Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Feyenoord: deze 2 spelers mogen hopen op een kans van Slot

Laatste update:

Feyenoord sluit woensdagavond de groepsfase van de Champions League af met een uitwedstrijd tegen Celtic. Trainer Arne Slot kreeg alvast tweemaal goed nieuws uit de ziekenboeg: Calvin Stengs en Quilindschy Hartman keren namelijk terug in de wedstrijdselectie. Van laatstgenoemde wordt verwacht dat hij op Celtic Park aan de aftrap verschijnt.

Slot hintte dinsdag tijdens de voorbereide persconferentie al op een sterk gewijzigde basisploeg, daar het al zeker is dat Feyenoord na de winterstop speelt in de tussenronde van de Europa League. “Ik ga na de laatste training nog nadenken over de opstelling, maar ik denk aan jongens die we de laatste tijd niet veel hebben gezien.”

Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko en Hartman blijven volgens het Algemeen Dagblad de vertrouwde namen in de defensie. Hartman keert terug in de basisopstelling, aangezien hij weer is hersteld van een hersenschudding. “Quilindschy wil heel graag spelen”, liet Slot weten. Zijn rentree gaat ten koste van Marcos López.

Stengs miste net als Hartman afgelopen donderdag het gewonnen competitieduel met FC Volendam (3-1). De spelmaker haakte op het laatste moment af vanwege een lichte blessure, die hem nu dus geen parten meer speelt. Stengs lijkt echter te worden gespaard, waardoor Luka Ivanusec als nummer 10 start. Het middenveld wordt waarschijnlijk gecompleteerd door Quinten Timber en Mats Wieffer.

In de voorhoede heeft Slot veel smaken om uit te kiezen, maar tevreden over zijn vleugelaanvallers is de trainer van Feyenoord nog niet bepaald. Het AD schrijft dat Javairô Dilrosun en Leo Sauer tijdens de afsluitende training bij de basisploeg leken te horen en zich aan hun trainer mogen bewijzen. Clubtopscorer Santiago Gimenez wordt op Celtic Park in de punt van de aanval verwacht.

Vermoedelijke opstelling Celtic: Hart, Johnson, Phillips, Scales, Taylor; McGregor, Iwata, O’Riley; Johnston, Kyogo, Luis Palma.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Ivanusec; Dilrosun, Gimenez, Sauer.

Wat verwacht jij van Celtic - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Hartman en Stengs terug zijn. Broodnodig, hopelijk komt er nu wel een voorzet aan. Tegen Volendam gezien dat niemand dat kan kennelijk op een verdwaalde bal van Dilrosun na

13 december 2023 om 08:40

Mee eens dat de voorzetten beter kunnen, al kan je je afvragen of een voorzet de 16 in waar tien man van de tegenstander staat opgesteld wel goed te geven is.

13 december 2023 om 14:55

Stengs schoot tegen Atletico anders ook iedere corner op knie hoogte richting de eerste paal. Al wordt ik van de corners van Feyenoord sowieso verdrietig de laatste tijd.

Top Sauer! Dat ventje verdient nu wel een keer een basisplaats.

Mooi dat twee sterkhouders weer terug zijn en mooi dat Sauer een basisplaats krijgt. Als hij de bal heeft, lijkt er meer een plan achter te zitten dan het gedraaf van Minteh. We hebben een hoop problemen met de vorm van de buitenspelers. Ik weet niet of Dilrosun dit op gaat lossen. Ik was voor afgelopen wedstrijd min of meer vergeten dat hij er nog bijzat. Er valt toch nog wel wat te verdienen vandaag qua centen en qua punten. We gaat het zien.

Dilrosun 😂 jongens, Feyenoord heeft die 2,9m heel, heel hard nodig hè?

13 december 2023 om 09:14

Zolang hij niet op donnie staat moet het goedkomen. Hij gaat vlammen!

13 december 2023 om 12:04

Slot hintte er wel op tijdens de persco. Wat een assist al niet kan doen.

13 december 2023 om 15:24

Die zit al een tijdje in een mindere periode maar hij kan voetballen. Geef hem gewoon de kans dat braziliaantje laat niks zien

Ben ik de enige die het stug lijkt dat stengs niet begint? Zoals in het stuk staat speelde hij vorige week al niet. En slot gaf aan dat hij niet kon spelen omdat er nog wat vocht in zijn voet zat. Lijkt me niet echt een blessure waarna je weer extra voorzichtig met iemand moet zijn. Hij heeft nu al zijn potje rust gehad en je hebt al een wedstrijd iemand anders aan het werk kunnen zien.

Haha Dilrosun, nou dat wordt wat vanavond. Ik zou graag zien dat Slot ff dezelfde jongens laat staan. Probeer het gewoon de komende 3 wedstrijden met Ivanusec links, Paixao rechts en Stengs op 10. Dat eindeloze gewissel heeft niemand wat aan en ik snap sowieso niet dat Paixao zo weinig op rechts speelt, want hij is daar veel beter dan op links. En ja, ik moet ook lachen om circusact Minteh, maar die gozer gaat na dit jaar naar Newcastle en voor hij zich heeft ontwikkeld tot iemand die naast zijn voeten ook 1 a 2 hersencellen gebruikt in het veld is het al zover.

Wel geinig voor Sauer als ie mag starten, maar ik vind dat erg licht voor de CL.

13 december 2023 om 15:25

Paixao is niks op recht moet gewoon naar links anders bank warm houden

13 december 2023 om 18:48

Heu, hij is juist slecht op links vind ik. Vorig seizoen, zeker de 2e helft speelde hij uitstekend op rechts.

Mag voor Feyenoord hopen dat er voorin nog wat wordt ingekocht in de winter. Zijn zo zwak op die posities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren