Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verratti slentert rond in München; geruchtenmachine draait op volle toeren

Laatste update:

Marco Verratti werd bij Paris Saint-Germain gezien als ‘de lievelingsspeler’ van trainer Carlo Ancelotti. De oefenmeester verhuisde naar Real Madrid en de kleine middenvelder werd direct in verband gebracht met de Spaanse grootmacht. Nu Ancelotti naar Bayern München trekt wordt de naam van Verratti ook genoemd in Zuid-Duitsland. Journalist Florian Mesner van Sport 1 keek dan ook eens goed toen hij Verratti tegen het lijf liep in München.

/

Mesner twijfelde geen moment, haalde zijn telefoon uit zijn zak en filmde de slenterende Verratti. De Italiaan liet volgens Mesner weten dat hij op vakantie is in München, maar aan die uitleg wordt in de Duitse media stevig getwijfeld. Wel is het mogelijk dat Verratti op bezoek is gegaan bij sportarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. De vermaarde dokter is vertrokken als clubdokter van Bayern München, maar topsporters weten de weg naar zijn kliniek nog altijd te vinden. Het kantoor van Müller-Wohlfahrt is gevestigd niet ver van de plek waarvandaan Mesner zijn opname maakte.

Mocht Verratti wel indrukken hebben opgedaan ter voorbereiding op een transfer naar Bayern München, dan zal de Duitse grootmacht zeker veertig miljoen euro moeten betalen aan Paris Saint-Germain. Het is wel de vraag of Verratti echt nodig is bij der Rekordmeister. De onlangs voor 35 miljoen euro aangetrokken Renato Sanches is middenvelder en verder kan Ancelotti beschikken over onder anderen Arturo Vidal, Javi Martínez, Xabi Alonso, Thiago Alcántara en Mario Götze.

Klik hier voor de beelden van Marco Verratti in het centrum van München!

Denk je dat Marco Verratti naar Bayern München gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

40 miljoen maar? Dat lijkt me niet anders had barca hem al aangetrokken. Of een andere grote club. Lijkt me eerder rond de 60/80 miljoen.

22 juni 2016 om 17:00

Veratti gaat nergens heen tenzij er een ploeg minimaal 80 neerlegt en dan nog denk ik niet dat PSG gaat verkopen. Hij is samen met Pogba de grootste parel op het middenveld ter wereld en heeft een vaste basisplek pkus lang contract. Bayern heeft trouwens ook al genoeg middenvelders, dus dit lijkt me bullshit.

Verratti 40m? Als dat waar was speelde hij al lang bij barca of real

40 miljoen voor Verratti? Als dat zo was, was hij al 10x verkocht.

Haha, ik weet zelfs niet of 100 miljoen euro genoeg is om Verratti te halen. PSG heeft het geld niet nodig en kan dan ook grote biedingen afslaan van grote clubs, zie bijvoorbeeld Marquinhos.

Heb Bas Dost ook al gezien in de buurt van Doetinchem, nu weet ik wel dat zijn oma daar woont, maar laten we er ook een artikel over schrijven.

40 miljoen lijkt mij een schijntje in het huidige transfergeweld. zeker voor een enorm goede speler als verratti van 24 jaar met een lopend contract tot 2020 en een enorm potentieel. staat naar mijn mening gelijk aan een speler zoals pogba. op wat voor bronnen worden dit soort artikelen overigens gebaseerd? en dan bedoel ik niet het filmpje maar de bedragen die genoemd worden.

Veertig? Haha, denk maar aan een nieuwe recordtransfer van 100-120 miljoen. Bayern gaat dat dus nooit betalen, allicht ging hij op bezoek bij Müller-Wohlfahrt.

22 juni 2016 om 16:38

Müller-Wohlfahrt zit met het nationale elftal in Frankrijk.

22 juni 2016 om 16:46

Is dat zo? Goh ja wij weten er het fijne niet van. Misschien was het voor een medische test of simpele check-up en dan kan Verratti vast wel terecht bij 1 van zijn collega's.

Zal een prachtige aanwinst zijn. Met Vidal en Muller heb je dan een perfect middenveld. Alonso is te oud, Thiago niet goed genoeg, Sanches moet nog blijken.

22 juni 2016 om 15:52

Thiago niet goed genoeg haha! Benieuwd waar je dat op baseert, zijn ook nog is identieke spelers, onzin gerucht dus.

22 juni 2016 om 16:19

Omdat ie vrij weinig heeft laten zien bij Bayern. Blessuregevoelig ook nog eens. Vind eigenlijk dat ie nog weiniger heeft laten zien dan Mario Goetze

22 juni 2016 om 17:03

Minder

messi werd laatst ook in de vs gespot, een transfer naar new york city fc aanstaande?

Voor 40m meteen halen. Xabi weg, javi en verratti dan laten concureren voor die positie

Vakantietijd...
Gewoon een stedentrip....

Ronaldo onlangs in marokko gespot, raja casablanca nieuwe club?

22 juni 2016 om 19:24

Denk eerder Wydad, rood staat 'm beter

Tja wat kan ik hier over zeggen hoop gwn echt niet dat Marco vertrekt. We hebben 't geld niet nodig en hij is misschien wel onze belangrijkste speler. En alsof Bayern niet al genoeg middenvelders heeft.. Stuur Vidal of Thiago maar naar Paris dan als ze zo graag Verratti willen hebben

Dan heb je een Pogba die zo'n 100 miljoen moet kosten en dan zal Verratti maar 40 miljoen kosten? Zijn bijna gelijk waardig, ik schat Verratti zelfs een beetje beter. Hij kan gewoon op vakantie zijn, daar hoeft niks achter te zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren