Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek van Boulahrouz wordt betreurd: 'Ik heb veel van hem geleerd'

Laatste update:

Feyenoord heeft nog niet besloten of Joris Mathijsen een nieuw contract aangeboden zal krijgen, maar de toekomst van Khalid Boulahrouz ligt in ieder geval niet in De Kuip. De verdediger kwam afgelopen zomer naar Feyenoord, maar bleek mede door blessureleed geen meerwaarde te zijn. De clubleiding heeft Boulahrouz laten weten dat hij niet in aanmerking komt voor een nieuwe verbintenis.

/

Sven van Beek vindt dat jammer, vertelt hij aan Metro: "Ik heb veel van Bouhlarouz geleerd. Vooral om meedogenloos te zijn in de duels. Dan ben ik van mezelf al, maar op sommige momenten moet je nóg feller zijn. Daar heeft hij me goed bij geholpen. Ik vind het jammer dat hij weggaat", aldus Van Beek.

Boulahrouz werd in de zomer gehaald als concurrent voor Van Beek, maar laatstgenoemde doet het zo goed, dat de Kannibaal nauwelijks als centrumverdediger in actie kwam. De wedstrijden die de 33-jarige Boulahrouz speelde, waren voornamelijk als rechtsback. Hij speelde tot dusver elf competitieduels voor Feyenoord, waarvan acht als basisspeler. Vorige maand deed hij voor het laatst negentig minuten mee, uit bij FC Dordrecht.

Het is nog niet bekend waar Boulahrouz na dit seizoen heen zal gaan; de toekomst van de twintigjarige Van Beek ligt in ieder geval bij Feyenoord. "Dat is wel de bedoeling ja. Ik heb echt stappen gezet dit seizoen en wil die stijgende lijn volgend jaar doortrekken", zegt de jongeling.

Feyenoord had Khalid Boulahrouz gewoon een nieuw contract moeten geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een bikkel is die Van Beek. Ik vond het mooi om te zien hoe blij hij was toen hij gisteren Ondaan van het scoren afhield aan het begin van de wedstrijd. Die jongen heeft de juiste drive en kan ook nog eens uitstekend verdedigen en cross passes geven.

13 april 2015 om 11:57

Liever Boula dan opa Matthijsen hahahh wat was die een drama dit seizoen.
Vond Boula echt een paar hele goede wedstrijden spelen als Psv'er zijnde.
Speelde in Europa nagenoeg foutloos vaak en speelde ook tegen PSV goed.

13 april 2015 om 12:12

Tegen Roma afgetroefd door Gervinho en heel wat inschat foutjes bij boula ik zal hem niet missen.

13 april 2015 om 12:53

De doelpunten van Gervinho kun je 90 procent op de conto van de backs schrijven.. wat een onzin. Die ballen hadden nooit voor moeten komen.

13 april 2015 om 13:37

Ik denk dat hij vooral buiten het veld gemist gaat worden. Zoals van beek hier ook aangeeft.

13 april 2015 om 14:44

Dat zeker. Maar we kunnen het er allemaal over eens zijn, dat Boula buiten zijn ervaring niet meer van toegevoegde waarde is.

Dan zie ik liever een Botteghin als backup van van Beek.

13 april 2015 om 17:34

Molema: Dat ben ik wel met je eens, al hangt het er natuurlijk wel vanaf wat voor salaris hij nu heeft en wat voor salaris hij volgend jaar wil.

13 april 2015 om 17:35

als de spelers aan geven heel veel van hem geleerd te hebben is hij dus toch belangrijk geweest. Misschien een rol al jeugdtrainer aan bieden.

13 april 2015 om 20:00

Idd fouten van de backs

Van Beek symphatieke kerel, maar je hebt nu basisspelers als El Ahmadi, Immers en als toekomstige Kuijt voor de ervaring, dus hij is niet meer nodig.

13 april 2015 om 11:08

Maar dat zijn alle drie geen ervaren verdedigers. Boulahrouz zal in verdedigend opzicht meer aan van Beek bij kunnen brengen van de bovengenoemde spelers.

Echter is tegen een Kuijt spelen ook érg goed voor je ontwikkeling lijkt me.

13 april 2015 om 11:23

Buiten dat is Bouhlarouz voor Nederlandse begrippen een zeldzame verdediger. Tegenwoordig zijn er geen harde verdedigers als hem meer. Die ervaring kunnnen weinig mensen overbrengen

Snap wel dat ze hem geen nieuw contact geven. Had er stiekem toch iets meer van verwacht, maar z´n optredens vielen toch wat tegen.

Mathijssen heeft niets meer toe te voegen en zijn zeer zware salaris drukt op de begroting. Steek het liever in jongere spelers .

13 april 2015 om 11:58

Ja maar Paul is aanvoerder daar en zal echt denk een topsalaris verdienen van een miljoen netto of meer zelfs!

Correctie lees net dat die maar op 4 ton zit. Dat zou Feyenoord kunnen doen maar hij is wel al 31 jaar oud!.

13 april 2015 om 12:23

Moet Feyenoord niet doen. Verheagh is rechtsback, daar hebben we Karsdorp en Wilkshire al lopen.

Ik denk dat heel Nederland fan is van die van Beek, het zou iig bijna dom zijn om geen fan te zijn.. Ontzettend groot talent die ook echt stappen blijft maken. Is verdedigend inderdaad meedogenloos aan het worden, wint vrijwel alles in de lucht en over de grond, is ook nog eens best snel voor een verdediger en heeft bovendien een geweldige pass in de benen. Als die jongen nog een jaar of twee kan knallen bij Feyenoord en wellicht een titel pakken, staan de topclubs voor hem in de rij.

Zijn maatje Kongolo is ook een ontzettend groot talent, maar moet nog wat meer stappen maken. hij gaat momenteel om de zoveel tijd nog wel eens knullig de fout in, maar heeft ook ontzettend veel potentie. Bezit ook alles wat nodig is om te slagen in de top.

13 april 2015 om 11:10

Of de topclubs voor hem in de rij zullen staan durf ik nog niet te zeggen. Dit is pas zijn eerste echte seizoen en ik verwacht dat hij nog wel en dipje gaat krijgen, zoals Kongolo op het moment heeft.

Ik denk dat het goed voor Van Beek is om nog minimaal 2-3 seizoenen bij Feyenoord te blijven. Logisch natuurlijk, want ieder talent moet veel spelen, of dat nou bij Feyenoord, PSV of Ajax is.

13 april 2015 om 11:19

Tja ik zeg dan ook als hij deze lijn door trekt. Stel van Beek wordt een belangrijke schakel in een kampioenteam. Verdedigen is hem op het lijf geschreven, hij heeft daarbij ook nog eens opbouwende kwaliteiten en een uitstekende lange bal.
Dat zijn aspecten waarover heel veel top verdedigers niet beschikken. Over twee seizoenen naar de PL lijkt me een prima doelstelling.

13 april 2015 om 12:02

Alle (ex) verdedigers van Feyenoord vind ik de meeste potentie hebben. De Vrij, Van Beek, Kongolo en Indi heb ik meer vertrouwen in dan Veltman, Bruma, Rekik, Van Dijk etc. Deze 4 jongens zijn wat mij betreft de toekomst van het Nederlandse elftal centraal achterin.

13 april 2015 om 12:07

Dat gevoel heb ik ook wel. De Vrij heeft wel echt stappen gemaakt, die laat nu echt zien internationaal mee te kunnen.
Bruma heeft bewezen dat niet te kunnen in andere competities, dus die komt net als Veltman die gewoon niet geschikt is als cv, te kort.

Rekik zit nog wel toekomst in, maar die moet ook snel stappen gaan maken. Van Beek vind ik nu al veel verder dan de Vrij in zijn eerste seizoen bij Feyenoord, wat zijn potentie des te meer benadrukt.

13 april 2015 om 15:50

Precies, en wat ik zelf een verademing vind is dat Van Beek dat meedogenloze heeft. Goed kunnen opbouwen en voetballen is als verdediger mooi meegenomen, maar een man uitschakelen en de bal inleveren is waar een verdediger op beoordeelt moet worden. Van Beek z'n crosspass is wat mij betreft dus een bonus, zet daarnaast een de Vrij en backs als Willems en Janmaat/Wiel en je hebt voetbal zat achterin.

Maar eerst de man uitschakelen en de 0 willen houden, die mentaliteit heb ik lang gemist. Onze laatste echte topverdediger was Stam, die voetbalde ook puur functioneel maar schakelde zelfs jongens als Ronaldinho uit op karakter, inzet en kracht. En wie kon het wat schelen dat Stam geen assists gaf? Opbouwen kan elke verdediger als de middenvelders voldoende aanspeelbaar zijn. Wat betreft Rekik ben ik het met je eens, hij heeft dat ook en is linksbenig wat het net iets makkelijker maakt in balbezit dan 2 rechtsbenige CV's.

13 april 2015 om 20:29

Laten we hopen dat van Beek ooit Stam achterna kan gaan, in mijn ogen is de potentie er zeker!

13 april 2015 om 11:14

Van Beek is inderdaad constanter dan Kongolo. Ik zie hem ook ver komen op deze manier.

Leuk talent die van Beek, heeft alles in zich om een topverdediger te worden. Zal ongetwijfeld nog een dipje krijgen maar als hij zich zo doorontwikkeld is hij samen met de Vrij het toekomstige centrale duo van Nederland.

Boula zal de jonge jongens zeker wat bij kunnen leren maar op voetballend gebied is dit seizoen wel gebleken dat hij het niet meer bij kan benen. Geen sprongkracht en geen snelheid meer. Ik had meer van hem verwacht dit seizoen.

Ik ben een groot voorstander van een ervaren kracht achter de hand op elke linie. Nu hebben we nog Mathijsen en Bouhlarouz die voor op de bank op zich prima waren maar waarvan je wel merkt dat het steeds moeilijker voor ze wordt om het te belopen. Tijd dat beiden dus vertrekken. Alleen wordt het nog wel moeilijk om een vervanger te vinden voor die rol denk ik.

Natuurlijk hadden ze dat moeten doen. Hij kan die jonge gasten nog zoveel leren. Wat denk je dat de meerwaarde daarvan is? Echt veel kost hij nou ook weer niet. Probeer hem anders in je technische staf op te nemen. Die jongen heeft zoveel meegemaakt op alle fronten. Die had ik er lekker bijgehouden.

Vind het toch appart. Boulahrouz heeft naar mijn mening veel meer gebracht dan wat hem werd verwacht. Heeft zeker ook zeer fatsoenlijke wedstrijden gespeeld. Ik had hem eigenlijk al afgeschreven. Naar mijn mening heeft hij echt een meerwaarde gehad voor de jonge verdediging van Feyenoord. Hij deed echt zijn best om ook buiten het veld van toegevoegde waarde te zijn. Het Is voor mij vreemd dat Feyenoord zijn contract niet wilt verlengen.

Die Matthijsen speelt al 2 jaar als een natte krant. Voegt helemaal niets toe, maar over het verlengen van zijn contract wordt wel getwijfeld. Denk dat Matthijsen meer vriendjes heeft daar.

Mochten Boula en Matthijsen vertrekken, dan dient Feyenoord wel naar een verdedigende versterking te zoeken. Eentje met internationale ervaring lijkt mij een must. Je kunt die jonge spelers niet allemaal voor de leeuwen gooien. Of gaat Kuyt rechtsback?

Als ik heel eerlijk ben vond ik boulahrouz echt een aanfluiting dit jaar. Heeft echt veels te weinig goeds gebracht naar mijn mening. Feyenoord moet gewoon spelers wegdoen zoals mathijsen, boulahrouz en mulder wegdoen. Die spelers brengen ook niks meer. Verder zou ik immers verkopen en clasie verkopen, die zou naar verluid toch weg willen. Ik ben zeer onder de indruk van chery en hoop dat feyenoord hem zal ophalen en daarnaast guidetti zal halen. Zo kan feyenoord volgend jaar echt meestrijden voor de titel.

Psv sla je slag! Prima stand in voor op de bank en in de beker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren