Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman hoorde scheldkanonnades van spelers Real: ‘Dat hoort erbij’

Laatste update:

Ajax wist zich vorige week dinsdag te kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League door Real Madrid met 1-4 te verslaan. Joël Veltman mocht tien minuten voor tijd invallen en droeg zodoende een steentje bij aan de stunt van Ajax in het Santiago Bernabéu. De verdediger merkte dat de spelers van Real gefrustreerd waren.

“Mijn Spaans is niet zo goed. Het enige wat ik verstond, was puta (vrij vertaald: 'hoer'). Dat zeggen ze alleen in Spanje. Dat hoort er ook bij, natuurlijk. Het was ook een teken dat we het goed deden”, zegt Veltman in de Ajax Podcast. De verdediger was niet verbaasd dat Ajax in staat was om de Spaanse topclub uit te schakelen in het miljardenbal.

“Natuurlijk wisten we dat we dit konden tegen Real Madrid, maar zij hebben ook gewoon allemaal Champions League-winnaars in hun ploeg. Van dat elftal is alleen Cristiano Ronaldo weggegaan (naar Juventus, red.) en was Sergio Ramos geschorst. Daardoor was het wel extra mooi dat we met 1-4 gewonnen hadden”, aldus Veltman, die dit seizoen lang kampte met een zware knieblessure.

De negentienvoudig Oranje-international had het soms zwaar tijdens zijn revalidatie, die maandenlang duurde. “Vooral de eerste tien weken waren saai. Het was niet pijnlijk of zo, maar vooral erg saai. Je moet heel veel hetzelfde doen. Dat is belangrijk voor de knie. Die stabiliteit moet terug. Je moet opnieuw leren buigen en strekken", aldus Veltman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo ontzettend blij dat hij tegen Real weer goed inviel en zijn niveau van voor zijn blessure leek te halen. Speelde natuurlijk maar kort en op het moment dat de wedstrijd al gespeeld was, maar deed dat wel verdienstelijk.

Mazraoui presteert dit seizoen boven mijn verwachting en ben ik erg blij mee. Kristensen daarentegen lijkt alleen nuttig als roulatiespeler tegen de "kleintjes" waar zijn verdedigende mankementen minder opvallen. Aangezien Mazraoui de eerste kwartfinale geschorst is, zou ik mijn hart vasthouden als Kristensen daar zou moeten spelen. Met Veltman heeft Ten Hag beschikking over een ervaren speler die genoeg "gif" heeft om zulke grote wedstrijden het de linksbuiten van de tegenstander erg moeilijk te maken. Ook in de EL-finale tegen Manu was hij één van de beste spelers, dus met hem erbij heb ik er wel vertrouwen in.

11 maart 2019 om 17:23

Mazraoui heeft de plek fantastisch ingevuld maar vind ik alleen in drang naar voren beter dan Veltmannetje.
Verdedigend schakelt Mazraoui vaak veel te laat om, laat mannetjes lopen of heeft geen idee wat er in zijn rug gebeurd. Wat mij betreft behoort hij tot de mindere spelers van de basis 11.
Mocht je een bijtertje nodig hebben of een wat meer verdedigend ingestelde jongen dan is Veltman toch de gekozen man!

11 maart 2019 om 23:48

Ben ik met je eens. Ik had vooraf niet durven dromen dat Maz het zo goed zou invullen en ben echt wel tevreden met hem. Maar Veltman is verdedigend zoveel stabieler dan Mazraoui en zeker nu je ver komt in de CL ga je daar voordeel aan hebben. In eerste instantie als vervanger/backup voor Mazraoui, maar als hij zijn hoge niveau van voor de blessure weer haalt, zie ik hem wel weer basisspeler worden.

Hoewel hij wel een vertrekwens lijkt te hebben, als dat zo is zou ik Mazraoui zoveel mogelijk laten spelen in de wedstrijden waar dat kan en Veltman vooral als slot op de deur gebruiken wanneer nodig.

12 maart 2019 om 06:06

welk hoge niveau? vlak voor zijn blessure maakte hij 2 Eredivisiewedstrijden op rij een cruciale blunder

11 maart 2019 om 17:48

Mazzraoui is verdedigend echt dramatisch. Het is ook gewoon een middenvelder. Bovendien heeft hij ook geen voorzet. Alleen kort tikken kan ie heel goed en kan een mannetje uitspelen. Kristensen is een pispaal maar heeft wel een voorzet en staat verdedigend iets beter maar is ook geen topper. Veltman.....ja leuk maar blijft ook billenknijpen. Ik wacht nog steeds op een tagliafico op de rechterkant.

11 maart 2019 om 19:29

Kristensen komt er ook nog wel, zo slecht vind ik hem persoonlijk niet maar gaat steeds beter zijn draai vinden.
Veltman mits hij fit is is natuurlijk wel beter dan zowel Kristensen als Nous.

Veltman graag erin in een van beide kwartfinale wedstrijden in 80ste minuut, zodat hij rood kan pakken mocht dit nodig zijn essentiele noodrem wise :D. Grapje maar toch, kan handig uitkomen!?

Nee goed, erg gegund dat hij weer terug is. Ajax man die alle support verdiend. Je mag als supporters hem bekritiseren voor prestaties etc. maar hij verdiend vooral na zijn tijd bij Ajax, mocht hij in de nabije toekomst weggaan.. Enorm veel credits voor zijn inzet en Ajax hart.

12 maart 2019 om 06:10

het is ook erg makkelijk om Ajax trouw te blijven als clubs van een hoger niveau nooit interesse in je hebben. had hij Ajax verlaten had hij bij een AZ of Heerenveen ofzo terecht gekomen, ook niet echt een verbetering

12 maart 2019 om 13:05

Volgens mij was er echt wel een bepaald moment waarin Veltman kans maakte op een transfer hoor naar het buitenland. Hoger, goed weet je niet. Een AS Roma neemt ook Kluivert en Kasdorp, terwijl beiden zich niet altijd bewezen hebben en wellicht niet eens aan het aantal interlands van Veltman komen.

Op het heden aangekomen, kan Veltman niet echt ergens heen maar AZ is prima voor hem.. Ligt ook nog eens, net als Ams, niet zover van Ijmuiden (daar woont hij dacht ik)

12 maart 2019 om 15:18

@sugoiryan

er is ooit een gerucht geweest over de Spurs maar meer als een gerucht werd dat ook nooit. het lijkt me ook sterk, een verdediger zonder lengte en fysieke kracht die door een Engelse club van dat niveau word gehaald. in de Premier League gaat dat je grote problemen opleveren achterin

Kluivert en Karsdorp zijn misschien geen absolute topspelers op dit moment maar natuurlijk wel beter als Veltman. ik heb ook nooit begrepen waarom Veltman bij Oranje zat na al zijn kapitale blunders. Koeman kiest nu gelukkig voor andere opties want ik had er niet aan moeten denken dat Veltman opeens in de basis had moeten spelen tegen een Duitsland, Belgie of Frankrijk. dan hadden we echt een probleem gehad achterin. door blessures had dat ook niet gekund maar Koeman passeerde hem ook al toen hij nog een basisspeler was bij Ajax

12 maart 2019 om 16:19

Ja, okay. Nou zoveel beter, weet ik niet. Nu in elk geval wel en het niveau dat Veltman nog had in verleden, is na blessure zeker minder dan ervoor. Ik ben geen grote fan van Veltman maar toch vond ik dat hij het niet altijd even slecht deed. Of hij basis elke wedstrijd kan gaan zoals alle elf-twaalf van Ajax dat nu doen, nee dat niet. Wat dat betreft heeft hij niet het stabiele niveau.

Ik denk dat clubs vast wel geinteresseerd waren, swayed door het selecteren bij Oranje en basis staan. Of het terecht is, is een ander verhaal maar wat er dan ook kon is niet doorgegaan. Enige kans die Veltman misschien dan ook heeft is mogelijk weg maar ik wens hem succes in wel een stap te maken naar iets nieuws of leuks.

12 maart 2019 om 16:24

@sugoiryan

maar "niet slecht" is niet het niveau wat een topclub hoort na te streven. ik neem aan dat je als topclub op elke positie gewoon een hele goede speler wil hebben staan zodat je je ambities kan waarmaken

ik snap dat veel mensen Veltman graag zien omdat hij een kind van de club is maar sentiment is niet de reden om een speler in je selectie te hebben. je wil spelers in je selectie hebben die van meerwaarde zijn en kwaliteiten hebben die de de spelers van de concurrentie niet of iig minder hebben

Ik weet uit het verleden dat Veltman iemand met ook maar een beetje zuidelijk temperament het bloed onder zijn nagels kan halen, vraag dat maar eens aan Lozano en Elia.

11 maart 2019 om 17:46

Ik heb geen zuidelijk temperament; doet ie bij mij ook.
Dieptepunt het sportieve momentje tegen Sparta.

11 maart 2019 om 18:12

Misschien moet je mediabril afzetten en naar ze cijfers kijken het is geen back die mee komt naar voren om een voorzet te geven dat kan mazroui ook niet. Maar onderscheppingen en succesvolle tackles scoort hij toch altijd hoog 1 van de meest betrouwbare verdedigers

12 maart 2019 om 06:12

@leipek

zijn statistieken kunnen op papier misschien goed zijn maar genoeg mensen hebben hem structureel zien blunderen en die zijn daarom misschien wat minder lyrisch als jij over de kwaliteiten van Veltman

Hopelijk maakt hij snel wat speelminuten , want ik denk dat hij Mazroui moet vervangen in de CL. En ja Real was misschien niet op zijn best en ze misten wat kansen , maar toch de meeste hebben afgelopen seizoen wel met de cup met de grote oren.
Je weet nooit wat er zou gebeurd zijn als ze die kansen er ingekopt had , dus daar over beginnen heeft geen zin. Het feit is dat Ajax Real heeft uitgeschakeld en weer een ronde verder is en weer een paar miljoen kan bijschrijven.
Zo lang ze er in zitten kunnen ze winnen ....

Ik zou woensdag met veltman starten om meer wedstrijd rimte op te doen en klaar maken voor de kwart finale wat met die Kirstensen hou ik me hart vast een fitte veltman veeellll beter dan hem

11 maart 2019 om 18:58

Elke rechtsback van Ajax heeft wel iet wat minder is. Het lijkt me duidelijk dat Veltman te verkiezen is boven Kristensen in de eerste kwart finale. Ik hou echter mijn hart vast voor de niet ongebruikelijke shit momentjes van veltman zoals bv onnodig rood en/of een pingel tegen

11 maart 2019 om 19:31

Hoe vaak heeft Veltman onnodig rood gekregen? Veel mensen roepen dat zonder bewijs. Wat ik wel weet, is dat elke linksbuiten in de Eredivisie heel veel moeite had om te scoren als hij speelde.

12 maart 2019 om 15:24

@kyle66

de linksbuitens in de Eredivisie hebben ook vaak genoeg last om te scoren tegen de rechtsbuiten van pakweg een FC Groningen dus dat zegt me niet zo veel. de laatste linksbuiten die echt een hoog rendement haalde in de Eredivisie die ik me kan herinneren was Tighadouini bij NAC en in die tijd speelde Veltman nog centraal

Ik zeg het nog 1 keer. Veldman niveau Groningen. Aanvallend onvoldoende, onsportief, traag terwijl buitenspelers altijd snel zijn, moet vaak aan noodrem trekken met gevolg geel rood strafschop. En ergste centrale duo moet overuren maken vanwege hem waardoor vaak 1 op 1 situaties ontstaan. Ajax verdediger moet vanwege het soort voetbal wat gespeeld wordt snel zijn. Snap niet wat iemand aan de vaste 11 heeft aan te merken. Is gewoon buitengewoon goed en deze graag ondersteunen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren