Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet in elke linie knopen doorhakken

Laatste update:

Jerdy Schouten keert dinsdagavond waarschijnlijk terug in de basiself van PSV, dat het in eigen huis opneemt tegen Sevilla.

De middenvelder ontbrak tijdens de zeges op Go Ahead Eagles (3-0) en FC Volendam (3-1) en is het grootste twijfelgeval voor de clash met Sevilla in de Champions League. Schouten heeft zondag en maandag echter met de groep meegetraind, waardoor het aannemelijk is dat hij in het Philips Stadion gaat starten. Ook in de defensie en aanval heeft Bosz belangrijke knopen door te hakken.

PSV is in de Eredivisie nog altijd foutloos, al bleek Arsenal in de openingswedstrijd van de groepsfase van de Champions League een maat of twee te groot (4-0). Vorig seizoen won PSV in het eigen Philips Stadion in de Europa League met 2-0 van Sevilla, al was dat na de 3-0 oorwassing in Andalusië niet genoeg om uitschakeling te voorkomen.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat PSV tegen Sevilla met dezelfde defensie als tegen Arsenal start. Dat betekent dat Walter Benítez het doel verdedigt, Jordan Teze en Sergiño Dest als backs fungeren en Armel Bella-Kotchap en Olivier Boscagli het hart van de Eindhovense verdediging vormen. Nieuweling Bella-Kotchap heeft nog geen onuitwisbare indruk achtergelaten, al moet gezegd dat hij last heeft gehad van een kaakprobleem, zo schrijft clubwatcher Rik Elfrink.

Op het middenveld heeft Bosz heel wat te kiezen. Joey Veerman is onomstreden en de rentree in de basis van Schouten lijkt ten koste te gaan van Ismael Saibari. Met Guus Til, die telkens weer zijn waarde bewijst, en Malik Tillman heeft de trainer van PSV een luxeprobleem. Bosz noemde het spel van de Amerikaans international tegen Volendam ‘waanzinnig’, waardoor hij tegen Sevilla eigenlijk niet om hem heen kan.

In de voorhoede zijn aanvoerder Luuk de Jong en Noa Lang zeker van een basisplaats. Dat geldt niet voor Hirving Lozano en Johan Bakayoko. Beide aanvallers wisten in hun laatste wedstrijden niet geheel te overtuigen. In de Champions League is het logisch als Bosz voor de ervaring van de Mexicaan kiest.

Sevilla
Sevilla staat slechts 15de in LaLiga, al verloor de ploeg afgelopen weekend pas na een eigen doelpunt van Sergio Ramos met 1-0 van FC Barcelona. "We gaan knallen, maar spelen tegen een veelzijdige ploeg met veel ervaring", werd Bosz op de persconferentie geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Een ploeg ook die durft te voetballen, hebben we afgelopen weekend gezien tegen FC Barcelona." De wedstrijd tussen PSV en Sevilla begint dinsdag om 21:00 uur en is live te volgen bij RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Boscagli, Bella-Kotchap, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Lozano, De Jong, Lang.

Vermoedelijke opstelling Sevilla: Dmitrovic; Navas, Badé, Ramos, Acuña; Fernando, Sow, Suso; Ocampos, En-Nesyri, Lukébakio.

PSV gewaarschuwd: ‘Hij is de gevaarlijkste man van Sevilla’

Voetbalzone blikt met Sevilla-clubwatcher Alberto Fernández namens Marca vooruit op de het Champions League-duel van PSV.Lees artikel


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Psv wint maar zie dit niet zo maar 1 2 3 gebeuren, Sevilla is momenteel in goede doen.

3 oktober 2023 om 07:28

Het zal heus niet makkelijk worden.

Maar Sevilla in goede doen??

3 oktober 2023 om 07:33

'In goede doen' is wellicht wat overdreven maar ze pakken de laatste wedstrijden in ieder geval weer punten dus wat dat betreft heeft @mitchajax gewoon gelijk. De vrije val die Sevilla maakte lijkt in ieder geval enigszins gestuit. Maar als PSV iets wil in de CL moet deze gewoon gewonnen worden. Anders wordt het maximaal plek 3.

3 oktober 2023 om 08:24

Ja afgelopen 2 wedstrijden waren goed van hun kant

3 oktober 2023 om 07:35

Vorig jaar was Sevilla ook niet in goede doen en toen waren wij de ommekeer voor ze 😅 Vamos PSV!

3 oktober 2023 om 07:39

Tja Sevilla is nog wisselvalliger dan het weer. Vorig seizoen ook natuurlijk. 12de geworden maar wel de EL gewonnen met ruime zeges op oa united en psv.

Dit seizoen zal misschien niet heel anders zijn. Denk dat Psv thuis wel gaat winnen.

3 oktober 2023 om 07:48

Ja zou me niet verbazen als Ramos er bijvoorbeeld na afgelopen weekend er 1 in knikkerd. Dat kan allemaal met hun in Europa.

Daar gaan we voor!

3 oktober 2023 om 07:52

Haha Ramos die er 1 in knikkerd kan altijd gebeuren natuurlijk. Thuis moet je winnen als je voor plek 2 wilt gaan.

3 oktober 2023 om 08:01

Moet toch te doen zijn. En die staan 15 de plek in hun competitie. Dus ik zie psv gewoon winnen.

3 oktober 2023 om 08:34

Vergeet niet dat ze vorig jaar 12de werden en de EL wonnen hè. Met oa zeges op United, juve en psv.

Sevilla is een hele wisselvallige ploeg. Maar als je als Psv zijnde een 2de plek wilt halen moet je thuis zeker winnen.

3 oktober 2023 om 14:37

PSV is favoriet volgens bookmakers. Maken dus gewoon goede kans.

Clubs als PSV met coaches zoals Bosz zijn de ideale tegenstander voor clubs zoals Sevilla. Het zou Bosz zo enorm sieren als hij deze wedstrijd serieus zou nemen en de kwaliteiten van de tegenstander mee zou nemen in de voorbereiding en de speelwijze van PSV. Ik hoop heel erg dat PSV wint, maar ik zie het absoluut niet gebeuren. Ik vrees voor (weer) een afstraffing als PSV zo ongelofelijk hoog staat staan als ze deden tegen Arsenal.

Voor de Nederlandse clubs is het ook belangrijk dat PSV punten gaat pakken! Voor je het weet glijd je weer langzaam naar een enkele plek in de Champions League waar je nog kwalificatie voor moet spelen ook..

3 oktober 2023 om 08:45

Hihi, wat een onzin. "zou hem sieren als hij deze wedstrijd serieus zou nemen". Als je van eigen kracht uitgaat, en dan af en toe op je bek klapt, dan neem je het niet serieus? Bosz heeft zijn eigen team tegen Arsenal gewoon overschat, en Arsenal onderschat. Het spelletje wat wij leuk vinden, voetbal, zou nog 3x keer zo leuk zijn als we meer trainers zoals Bosz zouden hebben.

Maar goed, je bent niet voor niks voor Chelsea.

3 oktober 2023 om 11:18

Nee, als je weigert om serieus naar de kwaliteiten van je tegenstander te kijken ben je niet serieus met je werk bezig. Dat lijkt me duidelijk. Ik snap wel dat je het “leuke” in het spel van Bosz probeert te fetisheren, als je tastbare resultaten en harde prijzen zou verkiezen boven “leuk spelen” kom je als Arsenal supporter bescheten uit..

3 oktober 2023 om 12:18

Niet serieus nemen en verkeerd inschatten zijn twee totaal verschillende dingen.

PSV stevent sinds lange tijd weer af op prijzen. Dus hoezo levert aanvallend voetbal geen prijzen op?

Overigens is het sowieso een fabeltje dat je met afbraakvoetbal meer prijzenpakt. City, Bayern, Napoli, etc. Maar ik snap dat Chelseafans in het verleden leven.

3 oktober 2023 om 09:03

Ik hoop zo dat we deze wedstrijd op de Bosz manier winnen, dan zijn we eindelijk van jouw onzin verhalen af. Eén brok negatief geneuzel van iemand die zijn energie beter in zijn eigen clubbie kan steken, dat hebben ze hard nodig. Psv is thuis in mijn ogen gewoon licht favoriet.

3 oktober 2023 om 14:46

PSV is zelfs ruim favoriet tegen Sevilla thuis volgens bookmakers. 1.35 je inzet bij winst PSV tegen over 4.00 je inzet Sevilla.

3 oktober 2023 om 14:40

Sevilla is dit jaar juist vrij zwak op counter en missen nu hun 2 spitsen. PSV kan daarom prima vol op de aanval tegen Sevilla, zonder dat dit risico's brengt. Ze hebben geen Mbappe, Son, Gnabry, Sane of wie dan ook die ze kunnen slachten op de counter.

Wie is die Ketchup verdediger van PSV ??
İs dit wat?

3 oktober 2023 om 08:06

Bella kotchap😜 wat ik tot nu van hem gezien heb valt hij mij nog niet tegen

3 oktober 2023 om 08:52

Ja hij speelt tot nu toe eigenlijk altijd precies een 6. Doet niks verkeerds maar doet ook geen dingen waarvan je denkt: zo dan! Misschien is dat juist ook wel een kracht.

3 oktober 2023 om 09:04

Verdedigend prima, maar voetballend valt hij nog wat tegen. Is duidelijk niet gewend om het spel te maken. Wil nog te vaak de bal brengen. Maar geef hem tijd om te wennen.

3 oktober 2023 om 09:19

Dat was ook vooraf wel bekend toch? Aan de bal moeten we weinig van hem verwachten, daar ligt zijn kwaliteit sowieso niet. Met name het verdedigende, positie kiezen, duels winnen en zijn snelheid zijn sterke punten.

Heerlijke luxeproblemen. Ik zou zelf starten met Tillman als CAM, Lozano rechtsbuiten, vAanholt Boscagli Kotchap Teze achterin

Ik heb het gevoel dat het wel eens een hele vervelende wedstrijd kan worden voor PSV tegen het geslepen Sevilla… Zo’n wedstrijd waarbij je het gevoel hebt dat je beter bent maar wel met 0-1 gaat verliezen of zo. Ik hoop dat ik ongelijk krijg.

3 oktober 2023 om 08:31

Vorig seizoen wonnen ze ook met 2-0 thuis, Sevilla is in tegenstelling tot PSV er niet sterker opgeworden, wel ouder.

3 oktober 2023 om 09:02

Ik denk dat PSV erg blij zou zijn met een oude rot als Ramos in de defensie… we gaan het zien Rik, ik hoop dat PSV ze oprolt…

Verlies je dan is de Europa League nog het hoogste haalbare. Sevilla is de laatste weken uit een dal aan het klimmen. Zal mij niks verbazen als het een vieze 0-1 wordt ofzo.

Benitez staat vast.

Teze, Boscagli, en Van Aanholt ook. Dest vind ik organisatorisch te slecht. Dat is dodelijk in zo'n wedstrijd. Maar ik twijfel oprecht tussen Ramalho en Bella-Kotchap, omdat die tweede mij nou ook nog niet echt overtuigd heeft in de Eredivisie, waar we ook niet tegen de besten speelden. Had eerlijk gezegd gehoopt dat Bella-Kotchap een wereld van verschil zou zijn, maar dat is hij vooralsnog niet. Veel foutjes. Kleine foutjes, maar tegen Sevilla worden dat fouten. Ramalho heeft ons al genoeg CL gekost, zou je zeggen, maar misschien is dat teveel emotiemanagement. Zou het Bosz niet aanrekenen als hij toch voor de Braziliaan kiest.

Hopelijk is Schouten fit, dan kan hij naast Veerman. Qua 10 gaat het tussen Til en Tillman, want als ik aan de vorige wedstrijd in Eindhoven terugdenk had Sevilla heel veel moeite met opportunistisch spel door de lucht. Toen met de combi Luuk en Fabio. Als Schouten fit is kies ik voor toch voor Til. Klinkt gek om te zeggen, maar denk dat hij juist tegen Sevilla handig zal zijn. Wel moet ik zeggen dat voor Bosz Ball Tillman misschien beter is, denk wel dat die jongen dan tegen geel op gaat lopen en dat Til dan alsnog komt.

Luuk moet sowieso aan de bak, want hij zal de spil zijn. Ook met doorkoppen / doortikken naar Lang en... tja, je moet Lozano opstellen, maar ik denk dat ik liever zou starten met Bakayoko. Die is taakbewuster. Lozano is dan ook meteen zo'n ontzettende supersub.

Ben heel benieuwd naar de opstelling! Eigenlijk kun je vanaf dan pas een voorspelling wagen voor deze wedstrijd.

Ben heeeel benieuwd naar deze wedstrijd, gaat spannend worden. Hopelijk zelfde als vorig jaar; 2-0!

Volgens Flashscore is En Nesyri geblesseerd? Zie dat hij tegen Barcelona ook niet heeft gespeeld en niet op de bank zat. Scheelt weer voor PSV, is natuurlijk wel een gevaarlijke spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren