Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstellingen Inter en AC Milan voor Champions League-kraker

Laatste update:

De stadsgenoten AC Milan en Internazionale staan woensdagavond tegenover elkaar in de halve finale van de Champions League. In Italië kijkt men reikhalzend uit naar de heenwedstrijd. San Siro biedt plaats aan 75.000 supporters. Volgens La Gazzetta dello Sport had het stadion maar liefst 26 keer uitverkocht kunnen zijn. In de dagbladen worden ook al voorspellingen over beide opstellingen gedaan.

Bij Milan staat er een groot vraagteken achter de naam van Rafael Leão. De Portugese aanvaller viel zaterdag tijdens de 2-0 zege op Lazio al na tien minuten uit met een liesblessure. Leão trainde dinsdag individueel, waardoor de kans klein lijkt dat hij zal starten tegen i Nerazzurri. Hij werd tegen Lazio vervangen door Alexis Saelemaekers. De Belg lijkt de aangewezen vervanger van Leão. La Gazzetta dello Sport verwacht daarnaast dat Brahim Díaz de voorkeur krijgt boven Junior Messias. Trainer Stefano Pioli kan sowieso geen beroep doen op Zlatan Ibrahimovic (kuitblessure).

Bij Inter toont Romelu Lukaku op het juiste moment in vorm te zijn. Toch lijkt de kans groot dat hij tegen Milan genoegen moet nemen met een reserverol. Edin Dzeko kreeg afgelopen zaterdag tijdens de 0-2 zege op AS Roma net als Lautaro Martínez en Henrikh Mkhitaryan rust. Trainer Simone Inzaghi kan woensdagavond geen beroep doen op Milan Skriniar (rugblessure), terwijl Robin Gosens en Danilo D'Ambrosio juist mogelijk hun rentree in de selectie maken na blessureleed.

Milan en Inter speelden vier keer eerder tegen elkaar in Europees verband. AC Milan verloor opvallend genoeg geen van deze duels. Twee keer werd er gewonnen en tweemaal gelijkgespeeld. De laatste keer dat de twee grootmachten elkaar troffen in de halve finales van de Champions League, was in 2005. Milan was eerst met 2-0 te sterk, waarna de terugwedstrijd bij een 0-1 voorsprong voor i Rossoneri gestaakt werd. Milan-doelman Dida werd geraakt door een brandende fakkel uit het publiek en arbiter Markus Merk zag geen andere optie dan de wedstrijd te staken: 0-3 voor Milan.

Vermoedelijke opstelling AC Milan: Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo; Krunic, Tonali; Diaz, Bennacer, Saelemaekers; Giroud.

Vermoedelijke opstelling Internazionale: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco; Dzeko, Martínez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hoezo word er verwacht dat Calhanoglu niet zal starten? Gaat wel een fantastische pot worden. Denk nog beter dan gisteren.

10 mei 2023 om 12:58

Hij en Mkhitaryan liggen dit seizoen best in evenwicht met elkaar en die laatste speelt ook gewoon goed. De vorm van Hakan is ook wel een stuk minder dan die van vorig jaar.

10 mei 2023 om 13:04

Valt wel mee, Calha heeft de blessure van Brozovic heel goed opgevangen op die 6 positie. Maar nu dat Brozo terug is en goed speelt, snap ik het wel dat hij de voorkeur krijgt. Ook al verkies ik Calha boven Mkhitaryan

10 mei 2023 om 13:17

Heel veel verschil maakt het niet vind ik zelf. Hakan heeft een wat hoger plafond van niveau maar ook wel een lagere ondergrens. Dan snap ik wel dat een pragmaat als Inzaghi voor de wat stabielere kiest.

10 mei 2023 om 13:02

Ik verwacht eerlijk gezegd een saai duel, 0-0 omdat beide ploegen spelen om niet te verliezen. Maar ik hoop dat ik er langs zit!

10 mei 2023 om 13:42

Het kan ook eens heel zakelijk gaan worden. Wat mij geen klote boeit. Milan moet eerste wedstrijd goed doorkomen en kijken waar we kunnen komen in de return met Leao

De gazetta verwacht dat er bijna 2 miljoen mensen live naar die wedstrijd willen gaan kijken in Italië of hoe moet ik dat interpreteren?

Verder ben ik er heel benieuwd naar. Inzaghi lijkt tot op heden toch een echte cupfighter te zijn dus wie weet. Zelf zou ik Dzeko wel niet opstellen ten faveure van Lukaku, zeker niet in diens huidige vorm. Al snap ik het idee van hem als supersub nog wel enigszins.

10 mei 2023 om 13:05

Helemaal mee eens, Lukaku is nu echt in vorm samen met Lautaro. Maar het maakt niet uit, als Dzeko goed in de wedstrijd zit is hij altijd een meerwaarde

10 mei 2023 om 13:19

Ik vrees er alleen wat voor. Dzeko in echte toppers (zeker in de CL) is al tijden gewoon niet goed genoeg meer. Al zal hij er vanavond nu wel twee maken waarschijnlijk 😅.

10 mei 2023 om 14:23

Wat een onzin Lierse. Kijk anders nog even de Supercoppa finale tegen AC Milan terug, waarin Dzeko de verdediging van Milan doldraaide en werd uitgeroepen tot man of the match.

10 mei 2023 om 14:42

1 Voorbeeld op bijna 2 volledige seizoenen, zegt dat in zichzelf al niet iets?

10 mei 2023 om 14:50

Ik geef je gewoon even uit mijn hoofd 1 voorbeeld. Had ook de wedstrijd tegen Napoli als voorbeeld kunnen nemen, maar gezien uitgerekend AC Milan de tegenstander is vanavond leek dat mij wel een mooi voorbeeld waaruit blijkt dat jouw reactie gewoon onzin is. En zegt het in zichzelf al niet iets dat Dzeko in belangrijke wedstrijden steeds de voorkeur krijgt boven Lukaku?

10 mei 2023 om 19:01

Als je even objectief kijkt kan je niet anders dan concluderen dat Dzeko geen (echt) goede topper in de CL gespeeld heeft en in het merendeel van de toppers in de serie A. Was een topspits, maar ondertussen is hij er gewoon te oud voor.

Als je mijn analyse van zijn prestaties in de toppers in de CL als onzin afdoet dan wordt het een onmogelijke discussie want dan ben je van het tegendeel overtuigd. Geef daar dan maar eens een voorbeeld van.

Best gek hoe er ook hier sprake zal zijn van een uit spelende ploeg tegen een thuisploeg. Zul je dan zien dat Inter voorzichtiger is dan Milan en het volgende week omgekeerd is? Interessant zo met 2 clubs die een stadion delen.

10 mei 2023 om 13:13

Zal denk ik wel meevallen. Het was anders geweest met de uitdoelpuntenregel denk ik.

Geen Leao is toch wel heel pijnlijk. Een van onze 3 sterspelers (samen met Theo en Maignan) en beste aanvaller weg...

10 mei 2023 om 13:43

Klopt, maar Leao is lui in de rest vd spel. Iedereen die zijn mannetje dekt en meters maakt kan nog wel eens cruciaal worden, en dat doet Saelemaekers zeker. en laat Bennacer dan maar weer goaltje maken

Kijk enorm uit naar Tonali en Barella. Twee van de beste middenvelders die er momenteel lopen.

10 mei 2023 om 13:39

Goed gezegd, ook ik kijk uit naar die clash op het missen veld! Maar denk dat Lautaro het uiteindelijke verschil gaat maken

10 mei 2023 om 13:45

Tonali heeft naar verluidt zich zelf op streng dieet gezet, zich afgezonderd, om echt op en top voor deze wedstrijd te zijn. Ben benieuwd!

Ben in Italie altijd voor Inter dus hoop echt dat ze Milan eruit knikkeren. Kan me die halve finale uit 2002/2003 nog goed herinneren waarbij Milan op uitdoelpunten door ging naar de finale. Hopen op een mooi spektakel komende 2 wedstrijden! Wordt tijd dat Inter in KO fase van de CL een keer wint van Milan. 2x verloren en 2x gelijk.

Heel erg benieuwd naar deze pot! Sowieso qua sfeer en spel wordt het denk ik een stuk beter dan gister, met hopelijk 2 ploegen die er vol voor gaan!

Verder erg benieuwd of deze twee ploegen zich überhaupt kunnen meten bij een Real of City (gaan we in de finale wel zien).

Al met een al een vreemd CL-seizoen geweest, maar veel topploegen die uit vorm zijn of een stuk minder dan het seizoen ervoor (denk aan Chelsea, Liverpool, Barca, Bayern, PSG etc.). Waardoor verrassingen als deze konden ontstaan!

10 mei 2023 om 15:49

Inter heeft de afgelopen twee jaar toch wel bewezen tegen oa Real, Bayern en Barcelona dat ze behoorlijk opgewassen zijn tegen topploegen, al zijn ze natuurlijk op papier niet de favoriet.

Dit wordt een absolute kraker. In tegenstelling tot anderen vind ik twee clubs uit hetzelfde land altijd prachtig om te zien, die lading die daarbij komt kijken. Een heel land wat meekijkt. Kan me nog Arsenal-Chelsea herinneren uit 2003 bijvoorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren