Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verratti heeft voorkeur: ‘Juventus hoort bij de vier beste clubs ter wereld’

Laatste update:

Marco Verratti wordt de laatste tijd geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Paris Saint-Germain. Zeker na de dramatische uitschakeling in de Champions League zou de middenvelder zijn zinnen hebben gezet op een transfer. Verratti zegt gelukkig te zijn in de Franse hoofdstad, maar laat ook doorschemeren dat een terugkeer naar Italië tot de mogelijkheden behoort.

“Een terugkeer naar Italië? Ik ben gelukkig in Parijs, dus ik ga met de club praten en dan zien we wel wat de beste keuze is”, zegt Verratti in gesprek met RAI Sport. “Italië, Spanje en Engeland hebben de grootste competities, dus als ik Frankrijk op een dag verlaat, zal dat voor een club uit één van die landen zijn. Clubs als Internazionale en Juventus willen tegenwoordig investeren en spelen op een hoog niveau.”

“Juventus hoort bij de vier beste clubs ter wereld”, vervolgt de Italiaanse middenvelder. “Als op een dag vertrek bij PSG en er is de mogelijkheid om naar Juve te gaan, zou dat geen probleem zijn. Ik heb het met Gianluigi Buffon gehad over mijn toekomst. Maar we hebben het alleen gehad over Barcelona. Maar hij weet wat ik wil en dat is in Parijs blijven.”

Denk jij dat Marco Verratti komende zomer bij PSG blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Bij Barca zoeken ze n andere type middenvelder dan Marco. Ik heb nog altijd t idee dat hij Alonso bij Bayern zal opvolgen.

26 maart 2017 om 17:49

Huh? Barcelona zoekt juist een type middenvelder zoals Verratti.

26 maart 2017 om 18:31

Wie van het middenveld raketic, busquets en iniesta gaat hij dan vervangen?

26 maart 2017 om 20:37

Naar mijn mening zou Thiago Alcantra een betere optie zijn dan Verratti.

26 maart 2017 om 18:18

Gaat niet gebeuren. Het bestuur van Bayern gaf nog aan dat niemand een top transfer moet verwachten. Bayern gaat het doen met wat ze hebben en misschien een goedkope back up.

26 maart 2017 om 18:30

Bron? Ik weet toch heel zeker dat ze Costa willen lozen en in Brandt de opvolger zien. Sanches heeft 1 jaar geacclimatiseerd, hij zal wel Alonso opvolgen. Zou me niks verbazen dat Ozil deze zomer bij Bayern tekent.

26 maart 2017 om 19:02

Hoe kom jij daar nou weer op dat ze Costa willen lozen? Slaat helemaal nergens op. Costa speelt goed en staat in de basis

26 maart 2017 om 20:06

Onlangs interview gegeven waarin hij aangaf niet happy te zijn met zijn situatie bij Bayern. Hij speelt dit jaar erg weinig.

Met Gianluigi Buffon, clublegende bij Juventus, heeft hij dus alleen maar over Barcelona gesproken? Opvallend. Het is geen geheim dat Verratti hoog op de verlanglijst staat bij de Catalanen, maar laten we ook eerlijk zijn; hij is onmisbaar in Parijs. Als het niet lukt om Marquinhos los te weken (die destijds niet eens basisspeler was) en met erg veel moeite de derde linksback Lucas Digne binnen te halen... Waarom zou het dan wel lukken om de sterspeler van PSG naar Camp Nou te lokken? Tenzij er een afkoopclausule in zijn contract staat gaat dit niet gebeuren.

26 maart 2017 om 17:54

Hij heeft get over de uitschakeling tegen barca gehad. Dacht je niet?

26 maart 2017 om 18:21

Klopt hij gaf aan dat hij Juventus een hele goede kans geeft de halve finales te halen.

26 maart 2017 om 18:39

Guaporta, als je het gesprek terug bekijkt dan weet je dat hij het had over de wedstrijd waarbij Barca onverdiend doorging en het een blamage was voor hun na de 4-0 thuis overwinning.
Hij zegt er ook bij: Niemand had verwacht dat wij dit zouden weggeven, het is een fiasco geworden.
Nergens heeft hij het met Buffon over een eventuele transfer naar Barca.
Ik weet dat Voetbalzone het anders brengt, maar als je ff goed doordenkt dat weet je dat het gaat om de wedstrijd in de CL tegen Barca.

Hoop hem echt bij Juve te zien. Echt iemand die we missen. De echte italiaanse grinta heeft die maar kan daarnaast ook fantastisch voetballen. We liepen hem eerder mis maar mijn gevoel zegt dat hij sowieso ooit voor Juventus zal spelen. Hij weet als Italiaan zeinde natuurlijk heel goed hoe groot de naam Juventus is

26 maart 2017 om 19:08

Hij was toch ook fan van Juve?

26 maart 2017 om 19:44

Ja, daarbij is Del Piero zijn idool. In de voetballerij hoeft dat echter nog niks te zeggen. Zat spelers die zelfs fan zijn van de aartsrivaal van hun favoriete club. Ik sluit het haast uit dat hij deze zomer vertrekt bij Psg. Zegt bij echt elk interview daar nog niet klaar te zijn en PSG heeft het geld ook niet nodig.

Marco Verratti bij Juventus zou echt geweldig zijn. Een fantastische middenvelder bij een schitterende club en als ik het goed heb, is Verratti ook fan van Juventus, dus dan zie ik 'm om eerlijk te zijn niet naar Inter Milan gaan, want ik kan me ook nog herinneren, voordat Verratti naar Paris Saint Germain vertrok, wees hij volgens mij Napoli af omdat hij fan van Juventus is.

Een overstap van Verratti naar Juventus zou ik ook toejuichen, ook als Juventus er miljoenen voor moet betalen. En ja, Juventus heeft oa Sami Khedira en Claudio Marchisio voor de positie waarop Verratti kan spelen, maar dan kan Juventus rouleren tussen deze spelers.

Juventus heeft momenteel al een elftal om je vingers bij af te likken, maar met Verratti erbij. Pfoe, dat is toch een elftal en dan hebben ook nog een bank met spelers als Barzagli, Mandå¾ukiä‡, Lemina, Neto, Pjaca, Alves, Asamoah, Lichtsteiner en Sturaro.

Buffon
Bonucci
Chiellini
Rugani
Cuadrado
Verratti
Marchisio
Alex Sandro
Pjanić
Dybala
Higuain

Italie hoort bij mij niet bij de grootste voeballanden.. Duitsland wel..................

26 maart 2017 om 21:53

Op een tornooi hoort Italië zogoed als altijd bij de kanshebbers voor de eindstreep

26 maart 2017 om 23:29

Nee joh, maar 4 Wk's gewonnen. Ook nooit goede spelers gehad

Edit: Je bedoeld de competitie natuurlijk, werd even afgeleid door de reactie boven mij. De Serie A zit nog niet op het niveau Engeland nee, maar qua kwalitieit kunnen ze wel naar Duitsland toegroeien, dat verschil is niet meer zo groot. De stadions en infrastructuur echter... Daar is nog een lange weg te gaan.

27 maart 2017 om 01:33

Staat 4de in de ranglijst van competites. Net achter de premier league. Dus is zeker een groot voetballand

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren