Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Oostveen waarschuwt: 'Op gegeven moment ben je uitgepraat'

Laatste update:

Bert van Oostveen heeft teleurgesteld gereageerd op de gebeurtenissen van zondagmiddag in De Kuip. Jeremain Lens wachtte na afloop van de topper Feyenoord-PSV Joris Mathijsen op en greep de verdediger bij zijn shirt, waarna er een opstootje ontstond. Van Oostveen noemt het 'tunnelgevecht' een 'dieptepunt': "Duidelijk is dat dit niet bijdraagt aan de voorbeeldfunctie die we zo graag zien."

/

De aanklager betaald voetbal heeft de beelden bestudeerd en deed Lens dinsdag een schikkingsvoorstel voor drie wedstrijden onvoorwaardelijke schorsing. PSV heeft tot dinsdagochtend 11 uur de tijd om te reageren op dit voorstel. Dat alleen Lens een schorsing boven zijn hoofd heeft hangen, en bijvoorbeeld niet Wesley Verhoek of Lex Immers, neemt directeur voetbalzaken Marcel Brands voor kennisgeving aan. Hij stelt dat 'PSV niet moet oordelen over Feyenoord'.

Van Oostveen, directeur betaald voetbal van de KNVB, zucht. Vertegenwoordigers van spelers, coaches en scheidsrechters beloofden dinsdag dat zij zich aan de fatsoenregels uit het Handboek Betaald Voetbal zullen houden, maar dat deden zij in december ook al. "Op een gegeven moment ben je uitgepraat", benadrukt Van Oostveen in gesprek met De Telegraaf. "Nu kiezen we voor overleg, maar mogelijk moeten we ooit overschakelen naar plan B."

De KNVB moet wangedrag van spelers bestraffen met puntenaftrek

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas is Lens de stichter. oorzaak-gevolg verhaal .
Ik vind de 3 wedstrijden ook redelijk tot eerlijk beoordeelt.
Lens moet deze straf krijgen vanwege zijn uitspraak ( ik pak hem nog wel) en niet voor iets anders.

Vooral als je de vergelijking ziet op de foto's met Verhoek-lens en Mathijsen-lens verhouding, voor diegene die het weten .

Ik had gehoopt dat alles tijdens de wedstrijd was uitgesproken . De prof spelers moeten niet vergeten dat zei een behoorlijke verantwoordelijkheids gevoel dragen tegenover de buitenwereld.

27 februari 2013 om 08:27

Ja dat slaat toch nergens op, ondanks dat ik vind dat Lens gestraft moet worden geeft met met name Verhoek nog niet het recht om hem bij de keel te grijpen..

Aan het shirtje trekken is het enigste wat Lens feitelijk heeft gedaan, dat is in de wedstrijd geel, maar nu 3 wedstrijden schorsing terwijl Verhoek nog iets ergers doet en er mee weg komt, erg logisch is het niet naar mijn mening..

Ik had 1 wedstrijd voor Lens en een waarschuwing of 1 voorwaardelijk voor Verhoek Immers Marcelo, en Tyton meer op zijn plaats gevonden..

Nu wordt er niet eens gepraat over wat hun hebben gedaan maar wordt Lens alleen maar zwaar gestraft, ik vind het nergens op slaan. Ook wordt ik doodziek van dat de Knvb iedereen altijd mond dood probeert te maken, misselijke organisatie.

27 februari 2013 om 08:35

@ Panerai
Ik heb in verschillende topics gezien dat enige "zelf"reflecte jou schijnbaar vreemd is. Wijzen naar anderen kan je als de beste, maar de hand in eigen boezem steken is te veel gevraagd. De discussie met jou aangaan is zinloos zolang je Lens goed blijft praten.

27 februari 2013 om 08:38

lens heeft niet verstandig gehandeld, maar juist de feyenoord spelers doen het escaleren. als lens geschorst wordt moet verhoek zeker ook een aantal wedstrijden krijgen. Dat mathijsen geen schorsing krijgt is beschamend, exact dezelfde situatie als bij marcelo, en die moest 3 wedstrijden zitten. Kostte psv 2 punten.

27 februari 2013 om 08:42

@jeroen

Volgens mij zeg ik gewoon dat Lens een straf verdiend, wat praat ik precies goed dan?

Als ik zeg dat hij een schorsing verdien praat ik toch niks goed. Wat jij doet is om het feit heen lullen dat er erngstigere dingen zijn gebeurd dan wat Lens heeft gedaan, maar daar hoor ik je niks over zeggen..

Verder zie ik weinig waarde aan je reactie, wat kom je nou vertellen dat het weinig zin heeft om met mij een discussie aan te gaan? waarom reageer je dan..

27 februari 2013 om 08:43

Hoe vaak moet er nog gezegd worden dat de situatie van Mathijsen beoordeeld is en dat hij dus niet geschorst kan worden?

Als Verhoek een schorsing had moeten krijgen, dan hadden Immers, Tyton en Waterman ook geschorst moeten worden. Dat is te veel van het goede voor een opstootje.

Aanstichter geschorst, dus opgelost.

27 februari 2013 om 08:44

@ Panerai

Je hebt je reactie aangepast ja....eerst stond dat er niet .

27 februari 2013 om 08:48

@ Jeroen

Ja sorry maar dat had ik aangepast voordat ik jou reactie had gezien..

27 februari 2013 om 10:40

@panerai:

Ik ben het ijna helemaa met je eens. Alleen denk ik wel datereen groot verchil is wanneer je ijdens de wedstrijd aan iemands shirt trekt of daarna. Tijdens de wedstrijd mag "alles" 15 minuten daarna niet meer...

Over Immers, Tyton Marcelo enverhoek heb je 100% gelijk wat mij betreft.

27 februari 2013 om 10:42

Hij praat Lens niet goed... hij geeft namelijk ook aan dat Lens geschorst moet worden

27 februari 2013 om 12:57

Hij vraagt niet 'of de situatie beoordeeld' is, maar wat je er van vindt...niet verschuilen ineens achter de beoordelaar. Want, laten we eerlijk zijn, zo'n scheids heeft die hele situatie helemaal nier 'beoordeeld', het is geen normale overtreding.kuipers pleut zichzelf- en daarmee de Bond- vrij: de slager keurt zijn eigen vlees. Ooit een scheids horen zeggen: ik heb niks gezien, het is me totaal ontgaan....maffe regel om achteraf zijn eigen vlees te laten keuren. Is ie eerlijk krijgt ie voorlopig geen grote wedstrijd meer.

27 februari 2013 om 14:21

Hoezo waterman. Ik heb al veel namen gehoord maar die van hen nog niet.

27 februari 2013 om 14:39

@timhelmond
Serieus, wil je nu nog meer weten van dit opstootje? Ik vind het wel tijd om dit te laten rusten en het weer over voetbal te hebben...

Van Oostveen moet zich niet zo aanstellen! Natuurlijk is hetgeen van afgelopen zondag niet goed te praten. Maar zo erg als beste man het schetst is het in Nederland echt niet. Ik hoop dat hij gisteren naar Barca - Real heeft gekeken, dan heeft hij kunnen zien dat hetgeen dat in de Eredivisie gebeurd ook in een topcompetitie voorkomt ( nog erger).

27 februari 2013 om 08:12

Mee eens daar zuurde iedereen weg werp gebaren en die scheidsrechter had scheid aan alles. Stond boven de voetballers. Die dwong respect af. In Nederland moet je die ook gewoon verdienen. Door het goed te doen niet opvoorhand op eisen. En dan er niet naar fluiten

27 februari 2013 om 10:35

Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Hij dwong juist totaal geen respect af, hij had juist geen enkel respect. Ik ben niet tevreden met de arbitrage in Nederland, absoluut niet, maar in Spanje is het niveau helemaal dramatisch. Gezegd moet worden dat het vreselijk moeilijke wedstrijden om te fluiten zijn omdat er van beide kanten keihard wordt geprovoceerd maar hoe het gaat in Spanje is absoluut onwenselijk wat mij betreft.

27 februari 2013 om 08:33

Dus als ze het in Spanje zo doen moet het hier ook maar gebeuren? Dat is wel een heel kinderlijke redenatie. Juist goed dat hij het aan wil pakken en misschien moet jouw club eens in de spiegel kijken.

Als je niet wil dat het betaalde voetbal een verkeerd voorbeeld geeft, kun je beter beginnen met een play-station competitie. Alles wat in het betaalde voetbal gebeurt kan een voorbeeld zijn of een voorbeeld genoemd worden. Als voorbeeld die "vermeende"elleboogstoot van Mathijsen. In de redenatie dat een verkeert voorbeeld verkeert doet volgen, kun je dus verwachten dat komend weekend een heleboel amateurs c.q. jeugdspelers hun tegenstanders op een dergelijke wijze gaan opvangen. Mochten er daardoor opstootjes ontstaan, dan is het (volgens de Knvb) toegestaan om de aanstichter bij de keel te pakken.
Ik gebruik het tunnel incident nou als voorbeeld, maar in feite kun je zo alles al;s voorbeeld gaan gebruiken. Siem de Jong die de enkelbanden van Willems kapot trapt. De vliegende tackel van Immers tegen AZ. etc. Je zou dus alle lichamelijke contact tijdens wedstrijden moeten gaan verbieden omdat dat op lagere niveaus als voorbeeld zou kunnen dienen.

Het is toch zo krom als het maar kan. Lens krijgt nu 3 wedstrijden opgelegd terwijl Janssen voor een simpele overtreding op strootman precies dezelfde schorsing krijgt opgelegd of Viergever met zijn overtreding op Immers. Wie word dan te zwaar of te licht bestraft? En waar is er opzet in het spel of word iets gedaan met voorbedachte rade. En dan begint zo'n pipo als v.oostveen te zuchten over fatsoenregels....

De knvb Mafia heeft weer gesproken.. Terrecht dat Lens geschorst wordt, maar zwaaaaaar onterrecht dat andere spelers hier mee weg komen.. Misselijke malafide *** organisatie die knvb..

27 februari 2013 om 09:40

Beste Panerai, ik irriteer me net zo aan dat meten met 2 maten van de Knvb. Hierboven staat tal van voorbeelden in andere reacties die of te hard of te soft zijn gestraft. Maar het Nederlandse voetbal zit in een dicatuur met de Knvb als alleenheerser. Als je je mond open trekt als speler/coach/club en je zegt iets dat niet past in het schijnheilige straatje van die bewuste voetbalbond dan heb je daar alleen jezelf mee. Dan krijg je bij een volgend vergrijp een wedstrijd extra schorsing of een extra geldboete. PSV moet dit laten voor wat het is. Tegen de Knvb kun je toch niet op. Figuren als Verbeek die wel een mening hebben worden gewoon neergesabeld door Zeist en daarmee hebben ze alleen hun club. Enige manier om iets te veranderen zou zijn alle clubs tegelijk in opstand laten komen. En dat zie ik in NL never nooit niet gebeuren.

27 februari 2013 om 09:45

Ik vind dat PSV het helemaal niet moeten laten wat het is, we zijn een van de grootste clubs in Nederland en ik ben het meer dan zat dat de Knvb iedereen als oud vuil behandeld.. Als wat meer mensen het lef zouden hebben om hun bek open te trekken dan wordt er misschien wat aan gedaan. Veel mensen roepen dat PSV loopt te zeuren om alles maar het is echt niet zo dat wij er alleen zo over denken als je al vanuit Alkmaar en Hereveen ook geluiden hoort, ik geloof vast dat er nog meer clubs trainers/spelers er onderhand klaar mee zijn. Zou niet weten wat ze er aan moeten doen maar om te beginnen moet die Bert van Oosterveen er maar is vertrekken.

27 februari 2013 om 10:05

Ik weet niet precies hoe bestuurders, aanklagers en beleidsbepalers bij de Knvb op hun plek terecht komen. Maar misschien een idee om daar een soort verkiezing van te maken door prominenten in het voetbal. bestuurders van clubs, aanvoerders en coaches bijvoorbeeld?

27 februari 2013 om 10:21

Tja maar ik denk dat het een beetje het zelfde is als bij de Fifa daar is niks aan te veranderen, die oranisatie's zitten pot dicht lijkt het wel.

27 februari 2013 om 11:13

Zei Verbeek dat een week of wat terug niet? Ons kent ons...

Als het echt zo erg is voor de sport en als voorbeeld voor de jeugd dan is het misschien verstandig om niet dagenlang over dit voorval door te zeuren. Nu is het in mijn ogen vooral stemmingmakerij en een drang naar sensatie.
Die beelden hadden ook gebruikt kunnen worden om Lens te bestraffen zonder dat heel nederland ze tot in den treure door de strot geduwd krijgt. Oftewel, dergelijke beelden die na de wedstrijd worden gemaakt niet meer op nationale tv uitzenden maar alleen gebruiken voor de aanklager van de knvb.

Natuurlijk hebben ze een voorbeeld functie maar laten we het niet overdrijven en niet vergeten dat mensen zelf ook een mening en eigen wil hebben. Ik lees op dit soort fora soms dat kinderen en mensen zulk gedrag gaan overnemen... Wat een onzin. Ik heb nou ook niet het idee dat iedereen zijn vrouw gaat vermoorden omdat Pistorius dit ook heeft gedaan. of veel minder zwaar aangedikt; iedereen die ineens in elkaars nek gaat bijten na het Suarez-incident.

Nogmaals: niet goed te keuren maar sommigen maken er een groter drama van dat het is... Gewoon straffen voor zijn gedrag maar dan had je verhoek (ook wel een vingerwijzing moeten geven. Deze was immers dader van het zwaarste feit. Ht pakken bij de keel. En kom niet met het verhaal dat dit een reactie was want dat slaat nergens op. Als ik ok straat door iemand bij de jas zou worden getrokken en ik pak diegene bij de nek dan zal ik eerder gepakt worden door de politie. Dus kom niet met dat slappe excuus.

Als dit op het veld was gebeurd hadden beiden (lens en wellicht Verhoek) geel gehad en nu krijgt alleen Lens. 3 wedstrijden, erg overtrokken.

27 februari 2013 om 08:39

Ben het met je oneens. Zidane was/is m'n held en toen hij Materazzi een kopstoot gaf deden ik en mn vriendjes hem gewoon na. Belangrijke les want vanaf dat moment vocht ik niet minder en leerde ik dat je nooit het gedrag van een ander moet na apen, anders raak je alleen maar in de problemen.

Logisch dat lens gestraft wordt.

Zijn gedrag is onacceptabel en geen voorbeeld voor alle jeugdige kijkers.
Dus 3 wedstrijden is prima op zijn plaats.

Dit soort gedrag heb je op de basisschool of misschien middelbareschool maar als je volwassen bent en je gaat iemand staan opwachten als proffesional ben je niet echt bijster slim bezig.

Ik vind dat Lens veel te mild is aangepakt. Zijn woorden vooraf waren duidelijk en als je alleen wil praten pak je niet meteen dat shirt vast. br Daarentegen verdienen verhoek en immers en tyton en marcelo ook schorsingen....

Maarja met een schorsing voor tyton en marcelo help je ze in eindhoven juist....

Vindt het onterecht dat Lens alleen gestraft wordt. Wat tussen Lens en Mathijssen was was gewoon tussen die 2 en ze hadden het beide gewoon op een volwassen manier moeten oplossen. Verhoek maakte het alleen maar erger omdat hij natuurlijk heeft geleerd dat je je ploeggenoot altijd in bescherming moet nemen, of je hem mag of niet, en de rest van die PSV en Feyenoord jongens toonden ook niet een ideaal voorbeeld.

27 februari 2013 om 10:34

Als het tussen Lens en Mathijsen was had Lens na afloop bij het handen schudden het er met Mathijsen over moeten hebben als hij echt alleen wou praten en daarna gewoon naar binnen moeten gaan, zoals Brands ook aangaf Lens heeft PSV in diskrediet gebracht en moet daar gewoon voor worden gestraft.

Wat weer een gezeur over een straf voor een speler van Psv. We zijn er weer!
Calimero!
Keer op keer als PSV iets overkomt wordt er dagen over doorgezeverd, geprotesteerd en besproken hoe slecht het allemaal geregeld is, met de conclusie dat PSV onevenredig hard gepakt wordt. Ik wordt er doodziek van.
Oostveen heeft wel een punt, dat neemt niet weg dat ik wel twijfels heb bij sommige arbitrale beslissingen. Maar nu juist niet in dit geval.
Als het excuus van Lens nog een beetje inzicht uitstraalde, maar dat was absoluut niet het geval.
Hij gedroeg zich als een slechte leermeester voor "jongetje Willems" door aan te geven dat "hij hem wel zal pakken". Als ik over miijn collega's die ik wil spreken zeg dat ik ze wel "pak" heb ik echt een probleem. Hij is door de "lullige" symbolische boete natuurlijk helemaal niet beboet, Hij moet een paar maanden langer sparen voor een nieuwe auto, dat merkt hij amper. Dus...slap gehandeld door Psv.

Ik erger me aan het gezeur over de Knvb van Psv-zijde!

Nu weer in eroep gaan en weer een exttra wedstrijd wel kunnen spelen. Dan hoop ik altijd dat er een wedstrijd bovenop komt. Want club berekenen gewoon wat het beste uitkomt protes of niet. Vaak heeft protes alleen maar te maken met uitstel van de straf!. Belachelijk.

Oostveen heeft gelijk. Dat gezeur moet eens ophouden. Dat er op de arbitrage dingen aan te merken zijn klopt.als club ben je zwaar de pineut als je gefloten wordt door Higler, bijvoorbeeld.
Maar je moet niet wekelijks met dit soort dingen komen en vervolgens acties als dit zo slap behandelen als PSV doet. Dit gaat over respect in het voetbal....en Lens heeft daar al tijden van laten zien, dat hij daar geen kaas van gegeten heeft! Hij is onsportief en altijd aan het zeuren en zeiken, over kaarten. Schwalbes, nare achtebakse overtredingen en kaarten vragen daar is hij goed in.

Hij is te ver gegaan en daar moeten ze niet over zeuren, 4 wedstrijden plus de 5e gele kaart!! Hij is de aanstichter en dat weloverwogen en de begeleiding laat hem gewoon zijn gang gaan!!
Fout en wat de anderen betreftdie zijn wel fout maar daar is geen beginnen aan....hij is begonnen!

27 februari 2013 om 09:12

Brands zegt in dit bericht dat PSV niet mag oordelen over Feyenoorders. Gisteren zei hij dat PSV niks te zeggen heeft over de Knvb als PSV zelf geen voorbeeldfunctie geeft. Lens heeft de Feyenoorders niet beschadigd en accepteert zijn straf. En toch moet jij je frustratie kwijt met allerlei leugens, want dat zijn het, over Psv.

Momenteel heeft PSV nog niks laten weten wat betreft Lens, dat betekent dat je wederom liegt dat PSV in beroep is gegaan. Je liegt over het zeuren van PSV en het in beroep gaan tegen de straf. PSV heeft voor het incident lopen zeuren, niet daarna.

Ook lieg je over Lens dat ie schwalbes maakt en overtredingen maakt en kaarten vraagt. Daar zijn de collega's van Lens heel goed in, maar Lens absoluut niet.

27 februari 2013 om 09:37

voorop gesteld dat het word "liegen" heel zwaar klinkt, ben ik het gwoon niet met je eens.
PSV is altijd aan het emmeren tegen de Knvb.
Ik heb niet gezegd dat Lens anderen beschadigt, maar dat het beroep vaak puus tactisch wordt gebruikt en niet omdat je het echt niet eens ben met je straf. Dat bedoelde ik te zeggen.
Ik zou het inderdaad waarderen als ze dat een keer achterwege laten, zeker na het symbolische strafje dat ze hebben opgelegd aan Lens.
Jij kijkt anders dan ik, maar Lens is één van de irritantste spelers van Psv, samen met mertens, Strootman en v. Bommel, hij is, echt een zuiger die met nare overtredingen wegkomt en graag om kaarten vraagt voor tegenstanders. Maar dat zal wel te maken hebben met het feit dat ik niet zo Eindhoven-minded ben.

Liegen doe ik niet dat ziijn té zware woorden, maar je mag het van harte niet met me eens zijn

27 februari 2013 om 09:49

PSV is nog niet beroep gegaan, dus je kan nog niet spreken dat het tactisch is. Kan wel zo zijn dat clubs dat doen, maar nu is daar geen sprake van en onterecht dat je dit in je bericht benoemd.

Overigens irriteer ik me ook aan Strootman, Mertens en Hutchinson (van Bommel uiteraard niet omdat hij een held is) maar Lens is absoluut niet een speler die vraagt om kaarten. Hij had Bruno Martins Indi bijvoorbeeld een kaart kunnen aannaaien dit jaar door te liggen na vasthouden in het strafschop gebied, maar dat heeft ie niet gedaan omdat Lens nooit zomaar gaat liggen. Lens kreeg een gele kaart vanwege een schwalbe terwijl heel Nederland vond dat Lens uit balans werd gebracht. Lens is absoluut niet de persoon die jij voor ogen hebt ben ik bang. En dat is zonde want Lens is een uitzondering bij Psv. Altijd beleefd en netjes voor de camera, alleen is het gigantisch mis gegaan dit weekend. Jammer.

Puntenaftrek zou idd kunnen, maar de Knvb had Lens ook gewoon voor de rest van het seizoen kunnen schorsen. De Knvb zelf heeft ook praatjes maar zullen dat nooit omzetten in daden... Laat het dan een keer zien!

27 februari 2013 om 09:06

Zoals je zeker ook vond dat Ajax voor de rest van het seizoen geschorst had moeten toen die mafkees de keeper van AZ schopte! Jij bent helemaal het spoor bijster met je rest van het seizoen schorsen...

Zo hypocriet. De hele voetbalwereld. Iedereen moet nu gewoon z'n mond houden en accepteren wat de straf voor wie dan ook mag zijn.

Jammer dat iedereen de afgelopen dagen in de media z'n zegje heeft gedaan en dan vooral om het voorval te bagatelliseren. Respect was het niet? Triest is het gewoon om te constateren dat na het dodelijke incident met de grensrechter er niets is veranderd. Er moeten gewoon hardere maatregelen genomen worden want met alleen roepen dat we meer respect willen komen we er blijkbaar niet.

27 februari 2013 om 09:16

De rode kaart van Esteban werd geseponeerd. Dat zou nu never nooit gebeuren. Beetje vreemd om te zeggen dat er niets is veranderd en dat er geen hardere maatregelen worden genomen.

27 februari 2013 om 09:21

Zie reactie hieronder. Sorry onkunde!

27 februari 2013 om 12:20

Die rode kaart nadat hij werd aangevallen? Dat was volgens mij heel duidelijk hoe dat in elkaar stak. Als zoiets weer gebeurd waarvan ik de kans niet zo groot acht dan zal de Knvb weer zo handelen hoor. Je hebt het recht om jezelf te verdedigen als je wordt aangevallen. Doordat Esteban op het voetbalveld stond onstond er echter een unieke situatie. En zag de scheidsrechter gezien de regels zich genoodzaakt rood te trekken. Ik denk dat sowieso niet elke scheidsrechter uberhaupt al rood had getrokken.

Niets veranderd in de houding van spelers tov de scheidsrechter en elkaar. Het respect waar iedereen het zo graag over heeft maar wat zeker niet is toegenomen sinds de gebeurtenis afgelopen jaar. En met hardere maatregelen bedoel ik dan nog hardere maatregelen.

Reactie op Hoodrich uiteraard.

27 februari 2013 om 09:45

In Nederland zijn de maatregelen al vrij harder dan in het buitenland. Kijk naar Barca-real gisteren, tien situaties waarin je geel had kunnen trekken alleen op gedrag richting de scheidsrechter, om maar nog te zwijgen over theatraal gedrag van bepaalde spelers.

Overigens denk ik wel dat spelers respect hebben voor de scheidsrechters en elkaar hoor. Ik denk dat Nederland zich suf schrikt als er een microfoon onder neus van de spelers en scheids werd gehouden tijdens elke wedstrijd. Daarbij is 'ga gewoon weg' of 'je hoeft je er niet mee te bemoeien' (wat uiteraard Lens en Willems zeiden) haast een compliment.

27 februari 2013 om 12:24

Wil je respect en een beter beeld neerzetten dan moet je dat juist niet doen met strenge maatregelen. Dat werkt juist de andere kant op dat is inmiddels wel bewezen niet? Je moet de verschillende partijen beter laten samenwerken. Zodat er meer begrip voor elkaar is en elkaars respect dus verdient.

Respect betekend niet dat de ene partij richting de andere partij zijn pijpen moet dansen want anders.....

Tot elf uur heeft Lens toch tijd om te reageren op die 3 wedstrijden?...mooi!..dan kunnen we daarna weer over voetbal praten, ik vind dat er nu wel genoeg over gezegd is, zelfs pannekoek Babel moest zich ermee bemoeien gisteren las ik, gaat nergens over...

27 februari 2013 om 10:01

Helemaal mee eens, het is inmiddels wel genoeg in de media geweest. Ben blij als dadelijk om 11 uur is beslist wat er gebeurt zodat we weer verder kunnen, vanavond een belangrijke wedstrijd op het programma voor Psv, dus die hebben wel belangrijkere dingen om zich op te richten. Daarnaast denk ik dat Feyenoord zich ook liever op zondag richt, dan hierop.

Netjes opgelost Knvb..
Spelers opwachten doe je niet en daar dien je voor geschorst te worden..
Al het andere is bijzaak, ook al probeert iedereen het verhaal hier te verdraaien..

Als je praatjes heb kun je het krijgen.. Zo werkt het in het dagelijkse leven ook..
Maar degene die eerst de grootste bek hebben leggen het af en gaan vervolgens huilen en jou erbij naaien.. Ik heb hier al genoeg van die helden voorbij zien komen.. Laagste van het laagste!

Ik vind dit allemaal overtrokken! Het was een klein opstootje na de wedstrijd en alles wordt breed uitgemeten.
Dat die afschuwelijke omroep (nos) dit in haar 8 uur-journaal stopt, vind ik werkelijk belachelijk! Welk doel dient dat?! Is er echt geen belangrijker nieuws?

Lens is de aanstichter van deze kleine ruzie en wordt dus terecht gestraft. Ik denk dat de Knvb hier goed handelt.
Dat is trouwens voor het eerst sinds een lange tijd, want wat is die Knvb een waardeloze, incompetente, niet-in-de-spiegel-kijkende en grijze organisatie! De reactie op Verbeek en andere trainers bevestigt dat!

Precies wat ik vooraf als redelijk bestempelde. Lens de aanstichter 3 wedstrijden.....verder van beide kanten wat spelers die je erin sprongen, maar die kan je tegen elkaar wegstrepen.

De scheids had het ook allemaal kunnen voorkomen als hij zich niet als een sissy weg had laten sturen in de gang. Heeft tot 45 minuten na de westrijd nog zeggenschap en het recht om kaarten uit te delen.

" Dat alleen Lens een schorsing boven zijn hoofd heeft hangen, en bijvoorbeeld niet Wesley Verhoek of Lex Immers, neemt directeur voetbalzaken Marcel Brands voor kennisgeving aan. Hij stelt dat 'psv niet moet oordelen over Feyenoord '

Goede reactie van Brands. Accepteren en doorgaan.

27 februari 2013 om 12:27

Dat moet hij ook wel zeggen want zou iedereen bestraft worden dan zouden er nog wel twee Psvers aan de beurt zijn. Verder ook wel typerend dat Lens niet zelf excuses maakt maar dat Brands dit voor hem doet.

Jammer dat de redactie van voetbalzone op grote schaal censuur toepast op dit forum. elke kritische noot jegens de Knvb word verwijderd.. jammer redactie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren