Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Leeuwen rekent op terugkeer drietal aanvallers bij Vitesse

Laatste update:

Vitesse wil in de voorbereiding op het seizoen 2013/14 zien hoeveel progressie drie verhuurde aanvallers hebben geboekt. Giorgi Chanturia verbleef bij Alania Vladikavkaz, Marcus Pedersen was verhuurd aan Odense BK en Adnane Tighadouini bracht het seizoen door bij SC Cambuur-Leeuwarden, met wie hij de Jupiler League won.

/

Technisch directeur Ted van Leeuwen laat woensdag in het Algemeen Dagblad weten dat het trio terug wordt verwacht in Arnhem. Mogelijk gaan de drie gewoon de voorbereiding aan bij Vitesse en maken zij serieus kans op een plek in het team van Fred Rutten. De kans is groot dat topscorer Wilfried Bony verdwijnt en dat laat Mike Havenaar en Jonathan Reis over als voornaamste aanvallers.

Brahim Darri en Renato Ibarra zijn dan nog over als offensieve opties voor Rutten. Pedersen, die in 2010 overkwam van Strømsgodset uit Noorwegen, maakte bij Odense afgelopen seizoen zeven doelpunten. Chanturia bleef droog staan in vijf wedstrijden bij Alania en Tighadouini scoorde zeven keer in het kampioensseizoen van Cambuur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om eerlijk te zijn zzie ik pedersen niet meer terug keren. Die heeft toch altijd verdomd weinig laten zien. Tigadouini gewoon nog een seizoen aan Cambuur verhuren.
Chanturia is altijd maar weer afwachten, is goed begonnen bij Vitesse, werd steeds minder. Maar laten we hopen dat hij die onvoorspelheid weer terug vind, is toch wel een kwaliteit

15 mei 2013 om 08:45

Dat terwijl Pedersen te boek stond als een groot talent, en ik er veel meer van verwacht had. Ik hoop stiekem dat hij ons gaat verassen en het vertrek van Bony eventueel kan opvangen, maar ik ben er bang voor.

Laat die Reis ook lekker gaan. Die jongen loopt de ontwikkeling van de jeugd alleen in de weg met zijn ongeintresseerde gedrag.

Pedersen vond ik altijd wel wat hebben. Alleen liep hij meer op de Korenmarkt dan op het trainingsveld.
Chanturia hadden we wel kunnen gebruiken achteraf. De laatste wedstrijden was het dun gezaaid.

We gaan het zien deze zomer wat Jordania wil doen met de selectie. Als je stappen wil maken moet je door selecteren. Maar of daar geld of zin voor is is het 2e.

Wat mij nog steeds verbaasd zijn de hoge salarissen in het tweede team van Vitesse, dit terwijl er voor het zelfde geld kwaliteit kan worden gehaald voor in het 1e team.

Ze moeten het team op aardig wat plekken versterken wil je weer top 4 eindigen.
Reis kan je ook laten gaan, dus ze moeten 2 spitsen hebben.
Pedersen heeft nooit laten zien goed genoeg te zijn, chanturia kan heel goed zijn zou ik wel bij de selectie houden.

Verder
Als kashia gaat een goede nieuwe cv
Kalas was gehuurd en die jonge servische gast is al naar huis dus ook nieuwe Rb.
middenveld moet versterkt worden Cziommer,propper brengen je niet echt verder.
Volgens mij was kakuta ook gehoord maar hier staat dat hij er volgend jaar nog is.

Ibarra hebben we ook nog als rechtsbuiten !

Alleen Chanturia zou ik nog wel een herkansing willen geven. En dan kijken of hij zich weet et gedragen als prof en zich in weet te zetten als teamspeler ipv pingelaar. Pedersen en Tighadouini mogen weg. Net zoals Reis, een dure kracht, die veel te weinig gebracht heeft.

15 mei 2013 om 11:04

Ik zou Tighadouini wel een kans geven, 20 jarige basisspeler met mooie acties, doelpunten en assists bij de kampioen van de Jupiler. kan je wel een kans geven toch?

Chanturia moet gewoon een nieuwe kans krijgen. Kakuta gaat waarschijnlijk weer terug naar Chelsea. Dus hij is ook gewoon hard nodig. Een heel groot talent. Maar met vervelende maniertjes. Fred Rutten krijgt er die echter wel uit.

Vitesse haalt huurlingen terug. Wil Tighadouini niet verkopen/verhuren aan directe concurrent Cambuur....

Hopen dat Adje (adnane) nog een jaartje blijft Echt de smaakmaker van de 2e seizoenshelft bij Cambuur!!

Kortom Vitesse stuur hem maar nog een jaartje naar ons toe.

Verder snap ik niet hoe het met die Pedersen zo slecht kon gaan, was een groot talent, begon goed, toen kwam Bony en weg was hij..

15 mei 2013 om 10:17

Voor Bony was het al minder toch?!

En laat Adje inderdaad nog maar een jaartje in Lwd

15 mei 2013 om 10:24

Toen Bony kwam speelde vooral v Ginkel en af en toe Pedersen in de spits (pedersen kreeg niet echt de kans ervoor). Toen Bony zn debuut maakte scoorde hij 1x en raakte daarna geblesseerd dat jaar.

Ik vond persoonlijk dat Pedersen in zijn 1e jaar leuke dingen liet zien

15 mei 2013 om 11:05

misschien kunnen jullie Pedersen ook een jaartje huren? Kijken of hij het nu wel laat zien in Nederland want volgens mij kan hij echt wel voetballen!

15 mei 2013 om 15:54

En Room, Chanturia, Vink en Darri er ook nog bij?

15 mei 2013 om 16:41

Vink en Darri ken ik niet, maar die anderen twee zijn ook welkom. Het enige probleem is; ik beslis niet..;-)

Als je de ambitie hebt om weer in de top 4 te komen en later kampioen wilt worden heb je niks aan deze spelers, want ze komen alle 3 te kort voor de top.
Misschien alleen Tighadouini een kans geven om zich te ontwikkelen (voor de breedte) en voorruit Chanturia voor de bank om te kijken of hij zijn egoisme kan afleren.
Vitesse zal daarnaast zelf een aantal spelers moeten behouden (van Ginkel, Ibarra,van Aanholt en Kakuta) en een paar echte directe versterkingen moeten halen van het geld wat ze voor Bony vangen

Het zijn niet echt toppers wat ze dan nog achter de hand hebben. Als die Chanturia niet speelde bij een club die ik niet eens ken en die Pedersen maar 7 keer scoorde in een competitie met een niveau van middenmoot eredivisie.. Dan denk ik dat je ze liever kwijt bent en met talenten als die Darri aan de gang gaat.

Die andere speler ken ik niet, als dat een jonge speler is dan zou ik die ook nog maar even laten rijpen en misschien nog een jaartje Cambuur laten doen als dat zou kunnen.

Pedersen kan je hopen dat hij vooral aan kracht heeft gewonnen, een type speler die ik beter vind als Reis met een betere wedstrijdinstelling het veld in zie gaan. Laatbloeiers zijn er ook. Hij heeft ook veel pech gehad waar ballen net niet goed vielen

Stuk vertrouwen wat je een speler meegeeft. Als je kijkt naar een van Aanholt kan je zien wat vertrouwen met je kan doen. Van uitgekotst in het eerste jaar naar held in het 2e seizoen waar vele hem graag zien als de nieuwe LB van het Nederlands elftal. zo kan de wereld er binnen een jaar er anders uitzien.
Chanturia en vooral Tighadouine hebben dit ook nodig en misschien kunnen ze net als van Aanholt positief gaan verrassen.

voor een hofs kom ik niet naar het stadion toe. die zie ik vaak genoeg bij de plaatselijke amateur club de biervoorraad afnemen. Liever deze jongens het vertrouwen geven

Tighadouine gewoon mog een jaartje verhuren aan Cambuur, kan hij wennen aan de Eredivisie.
Dan misschien 2014/15 basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren