Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij countert Marc Overmars: ‘Hij zegt dit alleen om de prijs op te drijven'

Laatste update:

Mike Verweij verwacht dat Ajax er wel degelijk voor openstaat om Edson Álvarez te verkopen. Dinsdag maakte Marc Overmars in gesprek met het Algemeen Dagblad duidelijk dat de Mexicaan niet te koop is en dat, in tegenstelling tot wat De Telegraaf in een eerder stadium beweerde, er nog geen bod van Stade Rennes is binnengekomen op de defensieve middenvelder. Verweij denkt dat Overmars de geruchten rondom Álvarez louter ontkracht om de prijs op te drijven.

In de podcast Kick-Off Eredivisie van De Telegraaf valt de naam van Álvarez wanneer de rol van Daley Blind bij Ajax ter sprake komt. “Of Blind een optie op het middenveld is wanneer de selectie compleet is? Dat denk ik wel”, stelt Verweij. “Blind kan wel zien dat Lisandro Martínez het linksachterin het centrum goed gedaan heeft, dus daarmee wordt Blind een optie voor het middenveld.” Blind raakte in maart in de interland tegen Gibraltar (0-7) geblesseerd aan zijn enkel, waardoor de Argentijn het seizoen bij Ajax uitspeelde in het centrale hart van de defensie.

In het oefenduel met Bayern München (2-2) speelde Blind als controlerende middenvelder, en dat is volgens Verweij een signaal dat Álvarez wel degelijk mag vertrekken bij Ajax. “Al zegt Marc Overmars van niet, maar Overmars is Overmars. Dat is gewoon een onderhandelingstechniek. Als hij roept dat het een optie is hem te verkopen, dan gaat er gewoon drie miljoen van de prijs af. Hij zegt dat hij absoluut niet te koop is, om vervolgens toch met Stade Rennes te onderhandelen”, oppert de journalist, die half juli aangaf dat Ajax een bod van 18 miljoen euro zou hebben ontvangen op Álvarez.

“De stem van Edson Álvarez zal doorslaggevend zijn”, vervolgt Verweij. “Als hij weg wil, en dat is nog niet gezegd, dan denk ik dat hij uiteindelijk weggaat. Dan wordt Blind zeker een optie op het middenveld, maar ook met de aanwezigheid van Álvarez kan hij prima op het middenveld spelen”, besluit de clubwatcher, die dinsdag indirect gecorrigeerd werd door Overmars. “Een concreet bod hebben wij niet ontvangen, maar ik geloof wel dat Stade Rennes serieuze interesse heeft. Daar kunnen wij heel duidelijk over zijn: op dit moment is een vertrek van hem een no go. Hij is inmiddels een belangrijke speler geworden. Hij mag van ons dus niet weg”, verklaarde de directeur voetbalzaken.

In gesprek met Voetbal International ging trainer Erik ten Hag ook in op de rol die hij in gedachten heeft voor Blind komend seizoen. “Ik plaats niemand in een hokje qua positie, en sowieso Daley Blind niet. Hij is nu dus ook niet opeens een middenvelder voor mij. Hij kan er heel goed spelen, dat heeft hij in de afgelopen seizoenen ook vaak genoeg aangetoond. We moeten gewoon gaan zien waar hem in gaan zetten. Dat kan op het middenveld en achterin”, aldus Ten Hag.

Verwacht je dat Edson Álvarez voor 31 augustus nog vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat ik ook clubwatcher ga worden, gewoon de rest van mn leven verbanden verzinnen en zonder moeite cashen

30 juli 2021 om 22:38

Mag ik je assistent worden? Lijkt me ook leuk gewoon wat te roepen en daarmee een extra zakcentje te verdienen

30 juli 2021 om 22:55

Is goed ouwe, ik drink m’n koffie zwart😉

30 juli 2021 om 22:53

Valt mee dat hij nu niet Bergwijn benoemd.

31 juli 2021 om 02:00

Echt he. Kunnen we niet gewoon met zn Allen afspreken geen enkel artikel met Verweij of Driessen te openen of er op te reageren op vz. Wat zijn deze leugenaars irritant zeg.

30 juli 2021 om 23:18

Deze uitspraak kan ook niet ‘niet waar’ zijn, want als iemand 200 miljoen euro op hem biedt dan wordt ie gewoon verkocht. Bizar hoe deze mensen hun dag doorbrengen.

31 juli 2021 om 08:52

Als je wil cashen denk ik dat het bestaan van journalist je vies tegen zal vallen.

31 juli 2021 om 13:38

Ik weet dat journalisten niet bijster veel betaald krijgen. Maar als ik dit soort berichten lees vindt ik dart ze nog veel te goed betaald worden.

31 juli 2021 om 13:09

Doe met je mee mag ik je boekhouder worden?

Ff serieus. Deze gasten bedrijven niet eens journalistiek meer. Het is gewoon continu doordrammen van hun eigen waarheid. Nergens op gebaseerd, maar niet willen toegeven ernaast te zitten. Bloedirritant.

Hmm Marc Overmars of Mike verweij geloven... Tja die keuze is snel gemaakt.

30 juli 2021 om 22:44

Nou inderdaad, wie zal er eerder geloofd worden zeg. Vroeger had Mike Verweij nog wel eens een primeurtje. Tegenwoordig is het niveau van niks en blaast hij maar wat.

31 juli 2021 om 13:56

hahahah dit dacht ik precies ook. Even vertellen wat een werknemer van een bedrijf bedoelt terwijl je er zelf niet werkt. Een fictie schrijver en een clubwatcher kan tegenwoordig in 1 adem worden genoemd

Hoop dat Alvarez blijft, we hebben hem nodig. Zeker met de Afrika cup in januari als kudus weggaat, mist het middenveld toch weer een pion. Zoveel mogelijk in tact houden dus. In de grote wedstrijden was alvarez constant een van de betere.

Minimaal 30M hij speelt onwijs sterk bij Mexico en ze zijn helemaal dol op hem. Als Mexico wint zie ik hem zelfs als speler van het toernooi uitgeroepen worden. Overigens Blind op het middenveld zie ik echt niet zitten in CL wedstrijden, geen loopvermogen of fysieke power om mee te kunnen.

30 juli 2021 om 22:17

Tegen Lille draaide de ploeg wel geweldig in die samenstelling. En die spelen volgend jaar ook CL. Het ligt dus vooral aan de tegenstander denk ik. Lille-uit was de beste wedstrijd van het seizoen naar mijn mening. En blind had een groot aandeel daarin. Gek genoeg stond Gravenberch er toen niet in, best wel een dingetje dus. Blind naast Alvarez vind ik aardig complementair

30 juli 2021 om 22:44

Klopt zeker en dat komt vooral door Gravenberch wat een groot talent is maar weinig vooruitgang boekt in het meeverdedigen en het herkennen van de omschakelmomenten of heeft nog niet de discipline om dit vol te houden zoals tegen Roma. Eigenlijk wel een luxeprobleem ja.

30 juli 2021 om 23:51

Dat laatste werd ook gezegd over Schone. Ik maak mij meer druk over gebrek aan voetballend vermogen op dat niveau dan gebrek aan fysieke power. Klaassen vond ik vorig jaar in de CL veel te kort komen (toegeven, was meer als 6/8) en Alvarez is voor de balans daar maar vind hem onder druk niet dominant genoeg. Linkerkant met Martinez/Blind/Gravenberch en voorin Tadic heeft veel voetbal. Rechterkant is aan de bal en onder druk muv Mazraoui gewoon stukje minder. Hopelijk kan Berghuis daar meer voetbal brengen. Fysiek zal Ajax zich niet met meeste teams kunnen meten in CL, dat kon het toen ze halve finale haalde ook niet. Maar als je voetballend vermogen hebt om aantal duels te beperken ben je spekkoper. Blind, Gravenberch en Kudus zou ik in CL graag zien. Heb je 2 dynamische middenvelders die zich onder druk uit kunnen spelen en de beste passer in de selectie. Nadeel is wel dat je dan hele hoge lijn moet spelen maar met Martinez-Timber is dat misschien wel beter dan meer uitgezakt. Heel benieuwd wat Ten Hag gaat verzinnen. Zakelijk en volwassen met Klaassen en Alvarez of gokken op surplus aan voetballend vermogen met Kudus en Blind.

31 juli 2021 om 14:49

Het loop vermogen van Blind is ook een probleem achterin. Maakt niet uit waar je hem neer zet. Aan de bal is hij fantastisch. Maar of het nou achterin of op het middenveld is, je zal om het goed te laten werken altijd een of twee spelers om hem heen moeten zetten die zijn gebrek aan snelheid compenseren.

Stop de persen, Mike Verweij denkt!

Laat het duiden maar aan Freek Jansen over. Zodra Valentijn of Mike komt met duiding is het altijd een verband zoeken wat er uiteindelijk niet is, tegenwoordig meestal in combinatie met Bergwijn die naar Ajax komt en voorheen dat Ten Hag er een zooitje van maakt.

Hoop dat Ajax deze man gaat bannen. Begin een beetje Verweij moe te worden. Omdat hij weet dat op Twitter continu Ajax vragen worden gesteld, roept hij continu maar wat in het lucht.

Waarom zou Overmars in godsnaam überhaupt Alvarez willen verkopen nu. Hij begint net lekker te spelen en met het WK waar hij volgend jaar basisspeler is kan hij eigenlijk alleen maar meer waar gaan worden..

Is het tegenwoordig eigenlijk nog nodig om iets van een opleiding te volgen voordat je jezelf journalist mag noemen? Want het instituut dat Verweij zijn diploma gegeven heeft mag zich ook wel eens gaan afvragen waar ze in godsnaam mee bezig zijn..

30 juli 2021 om 22:22

Zn leermeester is Valentijn.... dan weet je het wel

Wie wordt eigenlijk de linksback van Ajax, of blijft Tagliafico misschien gewoon?

30 juli 2021 om 22:29

Normaal gesproken vertrekt hij, maar met nog een maand te gaan en zonder concrete interesse is een langer verblijf niet uitgesloten. Opties : Blind op linksback (Martinez centraal) of Rensch.

Middenveld wordt wel dringen zo. Blind Alvarez Klaassen Gravenberch Kudus.

Deze Mike Verweij moet zn mond ook eens houden. Hoezo zou Ajax een van de betere spelers van vorig seizoen weg willen laten gaan. Denk ff na zeg. Hij was in de 2e seizoenshelft een missing link. Zn gezin was hier en hij kreeg het vertrouwen en daardoor werd hij een belangrijke schakel. Dankzij hem kan Gravenberch ook mee naar voren gaan. Hij zorgt voor balans. Nee dat wil Ajax graag verkopen.....tuurlijk Mike. Tuurlijk.

Die Verweij is werkelijk te dom om te schijten en ook nog eens stuitend arrogant. Ajax zal inderdaad Alvarez die vooral na de winterstop zo'n belangrijke rol heeft gespeeld als gaatjes dichter waardoor we een stuk minder kwetsbaar zijn geworden in de omschakeling verkopen om zo het geld te creëren om blinde draver Bergwijn te kopen. Wat snuiven die vogels bij de Telegraaf?

Ik heb zo'n voorgevoel dat Blind er aan het einde van dit seizoen of volgend seizoen mee ophoudt. Die gaat niet tot zijn 35e door gok ik. Vanwege dat hele gebeuren met zijn hart en van de zomer met Eriksen heb ik het idee dat ie het dan wel prima vind, vooral voor zijn gezin. Ja het is nergens op gebaseerd, puur gevoelsmatig. Daarmee zit ik op de zelfde golflengte als Verweij en Diessen. ( dus je zult zien dat Blind tot zijn 40e doorgaat) 😝.

Ik zie zeker in de CL blind niet op het middenveld spelen. Voetballend is het geen probleem, maar fysiek blijft hij beperkt en ben ik bang dat hij het niet kan belopen.

Blind heeft anders wel aangetoond op het EK dat de sleet er wel een beetje op zit.
Gezien zijn status zal hij zijn plekje wel behouden, maar is Timber niet al gewoon gelijkwaarig of zelfs al iets beter dan Blind.
Begrijp me niet verkeerd , maar zowel bij Oranje als bij Ajax lijkt het er erg op dat er voor Blind ten koste van alles een plekje gevonden moet worden terwijl er eigenlijk betere opties zijn op zijn plek

Waar is japie krekel nu on te zeggen wat voor beperkte speler Alvarez wel niet is? Deze jongen kan in de toekomst wel eens de beste speler op zijn positie worden samen met een camavinga. Het ligt er helemaal aan wat Alvarez zelf wil want aan een ontevreden speler in je selectie heb je niet veel. Ik zeg contract zo snel mogelijk verlengen !

Wat is deze man nou voor een ouwehoer?

Feitelijk zegt ie: Als er een niet te weigeren bod binnen komt, gaat Ajax niet weigeren en als Alvarez er niet is kan Blind ook op het middenveld.

Ok Mike, thanks hiervoor.

Alvarez is een ouderwetse schopper geworden. In de wedstrijd van Mexico tegen Canada liet hij zich meerdere keren gaan. Toch krijgt hij het voor mekaar om geen gele kaart te krijgen. Ik denk als hij tegen een betere tegenstander speelt hij snel een rode kaart pakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren