Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veelbesproken Daley Blind glundert: ‘Ik ben blij dat het gewaardeerd werd’

Laatste update:

Oranje won donderdagavond met 3-1 van Engeland en strijdt zodoende zondagavond tegen Portugal in de finale van de Nations League. Daley Blind was na afloop van de halve finale een van de Oranje-internationals over wie veel werd gesproken op social media. Een pass van de verdediger op Quincy Promes deed namelijk veel voetballiefhebbers glunderen.

“Ik heb hem wel een paar keer voorbij zien komen op sociale media", zegt de international met een glimlach in gesprek met de NOS. "Ik kreeg de bal terug van Promes, zag een klein gaatje en dacht: niet nadenken, maar doen. Ik ben blij dat het gewaardeerd werd. Een compliment krijgen is altijd leuk", aldus de 62-voudig international van het Nederlands elftal.

Blind is blij dat Oranje weer de weg omhoog heeft ingezet, nadat er na het WK van 2014 weinig successen meer werden geboekt. “Ik ben blij om er deel van uit te maken. Het is een nieuw elftal met nieuwe talenten en andere sterkhouders. Iedereen komt weer met veel plezier bij Oranje”, aldus de stopper van Ajax, die verheugd is dat Oranje weer bij de top hoort.

De routinier weet dat men twijfelde over de kansen van het Nederlands elftal toen Frankrijk en Duitsland werden geloot. "Toen was iedereen sceptisch over onze kansen. Er werd zelfs gezegd en geschreven dat we moesten vrezen voor degradatie. Het is niet makkelijk geweest om hier te komen en een prijs winnen met je land is toch wel echt speciaal."

Verwacht jij dat Oranje de Nations League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Blind is een verlengstuk van de trainer, hij zoekt Koeman op en gaat de discussie aan, enorm gegroeid en vergelijkbaar met z'n vader.

9 juni 2019 om 09:42

Precies dit. Hij is niet allen terug gekomen naar Ajax om een leidende rol op zich te nemen met de bagage die hij al had, hij is enorm gegroeid in dit jaar. Bij ManU waren het andere mannen die de kar moesten trekken en nu laat hij zich op dit vlak zien. En met zijn (voetbal) intelligentie kan ie echt dat verlengstuk zijn. Als hij nog weer een volgende stap zou maken zouden we best nog wel weer eens een nog betere Daley kunnen zien...

9 juni 2019 om 11:01

Daarnaast heeft hij vele malen meer voetbalintelligentie dan die andere spelers die bij United de kar moesten trekken. Zag de United fans al balen op diverse social media: 'laat je deze Blind als eerste gaan maar zit je nu met Rojo, Smalling en Jones'.

9 juni 2019 om 19:10

Helemaal waar. Maar ik denk dat als hij was gebleven dit er ook niet uit was gekomen. Hij kan ook groeien omdat ie een andere rol heeft

Die pass was van wereldklasse. Pure perfectie, kan ik echt van genieten.

9 juni 2019 om 09:39

Het deed me denken aan die assist op van Persie tegen Spanje op het WK toen.. De afronding was natuurlijk fenomenaal, maar het lef en de klasse van die pass.. Bizar.

9 juni 2019 om 10:43

Om het vervolgens in de 2e helft nog maar een keer te doen, die pass naar Robben!

9 juni 2019 om 11:11

Die pass van Sneijder was anders ook echt van wereldklasse (pass op Robben waar de 5-1 uit kwam)

9 juni 2019 om 11:20

Die hele wedstrijd was van zo’n bizar niveau.. Ongelofelijk, ik krijg nog steeds kippenvel

Zolang er in de tactiek rekening gehouden wordt met het feit dat Blind niet de snelste is, is Blind echt van onschatbare waarde!!

Daarnaast altijd geweldige instelling en klaagt (bijna) nooit!!

Ik zat precies achter blind in de lijn van de pass.. hele vak zuchtte van genot van die bal. Te gekke bal.. klasse! Vanavond naar de finale.. in het portugeze vak.. oranje shirt aantrekken of toch maar niet?😜

9 juni 2019 om 10:46

Doe maar niet, je weet maar nooit wat voor gekke Portugees daar rond loopt. ;-)

9 juni 2019 om 11:21

Over het algemeen kan het wel. Portugezen zijn bescheiden mensen meestal. Maar je hoeft maar net een mafkees te treffen dus tja.

9 juni 2019 om 12:11

waarom zou je provoceren?

ik zie Blind ook liever centraal staan, of verdedigende middenvelder, maar dan moet dejong meer naar voren gaan spelen en niet in de verdedigende rol. Maar dan zal er een andere middenvelder geofferd moeten worden

zag een klein gaatje en dacht: niet nadenken, maar doen.

Hij denkt zelfs na over dat hij niet moet nadenken. Maar dit typeert blind wel, spelen als slimme voetballer en je kracht kennen. Zag ook dat hij bij engelse pers vaak een 5 kreeg als cijfer. Die hebben blijkbaar nog niet goed door hoe blind speelt en hoe je naar hem moet kijken en beoordelen.

Blind blijft toch altijd een voldoende scoren ondanks nogal wat beperkingen blijft me verassen. Hij wel een uitstekende pass in de benen en dat laat ie soms te weinig zien

9 juni 2019 om 11:36

Nogal wat beperkingen? Alleen zijn snelheid..

9 juni 2019 om 12:30

@random

fysiek en qua lengte is hij ook vrij beperkt maar het is een hele nuttige teamkracht die een uitstekend seizoen draait

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren