Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Edin Dzeko met zuivere hattrick belangrijk voor nog altijd foutloos Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft de ongeslagen status in de Süper Lig zondagavond uitgebreid. Op bezoek bij Pendikspor waren de Gele Kanaries met 0-5 te sterk. Edin Dzeko werd de grote held van Fenerbahçe: de Bosniër was goed voor een hattrick. Dankzij de overwinning blijft de ploeg van Ismail Kartal foutloos met dertig punten uit tien duels. Fenerbahçe staat na zondag weer eerste. Pendikspor zakt naar de achttiende plaats.

Bijzonderheden:
Na een half uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Een lage voorzet van Bright Osayi-Samuel werd door Erdem Carpolat in eigen doel gewerkt. Nog voor rust verdubbelde Fenerbahçe de score. Ifran Can Kahveci scoot de bal van een afstandje buiten bereik van de doelman.

Na rust beidde Fener de score nog verder uit. Sebastian Szymanski werd de diepte ingestuurd en legde panklaar af op Dzeko, die binnentikte: 0-3. Het was voor de Bosniër alweer zijn achtste goal van het seizoen. Kadioglu kreeg even later een assist achter zijn naam. De mee opgekomen back legde klaar voor Dzeko, die van dichtbij binnentikte: 0-4. In de slotfase maakte Dzeko met een harde lage knal zijn hattrick compleet: 0-5.

Pendikspor- Fenerbahçe 0-5
30' 0-1 Erdem Canpolat (e.d.)
42' 0-2 Irfan Kahveci (assist: Szymanski)
65' 0-3 Edin Dzeko (assist: Szymanski)
77' 0-4 Edin Dzeko (assist: Kadioglu)
87' 0-5 Edin Dzeko (assist: Kadioglu)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin club zeg die Pendik, zulke clubs in de Superlig niks te zoeken

29 oktober 2023 om 19:48

Gaan hoogstwaarschijnlijk ook degraderen, en dat is maar goed ook. Istanbulspor en Basaksehir mogen lekker volgen. Alhoewel ik Basak wel zie klimmen. Samsunspor zal sowieso degraderen, wat wel jammer is. Mooie club.

De clubs uit Istanbul, buiten de grote 3, voegen vrijwel niets toe. Hebben geen grote aanhang, weinig budget, slechte faciliteiten en weinig potentie. Weg ermee.

29 oktober 2023 om 19:53

Precies dat, hopen dat Kocaelispor terug komt met Genclerbirligi en Goztepe

Simpele overwinning en opnieuw met leuke cijfers. Als je zo blijft gaan kan je in elk geval spelen voor een poging om kampioen te worden zonder te verliezen.

Volgende week Trabzonspor, eindelijk een beetje een meer serieuzere tegenstander om ons te testen.

Ik kan niet wachten tot 24 december waar we alle Gala-fans gaan stil krijgen, vliegticket is al in de pocket let’s gooo

29 oktober 2023 om 19:58

Je praatte ook zo hoogmoedig totdat je 6-0 in 2 termijnen kreeg. Ik zou je verwachtingen temperen.

29 oktober 2023 om 20:07

Misschien komt zijn hoogmoed van die 20 jaar dat jullie niet hebben kunnen winnen?

29 oktober 2023 om 20:13

Real heeft des tijds ook jantjes gegeten van Barca thuis en uit. Zie wat ze gister hebben gedaan. Ik ben voor Fener en al spelen we tegen Man City zou ik zeggen dat we gaan winnen. Maakt me niks uit of ze goed zijn. Met deze instelling ga ik voor elke wedstrijd zitten. Als we verliezen canlari sagolsun!!! Canim fedaaa olsun sanaaaa

29 oktober 2023 om 21:24

Ik Hoop dat je dat sinds dit jaar pas doet anders heb je veel tegenslagen te verduren gehad

29 oktober 2023 om 22:23

Cambartu, inmiddels is kadikoy ons speeltuin geworden gezien de uitslagen afgelopen jaren, lijkt me sterk dat hij daardoor hoogmoed heeft, maar goed komende wedstrijd is niet bij ons tweede huis maar bij ons eigen huis.

29 oktober 2023 om 22:24

Klopt. Istanbulspor nog recentelijk. Maar desondanks in hart en nieren blijf ik ze steunen. Of we nou bovenaan of onderaan staan maakt mij niks uit. Ik heb ook een seizoenskaart van ADO Den Haag, ik heb inmiddels het ergste ooit meegemaakt. 3-0 voor naar Eredivisie naar in 12 minuten naar verlenging, weer voorkomen weer gelijk. Excelsior mist pingel, wij missen ook, wij missen daarna en zij niet. Met vervolgens hele grote rellen op en naast het veld.. een dag om nooit te vergeten.

Dus Fener valt nog mee haha

29 oktober 2023 om 23:42

Jullie moeten nog veel brood eten willen jullie Kadıköy als jullie speeltuin zien. Volgens mij hebben wij vaker in jullie stadion gewonnen dan jullie van ons. Overigens hebben wij 1 seizoen eerder beide wedstrijden gewonnen, maar niemand die daarover iets zegt. Maar voor jullie is het heel erg belangrijk merk ik

29 oktober 2023 om 20:25

Ik hoor Fener-fans al 8 jaar niet.

29 oktober 2023 om 21:11

Door zulke hoge verwachtingen kan je alleen maar teleurgesteld worden

29 oktober 2023 om 22:32

Hoe kan je wedstrijdtickets kopen?

Fred gaat Trabzon sws niet halen ben ik bang. Pff achterin is het ook al heel krap dat is wel balen.
Schandalig dat Fener vandaag hier moest spelen, je kan zo toch geen veiligheid garanderen aan de spelers, stel dat er iets wordt gegooid vanuit de appartementen wat dan? echt bijzonder.
Dzeko motm natuurlijk met 3 goals en heel goed spel.

Bij ons in de 3e klas bundesliga heb je betere stadiums. Man man man..

Het enige wat ik veel zeggen is: ik baal ervan dat Fred, Becao en Djiku geblesseerd zijn de belangrijkste spelers bij Fener. Zonder hun wordt het lastig tegen trabzon en sws hebben wij op dit moment geen centrale verdedigers meer… allemaal geblesseerd.

Vond wel lachen hoor, dat stadion van hun😂.

We gaan gewoon vrolijk verder met als hoogtepunt Dzeko. Deze man is 37 jaar maar scoort en laat nog steeds scoren.

Jammer van alle blessures vandaag. Hoop dat er met Fred niks ernstigs is en dat we onze CV’s ook snel weer hersteld krijgen.

Laten we de niet gegeven penalty op Ferdi niet vergeten. Hoe kun je er zo dichtbij staan en niet fluiten? En de VAR? Dit gaat al een tijdje zo maar gelukkig zijn we dit jaar zo sterk dat we ook alle scheidsrechters om ver blazen. Dat betekent niet dat we benadeeld moeten worden.

Op naar Trabzon! Is dit dan onze echte “beproeving” ? 😂😂

29 oktober 2023 om 19:55

Ben niet zo heel tevreden met Dzeko, tegen de kleintjes lukt het onze opa wel maar tegen Sanchez en Abdulkerim wordt hij echt opgegeten..

29 oktober 2023 om 19:58

Dat moeten we nog ff zien. Ik was op het begin ook niet onder de indruk van hem en ik vond dat Batshuayi helaas onterecht op de bank zat. Echter merk ik dat Dzeko steeds vaker voor een actie gaat en echt bal vast is. Batshuayi daarentegen is zichzelf steeds meer naar de achterdeur aan het duwen. Hij zat vandaag bij de selectie maar ik heb hem niet op de bank gezien en ook niet na de wedstrijd? Kan ook dat ik het mis heb.

Niemand die het heeft over de overduidelijke penalty die Ferdi had moeten krijgen na die flinke duw!

Daarnaast vroeg iemand aan mij de vorige wedstrijd wat ik nu van Ferdi vind. Nogmaals Osayi werd zo onder gewaardeerd. En vandaag en eigenlijk altijd laat hij zien dat het een fantastische fenerbahce speler is. Altijd stabiel.

We hebben nu een defensieve middenvelder als cv samen met een linksback.... serdar aziz, luan peres, samed, becao en Djiku allemaal geblesseerd.......

Heel zuur.

Motm Tadic en Dzeko vandaag. Je vraagt en Tadic levert. De hersenen van het team. Wat. Een. Aanwinst.

In de wandelgangen verwacht men dat Batsman verkocht wordt en dat Muriqi zal worden gehaald. En wordt Ahmed Kaplan vaag aan fener gelinkt vanwege de blessureleed achterin.

Op naar trabzonspor!

29 oktober 2023 om 20:08

Omdat Fener de wedstrijden gemakkelijk wint is er idd te weinig respons op de arbitrale dwalingen. In de wedstrijd tegen Rize zijn we ondanks de 5-0 overwinning ook gewoon zwaar geboord, hadden zeker 3 strafschoppen moeten krijgen.

29 oktober 2023 om 20:32

Van waar haal je dat transfernieuws? Beide nog nergens voorbij zien komen.

29 oktober 2023 om 20:51

Wat moeten we nou met Muriqi man. Heeft gefaald bij Fener en dan gaan ze hem weer terug halen voor Bats? Totaal geen niveau waar Fener op het moment naar streeft. En Kaplan is hard aan het werk om bij Ajax de defensieve problemen op te lossen. Nergens gelezen of gehoord.

29 oktober 2023 om 21:24

Muriqi gefaald bij fener??!!!?

29 oktober 2023 om 21:46

Je hebt gelijk, was niet de juiste bewoording. Niet het niveau wat we willen bij Fener dan.

29 oktober 2023 om 22:31

Muriqi is basisspeler bij Mallorca. Waarom zou hij terugkomen naar Fener om de komende 1,5 jaar te banken voor Dzeko?

30 oktober 2023 om 12:45

Omdat Dzeko al 37/38 is en volgend jaar minder zal zijn. Muriqi zal genoeg spelen. Plus feb zal cl kunnen gaan spelen. Dat zijn 2 goede redenen. Fenerbahçe is in alles groter dan mallorca. Klinkt logisch. Ook omdat Ali koc zich meer wilt focussen op de balkanspelers. Die integreren sneller.

29 oktober 2023 om 21:29

Ik zag net een tweet van abdulkerim durmaz waarin die zegt: "enige reden waarom de penalty van ferdi niet wordt gegeven, is het proberen normaliseren van de duw van abdulkerim gisteren". En ik sluit me daar volledig bij aan. De scheidsrechters weten heel goed waar ze mee bezig zijn.

Super Lig moet echt met rap tempo naar max 16 clubs! 16 is al te veel van het goede voor bepaalde clubs, stadions, velden etc.hebben niks te zoeken.Werkelijk een schande ook dat er vandaag wordt gevoetbald! Het is 29 oktober!! Snap dat jou (Buyukeksi) dat als pionnetje van je bigboss niks boeit, maar echt schandalig dit.Fener verdient gewonnen.

Hopelijk word trabzonspor de eerste serieuze tegestander van fener dit seizoen waar ze ff getest worden, want zo zie k ze buiten gala en ads echt gemakkelijk winnen van iedereen.

First of all, prachtige tenues ter ere van het 100 jaar bestaan van de republiek. Heel mooi gedaan door de club.

Het is echt een regelrechte schande dat vandaag is gespeeld in dit “stadion”. Capaciteit van de plaatselijke amateurverenigingen die we hier hebben en met “koetgras” zoals onze Tadic het zou verwoorden. Door dat gras zijn we vandaag ook onze cruciale schakels Fred en Becao kwijtgeraakt, bedankt TFF! Al die Istanbul-wijkteams moeten gewoon opgedoekt worden, 0,0 toegevoegde waarde. Helaas zijn mooie volksclubs als Eskisehirspor en Bursaspor helemaal kapotgegaan door wanbeleid.

Over de wedstrijd zelf, easy win zoals verwacht. 19/19. Volgende week een sterkere tegenstander voor de boeg maar eerlijk gezegd verwacht ik dat we die ook gewoon gaan pakken. Heel mooi dat Dzeko een hattrick maakt, uitgerekend in de wijk waar veel Bosniakken wonen. Één van de meest complete spitsen van de afgelopen jaren, als 38-jarige nog steeds de beste spits van de competitie. Wat een karakter. Hopelijk blijven Tadic en hij na hun spelerscarriere ook actief binnen de club.

Wordt duidelijk een nek aan nek race met Gala en beide clubs zullen waarschijnlijk heel weinig punten verliezen tot aan de derby. Enige wat ik kan hopen is dat alle belangrijke spelers fit aan die wedstrijd kunnen starten, de afstraffingen van vorig seizoen moeten goed gemaakt worden.

Moet lekker zijn om als fan achterover te zitten en gewoon een simpele overwinning te zien. Dat is heel erg niet Turks. Ben niet jaloers maar had wel fijn gevonden als Galatasaray ook af en toe wedstrijden simpel uitspeelt. Bespaart mij een paar haren op mijn al kaal wordende hoofd.

29 oktober 2023 om 20:18

Ik heb inmiddels al haar laten implanteren hahaha

Als we dit jaar geen kampioen worden pfff

Niet eens zo heel goed gespeeld en nog hadden we hier met dubbele cijfers kunnen winnen als we de kansen wat beter uitspeelden. Aan het einde weer een 100% penalty niet gegeven schandalig gewoon voor neus van de scheids en de VAR die niet ingrijpt. De blessures achterin en die van Fred baren me zorgen met Trabzon en Adana Demir op het schema.

29 oktober 2023 om 20:49

Heb de wedstrijd niet gezien. Ze zeggen dat de blessure van Fred zeer ernstig is en sws 3 maanden uitgeschakeld is. Dit gun je echt niemand.

Mag ik jullie iets vragen? Waarom wordt er na iedere winst van onze Fener gediscussieerd over de kwaliteit van de Süper Lig teams en wanneer gala wint niet? Ik vind dit er wel grappig uit zien.
Wat belangrijk om te vermelden is dat we inderdaad opnieuw heel makkelijk hebben gewonnen, zonder Fred en Djiku. En natuurlijk hoop ik dat Fred niet iets ernstigs heeft, omdat hij een kritische speler is en vooral ook wat meer nodig zal zijn in de komende wedstrijden. Heel erg jammer dat een super belangrijke Djiku eruit ligt voor een tijdje. Hem hebben we zeker nodig tegen bijvoorbeeld een gala. Maar voor nu moeten we het toch kunnen doen met de andere verdedigers. En tijdens rust moet er gewoon gekeken worden voor een middenvelder en verdediger in de stijl van Fred en Djiku.

Kapot gemaakt. Dzeko begint in de vorm te raken die hij bij Roma had. 10 wedstrijden, 10 (veld)doelpunten. Echt een beest. Als Dzeko er niet 3 maar 2 had gemaakt, dan had ik Szymanski gekozen als moftm. Wat speelde hij heerlijk zeg.

De blessures, met name in de verdediging, beginnen wel zorgelijk te worden. Dat is wel echt balen gezien de opkomende wedstrijden.

Verder wederom niks weggegeven. Paar "mogelijkheden" die werden afgeloten vanwege buitenspel, voor de rest niks aan het handje. Gedomineerd, gewonnen. Ze blijven maar gaan en gaan.

29 oktober 2023 om 22:20

Ja man zeker waar. Ik vond Zajc, Oosterwolde en Samet ook goed spelen. Belangrijk dat de rotatie spelers ook in vorm komen. Verder hopen dat die blessures allemaal meevallen. Lekkere overwinning

Weet iemand toevallig of het ernstige blessures zijn en hoelang de blessures duren van de fener spelers

29 oktober 2023 om 21:39

Samet en becao zijn lichte blessures en zullen de volgende wedstrijd waarschijnlijk kunnen spelen. Fred wordt pas bekend na de MR morgen.

Zwaar genoten van de 90 uitsupporters + 29 balkons met Fener fans. Dat is mooi, ook al hoort zo'n stadion niet thuis in de Super Lig. Fener verder flink maatje te groot voor Pendik. Keurig aanvallend voetbal gespeeld. Jammer van de geblesseerde spelers Fred, Becao en Samet. Hopelijk komen zij er snel bovenop en is het allemaal niets ernstigs. Helaas weer heel merkwaardig dat die penalty op het eind niet wordt gegeven. Moet die verdediger Ferdi nog wurgen voordat we penalty krijgen?

Hoe dank ook; Cumhuryetimizin 100. yili kutlu olsun

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren