Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman verbolgen over ‘schandalige’ boete: ‘Wat moet ik dan zeggen?’

Laatste update:

Henk Veerman ruilde sc Heerenveen afgelopen zomer in voor een dienstverband bij het Duitse St. Pauli. De boomlange spits speelde jarenlang in het shirt van de Friese club, maar was niet altijd verzekerd van een basisplaats. Veerman kreeg op een gegeven moment zelfs een boete vanwege zijn geklaag over zijn rol bij Heerenveen. Schandalig, aldus de aanvaller.

Na afloop van een wedstrijd liet Veerman blijken dat hij niet tevreden was met zijn reserverol. Heerenveen bestempelde de uitlatingen van de aanvaller als ongepast en deelde een boete uit. "Een boete omdat ik had gezegd dat ik niet blij was met mijn rol als wisselspeler. Wat moet ik dan zeggen? Dat ik blij ben met mijn plekkie op de bank?"

"Ik had het 'genuanceerder moeten brengen', vond de club", vervolgt Veerman in gesprek met het Noordhollands Dagblad. De aanvaller denkt dat zijn openhartigheid hem speelminuten heeft gekost. "Ik geef mijn mening over bijvoorbeeld de speelwijze en niet alle trainers vinden dat leuk. Terwijl ik denk dat je als trainer het beste wél naar je spelers kunt luisteren. Dat doen mannen als Josep Guardiola en Louis van Gaal namelijk ook. Je hebt niet veel aan ja-knikkers.”

Een boete is overdreven van sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat klopt Henk, maar aan lui die alleen het gallen zijn heb je ook niets 😉. Dus ken je plaats

14 oktober 2018 om 14:43

Henk moet niet zeuren. Hij komt nu achteraf met dit verhaal als je echt ballen had en je was het niet eens met je boete had je dat op dat moment moeten aangeven niet nu, niet eachteraf dat is pas echt zwak.

14 oktober 2018 om 15:11

Wie zegt dat hij het toendertijd niet heeft aangegeven?

Lekker Henk, is dat de ervaring die je hebt gehad als speler van Man C of United toen je met pep en gaal werkte?! Hahah

14 oktober 2018 om 14:13

Wat zei hij precies? Waarschijnlijk niet alleen dat hij ontevreden was op de bank te zitten.

14 oktober 2018 om 15:18

Alsof al die beter wetende hier op 't forum wereld spelers waren met vervolgens een scouting carrière voor ajax, waarna ze een club als real Madrid hebben gemanaged om vervolgens het voetbal opnieuw te hebben uitgevonden. Henk heeft gewoon gelijk.

Henk mag heel blij zijn dat hij niet 40uur per week als magazijnmedewerker hoeft te werken dankzij Heerenveen. Als hij er gratis voetbalt dan heb ik niets gezegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren