Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeer: ‘Dit is niet iets dat bij ons past: we moeten hier snel uitkomen’

Laatste update:

Kenneth Vermeer kreeg in de laatste vier competitieduels van Feyenoord elf doelpunten tegen en aangezien zijn teamgenoten er zelf te weinig binnen trapten en kopten, leverden vier wedstrijden op rij nul punten op. Sinds 1988 verloor Feyenoord niet meer vier Eredivisieduels op rij en dus is de malaise groot. Vermeer hoopt dat zijn team zich snel weet bijeen te rapen.

/

De keeper gaf na afloop bij FOX Sports aan dat Feyenoord terug moet naar de basis en het geloof moet houden dat het goed kan komen. Opgeven is absoluut geen optie. “Persoonlijk heb ik altijd vertrouwen in mijn verdediging. We zitten in een moeilijke fase en daar moeten we uitkomen. Dat kan alleen door te winnen en daar heb ik vertrouwen in”, aldus Vermeer.

“Dat moeten we nu gaan uitstralen. Zondag tegen ADO Den Haag moet het gebeuren. Dit is niet iets wat bij ons past en we moeten hier zo snel mogelijk uitkomen”, sloot de doelman van Feyenoord af. De achterstand van de Rotterdamse club op PSV bedraagt nu elf punten en Ajax staat twaalf punten voor.

Is Kenneth Vermeer volgens jou medeschuldig aan de slechte serie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vermeer: ‘dit is niet iets dat bij ons past. Zouden er spelers zijn die zulke dingen wel bij zich vinden passen?

"Wat niet bij ons past?!" Kijk de afgelopen jaren even terug en denk er dit jaar een heel peleton aan nieuwe spelers bij..

Dit is juist wel dat by Feyenoord past. Altijd haken ze vroegtijdig af voor de landstitel..Zou het aan de druk misschien liggen of gewoon kwaliteit te kort..?

28 januari 2016 om 23:31

Dit is gewoon een pure mentaliteitskwestie. Absoluut geen topsportklimaat aanwezig.

28 januari 2016 om 23:36

Simpelweg beide, zodra PSV en/of Ajax punten laat liggen, laat Feyenoord ook punten liggen en laten hier en daar punten liggen in uit wedstrijden. Met wat meer kwaliteit en ervaring (achterin zoals een Vlaar) zouden we pas mee kunnen doen met het kampioenschap waarschijnlijk dus als we in het nieuwe stadion spelen.

29 januari 2016 om 00:10

Ik vraag me sterk af of vlaar het verschil zou maken. Ah einde van de rit kom je gewoon 15 punten tekort

29 januari 2016 om 01:04

Vlaar maakt Feyenoord niet kampioen maar met zijn ervaring zou hij wel punten pakken samen met Vermeer. Bovendien zou hij van waarde zijn voor de jonge jongens achterin ipv een vd Heijden.

29 januari 2016 om 10:05

Gewoon kwaliteit.. Zeker PSV heeft op elke positie een betere speler. Ajax heeft juist weer een super degelijke ploeg. Niks negatiefs mee bedoeld hoor maar die zijn ontzettend stabiel. Feyenoord ontbeert kwaliteit en structuur.

Vermeer, zonder die man stond Feyenoord nu zeker geen 3de! Zou het niet stiekem een beetje pijn doen dat zo iemand dan toch uit Amsterdam en sterker nog uit de jeugd van Ajax komt en eigenlijk een Ajacied is?

29 januari 2016 om 08:16

Hahn ook

Ik dacht juist dat dit typisch iets voor Feyenoord is

Wat een domme pol. Zonder Vermeer hadden we tegen Az en Heerenveen wel 6 goals tegen gekregen.. Samen met Vilhena is Vermeer de enige die wekelijks een voldoende haalt.

Mijn mening is dat Feyenoord zo hoog staat mede door het keeperswerk van Vermeer.
Heeft er persoonlijk voor gezorgd dat Feyenoord de afgelopen twee wedstrijden niet met vijf of zes tegentreffers onder de ijskoude douche terecht kwam.

Wat hebben ze toch in de winterstop gedaan. Op het strand liggen met bier en broodjes döner ofzo. En die verdedigers lijken wel alsof ze gebeten zijn door een junk want ze spelen idioot slap

Moet haast wel mentaal zijn. Het is al jaren hetzelfde met Feyenoord. Elke keer als ze Moeten dan haken ze af. Wat is daar in godsnaam aan de hand?

29 januari 2016 om 00:28

Teveel middelmaat, geen uitschieters, slechte periode. Komen er wel weer bovenop. Net zo goed team als Vitesse of AZ. Die verliezen ook wel eens paar potjes achter elkaar.

Dit past voor een groot deel juist wel bij Feyenoord. In de afgelopen anderhalf jaar is dit namelijk de 3e langdurige serie van minstens 5 wedstrijden waarin er amper gewonnen wordt. Ook in de jaren ervoor ging het telkens in een serie wedstrijden achter elkaar mis, toen het aan- of afhaken was voor de titel/plek 2. Dit is Feyenoord.

29 januari 2016 om 11:10

Eindelijk geen scheids die een strafschop kadoo geeft en ze verliezen direct !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren