Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij spreekt transferwens uit: ‘Hij vult het geweldig in'

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij hoopt ook komend seizoen over Fábio Silva te kunnen beschikken. Dat bevestigt de PSV-trainer na afloop van de zege op Sparta Rotterdam (0-1). Silva vertolkte in dat duel een belangrijke rol door de aanval in te leiden waar de winnende treffer uit voortkwam. "Hij vult het geweldig in", aldus Van Nistelrooij op de persconferentie.

Met iets meer dan 73 minuten op de klok ontfutselde Silva Adil Auassar de bal, waarna de PSV'er het vijandige strafschopgebied in dribbelde. Daar tikte Sparta-goalie Nick Olij Silva's voorzet voor de voeten van Anwar El Ghazi, die de bevrijdende 0-1 binnenschoot. Dat was een verdiende treffer, zo oordeelde Van Nistelrooij.

"Ik vond de eerste helft minder, maar nog steeds stabiel", analyseerde de PSV-trainer op de persconferentie. In het tweede bedrijf drukte zijn ploeg volgens hem door. "Dan hangt hij in de lucht. Op een gegeven moment maak je hem dan en win je verdiend, denk ik." PSV maakt zo in theorie nog altijd kans op de landstitel. "Als je deze wint, heb je twee thuiswedstrijden. Dat weet je. Je moet het nog wel laten zien, maar in principe moeten wij in deze vorm en met het besef wat deze groep heeft, die wedstrijden pakken. Dat besef hebben we en dan ga je kijken wat er mogelijk is."

Dat invaller Silva zo'n groot aandeel in de zege had, noemt Van Nistelrooij 'geweldig'. "En niet alleen hij. Iedere keer krijg ik vragen: die speelt niet, die speelt niet. Wij hebben gewoon meerdere basisspelers en die maken ook het verschil, wie het dan ook is. Dat is gewoon een geweldige teamprestatie, we hebben iedereen nodig. Hij (Silva, red.) vult het ook geweldig in als hij zijn minuten maakt, dus complimenten aan hem. We willen de beste spelers altijd houden, maar je weet waar hij onder contract staat en wat dat prijskaartje zou moeten zijn. We gaan in ieder geval nog drie wedstrijden van hem genieten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien dat we Silva nog een jaar kunnen huren, en als je geluk hebt met het plaatsen voor de Champions league. heb je het jaar erna Misschien een aardige pot geld om hem te kunnen kopen.

7 mei 2023 om 11:10

Hij heeft hun 40 miljoen gekost. Die gaat nooit voor minder weg voorlopig. Helaas zal het bij huur blijven(al heb ik liever niet dat we spelers huren).

7 mei 2023 om 11:12

Die vini die we toen hadden gehuurd had de club waar we die van huurde ook 40 miljoen gekost ongeveer, konden we toen uiteindelijk ook voor 15 miljoen overnemen ofzo. dus dat zegt niks.

7 mei 2023 om 11:14

Vini was toch veel ouder. Deze jongen is nog jong, veel meer potentie en als hij zou mislukken, staat er in oa Portugal nog goed op.

7 mei 2023 om 11:39

Hoe langer hij daar onder contract staat en niet speelt, hoe goedkoper hij natuurlijk wordt. Hij is tot en met 2026 vastgelegd, dus volgend jaar rond deze tijd ligt hij "nog maar" 2 jaar vast en mocht PSV hem weer een jaar kunnen huren, dan heeft hij weer een seizoen niet voor Chelsea gespeeld. Denk dat hij over een jaar nog steeds niet goedkoop zal zijn, maar er zal sowieso een 15 miljoen van zijn aankoopprijs afgaan. Op Transfermarkt wordt zijn actuele marktwaarde ook op slechts 13 miljoen geschat.

7 mei 2023 om 11:48

15 miljoen moet hij wel op te pikken zijn denk ik. Zo goed volgen de Engelse clubs de Eredivisie vaak niet en behalve misschien Gakpo staan de aanvallers er niet goed op. Daarnaast zal Fabio Silva ook wel een stem hebben, want wat moet je bij de nr 13 van de Premier League..

7 mei 2023 om 12:18

@myvision voor Chelsea zal die niet snel spelen ;-) Silva laat wel aardige dingen zien maar heeft mij nog niet helemaal kunnen overtuigen

7 mei 2023 om 12:49

Vorige week heeft Silva ons de beker nog bezorgd met de winnende penalty. gister ook weer belangrijk. heb t idee dat hij nu op stoom komt.

7 mei 2023 om 11:29

Huur kan, maar ook niet tegen elke prijs. Fabio zou een goede tussenoplossing kunnen zijn tussen Luuk en Jason van Duiven, maar PSV moet zorgen voor kapitaal op het veld. Aan Stewart om die knoop door te hakken.

Zie niet in waarom Wolves hem nog een keer zou verhuren aan PSV. Zit bijna iedere wedstrijd op de bank. Jammer dat hij voor 40 miljoen is vertrokken naar de Wolves want dit zou voor PSV een leuke speler zijn om definitief over te nemen, maar door dat bedrag is dat niet echt realistisch.

7 mei 2023 om 11:09

Bijna iedere wedstrijd op de bank? Start niet vaak in de basis maar het is niet zo dat hij niet genoeg minuten krijgt van Ruud.

7 mei 2023 om 11:16

Rond februari/maart speelde hij nog veel, maar vanaf april maakt hij wel echt weinig minuten hoor. Enige voordeel is wel dat hij zelf volgens mij heel graag wil blijven en het naar zijn zin heeft.

7 mei 2023 om 11:21

Wat zou jij ervan vinden als PSV een talentvolle speler aan een club verhuurt om meer dan 1 seizoen een stand in te zijn? Ik zou het afkeuren in ieder geval. Dat hij misschien zelf tevreden is met het aantal minuten is hartstikke fijn.

Dat hij een aantal wedstrijden in de basis heeft gespeeld klopt ook maar dat komt ook mede door blessures. Ik mag hopen dat er nog wel een aanvaller bij komt voor volgend seizoen, dus dan zal hij op de flanken ook niet meer echt aan bod komen. Op deze manier wordt hij in ieder geval niet echt meer geld waard voor Wolves.

Van Nistelrooy heeft er toch een zekere stabiliteit in gekregen. Daarvoor verdient hij lof. In een bewogen seizoen waarin PSV zijn vleugels kwijtraakte heeft hij in de tweede seizoenshelft toch een uitstekende reeks neergezet en een prijs gewonnen. Ik vind het spel van PSV niet aantrekkelijk en denk dat het spel aan de bal wel een stuk beter moet om kampioen te worden, maar er zijn al grote stappen gezet. Jammer dat je komende zomer spelers als Branthwaite, Guti en Sangare kwijt raakt. Dan moet je toch weer opnieuw bouwen. Zeker als je Simons kwijt raakt...

7 mei 2023 om 11:18

Van Nistelrooij heeft het gewoon uitstekend gedaan. 2 van zijn beste spelers kwijt waarvan 1 op dat moment de onbetwiste nr 1 vd eredivisie. 2 prijzen gepakt en (waarschijnlijk) 2e in de eredivisie. En dat met een bij elkaar geraapt team.

7 mei 2023 om 11:25

Naar omstandigheden heeft hij het prima gedaan. Alleen het veldspel is veelal zwaar ondermaats geweest, veel te statisch, dat moet echt beter.

7 mei 2023 om 11:48

Dat is nou juist hetgeen waar de trainer voor moet zorgen…

9 mei 2023 om 23:32

Nee de trainer moet voor winst zorgen. Goed veldspel is secundair.

7 mei 2023 om 11:28

Sangare z'n clausule gaat gelicht worden door een PL-club, maar daar houdt iedereen bij PSV dan ook rekening mee. Guti heeft uitgesproken wellicht die stap te willen maken, zou hem er graag bij houden, maar gun hem uiteraard ook een nieuwe uitdaging. Met Xavi zijn ze bezig, zoals Stewart voor de bekerfinale al aangaf, met een nieuw contract.

Stewart kan nu laten zien wat hij waard is, gaat (wederom) veel veranderen bij ons komende transferwindow.

7 mei 2023 om 11:58

Van Nistelrooij heeft gewoon de mazzel dat Ajax het nog slechter doet en dat AZ tekort komt voor de eindspurt. Die laten in de tweede seizoenshelft telkens punten liggen als het er echt om gaat, al zal het Europese seizoen er ook mee te maken hebben.

Ook PSV haalt te weinig punten. Die hebben ook al 25 verliespunten. Nu ga ik verder nog niet oordelen over de kwaliteiten van Van Nistelrooij. Er waren immers wel verzachtende omstandigheden met de verkoop van Gakpo en Madueke in de winter en het bezuinigen afgelopen zomer. Toch vind ik hem tactisch best zwak. Er zit geen lijn in, maar nu Ajax helemaal instort, lijkt het al snel iets degelijks.

7 mei 2023 om 12:07

Tactisch best zwak maar wint vrijwel alle toppers, dat rijmt niet met elkaar.

7 mei 2023 om 12:40

Voetballend moet het gewoon beter, dat valt niet te ontkennen.

Silva halen, (luuk bedanken ) spits van sparta halen als 2de pinchhitter spits (max 2 mil)sambo terug halen ,spierings, van boomen
Van de blaak doorschuiven samen met tygo..
Afscheid nemen van teze,rommel,ramalho, mwene (of hij moet genoegen met invalbeurten)sangabeast gaat sws weg.
Til verkopen goeie linksbuiten zodat xavi op 10 kan.

En in de breedte de bank sterker maken

7 mei 2023 om 11:12

Max 2 miljoen voor Lauritsen? Gaat niet gebeuren.

7 mei 2023 om 11:18

@fc koopgoot
Hoezo niet..
Hoeveel zou psv moeten betalen dan.
En ik doel meer op wat ik zou betalen
Okay hooguit 3 max

7 mei 2023 om 11:14

Zie geen gekke dingen staan. Al zou je de jong mogen behouden in de pinchhitter rol, al is zijn salaris te hoog daarvoor. Sowieso geen aanvoerder meer en hem op scoren laten focussen. Daarnaast benieuwd wie til zou willen kopen en waar hij naartoe wil (gratis kom je hem wel kwijt, maar denk niet dat hij 2 stappen terug wil). Hopelijk blijft guti, mwene als backup is nog wel oke. Seelt ook in de gaten houden als centrale verdediger en als van duiven niet verhuurd wordt, dan ook betrekken bij het eerste. Maar vooral goede aankopen zijn nodig.

7 mei 2023 om 11:21

@the-jump
Ja luuk moet een stap terug doen daarom die lauritsen verbeterde versie..
Guti gaat wel weg denk ik vandaar spierings
Ja mwene is puur back-up speelt klopt goeie speler.
Psv moet een paar jonkies doorschuiven.
Jason was ik vergeten klopt
Zou hem zeker d'e kans geven
Maar wie gaat die aankopen doen.
Onze scouts zijn de laatste jaren niet echt lekker bezig

Tja Wolves heeft ooit 40 miljoen voor hem betaald dus de kans dat je hem voor een redelijke prijs definitief kan overnemen lijkt me nihil. Het is verder wel een prima speler om erbij te hebben. Heeft niet echt specifieke kwaliteiten maar wel een hele goede wedstrijdinstelling en aardige trap. In het beste geval ontwikkelt hij zich tot een iets verfijndere versie van Wout Weghorst en daar is natuurlijk niks mis mee. Vraag me alleen af of je zo'n jongen nog een jaar moet huren terwijl je die tijd ook gewoon kan investeren in de ontwikkeling van Jason van Duiven

Eerlijk? Silva verdient een basisplaats ipv de Jong. Een azijnpisser geworden op het veld. Levert te weinig en zeurt teveel.

Daarnaast zijn Teze, Rammelkasto, Til waardeloze toevoegingen in dit huidige psv. Hazard is een lachertje en ook Saibari kan het niet. Weg ermee. Naast Rommeltje Drommeltje en Mwene. Opnieuw gaan bouwen.

Hij is een stuk beter dan de Jong. Heel vreemd dat hij geen basisplek heeft. Maar denk niet dat hij haalbaar is voor PSV.

Ik zou nu de laatste wedstrijden afmaken met de volgende voorhoede:

Sp Luuk
Lb Silva
Rb Bakayoko
Cam Xavi

Waar Xavi en Silva veel van positie kunnen wisselen maar dan hebben we tenminste een hoop beweging om Luuk heen, het is nu allemaal te statisch waardoor het constant heen en weer schuiven is. Xavi en Silva leveren ook nog wel voldoende strijd, en lijken elkaar vaak wel goed te vinden in het veld ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren