Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vier afvallers van Koeman bij Jong Oranje; Quilindschy Hartman debuteert

Laatste update:

Erwin van de Looi heeft de definitieve selectie van Jong Oranje bekendgemaakt voor de oefenwedstrijden tegen Noorwegen en Tsjechië. Quilindschy Hartman debuteert. De Feyenoord-verdediger komt net als Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Ryan Gravenberch (Bayern München) en Kjell Scherpen (Vitesse) over vanuit de voorselectie van het Nederlands Elftal.

Jong Oranje speelt op zaterdag 25 maart om 18.00 uur tegen Noorwegen en op maandag 27 maart kruist de ploeg de degens met de leeftijdsgenoten van Tsjechië. De twee wedstrijden worden gespeeld in het Spaanse San Pedro del Pinatar, waar het team op trainingskamp gaat.

In juni 2022 plaatste Jong Oranje zich voor de tweede keer op rij voor het EK. Vervolgens werd er in de voorbereiding op het EK in september al geoefend tegen België (1-2 winst) en Roemenië (0-0). De komende oefenduels staan eveneens in het teken van voorbereiden op het EK. Op het EK, dat van 21 juni tot 8 juli wordt gehouden, neemt Jong Oranje het in de groepsfase op tegen Portugal, België en Georgië.

De definitieve selectie van Jong Oranje:

Doelmannen: Jay Gorter (Aberdeen), Jasper Schendelaar (PEC Zwolle), Kjell Scherpen (Vitesse)

Verdedigers: Devyne Rensch (Ajax), Mitchel Bakker (Bayer 04 Leverkusen), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Jan Paul van Hecke (Brighton & Hove Albion), Ian Maatsen (Burnley), Bjorn Meijer (Club Brugge), Mees Hilgers (FC Twente), Quilindschy Hartman (Feyenoord), Milan van Ewijk (sc Heerenveen), Micky van de Ven (VfL Wolfsburg)

Middenvelders: Sven Mijnans (AZ), Wouter Burger (FC Basel), Ryan Gravenberch (Bayern München), Ludovit Reis (Hamburger SV), Jurgen Ekkelenkamp (Royal Antwerp), Daniël van Kaam (SC Cambuur)

Aanvallers: Joshua Zirkzee (Bologna), Crysencio Summerville (Leeds United), Elayis Tavsan (NEC), Thijs Dallinga (Toulouse)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wil Van de Looi met een dubbele linksback gaan spelen ofzo? Bakker, Meijer, Hartman, Maatsen en dan heb je nog Van de Ven of Rensch die linksback zouden kunnen. Daar tegenover maar 2 buitenspelers en 2 spitsen.

17 maart 2023 om 13:27

Van de Looi heb je nog nooit op voetbalverstand kunnen betrappen.

17 maart 2023 om 14:15

Kan natuurlijk zijn dat deze leeftijdscategorie aanvallers niet zo talentvol is, maar kijk dan naar een jongere lichting en haal Meerdink, Hansen of van Duiven alvast bij de selectie van Jong Oranje zodat je in ieder geval een selectie met balans hebt.

17 maart 2023 om 14:39

@tvl11, Hansen wordt over 2 maanden ook alweer 21 en heeft bij Jong Ajax ook weinig laten zien. In Jong Ajax scoort en assist zo'n beetje elke speler er volledig op los.

17 maart 2023 om 17:32

Van Axel Dongen dan. Punt is in ieder geval dat er bij de 2003/2004/2005 lichting genoeg talentvolle aanvallers lopen.

Je speelt wekelijks geweldig bij Bayer Leverkusen, laat het Europees ook zien, je hebt bij de WK selectie gezeten, de eerste rechtsback is geschorst tegen Frankrijk en wat is je beloning? Jong Oranje. De samenvatting voor Jeremy Frimpong, echt bizar.

17 maart 2023 om 13:14

Ben blij dat hij afgelopen week nog uitgesproken heeft definitief voor Oranje te willen spelen.. als je zo behandeld wordt snap ik een overstap naar Ghana ook wel.

17 maart 2023 om 13:16

Heel bizar ja...
Overigens ook voor Bakker hoor. Die heeft nu bij Jong opeens Hartman, Meijer, Maatsen als concurrenten bij Jong, whaha

17 maart 2023 om 14:23

Voor Bakker niet zo vreemd toch? Die hoort gewoon in Jong Oranje en logisch dat er dan ook nog wat concurrenten mee gaan. Ok...3 is misschien wat veel voor 1 positie .

Maar Frimpong hoort gewoon bij de grote jongens thuis. Imo is hij Dumfries eigenlijk al voorbij qua niveau....geef die jongen de kans om dat ook te bewijzen in het grote Oranje joh.

17 maart 2023 om 17:00

Hoezo? Als je speelt bij Leverkusen, waarom zou je dan niet opgeroepen worden ipv iemand die nooit speelt bij Bayern, bij Ajax al niet speelde en die telkens laat zien dat hij tekort komt voor het Nederlands elftal? Ik had persoonlijk Blind niet opgeroepen..

17 maart 2023 om 13:17

Onbegrijpelijk. Frimpong speelt als rechter(vleugel) verdediger de Bundesliga helemaal kapot. Veel interesse van Europese topclubs.

17 maart 2023 om 13:17

Dit is echt heel bizar ja. Hij is ook nog eens beter dan al die namen. Ongelooflijk dit.

17 maart 2023 om 13:27

Als ik hem was zou ik gewoon voor Ghana kiezen, het is te belachelijk voor woorden. In Nederland zijn we goed in vasthouden van de oude garde zoals Blind etc.

17 maart 2023 om 17:31

Mee eens, ik zou nu ook zeggen; krijg maar de pestpleuris.

17 maart 2023 om 13:33

En dan waarschijnlijk nog Rensch voor je zien eindigen

Wat is dit weer voor een selectie?
Dus bij Oranje selecteer je Blind, om vervolgens bij Jong Oranje gewoon Maatsen, Meijer, Bakker en Hartman op te roepen... Lachwekkend dit.

Wat moet je ook met zoveel verdedigers?

Defensie is op orde hier. Middenveld is vrij matig. Aanval is ook niet top.

Al met al zou ik zo spelen:
Dallinga is prima in vorm. Maatsen is defensief kwetsbaar, aanvallend sterk.
Bakker is de sterkste LB en Frimpong met afstand de beste RB.

VD Ven gaat ook sowieso spelen.

Matig middenveld vooral. Keepers ook om het even.

Scherpen
Frimpong
Rensch/Hilge
Vd Ven
Bakker/Meije
Mijnans
Gravenberch
Summerville
Tavsan
Maatsen
Dallinga
17 maart 2023 om 13:17

Blind staat op 99 interlands dus die gaan ze gewoon zijn 100e laten spelen en dan is die klaar lijkt mij. Verder staan Malacia en Ake boven hem op de linksback positie. Kan je beter Hartman , Bakker en Meijer minuten bij Jong laten maken in plaats van op de bank zitten bij Oranje.

17 maart 2023 om 13:19

Je hebt nu Hartman, Bakker, Meijer, en Maatsen op linksback in Jong.

Wat moet Blind nu met 100 interlands? Het is geen liefdadigheid...

Dumfries is ook geschorst de eerste pot volgens mij? Wat moeten we dan Geertruida opeens RB zetten ofwat?

Frimpong had er bij moeten zitten, lachwekkende selectie dit.

17 maart 2023 om 13:29

Blind gaat gewoon op de bank zitten bij Oranje en zijn 100e interland gegund worden. Zo moeilijk te begrijpen is dat niet. Meijer kan ook centraal van achter uit de voeten heeft die genoeg gespeeld ook dit jaar. En Maatsen kan Eventueel ook op het Middenveld aangezien die daar normaal altijd speelde. Bakker of Hartman dus gewoon linksback lijkt mij. Dumfries is idd geschorst en daardoor komt Geertruida op de RB positie terecht. Lijkt me ook dat Koeman hem voor die positie heeft meegenomen. Speelt die toch vaak genoeg? kan overal wel spelen dus is niet vreemd. Had sowieso Frimpong opgeroepen die hoort de eerste keus op de rechtsback te zijn imo. In plaats van Dumfries. Die bakt er heel het seizoen al niks van. En is meestal gewoon bankzitter. Zelfs Kenny Tete doet het beter dit seizoen dan Dumfries.

17 maart 2023 om 14:27

Geertruide op RB zetten is helemaal geen slecht idee toch? Is gewoon een hele goeie, die het ook al over een lange periode laat zien. Neemt niet weg dat ik ook vind dat Frimpong er absoluut bij had gemoeten in het grote Oranje.

En Blind....tja. Het is geen liefdadigheid nee. Maar of je nou van hem houdt of hem haat, hij hgeeft wel veel gespeeld en betekend voor Oranje. Ik vind het wel mooi dat je zo'n jongen dan ook zijn 100e interland gunt. Het is maar een gerbaar. Daarna ook nooit meer selecteren aub

Frimpong bij Jong Oranje jezus zeg…

Gezien de selectie (aantallen en misschien ook wel kwaliteit) zal het een 7-2-1 systeem worden.

Ik ben wel positief over de toekomst. Als ik eerlijk gezegd de selecties vergelijk is Jong op sommige posities misschien wel beter dan Oranje 1. Spelers als Frimpong, Van Der Ven, Meijer, Summerville, Dallinga zouden gewoon bij Oranje 1 kunnen.

17 maart 2023 om 16:17

Aanvallend is het wel gewoon erg pover hoor.

Had blokzijl hier ook wel bij willen zien, houdt zich prima staande bij groningen. Maar waarschijnlijk zit die nog in jeugdselecties van oranje

Hoe lang spelen Bakker en Ekkelenkamp al bij Jong Oranje? Heb het gevoel dat die gasten al 6 jaar bij Jong Oranje spelen.

Hoop voor de volgende ronde op een 1-2tje tussen het OM en Koeman door quincy op te roepen en in de basis te zetten. O bedoel bajes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren