Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI PSV: mogelijk twee debutanten tegen Vitesse

Laatste update:

PSV gaat de goede seizoensstart zaterdagavond een goed vervolg proberen te geven in de uitwedstrijd tegen Vitesse. De Eindhovenaren spelen komende dinsdag de belangrijke play-off-wedstrijd in de Champions League tegen Rangers en kunnen geen ruis gebruiken. Op bezoek in Arnhem kiest trainer Peter Bosz voor dezelfde elf namen als tegen Sturm Graz.

Bosz weigerde vrijdag in te gaan op vragen over Rangers. "Ik zeg er niets over. Ook bij mijn vorige clubs is dat altijd de werkwijze geweest die ik heb gehad. Geen afleiding." Bosz vreest niet dat het alsnog een thema wordt als er totaal niet over de CL-tegenstander gesproken mag worden. "Als trainer en spelersgroep heb je gewoon veel aandacht voor de eerstvolgende wedstrijd nodig. We hadden maar twee dagen om ons goed voor te bereiden op Vitesse, door de terugreis vanuit Oostenrijk. Dit is normaal gesproken een lastige uitwedstrijd."

Grote afwezige bij PSV is nog altijd Noa Lang. De buitenspeler, smaakmaker in de eerste weken van het nieuwe seizoen, staat mogelijk nog even aan de kant. Dat werd vrijdag bekend tijdens het afsluitende persmoment in aanloop naar het treffen met Vitesse. Het is nog de vraag of Lang dinsdag kan aantreden tegen Rangers. Bosz kiest er in ieder geval voor om zaterdag geen risico te nemen met de aanvaller.

Net als tegen Sturm Graz neemt Yorbe Vertessen zijn plek in op rechtsbuiten. Luuk de Jong en Johan Bakayoko zijn de andere voorhoedespelers. Laatstgenoemde wordt hevig in verband gebracht met (grote) clubs uit het buitenland, maar draagt dus nog altijd het shirt van PSV. Datzelfde geldt voor Ibrahim Sangaré. Zolang geen club bereid is om de clausule van 37,5 miljoen euro te betalen is de Ivoriaan te bewonderen in het Philips Stadion.

Vitesse won de eerste competitiewedstrijd met 1-2 van FC Volendam. PSV was in eigen huis met 2-0 te sterk voor FC Utrecht. Lang brak in die wedstrijd de ban met een schitterende treffer. Aanwinsten Jerdy Schouten en Malik Tillman zijn er voor het eerst bij en reizen mee af naar Arnhem. Zij beginnen op de bank. De wedstrijd wordt gespeeld in het GelreDome, vangt om 18.45 uur aan en is te zien op ESPN.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Vertessen.

Vitesse - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verwacht nog een lastig potje vandaag. Vitesse is onder Cocu inmiddels erg stabiel geworden en misschien zullen een aantal spelers in hun hoofd al bezig zijn met het tweeluik met Rangers. Ben daarnaast erg benieuwd naar Tillman en Schouten. Hopelijk krijgen ze speeltijd tegen Vitesse

Ben benieuwd.
Misschien een beetje controversieel, maar ik zie liever Babadi op links in dezelfde rol als Simons dan Vertessen. Met Saibari, Luukinho en Bakayoko eromheen.

Pfoe zonder Lang moet ik het nog maar zien in de playoffs...

Echt vreemd dat Babadi opeens niet meer mag beginnen na een matige helft. Zeer apart

19 augustus 2023 om 13:02

Dit is geen definitieve opstelling he, en Saibari doet het ook erg goed als ze zo door gaan is het stuivertje wisselen.

19 augustus 2023 om 13:02

Die gaat gewoon spelen tegen Rangers kan niet anders, ik zou hem vandaag op links zetten. Lekkere vrije rol geven. Of Bosz moet El Ghazi gewoon een kans geven die is sws veel beter dan vertessen.

19 augustus 2023 om 13:04

Voorlopig heeft hij vertrouwen gekregen, maar zijn contract nog niet verlengd, Zou best weleens wat gedoe kunnen zijn.

19 augustus 2023 om 13:04

Het is meer dat Saibari het verdient om te spelen dan dat Babadi niet goed genoeg is. Beide hebben het prima gedaan, Saibari nog net wat beter. Dan is het niet gek om de kans te krijgen lijkt me.

19 augustus 2023 om 13:38

Afwisselen van Saibari en Babadi lijkt me juist erg slim. Zijn beide in vorm maar maken beide geen 90 min vol. Lekker wisselen voor elkaar

19 augustus 2023 om 13:35

Saibari heeft meer ervaring, is sterker, maakt meer vuile meters, wint meer duels, komt vaker aan de bal, is gevaarlijker want komt meer in scoringspositie. Is ook helemaal geen schande voor Babadi. Laat het ze lekker uitvechten, worden ze beter van.

19 augustus 2023 om 16:58

Bosz zal ook naar trainingen kijken en vanuit daar misschien saibari de voorkeur geven .

Dit wordt sowieso een lastige pot, uitspelen kort na een Europese uitwedstrijd, afwezigheid van Lang, en natuurlijk de wedstrijd van dinsdag in het achterhoofd. PSV moet echt opletten dat dit geen puntverlies wordt

Samen met de rotterdamse derby de wedstrijd van het weekend. Ik ben erg onder de indruk van het vitesse onder cocu. Gewoon stabiel zonder fratsen. Ook psv doet het goed onder bosz, dus ik ben erg benieuwd naar vanavond.

Verwacht spannende pot. Hoop dat Vitesse er een punt aan over houdt. PSV wel normaal maatje te groot.
Forza Vitesse 💪

Heeft Babadi niet in de jeugd op linksbuiten gespeeld? Anders zou ik ten alle tijden Babadi opstellen ipv Vertessen.

19 augustus 2023 om 13:11

Ja heeft vaker op links gestaan, zou als ik Bosz was hem daar gewoon opstellen en hem een wat vrije rol geven. Alles beter dan vertessen.

Net als tegen Sturm Graz neemt Yorbe Vertessen zijn plek in op rechtsbuiten.... Ohja Voetbalzone? Dan heb ik vast een andere wedstrijd gezien. Verder hoop ik eigenlijk dat er nog een beter back up buitenspeler ergens te vinden is dan Vertessen. Matige speler en eigenlijk niet goed genoeg voor PSV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren