Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van 't Schip zet streep door naam Ajax-speler: 'Afgeschreven voor Klassieker'

Laatste update:

Steven Berghuis mist zo goed als zeker De Klassieker van zondag tussen Feyenoord en Ajax, zo blijkt woensdag uit de woorden van John van 't Schip. De eveneens niet fitte Brian Brobbey heeft nog wel kans dat hij op tijd fit is voor de Eredivisie-kraker in De Kuip.

"Berghuis is wel min of meer afgeschreven voor De Klassieker", zegt Van 't Schip woensdag in gesprek met Ajax TV. "Hij is al vijf of zes weken uit voetbaltraining en zeker nog niet klachtenvrij. Het is nu hopen richting FC Twente en Excelsior."

De middenvelder annex aanvaller is al sinds half februari niet inzetbaar en mist dus het duel van Ajax met Feyenoord in De Kuip, het stadion dat hij enkele jaren geleden inruilde voor de Johan Cruijff ArenA.

Van 't Schip hoopt dat Brobbey de race tegen de klok wint. "Hopelijk kan hij zondag een rol spelen, maar dat ligt aan de komende dagen", benadrukt de coach die aan het einde van het seizoen zijn rol als trainer neerlegt.

Brobbey kampt met een hamstringblessure, al gaat het wel de goede kant op voor de spits. De thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van donderdagavond komt sowieso te vroeg voor hem, wat dus ook geldt voor de herstellende Berghuis.

Jordan Henderson is in de aankomende twee wedstrijden van Ajax sowieso niet beschikbaar. Het is de bedoeling dat de in de winterstop aangetrokken middenvelder na het weekeinde weer aansluit voor de trainingen. "Hij wordt momenteel behandeld in Engeland en zaterdag volgt een specifieke behandeling. Het is de bedoeling dat Jordan volgende week weer met ons traint en beschikbaar is."

Terugkeer


Er is ook goed nieuws voor Van 't Schip, want Ahmetcan Kaplan is na zijn schorsing weer beschikbaar achterin. Daarnaast is Josip Sutalo blessurevrij en Jakov Medic niet langer ziek. Een meevaller voor Ajax, dat zondag tegen PEC Zwolle (1-3) met drie middenvelders in de achterhoede opereerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarschijnlijk de speler met de minste klassiekers ondanks jarenlang bij ajax en Feyenoord te hebben gespeeld. Bij ons deed ie ook nooit mee tegen ajax, al waren de verhoudingen toen anders.

3 april 2024 om 17:05

Precies hetzelfde als nu toch? :'

3 april 2024 om 17:09

Ja vanuit het perspectief van Berghuis is er niets veranderd haha 😀. Alleen is het bedrag onderaan zijn loonstrookje aan het eind van de maand verdrievoudigd

3 april 2024 om 20:25

Enorm zonde voor ons wel. Want zelfs als Berghuis wel mee doet in een klassieker dan zie je hem over het algemeen niet.

Ach ja, wat maakt het uit. Misschien nog wel gunstig ook voor Steven om niet in de Kuip terug te hoeven keren. Ben ik de enige Ajacied die dit zit als een spek-en-bonen-wedstrijd? Kans is groot dat we er gewoon met 4-0 of 5-0 afgestuurd worden want een verdediging hebben we toch niet.

3 april 2024 om 17:15

Dit soort dingen zijn zo raar om te lezen als Feyenoordfan. Ondanks dat ik weet dat Ajax dit jaar echt het slechtste Ajax is dat ik in mijn leven heb gezien, ben ik toch altijd een beetje voorzichtig. Ik kan me nog een seizoen herinneren dat er voor het eerst playoffs werden gespeeld om een CL-ticket. Als ik me niet vergis, werd Feyenoord dat seizoen tweede en eindigde Ajax op de valreep op de vijfde plek. Feyenoord had toen wel twee keer van Ajax gewonnen in de reguliere competitie, maar bij de twee ontmoetingen om de CL-ticket wonnen ze geloof ik twee keer dik. Kortom, ik ben ondanks de vorm van Ajax altijd op m'n hoede.

Maar misschien moet ik nog even wennen aan het feit dat Feyenoord de afgelopen 2/2,5 jaar echt goed voetbalt en dat is ook iets dat zelden in mijn leven heeft plaatsgevonden voor een langere periode.

Maar even van genieten, want je ziet bij Ajax hoe snel het kan verkeren.

3 april 2024 om 17:24

Raar ja, puur omdat het een andere selectie was dan toen. Nu kunnen we beter de wedstrijd regelementair met 3-0 af doen als Ajax zijnde.

3 april 2024 om 17:37



Het blijkt maar weer dat tijden in voetbal heel snel kunnen veranderen. Nog niet lang geleden stond Ajax in een Europa League finale. Niet lang daarna volgde de halve finale Champions League. 4 kampioenschappen op rij, waarbij een aantal nog net niet met 2 vingers in de neus werden behaald. Toen kwam het Overmars schandaal, Schreuder, Mislintat, Steijn, etc.

Ik weet dat er bij wedstrijden tussen Ajax, Feyenoord en PSV altijd wordt gezegd: dit zijn wedstrijden op zich. Dat liet Ajax tegen PSV wel 2 keer zien. Maar de eerste wedstrijd tegen Feyenoord had bij nader inzien wat mij betreft niet gespeeld hoeven worden, en zoals Sluejmanii zegt: reglementair 0-3 opschrijven was toen prettiger geweest.

Het voetbal lijkt nergens op. De verdediging is een gatenkaas. Alle aanvallers zijn geblesseerd. En als ze niet geblesseerd zijn presteren ze nauwelijks. En bij Ajax lijkt het ook een nieuwe trend te zijn dat als 1 speler uitblinkt, de rest van de selectie zo hard mogelijk hun best doet om dat in negatief opzicht te compenseren. Zo ongeveer alle hoop is/was gevestigd op Brobbey. Daarnaast staat de volledige club in de fik. Blijkbaar van de koffiejuffrouw tot de hele Rvc.

Dus met die optelsom is het vrij veilig om tegen alle Feyenoorders te zeggen: alvast gefeliciteerd met de 3 punten tegen de aartsrivaal. Maar ik laat me graag in positieve zin verrassen, hoewel dat de afgelopen 1,5 jaar maar bar weinig is gebeurd.

3 april 2024 om 17:54

Het is ook vooral raar, omdat wij als Feyenoorders in teleurstellende seizoenen iig nog van de rivaal wilden winnen met man en macht, allemaal onder het mom van: 'Het is een wedstrijd op zich!'

Dus laat ik die kreet nu ook gebruiken, opdat we een mooie pot tegemoet gaan

3 april 2024 om 17:56

DennisMisschien wel een beetje raar maar de realiteit is dat de kans erg groot is dat we er minimaal met 3-0 afgaan. Wij zijn in alles minder dan Feyenoord. Het enige waar Ajax beter in is, is onrust veroorzaken binnen de club.

3 april 2024 om 18:22

De onrust is bij Ajax op het moment net wat heftiger dan bij Feyenoord hoor..
Lijkt me bij Feyenoord weinig reden voor.

4 april 2024 om 00:06

Klopt, ik had het verkeerd verwoord. Excuus.

4 april 2024 om 10:44

Hoewel ik de vaak gebezigde uitspraak "het is een wedstrijd op zich" niet heel sterk vind, omdat alle wedstrijden nu eenmaal een wedstrijd op zich zijn, blijkt uit het verleden wel dat een Klassieker zich lastig laat voorspellen. Neem seizoen 2018-2019, het prachtseizoen van Ajax, waarin ze zich uit bij Feyenoord in januari 2019 toch lelijk met 6-2 lieten verrassen. Wie zegt dat het komende Klassieker niet andersom kan? Vechtend voor de 4e plek, wetend dat AZ het uit tegen PSV moet opnemen, dan kan er hopelijk toch wat los komen.

3 april 2024 om 19:59

Lekker negatief vind je niet? Kaplan is ook terug een hele goede verdediger.
Maar houd het positief

Steven is gewoon bang voor een oorwassing 😜

3 april 2024 om 17:13

Ik heb vaak veel hoop bij deze wedstrijd, maar het resultaat valt me bijna altijd tegen. Laten we hopen dat het dit jaar een keer anders is.

3 april 2024 om 17:52

Als je ooit een Klassieker met enorme cijfers wil winnen (in navolging op de uitwedstrijd) lijkt deze editie echt 'the perfect storm'. Als de spelers 100% geven ben je kwalitatief altijd beter, dus dan kan het eigenlijk niet misgaan.

3 april 2024 om 18:29

Gelukkig is voetbal niet zo voorspelbaar zoals jij het schetst.

3 april 2024 om 19:10

Ik vind het wel grappig om te zien dit opzich haha. Als dit 3 jaar geleden andersom gezegd werd stonden bepaalde gebruikers op de achterste poten te roepen hoe arrogant die Ajacieden wel niet zijn. Nu is Feyenoord twee jaar beter dan Ajax (en vorig seizoen won Feyenoord alsnog slechts 1 van de 3 onderlinge duels met Ajax overigens) en je bent "kwalitatief altijd beter, kan niet misgaan". Begrijp me niet verkeerd: ik ben het volledig met je eens dat Feyenoord verreweg de favoriet is hoor, maar vind het geestig om te zien dat de personen die vaak het scherps de arrogantie etc. veroordelen vaak als eerste omslaan en zelf vervallen in vergelijkbaar gedrag. Geldt andersom eveneens: de Ajacieden met de grootste mond die bij de minste of geringste tegenslag lopen wijzen naar van alles en nogwat of de concurrenten omlaag gaan praten etc.

3 april 2024 om 19:51

Ik zeg dat als de spelers van Feyenoord het niveau halen wat ze kunnen halen, Feyenoord in alle gevallen zal winnen. Daar is toch niks arrogants aan? De huidige spelers van Feyenoord zijn nou eenmaal beter dan die van Ajax. Ook op tactisch gebied zal je het niet verliezen. Of het daadwerkelijk gaat gebeuren is weer een andere vraag.

3 april 2024 om 20:04

Dat klopt, Feyenoord is momenteel absoluut de betere ploeg. En dat was de afgelopen jaren ook vaak zat andersom het geval, als dat vervolgens met diezelfde woorden uitgesproken werd dan wordt dat wel degelijk vaak als arrogantie bestempeld hoor. "Als wij ons niveau halen zullen we in alle gevallen winnen. We zijn nou eenmaal beter dan jullie". Dat is nou precies de ironie waarop ik doel: als een Ajacied dit 4 jaar geleden tegen jou had gezegd had je dit honderd procent zeker een arrogante opmerking gevonden haha. Daarom siert het een ieder om wat genuanceerder te zijn, je wint namelijk niet "in alle gevallen" een wedstrijd als de Klassieker. Voorbeeld wat ik hieronder ook al aanhaalde: een van de beste Ajax teams die ik actief heb meegemaakt ging -als torenhoge favoriet- met 6-2 de boot in om vervolgens enkele weken later Real Madrid van t kastje naar de muur te tikken. Het kan verkeren zie je wel, daarom is voetbal zo mooi!

3 april 2024 om 20:01

Nee hoor Berghuis is niet meer gemotiveerd om voor Ajax te spelen. Twijfel aan zijn blessure.

Jammer man....had hem graag weer eens aan het werk gezien in De Kuip

Gaf het een paar weken geleden al aan, maar heb sterk het gevoel dat Berghuis nu van de ene in de andere blessure zal vallen en dat het waarschijnlijk beter is om hem na dit seizoen te laten vertrekken. Hier en daar wordt Besiktas best hevig genoemd, en het toenemende aantal blessures bij Berghuis in combinatie met de duur van zijn contract, leeftijd en salaris lijkt voor mij in ieder geval een verstandige keus om hem in de zomer bij een goed bod te laten vertrekken. Mocht het daadwerkelijk Besiktas worden, dan gaat Berghuis er financieel waarschijnlijk niet heel veel op achteruit en speelt hij ook gewoon bij een prima club van een prima niveau, maar woont hij ook in een prachtige stad.

Eerst moet Ajax natuurlijk een technisch directeur en algemeen directeur vinden, maar de functie technisch directeur zal zolang ze niemand hebben ingevuld worden door de Lange en Beuker. Las gisteren hier op VZ en verschillende binnen- en buitenlandse media's dat Ajax schijnbaar Xavi op de lijst heeft staan als trainer voor volgend seizoen. Weet niet of hij haalbaar is, zal vast niet. Maar mocht het wel lukken dan lijkt hij mij wel een goede en misschien wel de beste kandidaat in tegenstelling tot o.a. Jansen (die nu al helemaal niet zal komen verwacht ik), de Boer, Lijnders, etc. Sinds vandaag zie ik ook dat Jordi Cruijff genoemd die eventueel AD of TD (waarschijnlijk aannemelijker) kan worden.

Lijkt mij ook geen verkeerde kandidaat, probleem bij hem vind ik altijd dat hij nergens langer dan volgens mij 2-jaar heeft gewerkt op zijn periode bij Maccabi Tel Aviv na. Als TD heeft hij bij deze club, en overigens ook bij Barcelona waar hij een belangrijk aanspreekpunt van Xavi was, prima werk verricht. Maar bij Barcelona was hij meer de assistent van de TD volgens mij.

3 april 2024 om 17:42

Als er toch ergens een moment is om niet met een bezem maar met een bulldozer door deze selectie te gaan is het komende zomer wel. De club is een puinhoop. We krijgen een andere coach. We krijgen een andere directeur (misschien wel meerdere). En als het een beetje mee zit krijgen we zelfs een andere RvC want dit is ook maar 1 grote chaotische bende.

En om heel eerlijk te zijn: op 2 handenvol wedstrijden na heeft Berghuis toch geen onuitwisbare indruk achter gelaten in de Arena. Bij vlagen heeft hij absoluut laten zien wat hij kon, maar zeker het afgelopen jaar is het gewoon niet heel best meer en is het beperkt tot een paar sporadische momenten.

Wat mij betreft vertrekken beiden Stevens na dit seizoen uit de Arena, gevolgd door het grootste gedeelte van de Mislintat-zooi. Ramaj is kennelijk de enige goeie aankoop gebleken. Hopelijk hebben ze nog wat restwaarde, want anders gaat het echt nog een jaar of 5 duren voordat deze bende is opgeknapt.

Waarom zou je ‘m meenemen ook? Kansloos, publiek is knettergek en zal ‘m continu aanvallen. Blijf lekker thuis. Veilig en wel.

3 april 2024 om 17:25

De laatste x dat berghuis mee deed viel het wel mee hoor met dat aanvallen. Op een paar eencelligen na dan in het begin vd wedstrijd!maar daar werd door de rest van het publiek toen overheen gezongen! Verder alleen uitgefloten! Nou poepoe wat een aanvallen.

3 april 2024 om 17:32

Dat meen je toch niet? Rivaliserende supporters invloed laten hebben op je eigen opstelling..

3 april 2024 om 17:38

In deze tijd? Ja, dan maakt het me weinig uit.

3 april 2024 om 17:52

Ohja vorige x was het zoooo erg dat vond Berghuis ook. Nee helemaal niet check dat interview maar... iedereen hier janken dat die aangevallen zou worden dit dat... hoe het toen ging vond Berghuis prima en zulke gasten zoals jij + media maken het een stuk 'erger'..

3 april 2024 om 18:07

Dat je nog zoiets durft te schrijven na dat drama in de meest recente Klassieker. Ik kan me niet een moment herinneren dat het Feyenoordpubliek doelbewust een wedstrijd heeft gesaboteerd uit angst voor een vernedering. Om daarna ook nog te gaan rellen bij de hoofdingang, waardoor de spelers en journalisten urenlang moesten schuilen. Daar vallen wat scheldwoorden die Berghuis ongetwijfeld wel naar zich toe gegooid krijgt bij in het niet.

3 april 2024 om 18:12

Oh mijn God marocberkane echt joh, spelers die urenlang niet uit de veilige omgeving konden, verschrikkelijk. Nee dan hebben Ajax spelers het altijd veel makkelijker ,vooral als de spelers(!)bus arriveerd bij de Kuip. Dat is altijd erg vreedzaam...
Waren die netten ook niet na een wedstrijd tegen Ajax, om spelers te beschermen tegen de haat?

3 april 2024 om 23:03

@marocberkane: Grappig. Waren het niet de feyenoord supporters die de training van hun eigen team bestormden om om te eisen dat het team verliest, zodat Ajax niet kan profiteren?

Je mag best een Feyenoord hart hebben, maar zo blind zijn voor je eigen publiek is te kinderachtig voor woorden.

Wie zou Van 't Schip deze keer opstellen? Ik gok op Ramaj als wingback en Hlynsson en Taylor centraal achterin. Lets go Schippie aan de droga volgende fantasieopstelling. Misschien geen 541 maar gewoon 730 spelen ofzo. Dan hebben we misschien die restverdediging eens onder controle.

3 april 2024 om 19:22

Heb liever dat ze Brobbey lekker thuislaten en zijn hamstring sparen voor misschien rest van het seizoen en volgend seizoen. We hebben een fitte Brobbey hard nodig om volgend jaar revanche te nemen.

Hoezo wordt deze wedstrijd nog een eredivisiekraker genoemd? De positie van beiden lijkt me vrij duidelijk en van enige concurrentie is momenteel geen sprake.

3 april 2024 om 17:26

Omdat het de klassieker is. Bovendien werd het ook een kraker genoemd toen de rollen omgedraaid waren. Zei je destijds hetzelfde?

3 april 2024 om 18:37

Zelfs toen was het klassenverschil niet zo groot als nu tussen de beide clubs. Dus is het ook niet spannend meer, al was het alleen maar om de voorpret.

3 april 2024 om 19:25

Niet mee eens, pinko. Er zijn het afgelopen decennium wel meer Klassiekers geweest waarin Feyenoord 4e of 5e stond en Ajax 1e of 2e. Ook heeft Ajax er een paar met afgetekende cijfers gewonnen, zowel uit als thuis. De krachtsverhoudingen zijn vaak zat totaal uit balans geweest. Maar de Klassieker blijft de Klassieker. Wie zich afvraagt "waarom dit een kraker wordt genoemd" snapt oprecht niks van het Nederlands voetbals volgens mij?

3 april 2024 om 19:55

Zo slecht als Ajax nu is, is Feyenoord echt lang niet geweest hoor. Onder Dick zeker een paar hele slechtr jaren gehad, maar ik kan me geen enkele nederlaag herinneren tegen amateurs of een 18e positie op de ranglijst. Verder wel mee eens dat de Klassieker ongeacht alles de grootste wedstrijd is en blijft in Nederland.

3 april 2024 om 20:39

In 20/21 werd Feyenoord nog 5e met 59 punten, van dat aantal (en die eindklassering) zal Ajax dit seizoen zelfs niet heel ver eindigen waarschijnlijk. Maar eerlijk is eerlijk: qua spel en met name qua defensieve kwetsbaarheid lijkt dit historisch slechte Ajax meer op het Feyenoord van 10/11 onder Been. Toen werden jullie tiende met 44 punten. Zo'n laag puntenaantal heeft Ajax sinds de invoering van het 3-punten systeem nog nooit in de historie gehaald (zelfs dit seizoen niet, gezien ze nu "al" op 44 staan). Ook verliezen met 10-0 heb ik nog nooit zien gebeuren. Dus ja: het is maar net welke extremen je wilt pakken om je punt te maken zoals je ziet.

3 april 2024 om 23:32

Wat een knul ben je marocberkane. Wat Feyenoord qua niveau heeft laten zien (en echt structureel en niet incidenteel zoals dit Ajax), is niet te vergelijken met Ajax. Kun je leuk doen met je opmerkingen over 18e en verliezen van amateurs, maar 44 punten en tiende worden zie ik zelfs dit Ajax niet doen. Maar je hebt waarschijnlijk je hele leven moeten wachten op seizoenen van Ajax zoals de afgelopen 2 jaar, geniet er maar even van. Geniet vooral even van het nu dat Feyenoord weer een keer serieus iets voorstelt. Voor je het weet is het weer 15/20 jaar alleen een topclub qua naam.

3 april 2024 om 17:31

Tsja het blijft de klassieker. Twente Heracles is dat toch ook, een derby? Ongeacht wie waar staat. Daarnaast ga ik ook niet mee in het fatalistische van mijn medesupporters. Ajax maakt elke klassieker een kans. Dit is weer een wedstrijd op zich. De positie is duidelijk, maar bij winst kan Ajax nog omhoog kijken en moet Feyenoord toch een beetje achterom kijken. Bij verlies moet Ajax bang zijn ingehaald te worden en speelt Feyenoord die tweede plek wel echt veilig denk ik. Er staat dus nog wel wat op het spel.

3 april 2024 om 17:33

Omdat het dat is? Feyenoord tegen Ajax zijn veruit de meest beladen 2 wedstrijden per seizoen. Maar dan ook veruit

3 april 2024 om 17:34

Ach zo was het ook Ola John of Elia (een vd twee) die van Munsterman niet naar directe concurrent Ajax mocht vertrekken. Nuchterheid noemen jullie dat zelf volgens mij

3 april 2024 om 18:21

Achja, toch zegt hij eigenlijk niet zo veel geks. Er is inderdaad geen concurrentie dit seizoen en 99% van voetbalminnend Nederland ziet Feyenoord als favoriet. Er zijn al een tijd geen uitsupporters meer welkom, zo interessant is die wedstrijd niet in mijn ogen.

3 april 2024 om 19:32

Hij vraagt zich af waarom de Klassieker eigenlijk een kraker wordt genoemd. En jij beweert met droge ogen dat hij niet zo veel geks zegt? 99 procent van de mensen ziet Feyenoord als favoriet inderdaad, net zoals 99 procent van de mensen Ajax als favoriet zag toen Feyenoord de historische 6-2 overwinning boekte. De Klassieker is een duel opzich. De Klassieker is ontegenzeggelijk de grootste voetbalwedstrijd van Nederland, zelfs zonder supporters. Natuurlijk is dat een kraker hahah!

3 april 2024 om 19:55

Zelfde wat AZ doet opt moment

3 april 2024 om 19:56

Mag jij om lachen, maar ik vind het serieus niet zo heel interessant. Ajax komt niet meer boven Twente en we halen Feyenoord toch niet meer in. Heel die sfeer is al jaren minder doordat er geen uitsupporters meer zijn.

Wat slapjanus is die goser zeg. Lekker verkopen als het goed loopt loopt hij voorop nu zien ze hem niet nu ze hem nodig hebben. Ik kan op weken simuleren dat ik het in mijn rug heb.

Laten we maar geen illusies meer hebben over Berghuis.

Ik heb zomaar het ideedathij de rest van het seizoen niet meer aan het voetballen zal komen bij Ajax.

Hij heeft niet meer naar zijn zin bij Ajax en zinspeelt, volgens mij, opeen transfer.

Begon met een kleine blessure en werd snel terug verwacht. En inmiddels ben je bijna 2 maanden al zonder Berghuis. Ik ga er niet eens meer vanuit dat hij gaat spelen. Want niemand heeft ook een indicatie over een eventuele terugkeer qua datum. In de zomer lekker van de hand doen want die 4 miljoen salaris is gewoon veel te veel voor hem. Zeker voor wat hij brengt.

Nou laat ik dan maar gewoon eerlijk zijn. Ik heb 0,0 vertrouwen in een resultaat in de Kuip, ik zie het eerder een nulletje of 6 worden voor Feyenoord. Laat dan in hemelsnaam Brobbey een weekje extra rusten voordat je hem helemaal naar de klote helpt. Hoe erg het is, we gaan hem in die vreselijke play-offs nog nodig hebben.

3 april 2024 om 19:42

Ben geen Ajax hater, maar hoop echt dat ze tegen een forse nederlaag lopen om de druk op het management en directie verder te verhogen. Ajax wordt als voetballiefhebber gemist in de top. Het is pijnlijk dat ze zowel nationaal als Europees voor schut staan.

Van 't Schip weet inmiddels ook hoe de blessure van Berghuis heet: geen zin. Laat ik nu ook geen zin meer hebben in naar Ajax kijken. Maar hij wordt flink betaald, en ik moet betalen voor kijken naar een parodie van wat eens bekend stond onder de naam Ajax voetbal;-))

Neem nou geen risico met Brobbey! Je hebt hem nog hard nodig dit seizoen. Denk dat het ook niet uitmaakt wie er wel of niet speelt. Ajax moet hopen dat Feyenoord het rustig uitspeeld.

Ach, Feyenoord had dit seizoen de grootste moeite in de Kuip met Volendam en Vitesse. Ik zou als Ajax nog niet wanhopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren