Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbazing over keuze Southgate: ‘Ik voldoe aan de eisen van de nationale ploeg’

Laatste update:

James Ward-Prowse vindt het gek dat hij geen deel uitmaakt van de selectie van Engeland, zo heeft de middenvelder gezegd na afloop van het Conference League-duel tussen West Ham United en Olympiakos (1-0 winst) gezegd tegenover TNT Sports.

Ward-Prowse kwam afgelopen zomer voor 35 miljoen euro over van het gedrageerde Southampton. De spelverdeler kwam tot dusver tien Premier League-duels in actie voor West Ham. Hij scoorde hierin twee keer en was driemaal aangever bij een doelpunt. Ook tegen Olympiakos leverde hij de assist bij het winnende doelpunt.

“Ik ben mijn grootste criticus”, zegt de 29-jarige middenvelder na afloop van de wedstrijd. “Om voor de nationale ploeg in aanmerking te komen moet je regelmatig en goed spelen. Ik voldoe aan de eisen, maar het belletje is uiteindelijk niet gekomen…”

Toch zegt Ward-Prowse wel te kunnen leven met het besluit van bondscoach Gareth Southgate. “Ik doe wat ik kan voor West Ham en daar focus ik me op. Ik heb het hier enorm naar m’n zin”, besluit hij.

Carlton Cole, voormalig spits van Chelsea en West Ham, vindt de keuze van Southgate onbegrijpelijk. "Ik sta echt versteld. Natuurlijk hoort hij erbij te zitten. Hij is een van de beste passers van de Premier League. Hij is hier gekomen en had totaal geen aanpassingstijd nodig. Hij is niet flashy, maar gewoon een geweldige prof.”

Joe Cole zegt in de uitzending van TNT Sports de keuze van Southgate enigszins te begrijpen. “Ik denk dat hij de kans verdient, maar de bondscoach beschikt over zoveel goede middenvelders. Ik snap dat het moeilijk voor hem is, maar als Engeland blijft winnen is het lastig om ertussen te komen.”

In Engeland is men verbaasd dat Kalvin Phillips en Jordan Henderson wel zijn opgeroepen ten faveure van Ward-Prowse. Eerstgenoemde kwam dit seizoen pas vier keer in actie voor Manchester City en Henderson staat zevende in de Saudi Pro League met Al-Ettifaq.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Carlton Cole. Charlton is de voetbalclub

Die kwam ik vaak tegen bij Championship Manager!

Ik begrijp C. Cole en James Ward-Prowes volledig. Hij is misschien niet beter dan Philips, maar speelt wel al jaren constant op een goed genoeg niveau. Tevens is hij de beste dead ball specialist in de wereld, dus brengt hij ook iets extras. Mss zal hij niet veel spelen bij Engeland, maar dat doen Philips ook niet.

Philips en Henderson zijn eerder verdedigende types natuurlijk, dus die namen snap ik niet echt. Dan is iemand als Gallagher vreemder. Maar nu Maddison geblesseerd is, zal hij wel echt kans maken denk ik.

Want met TAA en Trippier hebben ze al vrije trapspecialisten in het elftal.

11 november 2023 om 10:50

Gallagher snap ik juist wel. Hij is de driving force bij dit povere Chelsea. Is echt bij alles betrokken en constant bezig. Southgate houdt wel van dat soort types.

11 november 2023 om 10:52

Een ander type als Ward-Prowse natuurlijk, maar in Bellingham hebben ze al een speler die gelijkaardige dingen als Gallagher doet maar dan 700 keer beter.

11 november 2023 om 11:07

Uiteraard, maar alsnog fijn om erbij te hebben. Zeker nu Mason Mount en Foden niet in beste vorm steken.

Zelfde geldt voor Ward-Prowse toch? Liever hem op de bank dan een Phillips of Henderson. Rice zal wel starten en je zal niet echt een back-up nodig hebben tegen Malta en Macedonia.

11 november 2023 om 11:10

Ik kan geloven dat je een vaste selectie wil houden. Verder speelt Rice toch ook eerder als 8 bij Southgate.

Maar normaliter zou ik Rice-Bellingham-Maddison als middenveld nemen. Dan kan je inderdaad beter Ward-Prowse hebben als back-up dan Philips EN Henderson.

@voetbalzone; Ik ben helemaal klaar met jullie website.

Ben niet iemand die normaal gesproken reageert, maar ik las graag de artikelen en reacties. Helaas worden velen van de reacties verwijderd en is er enorm veel clickbait.

De laatste druppel is de reclame. Ik lees vanuit een land waar internet vrij prijzig is per mb, dus zijn die pop-up reclames die rustig verder gaan elders op de pagina na het sluiten echt enorm vervelend.

Laatste punt van kritiek is het eindeloos kopiëren van andere websites (spel- en grammatica fouten inbegrepen) en het podium dat jullie zijn voor die dweil van een Driessen.

Geniet van de clicks, de mijne hebben jullie niet meer

11 november 2023 om 11:15

Die reclames zijn inderdaad vervelend. Als ik muziek luister op m'n telefoon, wordt het steeds onderbroken door reclames...

On: JWP is wel echt een heerlijke voetballer met een geweldige traptechniek. Ik had hem altijd geselecteerd, al is het maar om de laatste minuten lange ballen te geven

11 november 2023 om 14:40

Helemaal mee eens!

11 november 2023 om 16:52

Fijn dat je nog even afscheid neemt. Het ga je goed Bamboula.

11 november 2023 om 17:33

Ik merk nu al dat er veel minder reacties zijn op artikelen vergeleken met jaren geleden. ik denk dat jij 1 van de vele bent die weg gaan of zijn weg gegaan. Niet raar, want het aanbod voor gratis voetbal content is online zowel nationaal als internationaal gigantisch.

Het blijft gewoon raar waarom spelers zoals Henderson er altijd bij zitten ongeacht wat ze doen of waar ze spelen. Een Ward-Prowse doet echt niet onder maar ja Tomori had hetzelfde probleem ondanks dat hij goed speelde. En het duurde wel een tijdje voordat hij wel in de selectie zat. Southgate heeft gewoon altijd iets met Phillips, Henderson en Maguire. En dat gaat ten koste van spelers die wel goed presteren.

11 november 2023 om 11:13

Ja het begint rare vormen aan te nemen, deze loyaliteit naar deze spelers toe. Eerst begreep ik hem wel, want de spoeling was dun in die posities. Maar nu zijn er meer dan genoeg verdedigers en verdedigende middenvelders die goed genoeg presteren. Je kan gewoon doorselecteren als jongens niet in vorm zijn of simpelweg niet spelen.

11 november 2023 om 11:25

Southgate is ook echt een drol. Hij heeft geluk gehad dat zijn voorgangers nog beroerder presteerden. Daardoor lijken zijn prestaties uitzonderlijk goed, wij maar klagen over Koeman maar een Henderson selecteren is net als Gini nu selecteren. Koeman houdt ook graag vast aan een paar jongens die afscheid mogen nemen, maar dat valt nog mee

Southgate heeft wel vaker vreemde keuzes, meerdere jaren Tomori genegeerd, zelfs toen die gewoon landskampioen werd met Milan, volgens mij ook Smalling in z’n goede tijd genegeerd bij Roma. Hij kijkt gewoon niet graag over de grens, beetje zoals Koeman, kiest liever nieuwe aanvoer uit eigen land dan nieuwe aanvoer buitenland, zag jarenlang negeren Frimpong, zie nu Dallinga terwijl hij echt niet minder is dan Weghorst of (huidige vorm) Brobbey. Eentje kan best(lees:moet) plaatsmaken. Maar Southgate heeft het excuus wat Koeman bij verre na niet kan gebruiken; zijn eigen land is de beste competitie ter wereld dus waarom überhaupt moeite doen om (veel) over de grens te kijken? Tja...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren