Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Weergaloze Depay eist hoofdrol op bij ruime overwinning Lyon

Laatste update:

Olympique Lyon won zondag opnieuw met ruime cijfers in eigen huis. Afgelopen donderdag werd AZ nog met 7-1 opzij gezet, nu werd FC Metz met 5-0 verslagen. Memphis Depay was in het treffen met de Alkmaarders nog niet speelgerechtigd, maar liet tegen Metz wel van zich horen. De Nederlandse aanvaller was betrokken bij vier van de vijf treffers van Les Gones.

Denk jij dat Memphis Depay gaat slagen bij Olympique Lyon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk trekt hij deze lijn door. Lyon is een grote club om je in de kijker te spelen

Speelt met de wedstrijd beter. Depay moet gewoon van dat Engeland weg blijven. Zit toch geen echte potentie in. Het Franse voetbal gaat het Engelse voetbal wel voorbij.

26 februari 2017 om 23:09

Ik zou even naarde houdbaarheidsdatum kijken op dat potje bonen wat je op hebt... Dat Depay misschien niet helemaal de geschikte speler voor de Premier League is zouden we nog over kunnen discussieren, maar de komende (tientallen) jaren zal Frankrijk Engeland echt niet voorbij gaan. Frankrijk heeft PSG en in mindere mate Monaco en Lyon. Dan houdt het daarna toch wel snel op als je het over echte top wilt hebben...

26 februari 2017 om 23:10

Het Franse voetbal gaat het Engelse voetbal wel voorbij... Wilde carnaval gehad?

Een beetje overdreven hoor, zoals in het filmpje te zien is is lacazette weergaloos maar Memphis daar tegenover staat gewoon op de goede plek, neemt niet weg dat hij bij Lyon ook letterlijk op de goede plek zit maar om het nu al weergaloos te noemen vind ik wat overdreven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren