Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie steelt de show tijdens afscheid van Kompany

Laatste update:

De Manchester City Legends hebben tijdens het officiële afscheid van Vincent Kompany bij the Citizens met 2-2 gelijkgespeeld tegen de Premier League All-Stars. Robin van Persie stal de show tijdens de zogenaamde testimonial voor de Belgische verdediger, met een doelpunt en een assist. Ook Nigel de Jong fungeerde als aangever, bij de gelijkmaker van Benjani Mwaruwari in de slotminuten. Kompany speelde overigens niet mee in zijn afscheidswedstrijd, door een hamstringblessure.

De Manchester City Legends, onder leiding van Josep Guardiola, begonnen met Joe Hart, Pablo Zabaleta, Kolo Touré, Joleon Lescott, Nigel de Jong, Samir Nasri, Stephen Ireland, David Silva, Shaun Wright-Phillips, Sergio Agüero en Martin Petrov. Robert Martínez ruimde bij de tegenstander, de zogenaamde Premier League All-Stars, basisplaatsen in voor Edwin van der Sar, Gary Neville, Jamie Carragher, Michael Carrick, Ashley Cole, Mikel Arteta, Nicky Butt, Paul Scholes, Ryan Giggs, Robbie Keane en Robie van Persie.

Al binnen de minuut spelen kwamen de Manchester City Legends op voorsprong. Neville stapte verkeerd, waardoor Petrov een vrije doorgang kreeg richting het strafschopgebied. De Bulgaar maakte van dichtbij geen fout en verschalkte Van der Sar: 1-0. Na een halfuur spelen kwamem de Premier League All-Stars op gelijke hoogte. Giggs bediende Van Persie binnen het strafschopgebied, die de bal met de hak bij Keane kreeg. De Ierse spits schoot koelbloedig de gelijkmaker tegen de touwen.

Kort na rust tekende Van Persie zelf voor de 1-2 in het Etihad Stadium. De topscorer aller tijden ontving de bal terug van de ingevallen Tim Cahill en schoot op fraaie wijze raak. Na rust kwamen er met Derrick Luckassen, Michel Vlap en Rafael van der Vaart kwamen er na rust meer Nederlanders binnen de lijnen. Vlak voor tijd kwamen de Manchester City Legends nog op gelijke hoogte. Een vrije trap van De Jong bereikte Benjani, die met het hoofd de eindstand op 2-2 bepaalde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan er niks aan doen maar moet toch grinniken dat er wat Anderlecht B-garnituur minuten krijgt om fit te worden in deze legendes VS allstars wedstrijd, en dat Vincent zelf niet mee kon spelen is natuurlijk ook ironie ten top...

11 september 2019 om 23:32

Wat ben jij een flapdrol joh. Ze hadden te weinig spelers en de selectie van Anderlecht was ingevlogen om de wedstrijd van hun aanvoerder/ trainer te bekijken, echter hadden ze spelers te kort en hadden ze 4 vrijwilligers nodig. Deze jongens boden zich aan, mafkees

12 september 2019 om 02:54

Inderdaad, oorspronkelijk moestten Yaya Touré, Fabregas, Balotelli en Kompany himself spelen, maar Yaya mocht uiteindelijk niet van zijn Chinese club, Balotelli kon/mocht niet (hij had zijn club niet geïnformeerd) en kwam op het laatste moment nog aan, weliswaar in de dug-outs om te kijken, Kompany geblesseerd natuurlijk, en Fabregas weet ik niet. Uiteindelijk 3 Anderlecht spelers die invoelen en deden het niet slecht (Vlap heeft volgens mij geen bal aangeraakt, op het laatste nog ingevallen, dus kan ik niet oordelen.) Het broertje van Kompany viel mij positief op.(volgens mij had Henry ook moeten meedoen, maar zijn lichaam ging er niet mee akkoord)

12 september 2019 om 10:12

Juist een perfecte definitie van zijn carrière dat ie geblesseerd is tijdens zijn afscheid.

Blijft een sieraad om Robin van Persie te zien voetballen. Die had moeiteloos nog een jaartje mee kunnen draaien bij Feyenoord. Zeker nu Jorgensen wederom geblesseerd is de eerste potjes heeft ons dat al wel wat punten gescheeld. Maar goed, gedane zaken nemen geen keer, nu hopen dat hij in de jeugd als techniek trainer aan de slag gaat.

11 september 2019 om 23:30

Geweldige techniek, op dat gebied zou hij zonder overdrijven op z’n 50e nog meekunnen. Maar als het lichaam het verder laat afweten en het gewoon meer pijn dan plezier oplevert, is het gewoon gedaan.

Dat Manchester City All Stars team laat zien dat City nog een lange weg heeft te gaan om dezelfde status te krijgen als clubs zoals Real, Barca, Bayern, Liverpool, Milan etc.

11 september 2019 om 23:20

Ook niet heel raar als je naar de geschiedenis kijkt van de club. Maar denk dat als er over 15 jaar nog zo een wedstrijd word gespeelt met Man City All Stars dat je dan qua niveau een veel beter team hebt, die het dat rijtje clubs die jij net opnoemt erg lastig maakt.

12 september 2019 om 10:13

Tja leuk historie komt vanzelf wel. City wint op het moment waarschijnlijk met 12-0 als ze tegen Milan moeten. Wat heb je dan liever.

Dat achteloze passje met de buitenkant van de voet van Scholes was zo heerlijk. Voor mij wel het hoogtepunt vanavond

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren