Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Seumeren had bedenkingen: ‘Hij heeft niet de meest slimme dingen gedaan’

Laatste update:

FC Utrecht versterkte zich in januari met Michiel Kramer, die werd overgenomen van Maccabi Haifa. De dertigjarige spits was tot dusver goed voor één doelpunt en één assist in acht Eredivisie-wedstrijden voor de Domstedelingen. Frans van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht, geeft in gesprek met ELFVoetbal toe dat hij zijn bedenkingen had toen trainer Dick Advocaat met Kramer op de proppen kwam.

“Wij hadden wat blessures met spitsen en Dick wilde niet alles ophangen aan Nick Venema. Ik zie ook veel liever Nicky spelen in het eerste, een populaire speler bij het publiek, een groot talent, zijn contract verlengd”, aldus Van Seumeren. Hij geeft aan dat Advocaat het risico te groot vond en een stand-in voor Venema wilde halen. “Hij kwam met Michiel Kramer. Ja, toen moesten we allemaal wel even nadenken. Hij heeft niet de meest slimme dingen gedaan.”

“Maar je moet het anders zien. Stel dat wij een heel goede spits hadden gehaald, dan blokkeerden we ook Nicky”, vervolgt de eigenaar van FC Utrecht. Kramer heeft in de Domstad een contract tot het einde van het seizoen. “Dus kun je beter een stand-in halen. Voor vier maanden. En we konden hem voor een appel en een ei krijgen. Waarom zou je dat dan niet doen?”

“Voor komend seizoen is Nicky de beoogde eerste spits, zelf zou ik dat in elk geval graag zien. En ik denk dat onze nieuwe trainer John van den Brom daar ook voor in is”, besluit Van Seumeren. Venema moet het dit seizoen voornamelijk stellen met optredens namens Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij 15 keer scoorde in 22 wedstrijden. De twintigjarige spits was in de hoofdmacht dit seizoen tot dusver goed voor vijf treffers in vijftien wedstrijden.

Snap jij de uitleg van Frans van Seumeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor die 4 maanden kun je de gok wel wagen, maar echt bijzonder heeft hij het nog niet gedaan. Binnen en buiten het voetbal om.

“maar je moet het anders zien. Stel dat wij een heel goede spits hadden gehaald, dan blokkeerden we ook Nicky”.

Haha hoezo een dikke sneer naar Kramer. Kortom Kramer is geen heel goede spits. Je kan je afvragen of het verstandig is als eigenaar zijnde om op deze manier over spelers van je team te praten..

18 april 2019 om 13:57

Haha, vind het inderdaad niet de meest complimenteuze woorden. Maar ach, hij is wel gewoon eerlijk en zegt wat wij denken. Edit: toen ik de titel las dacht ik dat het over Advocaat ging 😉

18 april 2019 om 13:58

Het is helemaal niet eerlijk want Kramer stond gewoon in de basis en komt er vaak eerder in dan Venema. Dus hij is helemaal niet de stand-in van Venema. Venema heeft nog nauwelijks in de basis mogen staan onder Dick.

Met andere woorden - kramer is een slechte spits waar ze nu al van balen

18 april 2019 om 15:30

Tussen ‘een heel goede spits’ en ‘een slechte spits’ zitten nog wat treetjes. Een goede spits, een doorsnee spits, een beperkte spits... Ik denk niet dat Van Seumeren bedoelt, dat Kramer een slechte spits is. Het natuurlijk ook gewoon geen heel goede spits, maar slecht is overdreven.

Wat is Van Suemeren hier nu slap aan het ouwehoeren. Kramer stand-in voor Venema? Zeker de eerste maanden stond Kramer in de basis en kwam hij er eerder in dan Venema. Zelfs op het moment dat Venema gewoon de ene na de andere goal maakte in de KKD. Dus Fransie, niet zo’n slap verhaal ophangen en gewoon zeggen hoe het is. Je hebt gewoon een fout gemaakt en je oren laten hangen naar Dick bij het aantrekken van deze idioot.

18 april 2019 om 18:50

Naar mijn idee zegt hij dat ook tussen de regels door, maar hij bagatalliseerd het meteen door te zeggen dat er ook weinig risico aan zat.

Logisch, ik begrijp die bedenkingen wel. Aan het einde van dit seizoen zo snel als mogelijk afscheid nemen van Kramer. Nog los van zijn fratsen is hij ook gewoon niet het niveau wat je als FC Utrecht zijnde na moet streven, laat staan het niveau dat je pretendeert na te streven. Kom op zeg.

Tot die tijd moet er alles aan gedaan worden om Venema klaar te stomen voor het eerste elftal. Nu lijkt het vrij duidelijk dat hij er nog niet klaar voor is maar het wordt in Utrecht onderhand een beetje een soort van hype. Ik hoop van harte dat 'ie komend seizoen wel de stap kan maken en ben heel benieuwd hoe ze de aanval onder Van den Brom gaan vormen. Naast Venema zijn er meer twijfelgevallen in aanvallend opzicht, zoals Bahebeck, Makienok, Kerk, Gortler. Ik denk dat de bezem er door moet.

18 april 2019 om 14:44

Bahebeck en kerk zijn voor Utrecht begrippen prima spelers. De rest is denk ik niet goed genoeg.

18 april 2019 om 15:09

@peter Isaias,

Niet helemaal mee eens, vooralsnog vind ik Kerk veel te wisselvallig en Bahebeck heeft altijd wat, die is zo blessuregevoelig dat je er niet een heel seizoen lang op kunt rekenen. Qua niveau lijkt Bahebeck inderdaad wel meer in zjin mars te hebben maar als je vooral langs de kant staat heeft Utrecht er niets aan.

Dicky is een korte termijn denker, hij denkt aan zichzelf en niet aan het teambelang door een toekomstgerichte optie te gebruiken. Ik ben het met hem eens dat Venema te kort komt om nu al de eerste spits te zijn, maar dat je dan Kramer haalt en deze boven Venema verkiest is voor mij onbegrijpelijk. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen met een nieuwe trainer. Voor spelers als Kramer mag bij een club als Utrecht geen plaats meer zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren