Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstellingen Olympiacos - PSV: Schmidt heeft Götze terug

Laatste update:

PSV pakt de draad in de Europa League vanavond om 18.55 uur weer op met een uitwedstrijd tegen Olympiacos. De ploeg van trainer Roger Schmidt plaatste zich op overtuigende wijze als groepswinnaar voor de knock out-fase van het toernooi, maar steekt momenteel niet in de beste vorm. Afgelopen zaterdag werden zelfs punten verspeeld op bezoek bij degradatiekandidaat ADO Den Haag.

Het zijn zware tijden voor PSV. Na de 3-1 nederlaag tegen Feyenoord in de Eredivisie volgde uitschakeling in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker tegen Ajax (2-1 verlies). De Eindhovenaren staan nog altijd tweede in de competitie, maar de achterstand op de Amsterdamse koploper is opgelopen tot zes punten. Bovendien heeft Ajax een wedstrijd minder gespeeld, waardoor het gat kan oplopen tot negen punten met nog twaalf wedstrijden voor de boeg. Kansloos voor de titel is PSV niet, al beseft men in Eindhoven dat het enorm lastig wordt als Ajax op dezelfde manier verder gaat. In de Europa League heeft het team van Schmidt nog volop kans. Vanavond wacht de eerste ontmoeting in Pireaus met de Griekse topclub Olympiacos.

In Griekenland komt PSV een oude bekende tegen. De 26-jarige aanvaller Armindo Brumo is door de Eindhovenaren verhuurd aan Olympiacos. Waar hij in het Philips Stadion nauwelijks aan de bak kwam en niet wist te imponeren, is de Portugees goed op dreef bij zijn huidige werkgever. Hij is vaste basisspeler en kwam in zijn laatste tien wedstrijden tot vier doelpunten. “Dat is geen verrassing voor mij, hij is een goed persoon en een goede speler”, zei Schmidt woensdag tijdens een persconferentie. PSV-middenvelder Pablo Rosario kijkt uit naar de ontmoeting met Bruma. “Ik zal hem weer spreken. Wij zijn ons uiteraard als geen andere ploeg bewust van zijn kwaliteiten.”

PSV en Schmidt hebben Götze terug: 'Heel erg blij mee'

Tijdens de persconferentie van Schmidt ging het vooral over Mario Götze. De Duitse middenvelder stond geruime tijd aan de kant met een blessure. Hij is inmiddels hersteld en mee afgereisd naar Griekenland. “Hij is met ons mee, kan spelen, dus dan kan hij ook starten”, onthulde Schmidt, geciteerd door De Telegraaf. “Ik verwacht dat hij kan doen wat hij eerder heeft gedaan. Hij is een complete speler. Niet alleen in balbezit, hij is ook een harde werker, maakt veel meters, maar dit zal ook de eerste wedstrijd in zes of zeven weken tijd zijn voor hem. Als hij erin komt of vanaf het begin speelt, zal hij een impact hebben. Hij kan spelers beter verbinden dan hiervoor het geval was. Iedereen weet hoe goed hij kan zijn en dat hij ons spel en ook de spelers kan beïnvloeden.”

Vermoedelijke opstellingen
PSV is enigszins gehavend uit Eindhoven vertrokken. Cody Gakpo is nog niet fit genoeg en richt zich in Nederland op zijn herstel. Ook Mohamed Ihattaren is er niet bij. Het talent is ziek en heeft bovendien een spierblessure. “Mo kon de laatste twee dagen niet trainen door een spierblessure”, zei Schmidt. “Hij heeft zondag voor zichzelf getraind, maar liep daarbij een blessure op. En hij is ziek. Natuurlijk wil hij bij ons zijn. We zullen hem missen, maar kunnen het niet veranderen.”

Verder kan PSV door blessures ook niet beschikken over Nick Viergever en Noni Madueke. De van een blessure herstelde Götze keert volgens de verwachting van het Eindhovens Dagblad direct terug in de basis bij PSV. Aanvoerder Denzel Dumfries, die afgelopen weekend in Den Haag op de bank zat en na rust mocht invallen, verschijn weer aan de aftrap, net als Mauro Júnior.

Vermoedelijke opstelling Olympiacos: Sá; Lala, Papastathopoulos, Ba, Reabciuk; Bouchalakis, M’Vila; Randjelovic, Fortounis, Masouras; El-Arabi

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max; Sangaré, Rosario; Götze, Mauro Júnior; Malen, Zahavi.

Wat verwacht jij van Olympiacos - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Götze kan nog wel eens de joker worden die PSV de overwinning over de streep helpt. Als deze opstelling daadwerkelijk DE opstelling word.

18 februari 2021 om 11:13

Als je ruim 6 weken niet hebt gespeeld, lijkt het me niet waarschijnlijk dat Gotze al het verschil gaat maken.
Verder blijf ik het vreemd vinden dat psv met 2 dezelfde types als verdedigende middenvelder speelt (Sangare en Rosario). Kies gewoon de beste en zet er een meer voetballende speler naast, zoals Guti of Fein.
Hetzelfde met de 2 spitsen. Kies hier voor de beste optie (Malen) en laat er een creatieve spits omheen voetballen. Mandueke of Gakpo. Ja, die zijn er nu helaas niet bij, maar een tip voor Schmidt voor de toekomst ;-)

Götze al gelijk in de basis, dat kan slecht gaan uitpakken. Natuurlijk weet ik niet of dit de opstelling wordt, maar mocht het zo zijn snap ik het niet waarom Götze begint. Doe hem dan het laatste half uurtje erin. Ik denk dat geen enkel psv’r zin heeft om Götze weer zolang te missen.

18 februari 2021 om 10:06

Die angst heerst er altijd, zoals ook bij Piqué dinsdag. Maar als de medische staf groen licht geeft, waarom zou je zo’n goeie speler dan op de bank houden? Hij zal vast maximaal 60 minuten kunnen spelen, maar kan daarin wel veel betekenen. Wel doodzonde als hij wéér geblesseerd uitvalt.

18 februari 2021 om 11:04

Inderdaad. Dit is de enige prijs die psv nog kan pakken. Dan zul je af en toe risico's moeten nemen. Want met of zonder Gotze is een groot verschil.
Hoe staat t met v ginkel? Heeft nu enkele keren korte invalbeurten gehad. Zou zeggen dat hij toch een keer wat langer zou moeten kunnen spelen. Want van de overige middenvelders die er nu staat wordt ik niet warm of koud. En Olympiakos waarschijnlijk ook niet...

18 februari 2021 om 11:23

Mits iedereen fit zou ik kiezen voor het volgende middenveld/aanval:
Sangare, v Ginkel/Fein
Gakpo, Gotze, Ihattaren
Malen, Mandueke

18 februari 2021 om 11:53

Tweede worden is belangrijker lijkt me op dit moment. Ik zou een blessuregevoelige speler die er even uitgelegen heeft niet meteen laten starten op een koude donderdagavond in Griekenland. Natuurlijk wil je zo ver mogelijk komen, maar realistisch gezien is een eindoverwinning zeer lastig. Als je ziet hoe voorzichtig Schmidt is met zijn spelers lijkt het me ook raar om nu meteen met gotze te spelen.

18 februari 2021 om 11:57

14 graden in Griekenland vandaag 😉

18 februari 2021 om 13:29

Inti, jij zou dus 3-2-3-2 gaan spelen ofzo? Je hent namelijk al 7 middenvelders en aanvallers op je opstelling staan. Als je dan ook nog met Max en Dumfries achterin speelt weet je zeker dat je verliest. Lijkt me een beetje een fantasie opstelling om eerlijk te zijn.

18 februari 2021 om 11:03

Hij traint wel al vrij lang mee. Ik heb eerder het gevoel dat hij zich nu echt 100% safe voelt en miss tegen ADO mee had kunnen doen maar dat ze voor Olympiakos hebben gekozen.

Heel belangrijk dat Götze mee kan doen, scheelt een slok op een borrel. Echt ontzettend zuur dat Gakpo en Madueke dan nog niet terug zijn. Je kunt nu nog nauwelijks aanvallend wisselen met Vertessen en Piroe op de bank als aanvallers. Al zou het me ook niet verbazen als Schmidt wel met Vertessen begint. Die heeft dezelfde diepgang als Madueke waardoor je wat minder statisch bent in je aanvalsspel. Bij Olympiakos doet M'vila dus wel mee (helaas). Had begrepen dat dat wel een belangrijke speler is op het middenveld en was afgelopen week geblesseerd maar heeft het wel gered. Worden moeilijke maar interessante wedstrijden. Dood- en doodzonde dat we dat niet op volle oorlogssterkte kunnen doen. Dan had ik PSV nog wel een prima kans gegeven, nu wordt het heel erg lastig. Hopelijk pakken we, net als Ajax, vanavond gewoon een puntje.

18 februari 2021 om 10:10

Als je beide een punt pakt en zonder schorsingen en blessure’s er uit komt sta je er goed voor inderdaad. Zou echt een fantastisch resultaat zijn als we beide een ronde verder gaan.

18 februari 2021 om 10:18

Ja zonder meer, zou een heel mooi resultaat zijn. Als je dan kijkt welke teams nog meer tegen elkaar spelen wordt de eventuele volgende ronde nog wel stukkie moeilijker haha. Maar dat is van later zorg.

18 februari 2021 om 11:43

Ik hoop er echt op Messibazoer. Ik gun het beide elftallen om lekker ver te komen dit seizoen. Wat betreft de opstelling van Olympiacos vind ik het wel opvallend dat Valbuena niet speelt. Holebas is op LB al tijden niks en die Reabciuk en Ba ben ik niet zo onder de indruk van. Dus voorin liggen er met die twee wel echt kansen zometeen. Als Gotze en Malen tegen deze jongens komen te staan voorzie ik wel mogelijkheden moet ik zeggen.

Ik zou het toch vrij opmerkelijk vinden als Gotze direct in de basis start. Die jongen heeft bijna 2 maanden geen wedstrijd gespeeld en is fysiek natuurlijk sowieso al vrij kwetsbaar. Lijkt me geen goed plan. Idealiter speelt hij vandaag max. een half uurtje en wordt hij zodoende wat opgebouwd voor de return en de wedstrijd tegen Ajax volgende week.

18 februari 2021 om 11:06

PSV moet nu vlammen. T kampioenschap heb ik een hard hoofd in dus volledig richten nu op Europa league

18 februari 2021 om 11:21

Eens hoor. Maar mocht je een ronde verder komen, zou het wel fijn zijn als Gotze dan ook nog inzetbaar is.

Realistisch gezien is een mooie EL-campagne het enige waarmee PSV het seizoen nog glans kan geven. De achterstand op Ajax is fors en als eind februari niet van Ajax gewonnen gaat worden is de titelstrijd eigenlijk grotendeels al beslist. In de beker zit het er ook op, de EL biedt uitkomst. PSV heeft gunstig geloot en kan met wat geluk zomaar doorstoten naar een kwartfinale. Natuurlijk is Olympiakos geen makkelijke opponent, maar als je had ook een Lille of Sociedad kunnen tegenkomen.

18 februari 2021 om 10:09

Als je er nu meteen uitvliegt en op bijvoorbeeld 8 punten van Ajax eindigt dan mag je denk ik wel spreken van een teleurstellend seizoen. Mislukt is misschien een groot woord als ik sommige reacties hier lees. Ben van mening dat PSV altijd mee moet doen om het kampioen. Dat lukt voor het 2e jaar op rij dan niet, dat is zorgwekkend.

18 februari 2021 om 15:41

De tweede plaats is nog belangrijk voor PSV. Ajax valt (de komende jaren) bijna niet meer in te halen.

18 februari 2021 om 10:10

Gunstig geloot omdat er 2 teams waren die nog lastiger zouden zijn geweest? Olympiakos was gewoon een van de zwaarst mogelijke lotingen.

18 februari 2021 om 10:27

Ik weet niet wie PSV allemaal kon loten, maar als je ziet dat United, Arsenal, Napoli, Milan, Lille, Benfica, Leverkussen, Hoffenheim, Tottenham, Leicester en Roma er nog in zitten, dan kan je niet spreken van een van de zwaarst mogelijke tegenstanders.

18 februari 2021 om 10:30

Salzburg, Krasnodar, Olympiakos, Kiev, Young Boys, Molde, Slavia Praag, Benfica, Sociedad, Braga, Lille, Tel Aviv, Antwerp
Wolfsberger en Rode Ster waren de mogelijke tegenstanders. Van al deze teams vind ik alleen Lille, Benfica en Sociedad aantoonbaar beter dan Olympiakos.

18 februari 2021 om 10:32

Dan heb ik niks gezegd 😌

18 februari 2021 om 11:07

Idd eerste geëindigd in de poule dus dat hebben we dan wel weer goed gedaan. De échte negaviteit dit seizoen komt met name uit de maand januari en februari tot dusver. Los van een aantal kletsers in de eerste seizoenshelft..

18 februari 2021 om 10:34

Waar men in Nederland als jaren neuzelt dat Ajax het Bayern van Nederland zou zijn, terwijl dat sportief gezien nog moet blijken, is Olympiakos daadwerkelijk en bewezen het Bayern van Griekenland. Olympiakos is een maatje groter dan Paok, Olympiakos wordt hier in Nederland zwaar onderschat en is zwaar favoriet vanavond.

18 februari 2021 om 11:09

Gaat dus lastig worden als je ziet hoe Panathinaikos ons in een helft vermorzeld heeft destijds. Dit PSV is alleen echt goed als iedereen fit is en de juiste poppetjes opgesteld worden. Als dat niet het geval is dan hebben we het tegen iedereen moeilijk, ook tegen Volendam bijv.

18 februari 2021 om 15:41

Olympiakos staat na 22 gespeelde wedstrijden 14 punten voor op de nummer 2 in Griekenland, verloor slechts 1 wedstrijd, scoorde 55 keer in die 22 wedstrijden, kreeg 10 doelpunten tegen en schakelde Marseille uit in de Champions League. Hoezo een gunstige loting?

Met dit middenveld gaan wij weinig topwedstrijden winnen. Hou m’n hart vast.

Sangare en Rosario.. Dat blok is net zo vreselijk als Hendrix en Rosario. Bij Sangare weet je, die is voetballend zwak maar brengt veel power en is sterk in de duels. Rosario moet de voetballer van de 2 zijn maar die gast heeft altijd 1 minuut nodig om de bal te controleren. Als PSV deze jongen weg kan doen in de zomer dan ben ik echt al happy.

18 februari 2021 om 10:46

Ik denk dat het nog wel meevalt met die 2, maar dan moet wel het team compleet zijn. En dan bedoel ik met Ihattaren op 10, Gakpo op links, Gotze op rechts en Malen in de spits. Hopelijk kunnen we het vanavond overleven en later in het toernooi met een volledige selectie echt gaan laten zien waartoe we in staat zijn.

18 februari 2021 om 10:59

denk je dat serieus echt? Ik heb juist gevoel dat als we Rosario daar weg halen en we zetten daar een middenvelder neer die goed kan voetballen dat we echt stuk meer punten hadden. Rosario is voetballend echt zoo matig, begrijp gewoon niet wat al die coaches in hem zien.

18 februari 2021 om 11:07

Ik vind het lastig, omdat Rosario toen hij net zijn basisplaats veroverde wel goed speelde tot een aardig debuut in Oranje aan toe. Misschien heb je wel gelijk, maar wie zouden we daar neer moeten zetten dan? Misschien dat Guti weer op kan leven of anders v Ginkel

18 februari 2021 om 11:11

Eens met pieterpost. Als die 4 ervoor spelen dan moet je er gewoon voor zorgen dat de bal voorin blijft hangen. Dan kan je vervolgens met balverlies voorin gelijk volle bak druk zetten met Rosario als aanjager en Sangaré die de ruimtes daarachter goed afdekt en Boscagli of Teze die ook doordekt. Dat gaat ze stukken beter af. Als je voorin minder balvast en slim bent, dan ben je te vaak achterin aan het voetballen met o.a. Rosario en Sangaré.

18 februari 2021 om 11:42

Rosario begon idd wel echt goed hoor maar dit is inmiddels 3 seizoenen terug. Als van Ginkel keer fit wordt zie ik hem graag daar staan idd. Hopelijk kunnen we hem gewoon over nemen van Chelsea en kan hij het hele seizoen mee draaien volgend seizoen. Anders zou ik Boscagli graag naast Sangare willen zien, heb je nog steeds wel je blok maar ik vind hem al meer voetballende kwaliteiten hebben dan Rosario.

@psvgillingham Ik kan me vinden in wat je zegt maar waar Rosario vooral voor nodig is is als we moeten opbouwen en we worden onder druk gezet. Dan wil je daar gewoon iemand hebben lopen die constant in beweging is en zich vrij speelt om de opbouw te verzorgen. Ik heb echt aantal wedstrijden op Rosario zitten letten maar hij wil eigenlijk zo min mogelijk aan de bal komen. Loopt elke keer tussen 2 spelers van de tegenstanders of hij blijft staan. Dit kan gewoon echt niet op dit niveau. Verratti (nou noem ik wel echt een wereldtopper) was tegen Barca overal op het middenveld, constant in beweging en was altijd aanspeelbaar. Dat mis ik nu toch wel bij Rosario.

18 februari 2021 om 15:50

Psvgillingham zegt het goed. Als je de bal voorin wilt houden zijn Rosario en Sangaré erg goed. De bekerwedstrijd tegen Ajax zag je dat tegen het einde aan, de druk er op blijven zetten en de bal voorin houden door gaten dicht te lopen kunnen ze beiden heel goed (daarom werden ook de twee aanvallende middenvelders gewisseld en niet Rosario en Sangare). Hij wordt vaak afgemaakt om zijn voetballende vermogen (vaak terecht), maar over zijn kracht wordt weinig gesproken. Schmidt's bedoeling is juist om die power naar voren te houden, maar er moet natuurlijk wel een bal komen voorin. Daarvoor zou je normaal Gotze of Gakpo hebben die het spel kan versnellen en het middenveld over kan steken, of een Boscagli die het spel met een lange trap verlegd. Dan sluit de rest van het elftal weer aan.

18 februari 2021 om 11:03

Rosario is echt PSV onwaardig. Kijk een wat we vroeger op het middenveld hadden staan en kijk nu eens terug 3 jaar en zie wat we hebben bereikt met hem. Totaal niets. Voegt totaal niets extras toe aan Psv. Dit is PSV man, dit is geen middenmoot van Nederland. Dä°t is een topclub. En bij een topclub hoor je veel toe te voegen. Anders heb je daar niets te zoeken. Je kunt hem hooguit als reserve achter de hand houden. Maar iedere keer met hem beginnen. Ik als groot PSV fan kan de wedstrijden niet aanzien. Weet dat we weer worden overlopen op het middenveld. Mouro silva precies zelfde. Niet goed voor de top. Hooguit middenmoot materiaal. Krijg echt buikpijn als ik de opstelling zie....

18 februari 2021 om 11:48

@camellia Ik vind spelers als Mauro, Thomas en Rosario gewoon spelers voor met alle respect een Groningen of Heracles ofso. Zelfs Dumfries vind ik voetballend gewoon echt niet topclub waardig maar die brengt in ieder geval veel energie. Arias was bijvoorbeeld echt niveau beter dan Dumfries. Voor een topclub vind ik dat PSV gewoon over de hele selectie weinig kwaliteit heeft. Malen, Gakpo, Madeuke, Mo, Götze, Zahavi, Teze, Sangare Max en Boscagli zie ik volgend seizoen nog graag bij Psv. Maar een Guttierez, Thomas, Mauro, Dumfries, Rosario, Baumgartl en Viergever zie ik graag vertrekken. 7 spelers die niet in de top horen van Nederland, bij elkaar kan je er denk ik minimaal wel 60 mil voor vangen.

18 februari 2021 om 12:42

Boscagli op plek van Rosario, Rosario eruit, beest van een CV halen naast Teze.

Het mag geen enkel probleem zijn voor Psv. Zeker nu Gotze weer meedoet.
Het grootste gevaar voor Psv is helaas Schmidt met zijn wissels.
Psv weet dat dit de kortste weg is en de laatste kans om dit jaarnog enige glans te geven.
Dus ga er volle bak voor niet denken aan de return of whatever.
Vanavond ben ik Psv fan

( we moeten o s Europees laten gelden anders wordt er straks weer een nieuwe opzet bedacht waarin we nog minder te vertellen/ te verdienen hebben)

18 februari 2021 om 11:51

Ik kan je nu vast verklappen; Dit gaat wel een probleem worden vanavond. Olympiacos, de koploper van Griekenland moet je niet onderschatten. Daarnaast steekt PSV niet in hun beste vorm en missen ze een paar belangrijke spelers.

Schmidt en zijn wissels is helemaal niet het gevaar. Het is misschien niet helemaal te volgen maar je kunt nou niet zeggen dat ze door zijn wissels ergens verloren hebben. Misschien voorkomt hij juist wel meer blessures..

Ben ik niet helemaal met je eens. Je moet je grenzen kunnen opzoeken. Tot hoever reikt mijn power
Als je bijv Malen er iedere keer uithaalt dan zal deze jongenzijn grens komen te liggen op 80% van zijn kunnen. De spelers van Psv pikken het allemaal, waarschijnlijk zijn ze ergens bang voor. Gerbrandts? heeft misschien tot ze gesproken, want hoe beroerd het ook is gegaan bij sommige wedstrijden dan nog hoor je ze vol lof praten. Dit geloveen zij niet, dit geloven wij niet, dus het komt heel nep en geforceerd over.
Speett Ihateren zijn beste wedstrijd van het seizoen, Ajax had geen grip en was best wel bang, haalt schmidt hem eruit. Zo geef je deze jongengeen boost, maar breek je de groei af.
Ik blijf dus wel bij mijn standpunt dat Schmidt het grootste gevaar is.

Je volgende punt
Ontbreken van spelers
Zeker Gakpo en Ihateren
Anderzijds Ihateren zou hij misschien geen eens gebruiken.
Gakpo is een gevaar, kan scoren en niemand noemt zijn naam, alleen lees ik Stengs en Berghuis voor de rechterspitspositie voor het EK, ik schat hem tot voor zijn blessure hoger in

Wat vinden jullie van het volgende?:
Rosario eruit
Boscagli vooruit schuiven, naast sangare voor het voetballende met pass naar voren.
Een echte leider halen voor naast de onervaren Teze.
wanneer fit, Gakpo en malen spits
Moo'tje en Mario op de Cam.

18 februari 2021 om 15:28

Na Rosario eruit, had je niets verder hoeven te zeggen. Alles wat er voor in de plaats komt is beter.

18 februari 2021 om 15:53

Als je Boscagli op het middenveld zet haal je juist zijn kracht weg. Bovendien is dit niet het voetbal wat idealiter wordt gespeeld. Teze en Boscagli moeten met crosspasses de bal naar voren krijgen, of de bal moet via Gotze/gakpo/mo zijn weg naar voren vinden. Rosario en Sangare moeten dan aansluiten en de druk naar voren hoog houden/de bal voorin houden. In dit systeem is het helemaal niet de bedoeling om een 'voetballer' op de controlerende posities te hebben volgens mij.

18 februari 2021 om 18:07

Ik heb je nu al vrij vaak voor Boscagli op het middenveld zien pleiten. Echter is voetballen op het middenveld toch echt anders dan voetballen centraal in de verdediging. Ik zeg niet dat hij dat niet zou kunnen, maar met de goede opties die we hebben op de bank lijkt me het verstandig om Boscagli lekker achterin te houden waar hij nu goed draait, met name aan de bal. Met van Ginkel, Fein en Thomas heb je al drie spelers die hoogstwaarschijnlijk beter zijn dan Rosario, en dan met name voetballend. Dan heb je ook nog Guti. En Mauro die je als cm kan posteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren