Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vermoedelijke XI PSV: Bosz kiest voor twee basisdebutanten tegen Rangers

Laatste update:

PSV staat nu al voor een cruciale fase in het seizoen, daar de Eindhovenaren het in de play-offs van de Champions League opnemen tegen Rangers. Dinsdagavond speelt de ploeg op Ibrox, volgende week volgt de return in het Philips Stadion. Naast de pot met geld - kwalificatie voor het hoofdtoernooi levert PSV zo'n 40 miljoen euro op - spelen ook revanchegevoelens een belangrijke rol. Het Eindhovens Dagblad verwacht twee basisdebutanten.

Plaatsing voor de Champions League is voor essentieel belang voor PSV. De club spendeerde deze zomer al veel geld en nam een zeker risico. Kwalificatie voor het hoofdtoernooi mag de club dan echter niet ontgaan. Het hoofdtoernooi van de Europa League levert immers slechts 20 miljoen euro op, de helft van de Champions League. Vorig seizoen waren de Eindhovenaren duidelijk nog niet op volle oorlogssterkte bij het begin van het seizoen en ging het mis tegen Rangers.

Trainer Peter Bosz kiest dan ook voor de sterkst mogelijke opstelling. Opvallend daarbij is dat Sergi√Īo Dest meteen voor de leeuwen wordt gegooid. De van FC Barcelona gehuurde verdediger begint bij afwezigheid van Patrick van Aanholt (lichte spierblessure) als linksback. Het worden voor de Amerikaan zijn eerste minuten in het shirt van PSV. Verder bestaat de defensie uit Jordan Teze, Andr√© Ramalho en Olivier Boscagli. Walter Ben√≠tez is de doelman.

Ook op het middenveld vinden we een basisdebutant. Jerdy Schouten, tegen Vitesse invaller, mag het tegen Rangers vanaf de eerste minuut laten zien. Hij wordt geflankeerd door Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. In de voorhoede keert Noa Lang terug van een blessure. Johan Bakayoko en Luuk de Jong zijn de andere voorhoedespelers. De wedstrijd tussen Rangers en PSV begint om 21.00 uur en is live te zien bij RTL7.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Sangaré, Schouten, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Rangers - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had toch Sambo rechtsback gezet, teze centraal, Ramalho er uit. Heel benieuwd naar Schouten in de basis elf!

22 augustus 2023 om 08:06

Vermoedelijk zal hij wel invallen. Hopelijk ook inval beurt Pepi .Deze basis elftal bevalt mij wel.

22 augustus 2023 om 08:55

Ben wel benieuwd naar dit middenveld. Een Veerman en Schouten zetten iemand met een goede pass 1op1 op de keeper, maar het mist in mijn ogen toch een beetje een beweeglijke 10.

22 augustus 2023 om 10:00

Al spelen ze met Ramalho op linksbuiten en Lang rechtsback.. PSV gaat dit fluitend redden. Heb 2 wedstrijden van Rangers gezien en ze kunnen er echt helemaal niks van.

22 augustus 2023 om 11:46

Dat is ook meteen het struikelblok van het Nederlands voetbal. Onderschatten van een tegenstander...

22 augustus 2023 om 12:25

Als je tot op dit moment de resultaten van de Nederlandse clubs in de voorrondes ziet dan lijkt er van onderschatting weinig sprake. In het verleden werden potjes tegen Graz, Hammarby of Riga met regelmaat verloren terwijl ploegen nu allemaal doorgaan.

22 augustus 2023 om 13:00

Dan je ben kortzichtig. Persoonlijk denk ik dat de defensie niet sterk genoeg is om de 0 te houden.

22 augustus 2023 om 13:08

Was dat vorig seizoen niet precies hetzelfde verhaal?

22 augustus 2023 om 13:22

Nee. Vorig seizoen waren we allemaal voorzichtig onder de indruk van Rangers dat net in de Europa League finale had gestaan. Toen was het respect voor die ploeg op dit forum echt veel hoger. Nu hebben ze vorig jaar in de competitie een moeilijk jaar gehad en worstelden ze in de voorronde met Servet. Ik moet zeggen dat ik ook absoluut niet onder de indruk ben van wat ik tot nu toe heb gezien van Rangers, en ik vind PSV daarnaast een stuk verder dan het PSV van vorig jaar rond deze tijd.

22 augustus 2023 om 14:04

@Morkel ‚Äėik ben het niet met je eens dus jij bent kortzichtig‚Äô

Ik baseer wat ik zeg op wat ik van beide clubs heb gezien dit seizoen. Wat zeer waarschijnlijk meer is dan jij.

Desondanks kan in het indd mis hebben, maar ondanks jouw sterke argumenten denk ik nog steeds dat psv zich makkelijk gaat plaatsen.

Denk dat heel Nederland snakt naar weer een keer een seizoen met twee Nederlandse ploegen in de Champions League. Kom op PSV!

22 augustus 2023 om 08:07

Eerlijk gezegd snak ik naar hele andere dingen

22 augustus 2023 om 08:11

Die mag je niet op dit forum delen zeker? ūü§™

22 augustus 2023 om 08:13

Ontbijt?

22 augustus 2023 om 13:32

Psv zwakke schakel is de verdediging maar laat nu net de Rangers niet kunnen aanvallen.Kortom makkelijke overwinning voor Psv.

WTF
Ramalho nog steeds basis.
Dan verdien je het gewoon niet..

Europa league here we come

22 augustus 2023 om 07:46

En hij maakte vorig jaar tegen Rangers ook al een fatale fout.

22 augustus 2023 om 07:54

Slecht argument. Benitez maakte de grootste fout en die is onbetwist. Overigens vind ik Ramalho ook onrustig. Maar hij is niet minder dan Teze op die positie.

22 augustus 2023 om 09:50

Lijkt me logisch. Benitez maakt 1 fout in een heel seizoen en ramalho wekelijks...

22 augustus 2023 om 12:06

Twee fouten in 1 serie tegen Rangers. Ramalho krijgt de schuld maar die had daar natuurlijk ook never nooit aangespeeld mogen worden door Benitez. Ramalho zat ook fout, maar Benitez zat net zo fout bij die tegengoal.

22 augustus 2023 om 14:04

Ramalho is een clown, maar die uitschakeling kan voornamelijk op het conto van Benitez komen door eerst een giga blunder op Ibrox en daarna de voetballend beperkte Ramalho in de drukte aan te spelen. Daarnaast gaven vooral Gakpo en Veerman niet thuis in het terugduel.

22 augustus 2023 om 07:57

"vermoedelijke opstelling"

22 augustus 2023 om 10:14

Heb jij het team van Rangers gezien? "dan verdien je het niet" wat is dat nou voor kansloze redenatie? PSV heeft zelfs met Ramalho een dusdanig sterker elftal dat winst gewoon ge√ęist moet worden.

Slap gelul...

Moeten gewoon een resultaat kunnen halen met dit team. Het middenveld en de aanval is Europese subtop en dat moet de enigszins onzekere verdediging kunnen compenseren.

Als er volgend seizoen meer nl ploegen de cl in gaan. Hoeveel krijgen ze dan per club?

22 augustus 2023 om 09:52

Het blijft mij verbazen dat de media blijft beweren dat zowel PSV als Feyenoord 40 Miljoen binnenhaald met de plaatsing groepsfase CL. Je mag toch van een journalist als Rik Elfrink verwachten dat hij dat even narekend, dat is binnen een kwartiertje allemaal uit te zoeken

Door de lage ranking van zowel PSV als Feyenoord krijgt PSV 31 Miljoen en Feyenoord 30 Miljoen , dat is dus bij lange na geen 40 miljoen

Volgend jaar gaan de bedragen een stuk hoger zijn en wordt er gesproken over 70 Miljoen

22 augustus 2023 om 10:21

Toch wel echt een heerlijk bedrag hoor voor beide clubs. In een klap hebben ze het bedrag (grotendeels) van de transfers terug verdient.

22 augustus 2023 om 13:31

Zitten daar niet nog een rij variabele kosten bij? Wat het hoger kan tillen.

22 augustus 2023 om 14:01

TV gelden en recettes komen er achteraf nog bij. Die worden nu al meegeteld in het sommetje. Maar je hebt een punt als je zegt dat het wellicht handiger is om af te wachten hoeveel geld dat is wat beide clubs krijgen. Volgens mij worden de TV-inmkomsten gedeeld door de clubs die per land meedoen.

Veerman op 10?. Is dat wel echt zo'n goed idee?

Lijkt me sterk. Denk dat Veerman en Sangare gewoon naast elkaar blijven met Babadi of Saibari ervoor, waarom zou hij nu ineens minder creativiteit willen?

22 augustus 2023 om 08:02

Zie het best gebeuren hoor. Schouten en Veerman zijn verdedigend een stuk sterker en hebben genoeg voetballend vermogen om mensen weg te steken

22 augustus 2023 om 08:15

Eens, maar waarom zou hij meteen zo beginnen. Je kan toch Schouten later brengen als je hopelijk al voorstaat voor meer defensieve zekerheid. Mijn gevoel zegt dat hij niks gaat veranderen op het middenveld.

22 augustus 2023 om 09:34

Doe normaal man die jongen is een geweldige aankoop die ga je toch niet op de bank zetten verstandig had alleen die Ramalho op de bank gezet

22 augustus 2023 om 08:04

Het ED had vorig seizoen een nauwkeurigheidspercentage van afgerond 3,4% wat betreft het voorspellen van de basisopstelling, dus het zou mij totaal niet verbazen als 2/3 spelers niet kloppen. Met name Dest en Schouten vraag ik mij af. Ik denk dat Saibari op 10 gaat spelen met Veerman en Sangare erachter.

22 augustus 2023 om 08:13

Sambo lijkt mij logischer. Bosz werkt met een kleine selectie en zou daardoor Sambo ook belangrijk moeten vinden, daar lijkt het nog niet helemaal op. Toch is Dest ook bekend met de linksback positie, Sambo volgens mij minder?

22 augustus 2023 om 08:56

Haha. Is dat naar boven afgerond?

22 augustus 2023 om 15:52

Denk ik ook. Schouten weet dat hij de vervanger van Sangaré is, dus gerommel met posities om iedereen tevreden te houden hoeft echt niet. Daarbij, Bosz weet ook dat Veerman geen 10 is en turnt hem (nog meer dan Ruud) om tot box-to-box. En Saibari was zo in vorm dat zijn niet-basisplek tegen Vitesse alleen maar met vanavond te maken kon hebben. Met de opkomende Tavernier zou ik voor Sambo kiezen. Misschien dat je later in de wedstrijd Dest kan laten debuteren.

Die verdediging blijft wel heel pijnlijk en dan ook nog twee debutanten in de basis.
Nouja zolang Psv, maar meer scoort dan de tegenstander

Liever NOOIT MEER Ramalho. Wat een slechte verdediger. Doet me aan Marcelo destijds denken die er geen klote van kon maar toch naar subtop clubs verhuisde. Ongelofelijk.

Dest is goed maar zou Sambo op rechts zetten en Teze naast Boscagli. Midden Schouten is prima. Maar hoe dan ook; geen Ramalho aub. Weg met die man

22 augustus 2023 om 10:28

Vreemde is dat Marcelo het daarna bij Olympique Lyon nog best verdienstelijk deed haha. Alsof er een vloek heerst op de CV positie bij PSV.

22 augustus 2023 om 11:20

@woenselaar. Bij Besiktas was hij al heel goed waardoor hij een transfer verdiende naar Lyon. Daar heeft hij het 2 seizoen heel erg goed gedaan. Verschil is dat Marcelo wel kon verdedigen maar vaak hele domme penalties veroorzaakte. In NL verwachten we van een verdediger nog steeds meer dan alleen verdedigen en proberen we het spel van de verdedigers te veranderen, waardoor veel Cv's in dit land mislukken en elders wel weer goed doen. Betreft Ramalho... is de crediet bij mij ook op. Vaak genoeg had ik het idee, dat hij zich zou gaan ontwikkelen maar deze man lijkt met de dag slechter te worden.

Dat continue rouleren is voor de pre season inmiddels moet je als trainer wel weten op wie je kan rekenen gezien de afgelopen wedstrijden.

Dat middenveld ziet er teveel als een experiment uit. Schouten en veerman zijn geen spelers die een spits kunnen ondersteunen. Sangare evenmin. Ben benieuwd. Rangers blijkt een taaie tegenstander voor PSV.

Ramalho starten vanwege de ''ervaring'' waarschijnlijk en Schouten erin, omdat het een topaankoop is? Anders snap ik het niet. Veerman op 10 is niet de Veerman die hij normaliter is/kan zijn....

Gebruik je beste spelers in zijn kracht. Veerman naast Sangaré. Sangaré ga je toch niet ook opeens op 10 zetten of op CV?

Zo zou ik starten. Heb je nog Ramalho, Pepi, Til, Tillman, Saibari, Vertessen o.a. als wissels.

Babadi is ook lekker begonnen. Ga je die nu opeens banken voor een Schouten, met alle respect?

Benitez
Sambo
Teze
Boscagli
Dest
Sangare
Veerman
Bakayoko
Babadi
Lang
Luuk
22 augustus 2023 om 11:05

Ik denk dat 99% van de supporters zo willen starten.
Er valt dan nog te discusseren over Babadi of Saibari.

Ik moet eerlijk zeggen, saibari op het middenveld bevalt me ook echt heel goed, alleen zijn scorend vermogen mag wel wat omhoog haha.

22 augustus 2023 om 11:54

Ik ben ook wel onder de indruk van Saibari hoor. En vond vorig jaar dat hij uit het niets werd ''gedropt'' ook heel raar. Speelde opeens alles bij Jong etc? Terwijl hij toen ook aardig begon als buitenspeler....

22 augustus 2023 om 19:04

@cityoflight Mee eens, ik zou Saibari liever zien dan Babadi omdat hij qua fysiek en ervaring ook wat meer brengt maar verder kan ik me helemaal vinden in de opstelling van Glennn.

Jammer dat Saibari niet gaat starten, vind ik echt een hele leuke speler die iets extra's kan brengen. Ook maak ik me een beetje zorgen over Ramalho vanavond. Had gehoopt dat hij dit seizoen wat stabieler kon zijn en echt kon gaan verrassen maar tot nu toe is het alleen nog maar billenknijpen geweest.

Tilman was vorig seizoen, de beste speler vd rangers, maar bosz ziet het blijkbaar niet in hem zitten. Die heeft nog minuut gespeeld?

22 augustus 2023 om 13:12

Is/was nog niet niet volledig opgetraind. Eerste wedstrijd die hij zou kunnen spelen was tegen Vitesse, logisch dat je hem daar, gezien wedstrijdverloop, voor 3 minuten niet erin gooit.

Heb er wel vertrouwen in vanavond, nu staat er een ervaren trainer aan het roer met een duidelijke visie 0-3

Het lijkt mij als PSV fan wel een logische opstelling al vind ik het enigszins riskant met Dest als linksback te beginnen. Dest is niet op het team ingespeeld en mist wedstrijdritme. De keuze voor Dest lijkt er op te duiden dat Fredrik Oppegard wel als afgeschreven kan worden beschouwd voor de linksback positie. Aan de blijkbaar niet gekozen optie Teze i.p.v. Ramalho en Sambo op rechts kleven ook wat nadeeltjes, Sambo heeft geen ervaring op dit niveau en Teze is verdedigend en zeker opbouwend niet sterker dan Ramalho, ook al kan Ramalho een bron van onrust zijn. Ramalho is een veel betere verdediger dan velen op dit platform denken, al had ik ook liever Davinson Sanchez op die positie gezien. Laten we met zijn allen hopen dat PSV het dit keer wel redt tegen Glasgow, ook met het oog op de UEFA co√ęffici√ęnten. Eendracht maakt macht, zelfs bij Boszball hoop ik.

22 augustus 2023 om 16:01

Tavernier zal hopelijk zijn handen volhebben aan Noa Lang, maar als hij er dan toch doorkomt heb ik liever de beter verdedigende Sambo als linksback. Oppegard is volgens mij nog geblesseerd. Denk niet dat hij het niveau heeft, maar dat terzijde.

Hopelijk zien we Lang - Luuk - Bakayoko weer vlammen. Zeker Luuk is ijzersterk uit de startblokken geschoten met goals en assists. Hij zet de lijn van de tweede helft van afgelopen seizoen door.

22 augustus 2023 om 16:36

Heeft Sambo ooit linksback gespeeld? Niet iedere back kan aan beide kanten van het veld uit de voeten. Verder hoop ik dat je gelijk hebt met de aanvalslinie van PSV, ik heb 25 euro gezet op een goal van Luuk met uitbetaling van 100 euro via boost.

22 augustus 2023 om 17:16

Niet dat ik weet. Maar Dest voelt ook niet heel veilig. Wordt sowieso een dingetje, die linkerkant van ons. Tavernier is de enige speler voor wie ik oprecht ontzag heb. Hij mag echt geen voorzetten gaan afleveren.

22 augustus 2023 om 19:01

@kironi Ramalho k√°n ook heel goed verdedigen, het probleem is dat hij dat niet altijd doet. Als hij geen rare dingen doet vind ik hem een prima verdediger maar het probleem met Ramalho is nu juist dat hij er soms ineens gruwelijk naast zit of 3 keer achter elkaar de bal naar de verkeerde kleur speelt.

Eerlijk is eerlijk.. ik vind het een leuke opstelling met veel kwaliteit. Zou mooi zijn als het er vanavond uitkomt, in de competitie hoop ik dat wat minder

Voor Feyenoord financieel gunstiger als PSV de EL ingaat ipv CL, maar hoop toch dat PSV de CL haalt, zou mooi zijn.Gelukkig is het een vermoedelijke opstelling, ik zou er echt ontzettend van balen als we straks met Ramalho in de basis gaan beginnen. Vorig jaar kost ie je al de CL, het zou wel heel bitter zijn als PSV na al die aankopen op het middenveld en in de aanval wã©ã©r de CL mist omdat ze wederom de verdediging niet op orde hebben. Ramalho komt simpelweg tekort op dit niveau en die man gaat je punten kosten als hij zijn dag niet heeft, iets wat helaas iets te vaak gebeurt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren