Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘VfL Wolfsburg legt monstercontract met salaris van 8,5 miljoen klaar’

Laatste update:

De vakantie van Klaus Allofs zit erop, want de sportief directeur van VfL Wolfsburg heeft zijn werkzaamheden maandag hervat. Een van de eerste zaken waar hij zich op moet richten, is het nieuwe contract voor middenvelder Kevin De Bruyne. Volgens BILD kan De Bruyne 8,5 miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen.

/

De 23-jarige Belg strijkt volgens de boulevardkrant momenteel vijf miljoen bruto op bij de groenhemden. De raad van toezicht moet Allofs overigens nog wel toestemming geven om het honorarium van De Bruyne te verhogen en dat kan nog best een heikel punt worden. Een kleine aandeelhouder van Volkswagen, de hoofdsponsor van Wolfsburg, uitte in mei tijdens een aandeelhoudersvergadering namelijk al kritiek op het uitgavenpatroon van de club.

Deze meneer eiste vanwege de ‘onnodige uitgaven door de overdreven sponsoring bij Wolfsburg’ dat het dividend met tien cent opgetrokken zou worden. Een significante salarisverhoging van De Bruyne zou al met al voor onrust binnen de geledingen van het autoconcern en daarmee binnen de top van Wolfsburg kunnen zorgen. De eerste vergaderingen tussen Allofs en het management van De Bruyne zullen binnenkort waarschijnlijk plaatsvinden.

Clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München zouden de ontwikkelingen met interesse volgen. De Bruyne heeft al ‘informeel contact’ gehad met de club uit Engeland, zo maakte hij twee weken geleden bekend. Het Laatste Nieuws wist in mei zelfs te melden dat de clubs al met elkaar om de tafel hebben gezeten om een eventuele transfer te bespreken. Het contract van De Bruyne loopt nog tot medio 2019 door.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op Bayern na zijn die clubs ook niet sportief een daadwerkelijke vooruitgang. Of naar Barca, Real, Bayern gaan of lekker bij Wolfsburg blijven. Die club heeft enorm veel potentieel en gaat de komende jaren steenvast in de top 4 eindigen. Voor volgend jaar hebben ze in mijn optiek sowieso al minimaal een top 3 ploeg.

Benaglio
Vieirinha
Naldo
Knoche
Rodriguez
Gustavo
Guivalogui
Perisic
De Bruyne
Schurrle
Kruse
22 juni 2015 om 23:55

Zeker veel potentie, alleen het feit dat Volkswagen er de laatste jaren al 65 miljoen per jaar in heeft gestoken en nu Wolfsburg CL speelt schijnen ze er nog meer per jaar in te willen steken. Ik zie ze komende zomer nog wel 1 of 2 grote aankopen doen.

22 juni 2015 om 23:58

Komende jaren steenvast top 4 eindigen moet ik nog zien. Duitsland heeft veel clubs in ontwikkeling. Denk aan Dortmund, Schalke, Gladbach en Leverkusen. Daarnaast hebben HSV, Koln, Stuttgart, Frankfurt en helaas ook Leipzig een heel groot potentiaal. Ik verwacht ook wel dat ze vaak top 4 gaan halen, maar de concurrentie is moordend.

23 juni 2015 om 00:00

Leipzig zit nog in de 2.bundesliga. En laten clubs als Hsv, Koln, Stuttgart maar eerst eens een linkkerijtje halen alvorens ze meedoen. Koln en Frankfurt zijn op de goeie weg maar mogen al blij zijn met een top 8 plek. Overigens verwacht ik dan meer wat van een Hoffenheim. Versterken zich enorm goed, met o.a. Fabian Schar van FC Basel.

22 juni 2015 om 23:59

Geen sportieve vooruitgang? Dat betwijfel ik ten zeerste. Hij is bij wolfsburg de absolute uitblinker, terwijl ik me afvraag of hij in de basis zou staan bij city (gezien Silva op zijn positie staat).

23 juni 2015 om 00:15

Hèhè Elphenomeno is altijd een beetje té positief over de Bundesliga, het went snel .
Ik vind PSG en City toch ook wel een sportieve vooruitgang, doen het wat minde in de CL maar dat wordt wel beter, ze kunnen ook niet blijven Barcelona loten.

23 juni 2015 om 00:21

Klopt, maar beter te positief dan negatief hoe sommige mensen hier namelijk ook reageren. Als ik hoor dat het op Bayern na niks voorstelt wordt ik gek ik me kop en kruipt het bloed langs me nagels vandaan. Maar goed we zullen zien hoe goed Wolfsburg daadwerkelijk is in de CL. Maar let ook op Gladbach. Ploeg waar ik enorm veel van verwacht (terwijl bijna niemand dat denkt), gevaarlijke counterploeg.

23 juni 2015 om 00:49

Geloof me, ik heb genoeg Bundesliga gekeken afgelopen seizoen en ben zeer overtuigd van Bmg. Het probleem echter van de Bundesliga is dat dit soort clubs al tijden de top (op zowel nationaal als Europees niveau) niet meer bereiken doordat ze hun sterspelers verliezen. Kruse zijn ze al kwijt en ik denk dat het een kwestie van tijd is voordat ze Hermann ook verliezen.
Maargoed, we zullen zien.

23 juni 2015 om 00:00

PSG en City geen vooruitgang? Werkelijk in alles zijn die clubs beters. Spelen in eigen land om de prijzen en hebben meer kwaliteit om in Europa verder te komen. Hebben ook meer geld en potentie om verder te groeien.

23 juni 2015 om 00:02

City presteert anders weinig in Europa en vind dat elftal maar weinig beter dan Wolfsburg (in de breedte wel, maar het basiselftal niet). Bedoel een Rodriguez, Naldo, Gustavo, Schurrle en De Bruyne zal ik allen basis zetten bij City, om over Vieirinha nog maar te twijfelen. PSG is individueel nog wel wat beter, maar vergeet niet dat zij in een veel mindere competitie spelen. De Duitse is toch paar klassen beter dan de Franse.

23 juni 2015 om 00:10

City wordt momenteel ook geen kampioen gezien de selectie van Chelsea. Tja je weet het niet, want als Wolfsburg in Engeland zal spelen heb je al 150 miljoen meer te pakken door die tv rechten. Vind ze qua selectie beter dan Liverpool/spurs. En ook niet minder dan United/arsenal. City heeft iets meer kwaliteit, maar ook niet heel veel. Ze zouden sowieso om die positie meedoen in mijn optiek.

23 juni 2015 om 00:20

Ik zie Wolfsburg ook niet echt ver komen in de CL. Als ze de laatste 16 halen is dat al een grote prestatie. Van de spelers die jij opnoemt zouden alleen De Bruyne, Gustavo en Rodriguez bij City in de basis staan.

23 juni 2015 om 00:15

Doe gek en ga naar M.City. Sowieso basisspeler daar en geweldige fans etc.

24 juni 2015 om 03:04

Want hij speelt ene d. Silva ff uit de basis, ik denk het niet. Moet gewoon lekker in Duitsland blijven heeft hij Lekker basis plaats en is de grote man daar.

Zo zie je maar dat er daar in duitsland financieel echt veel mogelijk is. 8.5 miljoen is het hele basiselftal van ajax bij elkaar.

Zou een goede deal zijn voor de bruyne, maar sportief kan hij zeker wel een stap hogerop

22 juni 2015 om 23:52

8,5 miljoen BRUTO he..

23 juni 2015 om 02:16

Hij bedoelt waarschijnlijk qua salarissen. Dan zit hij best dicht in de buurt lijkt me. Ik denk dat de gehele basiself van Ajax bij elkaar niet eens zoveel verdient als deze jongen in z'n eentje.

23 juni 2015 om 10:19

25 miljoen aan spelerssalarissen en ik heb het over het basiselftal alleen. Die 25 mil is van het hele selectie, van ajax 2, van ajax dames etc

De Bruyne is dé cruciale schakel bij Wolfsburg, zonder hem valt heel het kaartenhuisje in elkaar. Ze moeten nog wat toppers halen om hem te overtuigen. Dost verkopen voor Dzeko en proberen bij Rudiger.

22 juni 2015 om 23:51

Rudiger is goed, maar of die echt een verbetering is voor Knoche valt te betwijfelen. Sowieso zal ik die halen voor de breedte. Waarom een spits kopen als je Kruse al hebt? Vind ik persoonlijk een hele goeie en daarnaast een echte teamspeler.

23 juni 2015 om 00:17

Elke topclub heeft 3 goeie Cv's dus Naldo, Knoche en Rudiger is ihteressant. Dan kun je Klose wedoen. Njaa Dzeko beter niet inderdaad, want dan heb je een Dost 2.0, dit Wolfsburg heeft behoefte aan een snelle spits, Kruse.

22 juni 2015 om 23:56

Nou ja bijv. Gustavo is natuurlijk ook heel belangrijk, de Bruyne springt meer in het oog omdat hij een aanvallend ingestelde speler is. Maar als hij zou vertrekken zou het inderdaad een groot verlies zijn, al zie ik hem blijven en Wolfsburg een stabiele Europese subtopper worden.

23 juni 2015 om 03:37

Ja. Bendtner weet ook altijd de gevoelige snaar te raken bij de teambesprekingen.

Wolfsburg kan volgend jaar zomaar eens mee gaan doen om de titel in Duitsland. Ben benieuwd hoe ze het in de CL gaan doen!

22 juni 2015 om 23:55

Iedereen verwacht veel van ze, maar wordt nog lastig zat met hun pot 4 loting. Ík verwacht zelf veel meer van Gladbach, puur het feit dat die lekker kunnen counteren in de CL en daar ook de spelers voor hebben. Denk Bayern volgend jaar minimaal weer halve finale, Leverkusen, Gladbach en Wolfsburg rond de 1/8ste finales/kwartfinales.

Zo zie je maar weer hoe gezegend zulke voetballers als De Bruyne mogen zijn met zo'n hoog salaris!
Ze kunnen verschrikkelijk goed voetballen en verdienen daarmee dus bakken met geld, daar kunnen de normale werkende mensen alleen maar van dromen.
Maar het is De Bruyne en al die andere voetballers van harte gegund, want ze beoefenen een sport wat lang niet iedereen aan kan en zeker niet zo goed als zulke spelers als De Bruyne etc.
Al moet ik wel toegeven dat ik soms baal dat ik een maand lang moet werken waar De Bruyne maar twee uren voor hoeft te werken, en wat hij in één dag verdient dat verdien ik ongeveer in één jaar haha.

Pracht speler met een grote toekomst !!!

Kan iemand me uitleggen hoe het precies zit daar? Ik weet niet precies of ze nu veel geld te besteden hebben door Volkswagen, of dat Volkswagen juist een beetje de knip erop wou houden.

Mocht De Bruyne dit salaris krijgen, dan neem ik aan dat Wolfsburg ook veel mag/kan gaan besteden. De weg naar de top is weer ingezet en De Bruyne die z'n contract verlengt is een grote stap in de goede richting denk ik.

23 juni 2015 om 00:19

Weer ingezet? Ze hebben anders nooit bij de top gehoort op 1 leuk jaar na in 2009. Dat ze hier staan komt sowieso alleen maar door Volkswagen. Anders had deze relatief kleine club nooit in de 1.bundesliga gespeeld. Maar dat kun je wel van wat meer clubs zeggen kijk maar naar Hoffenheim of Rassenbalsport Leipzig binnenkort zeer waarschijnlijk.

Uiteraard heeft Wolfsburg nu ook zelf wat geld mede doordat ze CL halen, maar Volkswagen zorgt toch wel voor 75% van al dat geld.echter zitten ze ook met die regels van de Uefa dat ze geen gekke bedragen mogen uitgeven. Kruse haalde ze voor 12 miljoen op. Daar komt dan Rudiger nog bij voor 10 miljoen zeer waarschijnlijk en daar blijft het dan ook bij. Guivalogui is al definitief overgenomen, dus veel meer dan 30 a 35 miljoen zal Wolfsburg niet uitgeven a.s. zomerperiode.

23 juni 2015 om 10:35

Ja doelde ook op die paar jaar dat ze bovenin iets meer meededen. Dacht dat dat wel een langere periode was, maar niet dus.

Oh, dus het valt allemaal wel mee. Denk dat het dan ook even gaat duren voordat ze de stap naar de top kunnen maken. Ze kunnen niet teveel geld uitgeven, dus echte toppers kunnen ze niet binnenhalen (mochten die naar Wolfsburg willen). Als je geld wil wat je uit kan geven moet je je eigen toppers voor veel geld verkopen en daar andere voor terug halen, maar dat is ook niet makkelijk.

Had wel verwacht dat ze voor 40 mln ofzo een goede spits zouden halen.

23 juni 2015 om 10:38

Thnx.

Denk trouwens dat Uefa weinig tegen dat sponsorcontract kan doen. En door de FFP kan Volkswagen zich niet echt bemoeien met de transfers, dus zal ook nog even duren voordat Wolfsburg echt naar de top gaat. Als ze het zouden halen.

Bundes liga, Cl kampioen, 2015 2016, ik zie het zomaar gebeuren.

24 juni 2015 om 12:04

Moet wel ff wat meer gebeuren om de C.L. te winnen.
Als je zag hoe kinderlijk eenvoudig ze eruit werden geknikkerd tegen napoli in de E.L. hoe wou je dan tegen barca en Real wapenen?.

Men moet inzien dat een salarisverhoging een klein offer om te brengen is om deze inmiddels absolute topspeler voor de club te behouden. Zo is de Bruyne nagenoeg persoonlijk verantwoordelijk voor de opleving van Bas Dost. Hij laat met zijn loepzuivere passjes en assists een -met alle respect- toch beperkte spits als Dost een topspeler lijken af en toe.
Als ik de Bruyne was zou ik ook niet per se weg hoeven bij Wolfsburg overigens, zit nog ontzettend veel potentie voor groei in die club.

Wat een geweldige speler is dit toch

Dat is volgens mij meer dan Bayern betaald aan zijn spelers. Ik voorzie komend jaar Wolfsburg als titelkandidaat samen met Bayern en Dortmund

23 juni 2015 om 10:17

Ja volgens mij heeft Robben een salaris van 4 miljoen per jaar.

23 juni 2015 om 18:10

Götze, Ribery, Schweinsteiger en Lahm krijgen allemaal rond de 10 milj. euro.

zou hij niet beter passen bij barcelona?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren