Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Veertig miljoen euro lonkt voor bijna transfervrije Real-ster'

Laatste update:

Xabi Alonso beschikt over een aflopend contract bij Real Madrid en het is nog niet bekend of hij deze verbintenis wil gaan verlengen. De middenvelder mag nu in gesprek gaan met andere clubs en hoeft niet te klagen over een gebrek aan interesse. Real Sociedad en clubs uit Engeland en Amerika werden al met Alonso in verband gebracht, maar de Spanjaard kan wellicht ook naar Frankrijk.

/

Le Parisien claimt dat Paris Saint-Germain in de strijd om de handtekening van Alonso zal mengen. Laurent Blanc wil de ervaren international er graag bij hebben en Alonso kan in de stad van de liefde behoorlijk zijn zakken vullen. PSG zou hem een driejarig contract willen aanbieden, met een jaarsalaris van tien miljoen euro. Bovendien kan Alonso tien miljoen aan tekengeld krijgen, waardoor hij in vier jaar tijd dus veertig miljoen euro kan pakken.

Dat bedrag kan hij vergeten bij een contractverlenging bij Real Madrid, zo weet de 32-jarige Bask. Alonso is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Koninklijke en speelde daarvoor vijf seizoenen voor Liverpool. Hij begon zijn loopbaan bij Real Sociedad en wil daar ook zijn loopbaan afsluiten, maar er lijkt nog wel tijd te zijn voor een laatste avontuur.

Xabi Alonso naar Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou niet weten waarom PSG hem wil hebben. Ze hebben met Verratti en Matuidi al 2 uitstekende middenvelders en Alonso zou hun ontwikkeling alleen maar in de weg staan. Uiteraard is Alonso nog van een hoger niveau, maar hij gaat alleen maar afnemen. Hij moet of nog even bij Real blijven of gewoon naar Sociedad gaan. Geen buitenlands avontuur meer.

5 januari 2014 om 12:20

Alonso is veel beter dan die 2 bij elkaar. Plus alonso kan zeker nog 3 jaar mee. Alonso heeft iets speciaals hij laat de team beter spelen en heeft ook een uitstekende pass. Dus waarom niet jammer voor ons (real) maar goed wij hebben al vervangers voor hem.

5 januari 2014 om 12:52

Hoezo kan hij 3 jaar mee?

Een voetballer is toch volgens de meeste Voetbalzone bezoekers boven de 30 al over zijn top?...

5 januari 2014 om 13:12

Pirlo is niet over zijn top, hij presteert nog steeds ten top. Je bent pas over je top, als je het maximale niveau van jouw kunnen niet kan opbrengen.

5 januari 2014 om 14:48

Haha,pirlo kan je echt niet over de top noemen. Als Pirlo op het veld staat veranderd heel het spel vriend, ik ken op dit moment niet zo veel spelers die zo goed als Pirlo presteren(op zijn positie dan).

5 januari 2014 om 12:23

Indd 2 uitstekende. Geen wereldtop. Xabi is dat wel.

5 januari 2014 om 12:27

Verratti en Matuidi zijn wel degelijk wereldtop die bij bijna alle topclubs in de basis zouden staan.

5 januari 2014 om 12:32

Matuidi is gewoon wereldtop. Hoe hij bij Frankrijk speelt en in de CL toont gewoon aan dat hij wereldtop is, jammer dat PSG dat blijkbaar niet inziet, want ze maken voorlopig geen aanstalten om hem te laten bijtekenen.en willen enkel grote namen blijkbaar. Matuidi vind ik persoonlijk beter als Ramires, maar Chelsea heeft met Ramires al een gelijkaardig type in huis. Hij zou echt iets zijn voor Arsenal of Manu. Al weet ik niet of hij naar Manu zou willen gaan, nu ze het zo minder doen.

5 januari 2014 om 13:19

Bet er dan Ramires??

5 januari 2014 om 14:30

@blink182

Ik weet dat je Ramires graag hebt en ik vind hem ook een goede speler hoor laat dat heel duidelijk zijn . Maar ik vind Matuidi gedisciplineerder. Zo zie ik het toch. Ik zeg niet dat er een enorm klasseverschil is, maar ik vind Matuidi toch ietsje beter al heb ik het gevoel dat Ramires enorm veel potentieel heeft. Je ziet nu wel meer en meer regelmaat in zijn prestaties en met Mikel naast hem rendeert hij beter.

5 januari 2014 om 14:34

Be ter? Pannenkoek

5 januari 2014 om 12:27

Matuidi heeft toch een aflopend contract?

5 januari 2014 om 22:01

Klopt, zijn contract loopt het einde van het jaar af.

5 januari 2014 om 12:35

Wil verrati niet weg?

5 januari 2014 om 16:14

Oh en Alonso is wel een cvm? Nee ook niet. Hij is als een link tussen verdediging en aanval. En niet de puur verdedigende man, moet je ook niet willen trouwens want deze man verdeelt het spel bijna perfect.

5 januari 2014 om 13:01

Over een jaar is Matuidi zeker wel van hetzelfde niveau als Alonso. Die Matuidi speelt ongelofelijke goed. Niet alleen bij PSG is hij een belangrijke speler, maar ook bij het Franse elftal is hij onmisbaar. Hij is zeker weten van wereldniveau.
Het zou inderdaad zonde zijn voor de ontwikkeling zijn van Matuidi en Verratti, maar aan de andere kant wil ik Alonso ook wel heel graag in dit super team zien spelen.

5 januari 2014 om 13:45

Alonso is een verdeler verrati is meer verdedigend. Maar psg heeft hem idd niet nodig. Zou mooi zijn als hij naar terug naar liverpool zou gaan

Matuidi is net als Alonso transfervrij aan het eind van het seizoen dus als hij niet bijtekend is Alonso een goeie man om erbij te hebben. Tevens is Alonso een speler die bij iedere club een basisplaats zal hebben, deze man is gewoon super goed.

5 januari 2014 om 12:26

Alonso en Matuidi zijn verschillende spelers. Als Alonso zou komen zou hij op de plek van Motta komen te spelen. Matuidi MOET bijtekenen anders is het een must voor PSG om een speler van het kaliber Pogba binnen te hengelen. Het gat dat Matuidi zou achterlaten is niet op te vangen door de huidige spelers omdat er geen soort gelijke voetballers zijn, wellicht Rabiot alleen is die nog te jong en onervaren om voor de leeuwen te gooien.

5 januari 2014 om 12:49

Inderdaad. Mensen trekken de vergelijking met Matuidi enkel omdat hij transfervrij is. Wat een onzin. Alonso speelt op dezelfde plek als Motta, wat mij nou niet bepaald competitie lijkt voor Xabi. Motta is alleen een werker. Xabi is een werker met ook nog eens een geweldige pass in de benen, die bij Motta ontbreekt. Lopers als Verratti, Matuidi en Lavezzi en spitsen als Zlatan en Cavani gaan daar heel blij van worden denk ik!

5 januari 2014 om 13:28

Motta is een vrij luie verdedigend ingestelde middenvelder als je het mij vraagt die ook vrij onderschat is. Natuurlijk er zullen wel wat voetballers zijn die beter zijn op zijn positie echter is de rust en ervaring die hij in het basiself brengt vrij belangrijk. Enige probleem dat ik vaak bij Motta heb is dat hij soms net iets te nonchalant speelt en dat vaak tot bijna gevaarlijke situaties uitloopt . Verder heeft Motta niet dezelfde passing als Alonso nee met name niet de lange bal maar heeft hij wel een zeer goede steekpass en passing over het algemeen. Als Alonso nu naar PSG zou gaan zou PSG daar zeker op vooruit gaan. Cabaye zou ik ook graag zien komen maar met name Pogba!

Sirigu
Van der Wiel
Alex/Marquin
Silva(C)
Maxwel/Digne
Verratti/Rab
Alonso/Motta
Matuidi
Cavani
Ibrahimovic
Lavezz/Lucas

Alonso naar PSG , is nog steeds een van de beste middenvelders en ik weet niet over Real hem kwijt wilt .
Zijn leeftijd begint ook wel te komen , maar wie gaat hem opvolgen dan die Illaramendi vind ik totaal niet de geschikte speler .

5 januari 2014 om 12:45

Real wilt hem niet kwijt, ze zijn al heel lang bezig om hem zover te krijgen zijn contract te verlengen, lukt alleen niet.

Ook is Illaramendi precies dezelfde soort speler en qua gedrag op het veld is ook hetzelfde, Alonso is alleen ouder en dus meer ervaren en beter.

32 Jaar. Leuke bankrekening. Alles al meegemaakt in de voetballerij. PSG heeft genoeg kwaliteit op het middenveld rondlopen.
Lekker naar Real Sociedad gaan. Toch geen onaardige ploeg.

5 januari 2014 om 12:22

precies en je wordt daar als held ontvangen. nog mooi een aantal jaar voetballen en daarna in alle rust van je pensioen genieten

5 januari 2014 om 13:57

Allemaal leuk en aardig, maar als je nog ff 40 milj kan cashen bij een andere topclub in een mooie stad dan doe je dat toch..

Zou geweldig zijn als hij naar Liverpool komt. Wat een pass heeft die man

5 januari 2014 om 12:41

Daar hoop ik ook nog steeds op, eind van het seizoen terug naar het Anfield, daar nog 3 jaartjes op topniveau voetballen en dan afsluiten bij Sociedad.

5 januari 2014 om 12:53

Mag hij de competitie aan gaan met Lucas. Doei Lucas!

5 januari 2014 om 22:03

Zou inderdaad prachtig zijn als die terug komt naar Liverpool. Alonso en Gerrard samen op één middenveld. Met enkele gerichte aankopen kan de top dan weer echt 'aangevallen' worden.

Ik zeg doen, als ik Alonso was. En dan op je 36ste naar Sociedad gaan.
Ik zelf vind dat tekengeld wel behoorlijk veel.

Alsof Xabi het nog voor het goed moet gaan doen na zoveel jaar Liverpool en Real Madrid. Mocht het zo zijn dat hij vertrekt is dat wel een aderlating voor Real Madrid. Hopelijk weten zij op hun beurt dan Pirlo binnen te halen.

Xabi heeft vorig seizoen een tijdje slecht gepresteerd, maar de minuten die hij dit seizoen heeft gemaakt, was hij weer fantastisch.

5 januari 2014 om 13:04

Pirlo wil niet voor madrid spelen heeft hij aangegeven! Hij is gellukig bij juventus en wil gaan bijtekenen.

5 januari 2014 om 13:15

Hij hoeft het niet, maar kan 't wel. Die gast heeft een toekomst die puur afhankelijk is van de centen die hij tijdens het voetballen heeft verdiend. Of hij moet echt gericht geïnvesteerd hebben, dus dat extratje (van circa 30 ''miljoentjes'' is altijd welkom.

Als xabi komt is het middenveld in een keer in balans. De verdedigende xabi de loper matuidi en de creatieveling verratti. Nu heeft motta die verdedigende rol maar het kan beter. Motta is geen wereldtop. Psg moet of xabi halen lf nigel de jong. Kn ieder geval en verdedigend type. Als dit psg lukt kunnen ze meestrijden voor de champions league

'psg zou hem een driejarig contract willen aanbieden, met een jaarsalaris van tien miljoen euro. Bovendien kan Alonso tien miljoen aan tekengeld krijgen, waardoor hij in vier jaar tijd dus veertig miljoen euro kan pakken'.

Is het nou 3 jaar of 4 jaar? Logisch lijkt me 3 jaar: 3x10 miljoen salaris plus 10 miljoen tekengeld.

Ik heb een idee, Ramsey in de spits proberen, Xabi op Ramsey's originele plek, Wenger PLZ

5 januari 2014 om 12:37

Ja en Jenkinson rechtsback,Kocielny cvm en Arteta linksbuiten ben jij gek...

5 januari 2014 om 12:45

Prima plan! Wellicht Szcesny op 10 en Wenger zelf in de goal? Ozil als assistent van hoofdtrainer Podolski.. moet goedkomen!

Mooi bedrag om zo snel te verdienen. Hoop alleen niet dat hij de ontwikkeling van Verratti in de weg gaat zitten. Zou PSG hem als vervanger van Matuidi zien?

Ik zou het wel mooi vinden als die woord houdt en afsluit bij 'zijn' Sociedad over max 2 jr

5 januari 2014 om 13:01

Wat moet hij daar nou doen? Hij speelt om te winnen! Gaat hij toch niet daar spelen! Mischien het laatste jaar om af te bouwen.

Alonso is voor iedere club een goed idee.

als het waar is, is het een groot gemis voor Madrid.
alhoewel Madrid er wel een oplossing voor kan en moet vinden
maar wat heeft deze man toch een schitterende crosspass

Zou mooi zijn wanneer xabi naar Liverpool terug zou gaan. Maar bij psg zou ook kunnen als inschuivende laatste man, die kerel heeft zo een perfecte lange bal keer op keer ibra een op een, zou zeker iets toevoegen aan het spel van psg.

Sportief gezien gaat hij wel met goede voetballers spelen en kan hij veel geld verdienen! Alleen de Franse competitie is slecht! echt saai om elke week makkelijke tegenstanders tegen te komen die geen weerstand kunnen bieden. Mischien Monaco een beetje!

is het nou echt zo moeilijk om een stukje over te typen zonder fouten.
3 jarig contract, in 4 jaar tijd....

Hoezo de ontwikkeling van matuidi in de weg staan hij kan niet echt veel beter meer worden

Ik hoop dat Xabi Alonso terug zal gaan naar Real Sociedad.
Hij heeft al een prachtige prijzenkast en genoeg geld. Zou toch geweldig zijn als hij dan nog paar jaartjes kan uitkomen voor de club waar het allemaal begon. Dan speelt hij bovendien nog steeds op hoog niveau in de Primera division en waarschijnlijk ook nog Europees.

5 januari 2014 om 22:04

Het zou wel van klasse getuigen wanneer hij na dit jaar terugkeert naar Sociedad. Op dit moment voegt hij meer toe dan over enkele jaren. Kan hij het jeugdige team van Sociedad leiden.

Ancelotti maakt Real kapot.... Eerst Özil en nu Xabi, who's next?
Arsenal zou wel een mooie club voor Xabi zijn. Samen met Flamini als cvm is Arsenal dan niet meer te stoppen.

Ok daar gaat de kans voor Liverpool om hem nog een jaartje of 2 te contracteren.

Alonso is 1 van de beste spelers die madrid bezit. Als hij weg gaat dan moet ancelotti ook weg!!!! Zulke spelers zijn vrij en blij welkom bij Barcelona, kom ik maar toveren dan had ik het wel geweten.

5 januari 2014 om 20:28

Waarom zou Ancelotti weg moeten als Xabi besluit om te vertrekken?

Is niet meer wat het was.. Alleen lange ballen en veel geel pakken
Verder geen techniek vind ik .
Maar bij real hoeft dat daar rennen ze alleen

5 januari 2014 om 22:06

Laat me niet lachen, Alonso geen techniek. En Real alleen maar rennen? Ronaldo en Bale zijn beide ontzettend snel, dat klopt, maar Real kan ook geweldig voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren