Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie wilde Van der Vaart naar Arsenal halen: ‘Maar Wenger wilde het niet’

Laatste update:

Rafael van der Vaart en Robin van Persie speelden respectievelijk 109 en 102 interlands voor het Nederlands elftal en de twee konden het op het veld goed met elkaar vinden, zo beamen beiden. In totaal stonden zij in 54 wedstrijden van Oranje samen op het veld.

"Ik heb met 'Raf' op het veld altijd een hele fijne klik gehad. Altijd lekkere combinaties, dat creëert een band. Daar heb ik heel erg van genoten”, zegt Van Persie dinsdagavond bij de NOS. Een fraaie combinatie tussen de twee in een interland tegen Andorra staat Van er Vaart nog altijd goed bij: "In de rust stond ik te pissen en kwam hij naast me staan. 'Hadden we ze even tuk hè?', zegt ie. Mooi moment, zal ik nooit vergeten.”

Van Persie en Van der Vaart hebben beiden nog niet officieel bedankt voor Oranje, maar de kans is zeer groot dat hun interlandloopbaan er inmiddels opzit. Van Persie geldt met 50 interlanddoelpunten nog altijd als topscorer aller tijden van het Nederlands elftal, terwijl Van der Vaart 25 maal trefzeker was. Daarnaast waren zij goed voor respectievelijk 19 en 23 assists.

In clubverband speelden de twee nooit samen, al probeerde Van Persie in het verleden Van der Vaart nog wel naar Arsenal te halen. "Jij belde nog een keer namens Arsenal toen ik voor Real Madrid speelde. Dat was echt fantastisch geweest, maar Arsène Wenger wilde het uiteindelijk niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Weet niet of de fans van de Spurs zo blij zijn met deze uitspraak haha.

3 juli 2018 om 22:03

Media gaat zo snel dat zeiden ze ff snel tussendoor net op tv bij studio Rusland echt te gek voor woorden hoe snel de media en VZ van prietpraat wereldnieuws probeert te maken

3 juli 2018 om 22:16

Het maakt mij als Spurs fan persoonlijk niets uit hoor. Een evt. dienstverband bij Arsenal zou dan natuurlijk ook in plaats van zijn tijd bij Spurs zijn geweest, omdat hij van Real af zou zijn gekomen. Maar uiteindelijk ben ik natuurlijk heel blij dat ik mijn favo speler nog een poosje in het leliewit heb mogen aanschouwen

De combi VDV en V.persie heb ik overigens altijd mooi gevonden.

3 juli 2018 om 23:07

Compleet eens met jou. De combi VDV en RVP was ook een heel stuk beter dan de combi Sneijder en RVP. Voor mij persoonlijk was het spel beter met Rafa en Robin, maar Sneijder viel niet te passeren toentertijd gezien zijn prestaties.

3 juli 2018 om 23:27

Klopt. En de combi Robben en Sneijder was juist ook weer geniaal. Sneijder die Robben als geen ander kon lanceren (zie nl-spanje of tegen Slowakije op t wk 2010). Vandaar ook vaak de discussie op huntelaar niet in de spits moest. Gelukkig hadden de coaches toch meestal de voorkeur voor v persie

4 juli 2018 om 02:10

Ik vond persoonlijk huntelaar de betere pure spits, en vond het daarom ook jammer dat hij niet zo vaak speelde. Als voetballer was van persie natuurlijk wel superieur aan KJH maar ik blijf het jammer vinden dat de potentie van RvP er bij het NL elftal nooit helemaal uit kwam

2 geweldenaren! Belachelijk hoe sommigen nederlanders deze twee nu soms afkraken. Wat een geluk dat wij zo van deze spelers hebben mogen genieten.

Twee grote spelers van een uitzonderlijke lichting. Slimme voetballers met ongelofelijk veel techniek. Het is jammer dat Rafael snelheid miste en dat hij te vroeg zijn kwaliteit begon te verliezen en dat Robin op latere leeftijd pas zijn absolute top haalde.

Als Sneijder, Robben VdV en Van Persie tegelijkertijd hun absolute topvorm hadden gehaald dan hadden we zeker weten een keer die WK of de EK gepakt!

4 juli 2018 om 02:12

Dat was in 2010 zo. Sneijder en Robben in CL finale, VdV bij Real en Van Persie die alles erin schoot in de PL.

4 juli 2018 om 02:33

Tijdens een groot toernooi hebben ze nooit allemaal tegelijk gepiekt. Sneijder en Robben waren echte toernooi-spelers daar waar Rvp en VdV helaas toch nooit echt geexcelleerd hebben tijdens een EK of WK. Anders was er zeker zo een prijs in de tas gegaan ja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren