Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij zet voorzichtig streep door rentree bij Ajax: ‘Ik zou het raar vinden'

Laatste update:

Mike Verweij voorspelt dat Ajax gezien de financiële situatie komende zomer moet mikken op huurdeals. De Ajax-watcher van De Telegraaf vertelt in Kick-Off, de voetbalpodcast van de krant, dat desondanks het gerucht gaat dat de Amsterdammers een bod van tien miljoen euro hebben gedaan op Kamaldeen Sulemana van FC Nordsjaelland. Tegelijkertijd acht Verweij het onwaarschijnlijk dat Davinson Sánchez wordt teruggehaald.

“Ze hebben goede hoop dat ze dit elftal grotendeels bij elkaar kunnen houden. Als je nu een keer niet Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek of Hakim Ziyech kwijtraakt, maar Neres en Tagliafico... Dat zijn ook wel basisspelers, Tagliafico in ieder geval. Het is minder erg dan die andere spelers”, vertelt Verweij. Naast Nicolás Tagliafico en David Neres vallen ook de namen van Carel Eiting en Jurgen Ekkelenkamp als het over uitgaande transfers gaat. “De interesse van Leeds United voor Tagliafico is serieuzer te zijn dan iedereen dacht. Inter schijnt ook in de markt te zijn.”

“Ajax is normaal gesproken niet van het huren, maar gezien de financiële situatie zou dat nu wel kunnen”, gaat Verweij verder. De naam van Tottenham Hotspur-verdediger Sánchez werd recentelijk in het geruchtencircuit aan Ajax gelinkt. De 24-jarige centrumverdediger werd in de zomer van 2017 voor 42 miljoen euro verkocht aan Tottenham en is dit seizoen niet altijd basisspeler. “Misschien komt Davinson Sánchez in beeld, maar ik zou dat heel raar vinden gezien de ontwikkeling van Jurriën Timber. Aan de andere kant: elke jonge jongen krijgt op een gegeven moment een terugval en dan is het goed om Sánchez erbij te hebben. Maar ik begreep dat Tottenham niet de makkelijkste is.”

De naam van Sulemana wordt al sinds januari nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. Er zouden echter meer clubs in de markt zijn voor de negentienjarige Ghanese vleugelaanvaller. “Sulemana is al heel lang in beeld en daar zou Ajax weleens serieus werk van kunnen maken. Het gerucht gaat dat Ajax al geboden zou hebben. Het gaat volgens mij om een bedrag van tien miljoen euro. Maar er moet eerst verkocht worden voordat er gekocht kan worden.”

Zie jij Davinson Sánchez terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Davidson Sanchez was een schot in de roos voor Ajax natuurlijk, terughalen zou ik hem zeker niet. De huidige verdediging met Timber, waar ik zeer gecharmeerd van ben door zijn voetballende vermogen en zijn spelinzicht met daarachter Schuurs vind ik prima. Laat hun zich maar ontwikkelen. Over links centraal nog maar te zwijgen, met Blind en Martinez heb je daar gewoon 2 echte basisspelers staan. Zou blind dan misschien ook afwisselen met Alvarez op de 6 positie. Martinez vind ik verdedigend zo verschrikkelijk sterk, en voetballend ook prima. Het is op voetballend gebied geen Blind maar Blind is ook geen Martinez op verdedigend gebied.

1 mei 2021 om 09:20

Laat ik voorop stellen dat ik het eigenlijk helemaal met je eens ben. Echter vind ik juist dat deze spelers helemaal niet heel veel van elkaar verschillen. Ze hebben beide een geweldige trap en pass in de benen. Blind heeft meer voetbalintelligentie, maar Martinez zijn pure techniek is beter. En waar Martinez echt een killer is in de duels, probeert Blind de duels juist voor te zijn door het spel te lezen en zich te positioneren. Ik ben van beide erg fan in het systeem hoe Ajax speelt, echter zijn ze wel beide ook kwetsbaar bij een lange bal.

1 mei 2021 om 09:48

@cali88 als je hem goedkoop kan huren, waarom niet. Hij kan druk houden op de talenten. Als Timber terugslag heeft, dan staat Sanhez er. Een Schuurs kan leren hoe je hard moet verdedigen.

1 mei 2021 om 18:54

Ik kan je nu al vertellen dat er niks goedkoops aan zou zijn. Spurs kan een enorme overhaul gebruiken. Sanchez is mogelijk één van de spelers die het veld mag ruimen daar. Maar daar moet natuurlijk wel iets voor terugkomen. Dus Spurs gaat 'm nooit voor een zacht prijsje weg doen. Lijkt me van alles wat daar op de lijst staat juist een van de meest waardevolle spelers.

1 mei 2021 om 21:43

@deem ben met je eens hoor.

Beste zou zijn om Alderwereild terug te halen. Als die gratis weg mag. Ff mentor extra erbij.

Iedereen blijft maar minachtend praten over Tagliafico en Neres, maar dat zijn in principe gewoon Europese (sub)topspelers die Ajax echt niet zomaar vervangt. Kijk wat we voor Tagliafico hadden rondlopen op linksback, spelers als Boilesen en Dijks. Nu is de club wel gegroeid, maar een garantie dat je weer zo'n topper binnenhaalt is er echt niet. Zelfde geldt voor Neres. Nu al een tijdje kwakkelend, maar in normale doen gewoon een topspeler voor ons en daar zit nog wel rek in. Antony doet het ook nog niet beter, Idrissi stelt flink teleur. Ga maar eens iemand vinden die het beter gaat doen...

1 mei 2021 om 09:16

Ajax heeft een topelftal gehad, maar de eredivisie is te onaantrekkelijk om dat in stand te kunnen houden. Alleen Nederlandse topspelers willen het nog wel eens doen. Tagliafico zou inderdaad vrijwel overal een goede speler zijn en Ajax kan normaal gesproken niet een speler van hetzelfde niveau terughalen. Neres twijfel ik aan. Die heeft drie goede wedstrijden gespeeld in een elftal dat super draaide, maar verder is het allemaal niet zo veel. Het meest opvallende is echter dat Ajax blijkbaar ineens niet meer kan kopen zonder te verkopen? Waar is die 250 miljoen heen?

1 mei 2021 om 09:18

Die 250 miljoen staat gewoon op de rekening verwacht ik, maar Overmars zal zich bewust zijn van het feit dat dit een cruciaal punt is in de corona crisis om niet volle bak te investeren en even de markt af te wachten.

1 mei 2021 om 09:37

Die 250 miljoen was er nooit (zie jaarverslagen).

1 mei 2021 om 09:42

Haha goed geïnformeerd allemaal. Eigen woorden overmars we hebben ruim 200 miljoen ev maar dat staat lange na niet op de bank. O.a in waarde spelers klaassen blind haller tadic aankoopbedrag 70 miljoen salaris 16 miljoen per jaar. Andere woorden 9vermars wij moeten voor ruim 50 miljoen verkopen om quite te draaien. Als je de halve selectie tussen de 2 en 4 miljoen laat verdienen en er staan te weinig inkomsten tegenover dan moet je ieder jaar voor heel veel geld verkopen nu hadden ze nog de cl als ze dat ook een keer mislopen is het hek van de dam. De oude spelers nemen elk jaar in waarde af het vermogen gaat snel naar beneden met het huidige beleid

1 mei 2021 om 09:47

Luuk vind het als psv er niet leuk. Alles wat he hier benoemd is eigen invulling en niet uit de tekst te halen. Geven juist aan het elftal bij elkaar te houden. Trainer gisteren verlengd, overmars blijft heel stabiel allemaal.Morgen kampioenschap binnenhalen, met de daarbijhorende startgeld voor CL. #degoedeweg.

1 mei 2021 om 09:52

Nou dan is er volgend jaar weer een tekort van 50 miljoen wat niet op de bank staat tegen die tijd succes. Overmars zei toch duidelijk dat ze voor minimaal 50 miljoen moet verkopen dus die tekst hierboven tja

1 mei 2021 om 09:52

Ajax heeft 70,7 miljoen aan liquide middelen. Daarnaast nog een kleine 25 miljoen aan obligaties. Zou in theorie betekenen dat Ajax op korte termij over de rond 100 miljoen aan cash zou kunnen beschikken. Daarnaast krijgen ze na (of ik moet verkeerd geinformeerd zijn) nog enkele transferbedragen die over enkele jaren zijn uitgespreid, regelmatig wordt er bij transfers een externe partij binnengehaald die de lening(in dit geval gespreide betaling) overneemt dit schijnt oa bij Frenkie voor een deel niet gedaan te zijn.

1 mei 2021 om 09:57

Er staat idd dat ze eerst moeten verkopen voor ze kunnen kopen. Maar waar je die 50 miljoen vandaan haalt is toch bijzonder. Er is goed beleid en meer dan genoeg talent. Een en al positief. Dat is in een jaar of 10 volledig verandert. Hebben alle top verkopen en prestaties aan meegeholpen.

1 mei 2021 om 09:58

Zou niet slecht zijn dit jaar, nico, neres, enting, ekkelenkamp, marin, malaga te verkopen. De rest is aangevuld met eigen jeugd. Koop je er weer 2 voor terug.

1 mei 2021 om 10:02

PSV heeft 50 miljoen geleend in de vorm van 20 miljoen aan een hypotheek en 30 miljoen van een geldschieter. Hoe gaan ze dat terug betalen als prijzen uitblijven? CL is nog heel ver weg want als niet geplaatste club is de kans groot dat ze sterke tegenstanders krijgen terwijl Ajax al verzekerd is van 40 miljoen.

1 mei 2021 om 10:03

Luuk: Volgens mij zei Overmars dat Ajax voor 50 miljoen moet verkopen om quitte te draaien zonder het eigen vermogen aan liquide middelen te hoeven aanboren.. Zoals Martijn hier boven al stelt heeft Ajax bijna 100 miljoen aan liquide middelen en obligaties, dit zijn bedragen die je in de jaarverslagen terug kunt vinden. Grotendeels door Corona zal er dit jaar amper winst (of zelfs een incidenteel klein verlies) gedraaid worden maar Ajax gaat echt niet serieus in de financiële problemen komen hoor, verre van zelfs. Overigens denk ik dat je ook best wel richting de 50 miljoen aan verkopen kunt realiseren als Nico (25), Marin (10), Eiting, Magallan en Ekkelenkamp (nog eens 10-12 voor die 3 in totaal) inderdaad vertrekken - verkoop Neres ook nog en je gaat gegarandeerd over die 50 heen. Ook staan er nog transferinkomsten van o.a. Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt op de planning voor 21/22, maar ik weet niet zeker of die al ingecalculeerd waren bij dat verhaal van Overmars over die benodigde transferinkomsten..

1 mei 2021 om 10:59

Oudere spelers nemen im waarde af maar daartegenover staat de verkoop van een reserve back voor 25 miljoen

En de jeugd neemt alleen maar in waarde toe gravenberg timber rensch

Wie weet wat er nog doorkomt

1 mei 2021 om 11:04

Luuk, Ajax miet voor 50 miljoen verkooen om geen verlies te leiden dit jaar idd. En die 50 miljoen gaat alleen op als iedere seizoenkaarthouder en sponsorbox houder al zijn geod terug vraagt. Dus het zal geen 50 miljoen zijn wat terug moet, voor volgend jaar zijn zelfs betere sponsorcontracten afgesloten en mag aos het goed is ook weer gewoon publiek het stadion in. Dus ik zou me niet zo druk maken om Ajax als ik jou was. Let vooral oo je eigen clubje PSV. Daar maken ze zich bkij met de injectie van 50 miljoen van buitenaf. Maar onthiud dat dat gewoon wel een langlopende lwning wordt tegen 1,5% rente. Dus al dat gepd miet terug. Dat is pas een gok. In Amsterdam is het niet zo'n grote gok. Maar als ze 2 jaar CL missen dan zal Ajax idd op mieten gaan letten. Maar dat duurt nig wel even.

1 mei 2021 om 16:00

Je vergeet dat Ajax ook voor Lang nog 6 miljoen krijgt (verplichte koopoptie) en bovendien zijn er ook geruchten dat Labyad, Traore en Schuurs eventueel weg mogen.

1 mei 2021 om 10:24

'in normale doen gewoon een topspeler'. Uhm volgens mij is die merendeel van de tijd kwakkelend en heeft die een korte goeie periode gekend toen ten tijden van de CL? Vraag mij af of hij toen gewoon niet (zoals de meeste) boven zichzelf uitstak? Het nationale elftal van Brazilië had het ook snel met hem gezien. Werd toen ook nog in het flopelftal van de copa america opgenomen. Ik zie eerlijk gezegd de 'topspeler' niet in hem hoor.

1 mei 2021 om 12:09

Wijndal is natuurlijk wel minder goed dan Tagliafico, maar je wordt er niet veel slechter van. Dus dat zou een optie kunnen zijn. En eigenlijk zou Ajax ook moeten proberen om Kluivert terug te halen zodra blijkt dat 'ie serieus op een dood spoor zit. Op dit moment zit 'ie nog bij Leipzig, maar als blijkt dat 'ie daar komend seizoen wederom niet veel gaat spelen, dan kun je hem misschien aan het eind van volgend seizoen overnemen van AS Roma. Hij is nog altijd maar 21! Lijkt me een mooie tandem trouwens: Wijndal-Kluivert

1 mei 2021 om 12:19

Sorry, maar als we deze zomer Tagliafico kunnen verkopen en Wijndal daarvoor kunnen vervangen zou ik het 100% zeker doen. Nederlands, jonger en een geweldig talent. Een speler waarvoor ze van mij de portemonnee voor open mogen trekken

1 mei 2021 om 18:50

Ik niet om 1 hele simpele reden. De passie van Nico. Dat maakt het team echt beter.

Dat krijg je als je je hand overspeeld. Tadic blind waren goede dure aankopen die ajax verder hielp verdienen zo een 8 miljoen. Maar nu is ajax doorgeschoten met klaassen en haller aankoopbedrag 40 miljoen en salaris zo een 8 miljoen salaris. Deze 2 aardig voor de eredivisie maar pure middelmaat over de grens. Met dit team gaat ajax het volgend jaar zwaar krijgen als het allemaal een beetje tegenzit

1 mei 2021 om 09:13

Haller kan ik dan nog wel begrijpen aangezien het de duurste Ajax-aankoop ooit is en nog niet het absolute topniveau heeft laten zien, maar Klaassen heeft toch wel bewezen een goede, dan wel niet de beste, aankoop geweest te zijn. Zo belangrijk en bepalend vanaf dag 1.

1 mei 2021 om 09:13

Ajax heeft geen enkele hand overspeelt, Ajax heeft meer dan genoeg geld op de bank en de prestaties zijn uitstekend. Het zat dit jaar al tegen en dan strand Ajax in de kwart finales van de EL, wint het de beker en wordt het landskampioen.

1 mei 2021 om 09:27

@Luuk, Blind en Tadic zijn nog steeds kartrekkers. Daarnaast is Klaassen een schot in de roos gebleken (zijn statistieken alleen al, zeggen genoeg.) Over Haller kunnen we discussiëren, maar puur kijkend naar zijn statistieken dan is het een aanwinst. Kijken we naar het meevoetballen, dan valt het (nog) tegen. Deze jongens zorgen er echter wel voor dat de eigen jeugd kan groeien en uiteindelijk voor veel geld verkocht kan worden. Dit is geheel volgens de filosofie. De club wil groeien en dan zijn investeringen zoals een Blind et cetera gewoon nodig. Dat corona nu zorgt voor een kleine pas op de plaats, is vrij normaal en hier hebben zo goed als alle clubs last van. Wat denk je straks van een Real Madrid (hoeveel 30-plussers hebben die en van welk geld gaan ze een nieuw topteam smeden?) Nee, in Amsterdam hebben ze het gewoon heel goed voor elkaar en geven ze het met beleid uit. Daar ontbreekt het bij veel clubs nog aan.

1 mei 2021 om 09:32

Wel een nadeel hieraan is dat met Tadic, Haller en Klaassen 3 van de 4 meest aanvallende posities waar de prijzen het snelste stijgen bij talenten redelijk vast is ingezet op niveau met minder restwaarde. Tadic is van die 3 voor mij enige die echt zeker moet zijn van basisplaats, andere 2 brengen specifieke kwaliteiten mee maar zijn gewoon geen spelers die Ajax incidenteel naar hoger niveau stuwen. Haller kan je hopelijk volgende zomer nog flink wat geld voor vangen en dan Tadic weer naar de spits.

1 mei 2021 om 09:40

Ben het met je eens voor wat betreft Tadic, de ziel en de brains van dit Ajax. Maar dat je na alles wat Klaassen dit seizoen geleverd heeft zegt dat hij Ajax niet beter maakt, en juist dat incidentele heeft Klaassen juist wel. Hallerbwas het eerste half jaar ennondanks datvheyber soms niet uitziet zijn zijn cijfers niet slecht. Na volgend seizoen kunnen we hem pas goed beoordelen. Denk dat veel mensen onderschatten hoe belangrijk de tandem Nico-Tadic is.

1 mei 2021 om 09:48

Precies dat. Klaassen en haller is super leuk voor de eredivisie maar in de cl hebben ze niks te zoeken dat hebben ze wel in het buitenland bewezen. En deze 2 nemen de plekken van talenten in. Tadic aankoop was een geweldige en heeft ajax heel veel opgeleverd en verder geholpen in europa. Dit is net mijn punt dat gaan klaassen en haller niet doen. Ajax is doorgeschoten door te veel oude dure spelers te halen die kosten alleen maar geld en er kan geen talent spelen. Het enige juiste goede beleid is elke linie 1 ervaren topspeler blind en tadic heb je aanval verdediging al nu alleen nog middenveld. De rest moet talent zijn zoals in het topjaar 2018. Met de talenten met een goede lichting kun je echt stunten zoals in 2018 met o.a de ligt de Jong. Nu koopt ajax alleen maar duurkoop waar je in europa nooit verder mee komt

1 mei 2021 om 09:54

@wolterx Hopelijk blijven Anthony en Gravenberch zich ontwikkelen. Dan kunnen zij komende jaren jackpot opleveren. Haller kan je na een jaar of 2 nog wel verkopen. Mocht hij blijven, dan is dat ook niet erg. Hebben al lang geen goede en sterke spits gehad.

1 mei 2021 om 10:02

Gewoon onzin, aankopen zijn marktconform. Haller is momenteel nog geen schot in de roos, Klaassen gewoon uitstekend voor die 14 miljoen. Daarnaast is de combinatie van ervaren en talent momenteel behoorlijk goed. Anthony, Gravenberg, Timbler en Resch zijn dit jaar allemaal doorgebroken. Dit komt mede ook door de ervaren spelers. Daarnaast staat er nog genoeg kapitaal op het veld, ik zie luuk de heletijd schreeuwen dat het allemaal zo slecht gaat? Maar verder dan zeggen dat de aankopen van haller en klaasen slecht waren en te duur kom je niet echt. Haller is daarnaast ook nog een gespreide betaling wat de risico's aanzienlijk verlaagd. Ik heb bij jou meer het gevoel dat je hoopt dat Ajax instort.

1 mei 2021 om 10:25

@Wolterx, dat klopt, maar blijkbaar is er dus niemand uit de jeugd die tegen dat niveau kan concureren of een dusdanig talent is dat hij de kans moet krijgen op één van die plekken. De rechtsback komt zo van de lopende band gerold, maar aanvallers amper tot niet. Nu had je wellicht een Rijkhoff en een Brobbey, maar daar kunnen we al niet meer op bouwen. Ajax heeft er nu dus bewust voor gekozen om een Neres en Antony te halen, met daarbij de hoop om goed geld te gaan vangen. Lijkt me prima zo. Als je minimaal vier/vijf ervaren rotten in je team hebt staan, met echte Ajax-talenten, dan kunnen we gewoon mee blijven doen. En voor Ajax is het inderdaad te hopen dat die talenten aanvallend ingestelde spelers zijn.

1 mei 2021 om 10:26

Anthony doorgebroken? Dat was toch gewoon een speler van heel veel miljoen?

1 mei 2021 om 10:37

Je doet het voorkomen alsof het een simpele optelsom is maar dat is natuurlijk niet waar. Je kan nog zoveel geld hebben maar als je competitie door zwakte niet aantrekkelijk genoeg is voor spelers zie je dat geld niet altijd zaligmakend is. In dat licht bezien is het gewoon een wereldprestatie wat Ajax momenteel laat zien, 1/2 finale CL en 2 jaar later kwartfinale EL. En dat is precies binnen de mogelijkheden. En praat aub nou niet over hoe je met talent moet omgaan want Psv heeft al bewezen daar niet veel kaas van te hebben gegeten, zie Ihattaren. Als je het over kapitaalvernietiging wil hebben. Iedereen rondom Eindhoven rekende al op De Jong en De Ligt achtige bedragen voor Ihattaren maar met wat hij nu waard is kun je de gas en licht rekening niet eens een heel jaar betalen.

1 mei 2021 om 10:37

@Migi: Uiteraard, maar desalniettemin een 20-jarig ventje dat is doorgebroken als basisspeler onder de vleugels van de meer ervaren jongens. Die andere jongens komen uit je eigen jeugd, maar ook zo'n jong gastje van een ander continent moet doorbreken toch.

1 mei 2021 om 11:42

@raffa1, Klaassen is belangrijk met zijn goals maar qua spel is het een vrij matige speler, CL groepsfase was niveau te hoog en in EL belangrijk met 3 doelpunten en assist. Hij is de speler die Ajax over een dood punt heen heen helpt en heeft daarmee zeker zijn waarde maar persoonlijk zie ik liever een speler met meer kwaliteiten daar staan. Zeker wanneer Tadic het een wedstrijd niet heeft zakt creativiteit op voorste 4 plaatsen gewoon enorm ver weg. Wat mij betreft hebben we met vertrek vd Beek en terug halen Klaassen een jasje uitgedaan (niet gek natuurlijk) en hebben we beter veldspel ingeruild voor extra speler die ons van 0 kan halen. Klaassen zal nu in zijn 'prime' moeten zitten en vind hem echt 2 klasse minder dan iemand als Tadic. Laatstgenoemde is onze meest creatieve speler en belangrijkste speler voorin, dat is Klaassen ondanks positie waar dat wel zou kunnen simpelweg niet. Waar Tadic in elke competitie zijn waarde had en altijd iets belangrijks doet is het voor Klaassen EL en rechterrijtje Eredivisie (+3 goals tegen AZ en penalty tegen Heerenveen bij 'debuut'. Laat duidelijk zijn dat ik blij ben met waarde die hij heeft, denk alleen dat het verre van onmogelijk is op die positie te upgraden. Hebben op die positie met De Jong, Klaassen (nu 2x dan) en Vd Beek ruim 10 jaar opties gehad die deden wat Klaassen nu doet. Alleen verschil met toen en nu is dat er simpelweg geld mee verdiend werd door restwaarde. Ben het zeker met je eens dat Nico-Tadic gewoon een heel sterk koppel was altijd, ondanks dat ik Tagliafico geen wonder op de backpositie vind. Haller is gewoon niet mijn type spits maar zolang hij beslissend is en stappen gaat zetten in het meevoetballen valt daar echt wel mee te leven. Alleen denk ik dat hij beter is als plan B spits maar daar is hij gewoon veel te duur voor.

1 mei 2021 om 11:48

@ryanbabel, ow zeker mee eens. Ajax maakt het zichzelf ook enorm lastig om aanvallers door te laten komen. Krijgen 100 verschillende instructies mee, beperken waar mogelijk de 1v1 aangaan en willen creatieve, passieve buitenspelers door laten komen om erna gebrek aan diepte probleem te vinden. Echt goede 1v1 aanvallers lopen er te weinig rond en wanneer die er lopen krijgen ze alsnog taak om de steekpass te gaan geven. Ook de spits heeft het wat dat betreft lastig. Een spits met de kwaliteiten van Haller zou simpelweg niet in Ajax 1 terecht komen omdat die te beperkt is dan en niet kans krijgt om specifieke kwaliteit door te ontwikkelen. Voor verdedigers en middenvelders is Ajax momenteel echt hele fijne leerschool maar als aanvaller heb je een net iets moeilijker pad te bewandelen. Mede ook omdat plekken in Ajax 1 schaarser zijn ivm spelers die zeker lijken van basisplaats maar ook omdat je een kwaliteit moet hebben die ze juist niet lijken te mogen ontwikkelen in de opleiding.

1 mei 2021 om 09:28

zwaar krijgen? Als het zo door gaat bij de concurrentie is ajax volgend jaar in februari al kampioen

1 mei 2021 om 09:55

Tja dromen mag. Ajax is dit jaar 4 wedstrijden voor het einde nog geen kampioen. Hoeveel wedstrijden hebben ze wel niet in de eindfase beslist of gelijkgespeeld als dat volgend jaar niet meezit gaan ze het zwaar krijgen

1 mei 2021 om 10:21

Ik denk dat jij evengoed aan het dromen bent hoor Luuk, jij doet net alsof Ajax zichzelf naar de financiële afgrond werkt en het erg zwaar gaat krijgen in de Eredivisie terwijl daar geen enkele aanwijzing voor is. Ajax zal hooguit een minimaal operationeel verlies draaien en nog een aardige buffer aan liquide middelen overhouden, bovendien spelen ze gewoon weer Champions League en lopen er met Antony, Gravenberch, Timber, Rensch, etc. weer voldoende jongens die potentieel kapitaal vertegenwoordigen. Het gaat gewoon prima met de club maar jij doet alsof Ajax in een hele penibele situatie zit.. En uiteraard is nederland79 aan het overdrijven (kampioen worden in februari kan überhaupt helemaal niet - ik verwacht dat je wel snapt dat dit niet letterlijk bedoelt wordt..) maar jij doet dat evengoed. Maarja, dromen mag inderdaad

1 mei 2021 om 10:22

Eindelijk openbaar je de werkelijke wens van de gedachte.

1 mei 2021 om 10:28

Ik wil niet te veel zeuren maar datgene wat je nu benoemd is waar Psv bekend om stond een aantal seizoenen terug. Steeds maar weer in de 89 minuut of nog later de beslissing forceren. Nu gebeurt dat een aantal keer bij Ajax en ineens is het geluk en zit het mee? Bovendien is er sinds de komst van de VAR simpelweg meer extra tijd, soms wel 6-7 minuten, dan is het logisch dat er statistisch gezien ook meer gescoord word in de 90+ minuten. Hoe meer je van die minuten krijgt hoe groter de kans op een doelpunt

1 mei 2021 om 10:30

Hoeveel wedstrijden Ajax dit seizoen in de eindfase heeft beslist of gelijk gespeeld in de Eredivisie? 3 hele potjes (PSV-uit, Twente-uit en Willem II-thuis). Wat een belachelijk hoog aantal zeg dat Ajax in de slotfase 5 hele punten extra heeft weten te pakken. Pure mazzel zeg. Wist je dat nummer 2 PSV ook 3 potjes in de slotfase heeft beslist. (FC Emmen-thuis, FC Emmen-uit en Heerenveen-uit). Als dat volgend jaar niet meezit zullen die het met jouw redenatie dan ook heel zwaar krijgen.

1 mei 2021 om 09:41

Hoe kom je uberhaupt bij die salarisen? Je moet geen dingen verzinnen.

1 mei 2021 om 09:47

Hand overspeelt? Wat een onzin. Door corona lopen we heel veel geld mis net als iedere club. Heeft niks met hand overspelen te maken. Zonder corona waren er geen problemen geweest en er staat daarnaast komend jaar echt een uitstekend team dat Europees gewoon kan overwinteren. Dikke prima dus

1 mei 2021 om 11:21

@luuk, Haller was de doodsteek in de titelrace. Ajax haalde de gegarandeerde CL miljoenen binnen met de koop van Haller en dat betekend voir jouw club 8 tellen. Liggen aan het infuus en moeten een hele krachtiger leveren. Volgend seizoen koste wat kost CL halen, ofwel in het begin van het seizoen via de voorrondes ofwel eind van het seizoen via de titel en een eventuele directe plaatsing. De luchtbel van transfersommen lijkt voorlopig voorbij dus moeten de vele miljoenen uit de CL komen.

Ik zou Tagliafico inderdaad ook verkopen en daarvoor dan die van Aanholt transfervrij terughaalt heb je even een mooi overgangsperiode ivm de financiële situatie met deze pandemie. Daarnaast zou ik Neres ook verkopen als je er samen 30/35 miljoen voor kan krijgen zou dat erg mooi zijn. Dan zou ik Berghuis bij Feyenoord halen voor 4 miljoen. Is geen absolute topper maar heeft wel perfecte cijfers en dat is iets wat Neres mist. Dan heb je relatief maar een investering van 4 miljoen hoeven doen en 30/35 binnengehaald en je gaat er niet op achteruit (denk zelf op vooruit in mijn ogen). Dan kan je het team nog wat doorschuiven. jongens als Labyad, Traore, Ekkelenkamp verkopen die gaan het nooit waarmaken en ik zou een Ihatarren van PSV overnemen. Denk ik dat je alleen nog een backup linksbuiten/spits zou moeten hebben (weet niet of in de jeugd iets door te schuiven is). En misschien achterin nog wat achter de hand met bv een huurdeal. Dan heb je in mijn ogen je elftal toch erg goed op de rit en ben je beter en sterker eruit gekomen.

1 mei 2021 om 17:40

Alleen kun je Berghuis niet halen voor 4 miljoen. De afkoopsom geldt alleen voor buitenlandse clubs. Ik denk dat er een bod van tussen 8 en 12 miljoen nodig is om hem binnen te halen

1 mei 2021 om 18:55

Waarom zou ajax berghuis willen en berghuis naar ajax willen. Denk je dat hij op de bank wil zitten? Dat zou namelijk gebeuren.

Zet Sanchez in een verdediging naast iemand die wel kan voetballen (en snelheid heeft) en je hebt er een topper aan! Aldeweireld (te traag), Dier/Rodon (niet goed genoeg), Tanganga (nog niet goed genoeg) laten Sanchez niet vanuit zijn kracht spelen. Koop als Spurs een nieuwe CV en je kan nog jaren vooruit met Sanchez

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren