Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman hoopt op hulp uit Eindhoven: ‘Ik heb nog net geen PSV-sjaal om’

Laatste update:

Het winnen van de Europa League lijkt vrijwel onmogelijk voor Ajax. De landstitel is een stuk waarschijnlijker, alleen wordt het voor de Amsterdammers dan wel tijd dat Feyenoord snel punten gaat verspelen. Aanstaande zondag krijgt de koploper bezoek van PSV. Joël Veltman hoopt dat de ploeg van Phillip Cocu drie punten meenemen uit De Kuip naar Eindhoven.

Hoe eindigt Feyenoord - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat wil je niet Veltman als Ajacied afhankelijk zijn van een ander. Op eigen kracht en dan hopen op een misstap van Feyenoord. (wat ik niet hoop) .

24 februari 2017 om 08:23

PSV kan daar toch voor zorgen?.. Zie het probleem niet zo.

24 februari 2017 om 08:58

PSV zal nog veel punten gaan pakken en ik zie Feyenoord het nog wel vergooien richting het einde, dus hoop ik voor Ajax op een gelijkspel in de Kuip. Ze zullen er vooral zelf weer scherp op moeten staan, na de Europese wedstrijd.

24 februari 2017 om 09:01

Ik zie Feyenoord niet zo snel punten verspelen. Die ploeg is tov voorgaande jaren vele malen volwassener geworden. Enkel wanneer een aantal basisspelers geblesseerd raken zie ik ze nog wel wat punten morsen. Maar de vermoeidheid begint ook bij andere ploegen toe te slaan. Helemaal bij Ajax die met de Europa League gewoon 2 wedstrijden in de week spelen.

24 februari 2017 om 09:21

Aankomende ronde is met Twente thuis en Excelsior drie dagen na Europa League nog te doen, de kwartfinale zou drie dagen voor Heerenveen thuis en de return drie dagen voor PSV uit zijn. Dat ga je voelen denk ik.

24 februari 2017 om 10:06

Dat Feyenoord het gaat vergooien richting het einde wordt al vanaf september geroepen. Ik zie voorlopig nog geen enkele aanleiding om dat te geloven. Ploeg staat stabiel, krijgt amper tegendoelpunten te incasseren en scoort regelmatig. Ze zullen echt nog wel wat punten morsen her en der, maar van de 11 wedstrijden die nog aanstaande zijn moeten er 6 a 7 goed te doen zijn voor dit Feyenoord.

24 februari 2017 om 08:24

Je wilt het misschien niet, maar je hebt het op het moment simpelweg niet in eigen hand. Wint PSV van Feyenoord dan heb je het weer wel volledig in eigen hand. Wat dat betreft is zijn opmerking volkomen logisch.

24 februari 2017 om 08:39

Als Feyenoord een misstap maakt, dan is dat toch Niet op Eigen kracht???
Ajax is Juist afhankelijk van een andere club en dus ben ik voor deze ene keer ook voor Psv!

24 februari 2017 om 08:45

Ik omschrijf het altijd als in dit geval 'tegen Feyenoord'... Maakt niet uit welke tegenstander er wint van Feyenoord.

Gelijkspel zou overigens ook niet verkeerd zijn. Inderdaad, dan heeft Ajax het nog niet officieel in eigen hand, maar ik denk dat Feyenoord de druk om het op doelsaldo aan te moeten laten komen niet aan kan. Daarentegen loopt Ajax dan wel uit naar 5p voorsprong op PSV.

24 februari 2017 om 11:40

Bij een gelijkspel heeft Ajax het wel in eigen hand. Alles winnen met ruime cijfers en je bent kampioen. Dat het lastig is klopt, maar je hebt het in eigen hand.

24 februari 2017 om 10:04

Veltman moet eens wat minder in de media reageren. En meer met voetbal bezig zijn. Heb me gisteren weer kapot geërgerd aan hem. Ook niet erg dat hij de volgende ronde geschorst is. Hoop dat Ajax een goeie rechtsachter haalt of Tete vertrouwen geven.

24 februari 2017 om 10:21

Helemaal mee eens, die gozer is koning grote praatjes terwijl hij bij Ajax vaak de slechtste man op het veld is. Volgens mij vind geen ene Ajacied het erg dat hij de volgende wedstrijd is geschorst.

24 februari 2017 om 10:27

Ehh spreek jij lekker voor jezelf, Veltman is stappen verder dan Tete. Tete maakt misschien af en toe een spectaculaire sliding maar Veltman is positioneel en voetballend echt wel stukken verder.

24 februari 2017 om 13:09

ajax is toch ook afhankelijk, omdat ze 5 punten achterstaan. Is toch logisch dat hij zijn hoop vooral richt op een wedstrijd van feyenoord tegen psv?

Veltman wist helemaal niet dat je als winnaar van de Europa League ook Champions League speelt.
Volgens mij is het vanaf 2018 nog bijna makkelijker om via die weg de CL te halen, ipv dan 2 voorrondes te spelen.

24 februari 2017 om 08:56

Ligt er aan want de kampioensroute is zo zwaar nog niet. De route die de nr 2 moet afleggen is zwaarder.

24 februari 2017 om 13:31

Klopt!
Maar denk dat je beter Legia Warschau en Kopenhagen kan loten in de EL dan bv een Arsenal voor voorrondes CL

Tsja, zo vreemd lijkt me dat niet. Bosz kan wel zeggen dat ze alleen naar zichzelf kijken, maar puntverlies van Feyenoord zou natuurlijk enorm welkom zijn voor Ajax.

Gewoon een gelijk spel dan loop je in op Feyenoord en uit op PSV. En dan hopen dat Ajax geen 0-0 speelt tegen Heracles net zoals vorig seizoen. Maar ik denk dat Feyenoord geen kind aan PSV heeft.

24 februari 2017 om 09:17

Met een gelijk spel heeft ajax het nog steeds niet in eigen hand. Doelsaldo feyenoord is stuk beter.

24 februari 2017 om 10:18

Klopt, maar anders blijft psv dichtbij. Verschil van 3 punten kun je zelf goed maken en feyenoord zie ik bij vitesse of heereveen nog wel een keer gelijkspelen. Overigens als je feyenoord met 5-0 op rolt dan maak je zo 10 goals goed. Dus gewoon volle bak gaan bij gelijkspel.

24 februari 2017 om 10:58

En jij denkt dat ajax met 5-0 Feyenoord op
rolt? ze winnen net op het nippertje tegen Legia

24 februari 2017 om 11:40

Nope, maar in theorie zou het kunnen.

Voor het Nederlands voetbal ben ik erg blij dat Ajax heeft gewonnen, en ook een beetje voor Feyenoord (hoewel we niet afhankelijk van ajax zijn).

Ajax speelt 9 maart en 16 maart voor de Europa League, drie dagen daarna thuis Twente en uit Excelsior, niet ideaal maar te doen. Mochten ze die ronde doorkomen, dan spelen ze de kwartfinale drie dagen voor Heerenveen thuis en PSV uit, dat zal weleens pittig kunnen worden. Dan hebben ze in de tussentijd al wel Feyenoord thuis gehad, dus dan weten we sowieso al weer meer. Ik ben benieuwd wat de loting wordt vanmiddag, hopelijk een club die te doen is, Ajax hoeft niet per se een mooi affiche.

24 februari 2017 om 09:44

Zeker pittig, maar Ajax heeft een brede selectie dus ik heb er wel vertrouwen in dat we op beide vlakken kunnen presteren, sterker nog, denk dat de EL wedstrijden zeer belangrijke lessen leren die we meenemen naar de ED.

Van mij mag het ook een mooi affiche zijn, als we de EL willen winnen dan zullen we iedereen moeten kunnen verslaan.

24 februari 2017 om 10:02

Doe die mooie affiches dan maar in de kwartfinale en halve finale. Misschien is de titel dan al enigszins uit zicht verdwenen en kan je vol voor de Europa League gaan. Het zou prachtig zijn als we na 2002 weer eens een Nederlandse club hebben die een Europees toernooi wint. Feyenoord verloor in de eredivisie in 2002 ook van Twente, De Graafschap, PSV en Vitesse en verspeelde punten tegen Ajax, NAC en Willem II, maar versloeg ondertussen in Europa wel Dortmund, Inter Milaan, Psv, Freiburg en Glasgow Rangers. Wat dat betreft (en ook als Feyenoorder ) zou het goed zijn als Ajax niet al te lang op twee gedachten blijft hinken, want je kan gewoon ver komen als je er vol voor gaat in Europa, ook als Nederlandse club.

Volgens mij vergeten ze dat als PSV wint dat die ook weer gewoon medoen om de titel. Gelijkspel zou het beste zijn.

24 februari 2017 om 17:39

Voor ajax niet hoor... met gelijk spel houdt feyenoord 3 punten op ajax maar gezien het grote verschil in doelsaldo is dit alleen in Feyenoord voordeel.

Ik hoop dat zodra wij naar ajax toe gaan in ieder geval nog minimaal 3 punten voor hebben

Er wordt alleen gesproken over de 5/6 punten op ajax en de 8/9 op psv. Maar mensen geloven toch niet echt dat ajax en psv even 11 wedstrijden op rij winnen? Kan zelfs niet want die moeten ook nog tegen elkaar. Ik denk dat we zelfs kampioen kunnen worden als we nog 8-10 punten laten liggen dit seizoen.

24 februari 2017 om 10:23

Wow Dante, vanwaar die vertrouwen? Ik denk persoonlijk dat Feyenoord het niet gaat volhouden hoor.

24 februari 2017 om 10:27

Dat kan zomaar kloppen. Daar doe ik dan ook geen uitspraak over. Ik zeg dat ik verwacht dat als we het niet gaan redden, dat daar flink puntverlies voor nodig is, en niet alleen de 2 verliespartijtjes waar iedereen hier vanuit lijkt te gaan.

Veltman moet zich inderdaad voorlopig niet voor de camera vertonen wan hij raakt werkelijk geen pepernoot! Wat speelt deze jongen structureel slecht en blijft maar het vertrouwen krijgen. Kan me helemaal voorstellen dat Tete zich op zit te vreten en zich ergert aan Bosz want je kan toch echt niet met 1 goede voetbal reden komen waarom deze jongen week in week uit de voorkeur krijgt boven hem.
Tete is echt een paar klasse beter dan Veltmannetje die ik werkelijk nog nooit een goede Europese wedstrijd heb zien spelen en dat zegt toch echt iets over zijn niveau!
Echt elke speler die een beetje kan voetballen heeft het niet moeilijk tegen deze beperkte en zeker Ajax onwaardige verdediger!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren