Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk geniet: ‘Het is fantastisch hoe hij nu voor de camera staat’

Laatste update:

Memphis Depay was na afloop van de wedstrijd tussen Nederland en Bosnië-Herzegovina (3-1) in voor een dolletje met verslaggever Jeroen Stekelenburg van de NOS. Stekelenburg begon het interview met de vraag of Depay een fijne avond heeft beleefd en daar reageert de aanvaller van Oranje, goed voor één doelpunt in de Johan Cruijff ArenA, met een glimlach op. Rafael van der Vaart, als analist aanwezig in de studio, genoot van de beelden.

"Ik had als eerste vraag verwacht: hoe bevalt je leven als linksbuiten?”, grapt Depay. Hij refereert aan een interview dat hij zaterdag had met de NOS, waarin hij die vraag als eerste kreeg voorgelegd. "Wat een beginnende vraag... Goedemiddag", reageerde Depay toen, om eraan toe te voegen dat hij het liefst in de spitspositie opereert. Dat herhaalt hij in het interview na de wedstrijd. "Mijn voorkeur is de spitspositie, maar als ik de rol als linksbuiten kan invullen zoals vandaag, tegen een ploeg waartegen we vaak de bal hebben, dan is dat lekker."

Een 4,5 en tweemaal een 8 voor fris Oranje in Amsterdam

Memphis Depay werd in het spelersrapport van Voetbalzone beoordeeld met een 8. Bekijk rapport

Dat hij zaterdag andermaal een vraag kreeg over zijn positie, zit hem niet dwars. " Het is meer een lolletje, niets serieus", vertelt hij over zijn reactie van zaterdag. "Het is gewoon een spelletje, I guess." De aanvaller steekt op bepaalde gebieden beter in zijn vel dan voorheen en laat zich minder makkelijk van de leg brengen door moeilijke of vijandige vragen. "Ik heb ook gezegd dat ik ook ouder word. Een paar jaar geleden stond ik er anders op bij mensen. Ze hadden een mening over een jonge jongen die ze niet eens kenden. Nu leren mensen me ook kennen. Ik ben zelf ook iets rustiger geworden."

"Ik sta niet boven het team", zegt Depay over het feit dat hij niet op zijn favoriete positie speelt. "Ik moet gewoon laten zien dat ik in de basis hoor. Ik wil ook belangrijk zijn voor dit team." Depay was in 58 interlands goed voor 20 doelpunten en is uitgegroeid tot een van de smaakmakers in de ploeg. "Toen ik er net bij kwam, heb ik enorm veel inspiratie opgedaan bij de grote mannen voorin. Ik heb ook nog even met Rafael zelf gespeeld. Dat inspireert mij en dat wil ik gewoon doortrekken. Dan moet je zulke wedstrijden winnen en dat was vandaag het geval, al vind ik dat we met 4-0 of 5-0 hadden moeten winnen."

Rafael van der Vaart kreeg Engelse les van Memphis Depay ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 15 november 2020

In de studio werd het interview van Depay kort nabesproken. "Het is fantastisch hoe hij nu voor de camera staat", meende Pierre van Hooijdonk. "Voor mij is dat, buiten het voetballende gedeelte, het grote verschil met een aantal jaar geleden: zijn glimlach. Hij is open, durft te lachen... Dan krijg je die interactie wel." Van der Vaart was het daar volledig mee eens. "Hij kijkt heerlijk uit zijn ogen. Je kunt ook een keer iets kritisch tegen hem zeggen, daar wordt hij niet meteen meer boos om. Hij voelt zich gewoon heerlijk op het moment."

Vond jij Memphis Depay de beste speler op het veld tegen Bosnië-Herzegovina?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ergens moet er dan een omslagpunt geweest zijn. Of zou het alleen maar aan het resultaat van vandaag liggen dat hij zo reageert? Ik hoop het eerste. Ik denk dat ie een stuk prettiger en vrijer speelt wanneer hij goed kan relativeren. Mensen zullen altijd kritisch op hem zijn, ook vandaag was lang niet alles goed, maar wanneer hij zich daar wat minder van aantrekt, kan hij die ene goede wedstrijd misschien afwisselen met maar 1 slechte wedstrijd ipv 3.

Om antwoord te geven op de pol: nee, hij was weer slecht. Eerste helft was hij nergens te zien behalve enkele slechte schoten. 1 onbelangrijk doelpunt heeft hij gemaakt.

15 november 2020 om 22:41

Nergens te zien, behalve een paar enkele schoten? De bal op berghuis gemist zeker waar de goal van Wijnaldum uitkomt? De bal op berghuis gemist zeker waar de onterechte afgekeurde goal uitkwam zeker? 2 effectieve balletjes achter het stambeen gemist zeker? De bal op dumfries gemist zeker waar de goal van Wijnaldum uitkomt? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Niet alles ging goed, maar wel veel. Heb jij de wedstrijd überhaupt wel gezien?

15 november 2020 om 22:52

@puntnaarachter wij hebben een andere wedstrijd gezien dan nr.11 blijkbaar. Bizarre samenvatting van die knul.

15 november 2020 om 23:47

Dit kan niet anders zijn dan dat het iets persoonlijks is. Depay is bij alle 3 doelpunten betrokken, maar volgens jou was hij nergens te bekennen?!

mij boeit het echt niet hoe je voor een camera staat en of je een superspontane gozer bent of niet, dat vind ik altijd randzaken. imo telt er maar 1 ding en dat is wat je in het veld presteert en als je de statistieken ziet van hem in Oranje zijn die meer dan prima

16 november 2020 om 00:01

Ik denk dat een groot deel van het volk daar anders over denkt. Ik heb een tijdje gehad dat ik minder om oranje gaf, t was een verdeeld elftal, de resultaten waren slecht en ik kon me storen aan sommige mannetjes binnen oranje (gedrag op veld maar ook in interview bijv). Depay was er ook een van.
Hoe hij nu de pers te woord staan is zoveel leuker en zorgt er voor dat hij weer sympathie van het volk krijgt. Geen arrogante houding maar bij winst met een lach voor de camera staan. Overigens zei memphis zelf ook dat hij wat ouder en daarin wat veranderd is in dit soort dingen

16 november 2020 om 00:23

het is een leuke bijkomstigheid maar ik heb bij wijze van spreken liever een bullenbak in het elftal die er elke wedstrijd 1 inschiet bv dan een sympathieke gozer die niks toevoegt aan een elftal. uiteindelijk draait het om je sportieve meerwaarde want daar win je wedstrijden mee

Wederom extreem egocentrisch op het veld, alles moet draaien om "de ster (pretenderen te) zijn". En Van der Vaart overtuigt ook eigenhandig een deel van Nederland daarvan geloof ik, zelden zo'n subjectieve analist gezien! Beste man op het veld duidelijk Frenkie de Jong, zowel aanvallend als verdedigend.

15 november 2020 om 22:39

Dat heb ik vaak gezegd, subjectief inderdaad ook over Ihattaren is VDV zo

16 november 2020 om 00:43

In aanvallend opzicht is Depay de ster, als zijn statistieken van de laatste 2/3 jaar bekijkt is hij enorm belangrijk geweest. Zonder hem zouden we een stuk minder scoren denk ik.

Nou ik geniet niet hoor, das dezelfde jongetje wat een agent belachelijk maakte..

Wat een stelletje zuurpruimen toch. Zelfs als Depay in de ek finale een hattrick maakt zal men nog iets verzinnen om zijn prestaties te bagatelliseren. Lees vooral reacties op basis van onderbuikgevoelens en niet op basis van wat hij het op het veld laat zien. Hij is de belangrijkste en meest getalenteerde aanvaller die we hebben en jullie doen net of het een straatvoetballer is die alleen wil dollen. Wat een zieligerds hier toch

15 november 2020 om 23:03

je weet hoe dat gaat. geeft Frenkie datzelfde hakballetje is hij geniaal, doet Memphis het is het een circusartiest. mensen hebben gewoon iets persoonlijks tegen Memphis blijkbaar want al scoort die een hattrick dan heeft hij nog slecht gespeeld en hebben mensen het over de twee momenten waarin hij balverlies leed

15 november 2020 om 23:05

Dat mag jij vinden hoor Ach van Der vaart neem ik al niet meer serieus, durft nooit kritisch te zijn over Memphis, dat heeft hij ook bij Ihatarren.. je speelt maar tegen Bosnië, zoals altijd teert Memphis weer de komende interlands op deze wedstrijd ook al speelt hij slecht.. hij teert nog altijd op de vorige nations league, Duitsland was bezig met renovatie na slechte wk, kost altijd tijd en Frankrijk had geen motivatie na het winnen van een wk..dat is altijd zo geweest, zie Frankrijk wk 2002, Italië wk 2010, Spanje 2014 en Duitsland wk 2018 allemaal na een gewonnen wk.. Ik vind em overschat en in de hemel geprezen

15 november 2020 om 23:10

ok, dan moeten we de prestaties van Frenkie en De Ligt toen ook maar niet te serieus nemen want Duitsland en Frankrijk waren in renovatie na een slecht WK dus die stelden blijkbaar niks voor toen ze tegen Oranje speelden. die zijn schijnbaar dus overschat en in de hemel geprezen

15 november 2020 om 23:17

Duitsland is nog altijd zoekende, ik heb niet gezegd dat Frankrijk ook een renovatie had, nagenoeg zelfde team op dat moment, er is gewoon geen motivatie, dat is een feit want andere teams in het verleden stoten zich ook al aan die steen, na behaalde successen

15 november 2020 om 23:49

Ah de simpele geen motivatie smoes... Topsporters hebben een prijs gewonnen en daarom willen ze niet nog meer winnen. Mocht het andersom wezen dan durf ik te wedden dat je het gooit op kwaliteiten. Wees eens minder voorspelbaar.

That answer i’m not gonna question.

Hopelijk komt die langzaamaan weer in vorm na zijn blessure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren