Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeer: ‘De Kuip zat niet vol, maar ontplofte bij de winnende’

Laatste update:
/

Kenneth Vermeer won afgelopen weekend zijn eerste wedstrijd in dienst van Feyenoord, uit bij Go Ahead Eagles. Het werd 0-4 en eindelijk kon de van Ajax overgekomen doelman de handen in de lucht steken. Donderdag werd meteen de tweede overwinning toegevoegd: in Rotterdam-Zuid won Feyenoord met 2-1 van Standard Luik in de groepsfase van de Europa League.

Vermeer weet uit ervaring dat op zekerheid spelen en risico’s vermijden het verstandigst is, in Europese wedstrijden. Dat deed Feyenoord ook tegen de Belgen en het pakte goed uit. Dat Elvis Manu weer als reddende engel optrad in De Kuip, vond Vermeer mooi. “We speelden goed en gaven weinig weg. Het zorgt voor vertrouwen dat we dit duel winnend afsluiten. Jammer genoeg zat het niet helemaal vol, maar de mensen hebben toch wel voor een aardige sfeer gezorgd.”

“Het stadion ontplofte echt bij de winnende treffer. Dat was mooi, daar heb ik van genoten”, zegt Vermeer enthousiast tegen NUsport. Als Feyenoord zo kan blijven voetballen, zit er volgens de doelman een zegereeks aan te komen. De hordes Go Ahead en Standard zijn nu in elk geval vast genomen en zondag wacht FC Groningen. “Met zes treffers in twee duels mogen we denk ik tevreden zijn. Voetballend doen we sowieso voor niemand onder.”

Is Feyenoord begonnen aan een langere zegereeks, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja de pot was niet best dus daarom en des te grotere ontlading.
ook zekers omdat Manu toch al een paar kansjes had verpruts. De mminst slechte heeft toch wel gewonnen en ben daar zeer blij mee.
Soms maakt niet uit hoe je de overwinning binnen haalt als je hem maar haalt.

En vermeer die had een prima redding op die lob en denk toch dat het grootste del van het legieon zich met hem verzoend heeft,

3 oktober 2014 om 08:49

Komt ook door de ongeregeldheden met Luik in het stadion denk?
Dan is winnen + juichen extra lekker, vond het persoonlijk altijd heerlijk als je de tegenstander uit kan zwaaien met 3 punten in de zak.

Luik zal wel een fikse straf tegemoed kunnen zien.
moedwillig uitbreken, confrontatie opzoeken en zodoende de veiligheid van de medemens in gevaar brengen.
Vervolgens buiten ook weer rake klappen gevallen met de Me(hulde voor de ME trouwens)

De sfeer zat er goed, hoorde van veel maaten dat ze het niet redden met de tijd, veel moesten werken en kregen niet vrij, veel mensen wonen ook nog eens buiten de regio en dan is 19:00 haast niet te doen. Het lullige is dat alle thuis wedstrijden om 19:00 zijn.

3 oktober 2014 om 10:32

Bovendien gaan kaarten voor de EL niet in de vrije verkoop, dat scheelt bij Feyenoord ook altijd behoorlijk.

Als Feyenoord de 2 100% kansen erbij had gemaakt hadden ze weer super gespeeld.
Bijna geen kans wegegeven.
Het lijkt nu alleen close omdat Feyenoord nog steeds problemen heeft met scoren.

Feyenoord heeft tot dusver de meeste toeschouwers getrokken in dit jaar EL. Als je bij sommige andere club's de troosteloze ambiance ziet. Luik speelde voor slechts 5000 man tegen Rijeka.

Er waren ook relletjes met Luikse fans heb ik gezien op Youtube. Paupers heb je overal, ook in België.

Wel jammer dat het stadion niet vol was.

3 oktober 2014 om 09:32

Wat ik wel gekonstateerd heb is dat geen enkel voetbalstadion vol zat .
Gisteren niet en bij de C L wedstrijden evenmin,met als toppunt : D. Moskow- P S V .

3 oktober 2014 om 09:40

Crisis en oververzadiging aan voetbal. Tegenwoordig kan je de klok rond voetbal zien via TV en internet.

Toen ik klein was, dan zag je pakweg Liverpool één keer per jaar spelen of zo op TV. Het zorgde er voor dat de grote clubs groter waren dan ze leken. Ze hadden iets sacraals en mysterieus.

Vandaag kan je alle wedstrijden zien, tot in de lagere divisies toe. En er zijn elke week wel een rits topwedstrijden ergens, die je allemaal kan volgen. Het zorgt voor gewenning en minder honger.

Ook zijn er clubs die een poot uit hun supporters draaien en veel te hoge tarieven hanteren. De clubs mogen dan wel aan winstmaximalisatie doen, maar m.i. is dat fout. Je moet je tarieven zo aanpassen dat je stadion gewoon vol zit. Dat je dan wat minder ligt te verdienen als club, is dan niet zo erg. Wat heb ik er aan als toeschouwer als de club meer/minder ligt te verdienen? Maar een vol stadion draagt bij tot de sfeer. Daar heb ik veel meer aan.

3 oktober 2014 om 09:53

Amen!

3 oktober 2014 om 10:08

@ Iedereen komt.

Mooi verhaal, met zeker een kern van waarheid. Alleen er is maar 1 reden dat het gister niet vol zat en dat is de 1:1 clubkaart verplichting. Wanner het 1:2 was, of vrije verkoop dan zat het stadion ongetwijfeld weer vol. Maar omdat alleen seizoenskaarthouders + clubkaarthouders 1 kaart p.p. mochten bemachtigen komt het stadion niet vol.

3 oktober 2014 om 10:35

Dvv20,

En er zijn maar 100 seizoenkaarthouders of bezitters van een clubcard?

Bij mij op de club zijn er meer bezitters van een clubcard dan dat er binnen kunnen in het stadion.

Pasop ik zeg niet dat het allemaal geen invloed heeft. Het is wat jij zegt, het is wat rbn_ zegt in #13 over het aanvangsuur, het is wat ik zeg.

En dan zullen er nog wel redenen zijn waarom het niet vol zat.

Bovendien had zapperboy het niet specifiek over Feyenoord-Standard.

Organisatie van Feyenoord heeft weer eens bewezen ongeschikt te zijn voor het vak. Hoe kan je zo'n ellendig zwak hekje gebruiken? Hoe kan je de uit supporters boven de gehandicapten plaatsen (wedstrijd tegen Besiktas). Veel te veel supporters op 1 vak waardoor mensen op de trappen moesten staan. Later werden zij neergezet op vak OO. Veel mensen hebben daardoor de eerste 30 minuten gemist. Sommige zijn zelfs naar huis gegaan. Echt, dan heb je er helemaal geen verstand van.

De Kuip was inderdaad niet uitverkocht maar is te begrijpen. Wedstrijd op een donderdag om 19:00 is gewoon kut. Veel mensen moeten tot 17:00 of zelfs tot 18:00 werken en als je niet in Rotterdam woont dan haal je het gewoon niet.

Hopen dat de Kuip zondag ook weer ontploft.groningen thuis.moeten we ook beslist winnen!

Ik las bij veel PSV onderwerpen dat het een schande is dat het stadion niet vol is in de EL. Nu hetzelfde bij Feyenoord aan de hand is hoor je daar bijna niemand over.

3 oktober 2014 om 10:33

Bij PSV was volgens mij het stadion niet eens voor de helft gevuld.

3 oktober 2014 om 10:37

18.000 op een stadion van 35,000 of 42,000 op 48,000 is wel aardig verschil.

3 oktober 2014 om 10:39

Bij Manchester City-gaat-Europees-topics, hoor je ook die klaagzangen.

Het is altijd hetzelfde eh, als club x iets niet goed doet, dan zullen de supporters van y daar over tieren en zagen. Die van x wringen zich dan in allerlei bochten om het goed te praten.

En als dan een beetje later hetzelfde met club y plaats heeft, dan zijn die van x daar om te honen, terwijl die van y zich bedienen van het betere bochtenwerk.

Zo is het altijd geweest, zo zal het altijd zijn.

3 oktober 2014 om 13:16

Clubkaart verplichting en daarbij 1 kaart per clubkaart. Tel daarbij op de idiote tijdstip.
Daarnaast zat het dubbele bij Feyenoord tav Psv.

Ga ergens anders onzin uitkramen.

3 oktober 2014 om 14:35

Waarom zouden ze 2 oktober vieren? 3 oktober schijnt het wel feest te zijn met Leids ontzet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren