Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertonghen wil Champions League: ‘Hoogste niveau is belangrijk’

Laatste update:

Het lukte Tottenham Hotspur niet om plaatsing voor de Champions League af te dwingen en direct na afloop van vorig seizoen werd er gesproken van een vertrek van Jan Vertonghen. De Belg bleef in Noord-Londen, maar als Tottenham Hotspur zich opnieuw niet bij de beste vier schaart is de ex-Ajacied mogelijk wel vertrokken.

/

“Spelen op het hoogste niveau is uiteraard erg belangrijk voor Jan”, laat zaakwaarnemer Mustapha Nakhli optekenen in de Engelse media. “Als Tottenham Hotspur zich opnieuw niet plaatst voor de Champions League, dan gaan we wel zien wat er volgende zomer gaat gebeuren.”

De belangenbehartiger dreigt dus met een vertrek, maar ondertussen wordt er gesproken over een nieuw contract. “We hebben al met voorzitter Daniel Levy gesproken en dat ging goed. We hopen er spoedig uit te komen. Vorig seizoen waren er veel wisselingen bij de club, maar dit seizoen is het goed mogelijk dat the Spurs zich plaatsen voor de Champions League.”

Denk je dat Tottenham Hotspur bij de beste vier eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vertonghen vertrekt dus, vraag me wel af naar welke club.

Dortmund? Bayern is geen optie. Real, Barcelona en zelfs Atletico zijn geen optie. Frankrijk is geen optie en de top 4 uit Engeland (chelsea, City, Arsenal, Liverpool) ook niet en dan komt United daar normaal gezien nog eens bij.

9 september 2014 om 15:47

later in het bericht wordt nog gezegd dat Vertonghen in gesprek is over een nieuw contract, dus kan goed zijn dat hij blijft.

Zoals jij zegt is hij voor de meeste clubs geen optie, tenzij hij 2e viool wil spelen bij Real (stand-in van Ramos, Varane of Pepe) Of eventueel Stand-in bij Psg. Beste optie is inderdaad Dortmund, zeker als daar Hummels vertrekt volgend seizoen. Daar heeft hij ook meeste kans op een basisplaats.

9 september 2014 om 15:58

Zou bij real gewoon basis staan natuurlijk. Hetzij middenvelder of verdediger.

9 september 2014 om 16:03

Barcelona had vertonghe moeten halen
. Bij madrid weet ik het nog niet,.het is meer een mooie sierlijke voetballer dan echt keiharde verdediger. Vermaelen vind ik veel minder dan vertonghe

9 september 2014 om 16:08

@ mentalist

Vertonghen mag blij zijn als hij de bank haalt bij Real.

9 september 2014 om 16:09

@ mentalist

Je maakt een grapje hoop ik? Vertonghen is sowieso minder dan Ramos en Varane, van Pepe kan hij eventueel nog winnen. Middenveld is al helemaal een positie die hij kan vergeten, Modric, Kroos, Illarramendi, Isco, James, Khedira zijn allemaal 3 klasses beter

9 september 2014 om 16:25

Jij maakt een grapje hoop ik? Verdedigend gezien was Pepe vorig jaar beter dan Ramos. Ramos scoorde daarentegen hele belangrijke doelpunten. Varane is in potentie veel beter dan Jantje maar dat is hij nu zeker nog niet..

9 september 2014 om 16:32

@marranier

Ik maak geen grapje, Ramos is de beste verdediger aan de kant van Real, hij is juist de absolute leider daar achterin die dat ongeleide projectiel genaamd Pepe naast zich in bedwang houdt. Varane is echt van wereldklasse, zo rustig, sterk en overtuigend, absoluut nu al beter dan Vertonghen

9 september 2014 om 17:04

Pepe was afgelopen seizoen een van de beste CV ter wereld. Sowieso behoort hij tot de beste ter wereld samen met Kompany, Silva, Benatia, Ramos, Hummels en Garay. Dus pure onzin dat Vertonghen hem wel aan zou kunnen, laat me niet lachen

9 september 2014 om 17:10

Pepe hoort bij de grootste debielen ter wereld dat zeker, en hij hoort helemaal niet op ene voetbal veld thuis.

Maar als voetballer valt het reuze mee, hoort hij zeer zeker niet bij de beste
Enige wat hij kan is doodschoppen uitdelen en dat kan iedereen.

9 september 2014 om 18:46

Pepe is alsnog beter dan Vertonghen, opbouwend is hij misschien wel slechter, maar Vertonghen wordt te makkelijk geklopt voor een CV. Was bij Ajax weleens zo en nu bij Tottenham nog steeds.

9 september 2014 om 18:59

Pepe mag de veters niet strikken van vertonghen, maar van heel veel Cv mag hij de veters niet strikken.
Wat ik al zei Pepe is een mafketel en een schande voor het voetbal.

9 september 2014 om 20:38

Geloof je dat zelf?!?!?!

Misschien uiterst als verdedigende middenvelder.
Hij is van hetzelfde niveau als Albiol, zeer zwak met ruimte achter de rug.

Kortom Vertonghen is geen RM waardige speler.

9 september 2014 om 15:51

Juventus, Roma of Napoli misschien?

9 september 2014 om 15:55

Napoli wellicht wel, al is het daar niet zeker dat je CL speelt. Juventus alleen als stand-in en Roma heeft zich ook flink versterkt achterin afgelopen zomer dus daar zal hij ook niet makkelijk tussenkomen.

9 september 2014 om 15:56

Ajax natuurlijk. Als 'ie zo graag Cl wil spelen, dan komt 'ie toch mooi terug

9 september 2014 om 16:06

Italie bestaat ook nog hoor...

9 september 2014 om 16:35

In Italië is er 1 club die momenteel zeker is van CL voetbal en dat is Juventus en ik denk niet dat hij daar naartoe wilt en dat zij hem nodig hebben.

9 september 2014 om 16:06

Waarom is Bayern geen optie ?
Benatia is rechtsbenig, Boateng en Dante laten toch vrij vaak steken vallen en Badstuber is meestal geblesseerd ? Barca heeft geen betere linksbenige verdedigers.
Atletico ook niet, Chelsea ook niet, Arsenal ook niet en zelfs Liverpool niet.
Dus buiten eventueel Real en City zou hij overal in de basis kunnen spelen.

9 september 2014 om 16:28

Dus omdat hij linksbenig is, speelt hij basis bij al die topclubs? Bij mijn club sowieso niet, Kos en Per is een veel te goed duo om te verbreken voor Vertonghen. Bovendien hebben we Chambers die veel meer potentie heeft.

9 september 2014 om 17:06

De meeste trainers willen met een links en rechtsbenige CV spelen
Nou ook jou club heeft geen beter Lcv.
En volgens mij is Chambers een RB dus die heeft niet met Vertonghen te maken.
Koscielny en Mertensacker zijn beide van veel minder niveau dan Vertonghen dus ook daar zou hij basis Kunnen staan.

Ik heb nergens gezegt dat hij overal in de basis zal staan maar dat hij in de basis kan staan.

9 september 2014 om 23:18

Chambers word bij Arsenal als een CB gebruikt en dat doet hij tot nu toe uitstekend. Een Linksbenige en Rechtsbenige CV is iets Nederlands, in het buitenland hechten ze daar geen waarde aan.

9 september 2014 om 17:02

Dante Bayern Munchen, David Luiz Paris SG en Mathieu FC Barcelona vinden de meeste ook matige verdedigers en toch spelen ze bij 1 van deze topclubs.. dus je kan wel zeggen van niet, maar ik juist van wel.

Tottenham is gewoon een goede club maar ze zijn op geen manier beter dan Chelsea, City en (meestal) United, en Arsenal plaatst zich 9 van de 10 keer als laatste bij dit rijtje, zonde voor Tottenham..

9 september 2014 om 16:04

Tottenham is gewoon subtop.. dit jaar kunnen ze ook gewoon 8ste worden en dan zal niemand het raar vinden

Ik zie ze het weer niet halen, Arsenal, City, Chelsea en Liverpool schat ik hoger in. En dan de Spurs, Everton, Man Utd

Tottenham gaat nooit bij de eerste 4 komen.
dus hij is weg na dit seizoen.

Dan moet je naar Ajax komen. Kun je nog kampioen worden ook

9 september 2014 om 15:51

Hij wil wel een ronde verder komen

9 september 2014 om 17:49

Met Ajax onder Vertonghen kon je nog eens genieten van een cv met aanvalsdrift en klasse.

Met andere woorden: Vertonghen wil volgend jaar vertrekken. Met clubs als City, Chelsea, Liverpool, Arsenal, United en misschien zelfs Everton zie ik Spurs absoluut niet in de top vier eindigen.

Jammer, maar dit seizoen heb ik er echt het minste hoop ooit op in mijn leven als Spurs supporter. De concurrentie is gewoon zo belachelijk groot en sterk, daar gaan we nooit tussen komen. Tenzij Pochetinno er heel snel een geoliede machine van weet te maken, zie ik het echt niet gebeuren.

Dan mag Jantje wel eens wat beter gaan spelen. Bij elke wedstrijd die ik van the Spurs zie speelt hij erg laconiek en maakt hij nog wel een een dekkingsfout. Hij speelt naar mijn mening niet naar zijn potentieel. The spurs hebben prima spelers maar zijn ze toch overduidelijk minder dan Liverpool, Chelsea, City en ook Arsenal. Man United heeft op papier zeker een beter elftal maar draait nog niet en Everton doet het ook nog steeds goed. Cl voor de Spurs zit er voorlopig denk ik niet in.

Nieuwe club voor jantje dus!

Dit seizoen zal Tottenham niet bij de eerste vier gaan eindigen, dus Jan zal wel moeten vertrekken wil hij Champions League spelen. Het is zo simpel als dat het is. Misschien toch maar naar Barcelona?

Jongens niet zo snel van stapel lopen allemaal om Jan richting Barcelona te schreeuwen. De kans is klein dat Spurs CL gaat halen. De kans is echter nog kleiner dat blijkt dat Vertonghen aan het einde van dit seizoen een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de postitie op de ranglijst van Spurs.
Hij speelt de laatste meer op niveau Fulham dan op niveau Barcelona.

Vertonghen wil champions leauqe kom dan maar weer naar Ajax jan xD

Vind de optie Barcelona die hier geroepen wordt wel erg voorbarig, want dat betekent dus sowieso dat hij pas in de winter van seizoen 2015-2016 daarheen kan en dus nog anderhalf jaar bij spurs speelt.

Er wordt direct gesproken over de grote clubs in de CL, maar er zijn toch redelijk wat meer clubs van eenzelfde niveau die ook CL spelen. Atletico, Liverpool, Dortmund, Juve, Roma, Benfica, Sporting, Monaco, Galatasaray, Athletico Bilbao, Leverkussen, Porto, Napoli, Zenit, Lille, Celtic.. Allemaal clubs die dit seizoen in de CL acteren waar Vertonghen gewoon aan spelen toe zou komen. Als je niet bij een 5-tal clubs in Engeland speelt, wordt het gewoon verschrikkelijk lastig om CL te halen. Dit is in andere landen een stuk makkelijker, omdat de top daar minder groot is.

9 september 2014 om 17:02

Bij Liverpool staan Sakho en Lovren achterin zelfs Can kan centraal achterin. Nee bij ons beland die gewoon op de bank

In de EL heeft Jan al talrijke slippertjes op zijn naam staan, soms zelf met uitschakeling tot gevolg. Ik heb het idee dat hij zichzelf nog wel eens overschat. Het is een aardige verdediger, maar komt tekort voor de top, zoveel is duidelijk.

Ik schat de kans dat we CL halen hoger in dan de kans dat Vertonghen op wereld niveau gaat spelen. En ik schat onze kansen laag in.

Misschien volgend seizoen naar Chelsea? Ivanovic, en Terry zijn toch al op leeftijd..

Jan mag blij zijn dat hij uberhaupt nog bij spurs in de basis staat
Zijn eerste seizoen was erg sterk, maar vorig seizoen heeft hij het toch echt heel erg laten afweten.

Ik denk dat we wel degelijk 4e kunnen worden al zal dat erg lastig zijn
Chelsea en city zijn naar mijn mening verzekerd van Champions league voetbal

Daarachter denk ik dat er 5 ploegen kansmaken
Arsenal uiteraard want die eindigen 9/10 x bij de eerste 4 wel vind ik dat ze dit seizoen tot nu toe dramatisch spelen dus daar moet wel snel verandering in komen.

United, omdat ze zich sterk hebben ingekocht, maar naar mijn mening op de verkeerde plaatsen. ( had toch echt 2 centrale verdedigers moeten halen inplaats van falcao

Spurs, Het team is grotendeels intact gebleven en ik vind dat er met davies een uitstekende linksback is gehaald die nu kan rouleren met Rose ook Fazio kan wel eens gaan verassen achterin dat is naar mijn mening een prima verdediger. en Dier heeft laten zien dat er veel potentie in hem zit
En dan nog hopen dat Lamela zijn Roma vorm gaat vinden

Liverpool heeft natuurlijk een geweldig elftal en hebben zich naar mijn mening geweldig ingekocht.

Everton blijft een outsider hebben een prima basisteam.

Lloris
Dier
Fazio
Vertonghen
Davies
Dembele
Bentaleb
Lamela
Eriksen
Chadli
Ade

Moet mogelijk zijn dit jaar. Chelsea en Manchester City zijn zeker van de eerste twee plekken als je het mij vraagt, maar Arsenal, Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur gaan strijden voor plek 3 en 4. En waarom zou het niet kunnen?

Liverpool heeft in feite een transferperiode gehad die vergelijkbaar is met Tottenham in de zomer van 2013, ook allemaal nieuwe net-niet spelers gehaald die allemaal nog moeten acclimatiseren.

Arsenal is matig begonnen en toonde nog niet dat het aanspraak maakt op plek 3/4. Manchester United al helemaal. Ik zie het niet zo somber in voor Tottenham en ik hoop ook dat Jantje Vertonghen volgend jaar in de Champions League speelt, al is het dan eigenlijk meer omdat ik het leuk vind als Arsenal, Liverpool of Manchester United niet in de CL uitkomt.

Jan moet trots zijn dat hij WHL mag betreden, hij moet die verdediging een keer naar een hoger niveau tillen zodat we ook in de topwedstrijden verdedigend overeind blijven (als hij zo goed is). Ik als supporter heb het helemaal gehad met dat gezeur over cl ik heb liever een speler die iets wil bouwen en graag voor Tottenham wil spelen.

Hier wordt wel over hele grote clubs als Real en Bayern gesproken, maar ik vond hem laatst tegen Liverpool wel erg tegenvallen. Heb hem verder niet veel meer in actie gezien de laatste tijd, maar dit lijkt me te hoog gegrepen. Mag blij zijn dat hij voor een topclub in de BPL speelt lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren