Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Lang onthult wat Bosz zei over Feyenoorder: ‘Hij noemde hem een kip zonder kop’

Laatste update:

Noa Lang kijkt met veel vertrouwen uit naar de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV van aanstaande zondag, zo blijkt uit zijn optreden in de Pingelaars Podcast. De 24-jarige aanvaller laat op karakteristieke wijze weten dat de Eindhovenaren met 0-3 gaan winnen in De Kuip. Lang neemt zelfs al een voorschot op het potentiële kampioenschap van PSV door Feyenoord-supporter en rapper Jack uit te nodigen voor het feest in mei.

De tienvoudig international van het Nederlands elftal neemt in de gloednieuwe podcast zoals gewoonlijk geen blad voor de mond. Wanneer hem wordt gevraagd wat de uitslag van de topper tussen Feyenoord en PSV gaat zijn, komt Lang met een duidelijk antwoord. “0-3!” Vervolgens spreekt de vleugelspits op opmerkelijke wijze over de inmiddels verhuurde Marcus Pedersen (Sassuolo).

Lang besliste begin augustus het duel om de Johan Cruijff Schaal door na 79 minuten de enige treffer van de wedstrijd te maken. De rechtspoot wordt erop gewezen dat hij destijds nog tegen Pedersen speelde. Lang onthult dat hij van trainer Peter Bosz een duidelijke boodschap meekreeg. “De trainer zei letterlijk: ‘Noa, laat die rechtsback vrij’. Wollah (ik zweer het je, red.), ik hoefde geen druk te zetten. Hij noemde hem een kip zonder kop.”

De aanvaller van PSV is nu al zeker van zijn zaak. “Broer, we staan zeven punten voor. Als wij Twente-uit winnen en we winnen uit bij Feyenoord, dan is het inpakken”, aldus Lang. De podcast is opgenomen voor het uitduel van PSV met Twente, dat door de Eindhovenaren met 0-3 gewonnen werd. De van een spierblessure herstelde Lang deed zaterdag een kwartier mee.

Lang begrijpt niet waarom iedereen zegt dat PSV een makkelijk schema heeft. “Broer, wat zeg jij nou allemaal? Fortuna hebben jullie ook gehad, dat werd 0-0. Bij Sparta spelen jullie 2-2 en winnen wij 0-4. Wie hebben jullie nog meer gehad? RKC, 1-2, winnen jullie met moeite. Wij winnen daar ook 0-4. Broer, wij komen dit jaar niet om te spelen. We hebben alles gewonnen!”

Rapper Jack vraagt vervolgens of Lang één serieuze tegenstander kan opnoemen die PSV heeft gehad. “Ajax blijft Ajax, dat is een wedstrijd op zich”, aldus de Capellenaar, die een verleden heeft in Amsterdam. Het antwoord is blijkbaar niet bevredigend voor Jack. “Wij hebben daar uit met 0-4 gewonnen, die wedstrijd kon niet eens afgemaakt worden. Als Brobbey een uurtje eerder was gaan slapen voor die gimma (wedstrijd, red.) tegen jullie, had hij een hattrick binnen twaalf minuten.”

Lang blijft bij zijn punt. “Je moet het gewoon accepteren. Jullie staan zeven punten onder ons en ik wil niet veel horen. Jullie gaan onder ons blijven. Ik ga jou uitnodigen in mei. Je mag komen op de platte kar in Eindhoven, fissa. Ga loesoe (weg, red.) man, Feyenoord. Dit zijn die standaard dingen.” De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV wordt zondag om 12:15 uur gespeeld. Scheidsrechter Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld om de leiding te nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lang moet vooral mensen uit gaan nodigen als de kar uit de stal wordt gehaald. Minder praten "broer" en je concurrenten nooit onderschatten of jezelf in dit geval overschatten.. En ja ik weet dit is dollen, maar dollen doe je achter de schermen, niet voor een camera

28 november 2023 om 09:53

Echt hoor, wat zou het prachtig zijn als iemand anders met het kampioenschap er vandoor gaat en dan vervolgens dit filmpje constant onder zijn neus houd. Hoogmoed komt voor de val, elkaar een beetje jennen moet kunnen maar dit neigt vooral naar arrogantie.

28 november 2023 om 10:42

@berend, zo hoort het als je het mij vraagt. Ik was aanwezig bij de wedstrijd tegen Ajax. Pas toen we 5-3 voorstonden hadden de supporters het lef om grappen te maken over de situatie bij Ajax. Het is heel makkelijk om achteraf een grote mond te hebben.
Geef mij maar iemand die vooraf een grote mond heeft. Natuurlijk ga je weleens op je bek dan. Dat maakt het dan ook wel weer leuk.

Uiteindelijk is het alleen maar voetbal niet meer dan entertainment voor ons. Dit soort jongens zijn vermakelijk. Teveel mensen hier die het allemaal te serieus nemen.

28 november 2023 om 11:53

Als je echt bij de wedstrijd was, weet je dat het nooit 5-3 heeft gestaan.

28 november 2023 om 13:56

@neutraal...ik was zeker bij de wedstrijd. Ik heb ook nooit gezegd dat ik goed ben in typen. Ik ga het ook niet corrigeren.

Maar dit is wel wat ik bedoel....mooi toch

28 november 2023 om 10:09

Wollah broer. Je vraagt je af wat je zojuist hebt zitten lezen. Man wat een niveau.

28 november 2023 om 15:16

Tenenkrommend vind ik het, maar misschien ben ik dan al een ouwe lul, maar ik kan me wel ergeren als de club zo gebruikt wordt voor zijn eigen entertainment. Het past ook niet zo in Eindhoven. Maar goed, manneke kan wel uitstekend ballen.

28 november 2023 om 12:44

Ik meen te herinneren dat er niet heel lang geleden ook een PSV-er was die iets te vroeg begon te roepen dat het kampioenschap wel binnen was. Pijnlijke situatie werd dat voor die jongen. Maar hij deed dat pas in het nieuwe jaar. Noa is er nu wel heel snel bij

En wat mij betreft wordt PSV kampioen, is ze gegund, maar ik zou nog even afwachten want Bosz zijn teams gaan wel vaker als een speer in het begin, om aardig in te kakken in de 2 helft van competitie

28 november 2023 om 12:52

En dat bepaal jij? Van mij hoeft dat allemaal ook niet zo voor de camera, maar ik ga er niet over. Jij ook niet.

Lang. Onze sterspeler met twee gezichten. Enerzijds geliefd vanwege zijn kwaliteiten en ook zijn sympatieke woorden als hij over zijn familie spreekt. Een man met een hart op de juiste plek. Maar anderzijds een straatschoffie die met een buitenlands accent spreekt, wollah zegt en in interviews met iets teveel zelfvertrouwen (richting arrogantie) zich uitspreekt. Je moet er maar van kunnen houden.

28 november 2023 om 09:16

Naja kom op dit is gewoon een podcast met allemaal gastjes waar hij in zijn vrije tijd mee om gaat waarschijnlijk. Ik ben ook heel anders met mijn klanten dan dat ik met maatjes ben. Ik denk alleen dat Bosz niet blij is dat hij op deze manier genoemd word haha.

28 november 2023 om 09:46

Het probleem is echter wel dat het hier volwassen gasten betreft. Het zegt niet per se iets intrinsieks over hun karakter, maar het is wel een beetje schrijnend. Maar goed, ik denk dat de jeugd het meer kan waarderen.

28 november 2023 om 09:59

Ik denk dat Bosz uberhaupt niet blij is met dit soort filmpjes… kon nog wel eens een strafje worden voor Noa.

28 november 2023 om 10:09

Joh, hij is beetje aan het dollen man. Maak je niet druk.

28 november 2023 om 10:18

Wat is er mis met zijn buitenlandse accent? Of dat hij Wollah zegt? Het is toch mooi dat er verschillende spelers met verschillende persoonlijkheden in oranje zitten. Laat die jongen lekker in zn waarde, hij is zoals die is.

28 november 2023 om 10:29

Buitenlands accent is prachtig... als je een buitenlander bent.

28 november 2023 om 10:34

Stel je eens voor dat elke Nederlander zo zou praten. Dat zou een verloedering van onze taal zijn.

28 november 2023 om 10:47

Nee, een verandering. Taal leeft. Iemand van 100 jaar geleden vindt dat jouw taalgebruik verloedering is

Begrijp me goed, het zijn mijn woorden ook niet, masr denk nooit dat je.eigen taalgebruik hoger is dan dat van een ander.

Taal is slechts een manier om abstracte gedachten en ideeën om te zetten in enigzins begrijpelijke formules, zodat je de gedachten kunt delen met een ander.

28 november 2023 om 10:53

Volgens mij is dit al 1000 keer geplaatst maar Lang zijn stiefvader is Nordin Boukhari, niet zo heel gek dus dat hij een Marrokaans accent heeft.

28 november 2023 om 11:00

@mrme. Ik plaats de Nederlandse taal niet boven andere talen. Andersom werkt het precies zo. Ik vind ook dat het een verloedering van de Engelse taal zou zijn wanneer iedereen met een Nederlands steenkolen uitspraak de Engelse taal zou spreken. Tijdens mijn Engelse lessen werd ik vroeger wel op mijn uitspraak beoordeeld.

Daarnaast heeft Nederland heel wat dialect, dus de Nederlandse taal klinkt in elke regio anders. Daar heb ik ook niks op tegen. Ik vind het wel jammerlijk als een Nederlandse jongen een accent aanleert wat niks te maken heeft met een regio, maar eerder met invloeden van buiten Nederland. Hij is niet te enige, onder jongeren heerst nu ook meer straattaal dan vroeger. Denken dat ze dan stoerder zijn ofzo.

28 november 2023 om 11:11

Psv00712, ik reageerde niet op 'andere talen' maar op veranderende talen. Taal leeft, ook dankzij invloed van buiten.

28 november 2023 om 13:15

Het is geen accent. Schrijnend dat mensen niet weten wat een accent is. Dit is een aangeleerd straatspraakgebrek

28 november 2023 om 10:45

Ik vind het mooi! (Feyenoord-fan). Het zijn voetballers, geen diplomaten of politici. Laat ze lekker dollen en uitdagen. Waarom moet iedereen in driedelig grijs?

Lang toont maar eens aan hoe kinderachtig hij kan zijn. Jammer dat Pedersen weg is, had revancheren kunnen nemen.

28 november 2023 om 09:36

Ach Wees blij dat nog iemand zich uitspreekt, ipv de standaard zinnetjes die we wekelijks horen. Als iemand gewoon zegt wat hij denkt is het weer kinderachtig..

28 november 2023 om 09:39

Hoe snappen mensen niet dat Lang totaal niet zegt wat ie denkt. Alles aan Lang is een aangenomen houding. Kijk mij stoer zijn. Is ook prima, want het is praktisch nog een kind, maar er is niets echts aan Noa Lang. Daarom noemde Joey Veerman hem ook niet he.

28 november 2023 om 10:05

Want jij kent hem ofso? Wat een rare reactie zeg. Hij reageert altijd zo dus ga ik er van uit dat hij wel zo is. Daarnaast zeggen de mensen om hem heen dat hij ook zo is. Maar migi zal het beter weten.

28 november 2023 om 10:23

Op welke reactie van Joey doel je hier? Even puur uit nieuwsgierigheid

28 november 2023 om 11:28

Je laatste zin is wel waar het op neerkomt ja. @lars, was geintje over die uitspraak van Veerman dat alleen hij. Henk Veerman en Kramer echt zeggen wat ze denken.

28 november 2023 om 11:41

Ik vind dit wel erg kort door de bocht. Ik denk namelijk dat hij juist heel echt was op het moment toen hij na het winnen van de JC schaal op de foto ging met al die kinderen. Ik ben ook niet echt fan van zijn manier van praten in de media, maar iedereen is anders blijkt maar weer. Ik denk dat heel veel jongeren zich juist wel met hem kunnen identificeren en dat is ook wel wat waard in deze tijd.

28 november 2023 om 14:01

Dat is inderdaad wel echt, en ook heel mooi. Ik denk dat Lang een leuk mannetje is en dat stoer doen niet zo nodig heeft. Maar goed, hij is nog jong en hij moet het lekker zelf weten.

Hier bewijst hij precies waarom zoveel mensen een probleem met hem hebben..wollah..ik ben Noa, ik ben de beste.
Niets mis met bravoure, wel met het missen van een paar celletjes waardoor je veel zaken niet begrijpt en waardoor je vaak ook "slachtoffer" bent...

Wat zou het nu toch leuk zijn als feyenoord toch kampioen wordt en iemand hier een nummer van kan maken

28 november 2023 om 09:03

Die songwriter kan vast beginnen want Feyenoord wordt kampioen.

28 november 2023 om 09:09

Ik weet het niet hoor. Ik vind psv wel echt ijskoud tot nu toe. Deze start, en het gemak waarmee ze haast elke wedstrijd met ruime cijfers winnen, is echt ongekend.

28 november 2023 om 10:01

Wacht maar tot de machtstrijd voorin begint. Gezeik tussen Lang, Lozano, Bakayoko als er daar straks eentje structureel van moet banken dan is het spel op de wagen.

28 november 2023 om 10:56

Wachten op iets wat waarschijnlijk niet gaat gebeuren. 3 verschillende type spelers, dus Bosz kan zijn keuzes aanpassen aan de tegenstander. Bovendien weten die spelers ook wel dat ze het samen moeten doen. Het zijn mannetjes, maar ik denk dat Bosz dat prima kan managen.

28 november 2023 om 12:45

Ik denk ook zeker dat Bosz het kan managen. Het is de vraag of deze mannetjes zich kunnen blijven gedragen. Er hoeft er maar 1 te gaan muiten en je hebt een hoop gelazer in de kleedkamer.

28 november 2023 om 09:09

Zal hier denk ik niet gebeuren (PSV is in principe te goed) maar ik hoop op een Mertensje, die riep toen ook dat Ajax ze nooit zou inhalen. Ondertussen ging de schaal naar Amsterdam.
Dan mag Ajax van mij bijna degraderen

Ik hoop zo erg op Klaassen-scenario's nu. Niet dat het gaat gebeuren. PSV is te constant. Maar dit soort uitspraken schreeuwen daarom.

Een eigen goal tegen Feyenoord zou al een mooi begin zijn haha

28 november 2023 om 09:04

Geen zorgen wollah broer, Feyenoord wordt gewoon kampioen. Komt helemaal goed, beginnen met komende zondag PSV met 0 punten terug naar Eindhoven te sturen? Of zijn we vergeten dat Feyenoord ''altijd'' van PSV wint, PSV ''altijd'' van Ajax en Ajax ''altijd' van Feyenoord.

28 november 2023 om 09:24

Laatste 3 wedstrijden tegen Feyenoord ongeslagen, waarvan 2x een 0-2 voorsprong weggeven in de laatste minuten…

28 november 2023 om 09:57

Ja laatste 3 wedstrijden ongeslagen inderdaad. Meer geluk dan wijsheid de thuiswedstrijd vorig jaar waarbij je meer dan 30 schoten tegen krijgt maar je met alle geluk van de wereld een puntje mee naar huis neemt omdat de keeper van de tegenstander van Feyenoord maar weereens de beste pot van het seizoen keepte.

28 november 2023 om 11:14

Kijkend naar de recente resultaten van Feyenoord tegen Ajax, ja, ik ben het een beetje vergeten hoe het altijd gaat inderdaad.

28 november 2023 om 09:15

Je kan het ook een Mertens scenario noemen, gaat om PSV dus betrek een psv-er erbij

28 november 2023 om 09:36

Vanuit Feyenoord kant zijn die uitspraken er anders ook in overvloed. Dit is toch gewoon een beetje kwajongens gebral. Elkaar een beetje opstoken, hoort erbij. Da's juist mooi. Heb met beide clubs niets, maar de arrogante kreten komen ook al een poos vanuit het Rotterdamse.

28 november 2023 om 10:02

Daar gaat dit artikel toch niet over? En volgens mij is er nog geen Feyenoorder die heeft geclaimd dat de titel bijna binnen is.

28 november 2023 om 10:15

Ik hou niet van deze uitspraken als PSVer. Maar na Benfica in de voorbereiding waren in iedergeval vele supporters ervan overtuigd.

28 november 2023 om 10:26

Toen Santiago Armando Maradona dit seizoen aangaf in Rotterdam te blijven werd er anders behoorlijk van de toren geblazen, dat weet je zelf ook. Niks mis mee overigens, maar dan niet over de concurrent gaan beginnen toch.

28 november 2023 om 11:50

Feye_88 niet bijna nee maar vlak boven je is er wel een supercapo die schreeuwt dat de titel al binnen is

Lekker slim Noa. Onnodig de tegenstander motiveren met dit soort teksten. Zal Bosz ook blij mee zijn.

28 november 2023 om 09:05

Of hij is ze uit hun tent aan het lokken. Het is maar hoe je het bekijken wilt

28 november 2023 om 09:06

Alsof die motivatie nodig hadden.

28 november 2023 om 09:25

Ach dit helpt wel hoor, kolen op het vuur

28 november 2023 om 09:38

Pedersen is er niet eens bij, daarbij zal slot ook wel zeggen dat ramalho vrij mag worden gelaten. Feyenoord moet sws winnen als ze nog iets willen dit jaar.

28 november 2023 om 14:20

Zondag staat hij tegenover Geertruida ipv Pedersen. Benieuwd of Noa Lang dan nog steeds zo hoog van de toren blaast. Indien ja, dan mag je arrogant zijn. Zijn weinig spelers dat Luts kwalificeert tot nietsnut,

Haha rustaaaaahg.

Iedereen gaat hier over vallen, maar dit is gewoon hoe je praat met vrienden onderling die voor een andere club zijn. Lekker stangen, arrogant dingen roepen, maar goed, heel ABN Nederland zal vooral vallen over het gebruik van zijn straattaal waarschijnlijk.

Het enige wat echt getuigt van pure domheid/onnozelheid is die uitspraak over Bosz, dat is zó dom. Verder gewoon straatschoffies onderling die ouwehoeren, niet groter maken dan het is.

28 november 2023 om 09:14

Precies dat, ze zijn met vrienden onder elkaar en dan krijg je dit soort gelul. Zijn allemaal praatjes om elkaar op stang te jagen.
Is het mooi dat hij zo praat, nee. Maarja loop eens over straat e je hoort Piet en Jan-Willem ook zo praten en gedragen, het is de standaard van deze tijd. So get over it people. Alsof heel Nederland met een hete aardappel in zijn bakkes moet gaan praten.

Dit moet je lezen als humor en niet zo serieus nemen. Vroeger had je Amsterdamse bluf en nu heb je Eindhovense bluf.

28 november 2023 om 09:15

Eindhovense bluf van een Ajacied die onder de rook van Rotterdam geboren is...

28 november 2023 om 09:39Gouden constatering
Hoe iedereen zich laat opnaaien door deze knul is komisch

28 november 2023 om 09:22

Ik denk eerder Amsterdamse bluf in Eindhovense dienst.

28 november 2023 om 09:41

Nou in Rotterdam kunnen ze er tegenwoordig ook wat van. Die denken ook dat het voetbal ooit in Rotterdam is begonnen met de messias Slot voorop. Ik hoor op dit forum ook al weken de succesverhalen over de wonderploeg Lazio Roma die met de rug tegen de muur is gezet en hoe dat met Atletico ook weer gaat gebeuren. Het is blijkbaar heel menselijk dat succes je naar het hoofd stijgt.

28 november 2023 om 10:05

“Ik hoor op dit forum ook al weken de succesverhalen over de wonderploeg Lazio Roma die met de rug tegen de muur is gezet.”

Gozer je lult. We verloren vier dagen later van Twente en dat temperde de vreugde meteen. Niet dingen gaan verzinnen, het heeft hooguit vier dagen geduurd, niet weken.

28 november 2023 om 11:25

@zanazanyan

Je voelt bij sommige gewoon dat ze echt weer naar het Trencin-Feyenoord tijdperk smachten, ze kunnen het moeilijk dat verkroppen dat Feyenoord er Europees weer prima opstaat en dat ze in de CL niet volledig kansloos zijn.

28 november 2023 om 11:33

Op zich kan ik daar prima mee leven. Succes is in het voetbal (maar misschien wel in meer aspecten van het leven) vaak tijdelijk. Je ziet bij alle drie de topclubs in Nederland pieken en dalen. Als het mee zit denk ik dat het menselijk is dat men een beetje overmoedig wordt. Waar ik me alleen altijd aan stoor is dat als Ajax succes heeft dat de club en zijn supporters meteen als arrogant worden bestempeld. Vanuit Feyenoord en zijn achterban hoor ik het laatste jaar exact dezelfde teksten en dan is het ineens wel normaal.

Sorry maar ik begin deze jongen toch steeds en steeds meer zat te worden zeg. Alles is nep en moet zo geforeceerd overkomen onder het mom van ''kijk mij eens zelfverzekerd en vol zelfvetrouwen zijn''.
Het is gewoon een arrogant en naar ventje die echt totaal maar dan ook totaal geen realiteitsbesef heeft.

Dat je onderling met wat gasten in een podcast lult over van alles en nog wat en op welke manier moet je helemaal zelf weten. Alleen zo'n uitspraak over Pedersen vind ik niet kunnen en is ergens ook wel redelijk respectloos. Maar Noa kennen we vooraal van praatjes en dat soort zaken.

Dit valt voor mij een beetje in de categorie van vorig seizoen, Club Brugge - Antwerp FC in de playoffs waar die op de bal gaat staan in de laatste minuut waar ze met 1-0 voorstaan. Dit terwijl het de enige wedstrijd was die Club wist te winnen in de play-offs. Gewoon weg beschamend gedrag.

Alleen voor onze vriend Noa Lang hoop ik al op een 3-0 voor Feyenoord.

28 november 2023 om 09:23

Alleen voor Noa? Niet omdat je zelf toevallig voor Feyenoord bent?

Verder wel met je eens, dat over Pedersen kan niet. Denk ook dat Bosz er niet blij mee is, want dat hoor je intern te houden.

Ik denk dat Bosz nu ook wel 2 keer nadenkt voordat hij wat zegt als Lang in de buurt is

28 november 2023 om 09:39

Ik denk het niet

Vind het wel mooi al die negatieve reacties op deze jongen.
Hij doet gewoon wat hij doet, hij is zichzelf. We kunnen erover twisten of het verstandig is maar hij doet zich in elk geval niet anders voor als wat we gewend zijn. Hij lult ook niet in oneliners en standaard teksten die in het rijtje passen.
Ja, ik zie ook liever een blank jongetje fatsoenlijk praten, maar ja wat is fatsoenlijk? Tijden veranderen nu eenmaal en je moet de gebruiksaanwijzingen gewoon lezen en begrijpen.
Dan valt het allemaal wel mee jongens.
Niet iedereen praat met een hete aardappel in zijn mond, niet iedereen zegt ja meneer, nee meneer of he lullo, kerel.
In mijn overwegende "witte" buurt hoor ik ook de kleine "witte" kinderen zo tegen elkaar praten, het is niet zo dat ze thuis worden gecorrigeerd. Dus ga ik me daar aan storen? Nope! Gaan ze vloeken en met een van de ergste ziektes smijten of moeders of kechies dan grijp ik in, maar verder? You do you, het is voorlopig nog een vrij land.

Wat is het toch een aandoenlijk ventje. Hij wil gewoon graag leuk gevonden worden en dat mag best. Ik twijfel of het 0-3 wordt zondag, maar het wordt wel een hels karwei om PSV te verslaan. Gelukkig kan Nieuwkoop niet na 20 minuten rood pakken.

28 november 2023 om 09:55

Gewoon een beetje dollen met vrienden op z'n Noa Langs, ik vind het wel grappig.

En Feyenoorders hier maar happen naar Peijnenburg

Pas kampioen in mei? Wordt het toch nog spannend Noa.

Elke idioot met een microfoon maakt tegenwoordig een podcast. Ik heb er inmiddels wel een beejte moeite mee dat echt alles en alles online komt via de socials. Dit soort uitspraken had je vroeger ook genoeg, maar dan bleef het in de kroeg. Wat win je nou dat dit soort uitspraken weer op straat komen? En dan weer klagen dat de mensen zo hard en gemeen tegen je zijn zeker

Tsja je kan het nu makkelijk zeggen want waarschijnlijk zit die zelf toch op de bank zondag.
Daarnaast wordt het met Geertruida als tegenstander toch echt een hele andere pot dan tegen Pedersen.

Ik heb de fragmenten niet gezien, ben ook niet van plan ze te gaan bekijken maar ik mag toch hopen dat "Broer, we staan zeven punten voor. Als wij Twente-uit winnen en we winnen uit bij Feyenoord, dan is het inpakken" met een flinke knipoog bedoeld wordt. Ik hoop echt enorm dat de spelers bij PSV met beide benen op de grond blijven staan, 7 punten is helemaal geen ruime marge en het zal zeker niet de eerste keer zijn dat een ploeg het voor de winterstop geweldig doet en het daarna instort.

Normaal is het feyenoord wint van Psv, Psv van Ajax en Ajax van Feyenoord maar denk dat nu Psv gaat winnen, Lang leuke voetballer maar ga gewoon Nederlands praten man pfff.

Kijk, ik vond dat Noa Lang zich precies volwassener gedroeg sinds hij bij PSV terecht is gekomen en dat hij zich meer focust op voetballen. Zit ik er met dit interview toch wel weer lekker naast...

Ik vind het soms echt een domme jongen. Waarom zoveel praten? Laat je voeten praten en wees nederig. Nu hoop ik echt dat Feyenoord een jantje uitdeelt, wordt alleszins een mooie wedstrijd.

Ik hoop dat hij Nieuwkoop tegenkomt. Iets minder blind, maar klapt er wel twee keer zo hard op. Vooral fijn als je net terug van een blessure komt.

28 november 2023 om 10:58

Behalve dat Nieuwkoop in bijna alle opzichten een back is die het niveau van Feyenoord (net) niet heeft. Noa Lang had ook geen enkel probleem met de backs van Sevilla en met White van Arsenal, wat ook geen koekenbakkers zijn. Als Noa Lang het op zn heupen heeft, wordt ie echt niet bang van Nieuwkoop.

28 november 2023 om 16:09

Nieuwkoop is geblesseerd dus hij moet Geertruida voorbij. Die is de beste rechtsback van Nederland dus dat wordt een mooie strijd

28 november 2023 om 17:41

Lang ook geblesseerd dus moet Geertruida tegen Lozano spelen. Worden ook mooie duels overigens.

Trainers zeggen natuurlijk wel vaker dit soort dingen. Ik weet zeker dat er ook trainers zijn die Lang een vervelende zeurpiet noemen.

Ze mogen Pedersen dan wel een blind paard vinden maar ze missen hem wel bij Feyenoord. Daarnaast denk ik dat als Pedersen een blind paard is ik er ook zo wel 1 of 2 op kan noemen die PSV spelen en een vergelijkbaar profiel hebben.

Best wel grappig dat ze praten zoals fans meestal praten, maar dan is Lang iemand die ook echt prof is en in dat team zit. Niet slecht bedoeld. Doet me gewoon terugdenken aan discussies van vroeger met de boys op de middelbare school. Wat ook niet slecht bedoeld is. Nostalgie.

Men vergeet dat hij met Nordine Boukhari is opgegroeid.

Hartstikke leuk voor die gasten, zo'n podcast. Maar ik hoef het niet te horen. Geen idee wat ze steeds zeggen.

Pas nou op Noa! straks gebruikt Messi en co dit fragment om aan te geven we als Nederlanders weer arrogant zijn en niet zo veel moeten praten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren