Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vicento heeft nieuwe club: ‘We zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft’

Laatste update:
/

Charlton Vicento heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij Willem II. De aanvaller liet zijn contract bij het Griekse PAS Giannina vrijdag ontbinden en was daardoor vrij om te gaan en staan waar hij wilde. Vicento kwam eerder ook nog vier seizoenen uit voor ADO Den Haag.

“Na het vertrek van Zarko Grabovac en Jeroen Lumu waren we in de spitspositie dun bezet”, zegt trainer Jurgen Streppel op de officiële website van De Tricolores. “Met Charlton krijgen we een veelzijdige jonge aanvaller erbij. Hij brengt ook de nodige Eredivisie-ervaring met zich mee. We zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft, ondanks interesse van andere clubs, en hopelijk kan hij samen met ons doorgroeien naar de Eredivisie.”

De 23-jarige Vicento kwam bij PAS Giannina, de huidige nummer 12 van Griekenland, tot slechts 5 competitiewedstrijden met een totaal van 125 minuten. Zijn nieuwe club Willem II staat momenteel op de derde plaats in de Jupiler League.

Denk jij dat Willem II promoveert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler voor Willem 2, snelle behendige speler met een goeie actie in huis. Werd bij ADO gezien als de nieuwe Elia, maar heeft de verwachtingen nooit waar kunnen maken. Veel succes Charlton !

Hij had toch ook gewoon terug naar ADO gekund?

28 januari 2014 om 23:25

Hij is beter dan schet en cabral bij elkaar .

29 januari 2014 om 13:44

Ik hoopte dat hij terug zou komen hij is een betere speler voor ADO dan Cabral, Schet en Gouriye tot nu toe hebben laten zien..

Sneu voor deze jongen dat ADO hem wegdoet om vervolgens Cabral en Schet terug te halen. Onnodig natuurlijk, dan speel je liever met eigen jeugd uit Den Haag. Ik hoop dat hij bij Willem II een beetje goed gaat spelen, is namelijk altijd een groot talent geweest, alleen nooit helemaal waar gemaakt.

Bruikbare speler met zijn snelheid en kan denk ik overal in de aanval uit de voeten dus goeie aanwinst alleen het enigste jammer is dat we misschien iets meer behoefte hadden aan een echte centrumspits als stand-in voor Boymans

28 januari 2014 om 23:34

Vicento kan gewoon in de spits spelen, zeker in de Jupiler League moet dat geen probleem zijn.

28 januari 2014 om 23:57

Waarom eigenlijk jullie hebben Terell Ondaan toch als stand in of is dat meer een vleugel speler?

29 januari 2014 om 10:28

Terrel Ondaan is meer een vleugelspeler en zeker geen centrum spits. Ondaan is daarnaast een prima voetballer, zeker voor Willem II, echter zit hij momenteel in een dipje (al een tijdje). Wisselvalligheid is bijna altijd een eigenschap van een vleugelspeler, helaas dus ook bij Ondaan.

Laten we hopen dat we met Vicento een jongen hebben die sowieso kan terugvallen op een goed (eredivisie) basisniveau. In zijn tijd bij ADO heeft hij het in mijn ogen altijd prima gedaan. Goede aanwinst! Streppel laat weer zien dat hij een uitstekend technisch manager is, gezien de aanwinsten (landzaat etc.)

Waarschijnlijk zal Vicento vrijdag al in de basis beginnen op linksbuiten!

29 januari 2014 om 16:17

Waar staat Bruno Andrade dan zondag tegen Den Bosch? Lijkt me sterk dat Streppel ervoor kiest om Vicento er in te zetten voor Andrade en niet Ondaan er uit haalt.

Jammer dat zijn griekse avontuur mislukt is . Een nieuwe kans word hem geboden bij willem 2 , ik hoop dat hij een aanwinst is voor de ploeg. Succes charlie

Prima speler voor willem ll maar ik ben benieuwd waar hij moet gaan spelen.

Bruno Andrade-Boymans-Ondaan draait prima

blijf hem toch altijd zien als de stervende zwaan, een van de mooiste schwalbe's op de nederlandse velden.

Erg grillige speler maar wel iemand met altijd dreiging in zijn actie. Zal denk ik wel in de eredivisie meekunnen met menig club.

Willem 11 moet wel promoveren, want als dat niet lukt dan volgt er een financieel debacle..

28 januari 2014 om 23:38

Haha, wat is dit voor onzin dan.

29 januari 2014 om 07:14

Ik hoop juist dat willem 2 niet promoveert. Is standaard het lelijke eendje in de eredivisie.
Lijkt me juist leuker om weer 1 of 2 nieuwe teams erin te hebben zoals dordt of fc eindhoven.

29 januari 2014 om 09:15

Koekwaus. Was dat nu weer voor onzin. Lelijke eendje? Omdat meneer Derksen er grapjes over maakt. Willem 2 hoort in de eredivisie. Jij ziet dus liever derderang clubs elke week spelen die met hun bus voor het doel geparkeerd staan. Willem 2 probeert altijd mooi voetbal op de mat te leggen. Anders moet je eens een keer hier komen kijken. Weet je ook meteen wat sfeer en beleving op de tribunes is.

29 januari 2014 om 12:06

Dat lelijke eendje wat vorig jaar 4e was qua uitsupporters en die meerdere malen door supporters van de tegenstander werden geroemd voor de sfeer ondanks de slechte resultaten?

29 januari 2014 om 18:02

Dat zal allemaal best..maar ik blijf het een lelijke club vinden.
Lelijk shirt, lelijk stadion en lelijk voetbal.
Wat derksen er van zegt of denkt boeit mij helemaal niets.
En aangezien ik dat vreselijke programma ook nooit kijk weet ik ook niet welke grappen er over gemaakt worden.
En idd ik heb liever andere club erin dan willem 2.
Het is allemaal grappig jullie betoog maar het is MIJN mening.
Als zouden er 50.000 man zitten zou ik nog steeds liever een andere club willen.

29 januari 2014 om 22:44

Nou als er 50.000 man zou zitten en je wilt ze niet dan weet ik jouw niveau ook weer

30 januari 2014 om 11:36

blij dat ik je inzicht heb kunnen geven op mijn niveau.
lekker belangenrijk wat jij ervan vind..

Goede aanwinst voor Willem ll ,nu hoop ik nog dat Willem ll gaat promoveren.

Hoop dat hij willem ll naar de eredivisie kan liften. Heb weinig met tilburg, maar die fans zijn wel geweldig, ze proberen ook altijd goed te voetballen.

Is dit de speler die ook zo kan spelen in het zwanenmeer?? Prachtige duik heeft die..

Leuk voor hen wel!

Ik denk dat ze goed bij elkaar passen. Vond hem bij niet per se slecht, maar heeft nooit echt belangrijk kunnen zijn. Laat hem nu eerst lekker een paar jaartjes bij Willem II goed presteren, dan komt de eredivisie(de kelderclubs of met Willem II) vanzelf weer op zijn pad.

Goede zet Willem II! Jonge speler nog, en kan zeker wat, deze Vicento. Ook nog transfervrij. Op naar de eredivisie!

Verstandig dat hij weer terug komt naar Nederland, en niet zoals sommige andere doen, heel de wereld rondreizen. Hij is nog 23 dus hij moet zich nu door ontwikkelen. Het Nederlands elftal gaat hij waarschijnlijk niet halen, maar misschien een mooie middenmoter/subtopper in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren