2023 om 23:27

Je hebt wel een CV nodig, maar als Lindelof en Shaw de backups zijn, dan heb je alleen een 5e keus bankzitter nodig, die pik je ergens transfervrij wel op lijkt me.

Ben wel benieuwd of Maguire ergens anders zijn zelfvertrouwen weer vindt - wordt het een Griezmann-style comeback of is hij de volgende Kaka?

12 mei 2023 om 09:44

Dan heb je eigenlijk weer een linksback nodig. Ik vind dat malacia het boven (mijn) verwachting gedaan heeft, maar denk dat het wel een probleem is als je er 1 of 2 maanden totaal op moet rekenen. En natuurlijk ook om een eventuele blessure van hem weer op te vangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren