Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Verratti kan PSG komende week verlaten voor lucratief avontuur met Nederlander’

Laatste update:

Het Qatarese Al-Arabi hoopt nog altijd op de komst van Paris Saint-Germain-middenvelder Marco Verratti, zo laat transfermarktexpert Fabrizio Romano weten op Twitter. De dertigjarige controleur staat op het punt om af te reizen naar Doha, waar hij zijn handtekening kan zetten onder een lucratief en meerjarig contract. Al-Arabi verwacht de deal komende week af te ronden en is bereid 45 tot 50 miljoen euro over te maken aan PSG. De transfermarkt in Qatar is open tot en met maandag 18 september.

PSG is bezig met een grondige renovatie. De Franse grootmacht zag Lionel Messi, Sergio Ramos én Neymar al vertrekken en wil ook nog afscheid nemen van Verratti. RMC Sport schreef eerder al dat de controleur naar de uitgang van het Parc des Princes geduwd wordt. Hij staat niet op de officiële teamfoto, verschijnt niet meer op de training (enkel een individueel programma binnen) en heeft van PSG te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Saudi-Arabië leek voor Verratti de meest voor de hand liggende bestemming. De Italiaans international was zelfs al persoonlijk rond met Al-Hilal. Het meest recente bod van 45 miljoen euro werd begin augustus werd door les Parisiens echter naar de prullenbak verwezen, waarna Al-Hilal doorschakelde op alternatieven.

Nu lijkt Verratti alsnog naar het Midden-Oosten te vertrekken. In navolging van onder meer Philippe Coutinho kan de kleine rechtspoot tekenen in de Qatar Stars League. Verratti kan oud-teamgenoot Abdou Diallo achterna, daar de 27-jarige verdediger eerder deze zomer al van PSG naar Al-Arabi vertrok. Met die transfer was een bedrag van 15 miljoen euro gemoeid, een recordtransfer voor de club. Verratti kan dat recordbedrag verdriedubbelen. Bij Al-Arabi kan de Italiaan een middenveld gaan vormen met voormalig Barcelona-middenvelder Rafinha en Haarlemmer Mohamed Taabouni. Laatstgenoemde vertrok deze zomer bij Feyenoord.

Mocht Verratti het Parc des Princes definitief achter zich laten, vertrekt hij na twaalf seizoenen bij PSG. De middenvelder kwam in de zomer van 2012 over van Pescara, waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen. In zijn tijd in Parijs speelde Verratti tot dusver 416 duels, waarin hij 11 doelpunten wist te maken en 61 maal aangever was. Met PSG won de middenvelder onder meer 9 landstitels. In de Franse hoofdstad ligt Verratti nog tot medio 2026 vast, al lijkt hij dat contract niet uit te dienen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat PSG nog zo'n flinke transfersom mag ontvangen.. Verratti was een topspeler maar leeft al een tijdje niet meer voor zn vak en heeft geen restwaarde meer.

9 september 2023 om 11:51

Gevalletje vestzak broekzak om aan inkomsten te genereren voor PSG vanwege FFP lol

9 september 2023 om 12:15

Tja Qatar koopt gewoon een speler van z'n eigen club, das opvallend. Apart gebeuren, dat die Verratti zich zo laat behandelen zeg. Sneu, en triest eigenlijk. Zonder pardon uit de selectie gegooid, en dan zowat gedwongen worden om deze transfer te moeten maken. Waar gaat het over?

Dan zou ik liever naar Saudi gaan om te voetballen tegen Ronaldo & co

Benieuwd welk salaris hiermee gemoed is. Qatarese clubs lijken toch niet zo extreem met geld te smijten als de Saudische clubs.

9 september 2023 om 12:41

Ik zie inderdaad dezelfde tendens. Clubs uit Qatar lijken toch minder extreem te spenderen als clubs uit Saudi-Arabië. Maar toch vind ik 45-50 miljoen voor Verratti wel echt extreem. Hij is al een poos niet meer de speler die hij eerder was.

Lijkt mij Prima voor Verratti. is niet meer de speler die hij was en is daarnaast ook nog blessuregevoellig PSG mag blij zijn als ze nog wat aan hem kunnen verdiene.

Ouwe broodvoetballer. Zo goed als zn hele carriere doorgebracht in een competitie welke niet veel beter is dan de ED, en alsof ie nog niet genoeg verdiend heeft nog even verder afbouwen in de zandbak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren