Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman erkent: 'Hij heeft genoeg kwaliteiten om grote spits te worden'

Laatste update:

Ajax stevende zondagmiddag lange tijd af op een nipte overwinning bij FC Utrecht, maar een late tegentreffer kostte de nummer twee van de Eredivisie toch nog twee punten. Erg pijnlijk, vond Joël Veltman, die zich tegenover FOX Sports kritisch uitliet over de manier waarop de zege uit handen werd gegeven.

/

Veltman noemde het 1-1 gelijkspel in de Galgenwaard heel teleurstellend, vooral omdat Ajax al vaker in de slotfase een kleine voorsprong liet glippen. "Ook tegen ADO Den Haag hadden we kansen op de 2-0, nu weer. En weer loopt het niet goed af", memoreert hij. "Of we nou eerste of achtste staan: wij zijn Ajax, wij moeten dit kunnen uitspelen."

Behoudens die tegengoal kon Veltman terugkijken op een aardige wedstrijd. FC Utrecht-sensatie Sébastien Haller werd in samenwerking met Nick Viergever onzichtbaar gemaakt. "Hij is sterk, heeft goede loopacties", merkte Veltman desondanks. "Genoeg kwaliteiten dus om een grote spits te worden hier bij Utrecht."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat hij het over Markiet had
Die is ook groot en sterk en wint de luchtduels wel van Veltman.

Het probleem is niet zozeer de verdediging, maar de aanval. Ze scoren gewoon te weinig.

5 april 2015 om 17:25

Wie wint geen luchtduels van Veltman?

5 april 2015 om 17:45

Haller

5 april 2015 om 17:49

Valbuena

5 april 2015 om 17:55

Bij Ado uit waar Veltman het over heeft, zegt hij er even niet bij dat hij zelf als een krant speelde. Hele matige speler

5 april 2015 om 17:58

Onzin Veltman is één van de weinige die bij Ajax goed speelt op het moment. Vandaag ook weer prima. Doelpunt was 100% de fout van Viergever die volledig naast de bal maait.

5 april 2015 om 18:07

Dat zegt ook wat over het niveau van de rest van Ajax, toch Fubar?

5 april 2015 om 19:29

Zak niet zeggen dat ik heel erg opgewonden wordt van het spelniveau van Ajax, maar het is nog steeds goed genoeg om 16 andere clubs onder ons te houden.

5 april 2015 om 19:43

Jameson
Gaan we nu ajax afkatten? Voorlopig staan ze voor de zoveelste keer hoger dan jouw cluppie.. zegt genoeg over het niveau van feyenoord

5 april 2015 om 21:07

die mocht anders wel de assist geven waar de 1-1 uit kwam

5 april 2015 om 23:01

Ibrahimovic

Toch diep triest wat er met Veltman gebeurt.

Eerst een top verdediger na 3 goede wedstrijden vorig jaar, maar toch helemaal weggezakt dit seizoen.
Jammer, ben benieuwd of die volgend jaar beter wordt.
Ziet er niet rooskleurig uit de verdediging van Ajax voor volgend jaar. Moeten echt gaan investeren.

5 april 2015 om 17:28

Veltman valt mij dit seizoen juist over het algemeen wel positief op. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Boilesen, Anderen, Kishna..

5 april 2015 om 19:00

ik denk persoonlijk dat dit zijn sterkste seizoen is, na zijn blessure althans. want hij had bijna tot echt alles. laaste paar weken al wel

5 april 2015 om 19:37

Als je goed hebt gekeken zou je hebben gezien dat Veltman vandaag heel sterk speelde. Won veel in de lucht ondanks z'n lengte. En kwam vaak voor z'n man

6 april 2015 om 09:15

Misschien moet Ajax een x een goeie trainer halen om de verdediging te coachen en te trainen.
Want het kan toch niet zo zijn dat al die verdedigers eerst goed presteerden vanuit de jeugd Veltman van Rijn enz of bij een andere club zoals van de hoorn en naar een paar maanden in 1 gezeten te hebben zie je ze zover afzakken. Die jongens moeten beter begeleid worden.

6 april 2015 om 11:45

Als stam en de boer geen verdedigers kunnen trainen wie dan wel?

Haller wordt zo gehyped. 4 goals tegen Dordrecht en 2 penalties tegen AZ. Waarbij hij tegen AZ verder ook volledig onzichtbaar was.

5 april 2015 om 17:24

En jeugdinternational bij Frankrijk. Nog een assist tegen PSV, een goal tegen Heracles en kan nog wel ff doorgaan. Hij wordt inderdaad gehyped, maar kan echt een goede spits voor Utrecht worden. Is pas 20 he

5 april 2015 om 21:06

en nog een hatrick voor frankrijk vorige week ,maar daar gaat het hem niet om hij is in ieder utrecht topic (ook bij andere clubs eigenlijk)alleen maar aan het provoceren en aan het roepen hoe slecht iedereen wel is en hoe goed zijn club wel niet is .
heeft iets met een bril te maken geloof ik

Haller was zeker belangrijk. Gaf een assist, en met zijn lengte maakt hij het verdedigingen lastig.

Verdedigers in de Eredivisie hebben , soms letterlijk, hun handen vol aan Haller. Met zijn fysiek is het voor een verdediger altijd vervelend om hem tegenover je te hebben staan.

6 april 2015 om 09:20

Daar heb je gelijk in. En weet je wanneer het helemaal lastig gaat worden voor de tegenstander, als Boymans straks ook nog eens terug is. En Rubio rubin er achter gaat spelen dan weet de verdediging helemaal niet meer voor wie ze moeten gaan

Veltman speelde vandaag een prima pot, evenals Boilesen. Twee spelers die toch zeer veel bekritiseert zijn dit seizoen, maar waar het vandaag toch echt niet aan heeft gelegen. Dat mag ook wel eens gezegd worden, gezien de lading stront die ze af en toe over zich heen krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren