Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem: 'Hier schiet Boëtius dus niets mee op'

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius zit niet in de beste periode uit zijn loopbaan. De vleugelaanvaller is door Fred Rutten uit de basiself gehaald en moet de laatste weken genoegen nemen met slechts invalbeurten. Willem van Hanegem baalt van Rutten: hij vindt dat Boëtius meer kansen moet krijgen.

/

De aanvaller moest het zondag tegen Willem II doen met een invalbeurt van ruim twintig minuten. "Ik weet ook wel dat Boëtius een paar heel slechte wedstrijden heeft gespeeld, maar hij heeft vertrouwen nodig", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Nu mag hij af en toe invallen als het niet draait. Ik herhaal: als het niet draait. Daar schiet Boëtius dus niets mee op."

Naast Boëtius heeft ook Tonny Vilhena geen al te belangrijke rol bij Feyenoord en Van Hanegem hoopt maar dat de twee talenten in Rotterdam blijven. "Ik ben geen trainer, toch denk ik te weten dat je die gasten goed kunt gebruiken. Ik begrijp ook niet waarom ze dit seizoen zo weinig speeltijd kregen", schrijft de Kromme. Vilhena leek in januari nog te gaan vertrekken bij Feyenoord, maar Southampton bood niet het gewenste bedrag.

Jean-Paul Boëtius moet meer vertrouwen krijgen van Fred Rutten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop stiekem dat Ajax toch eens gaat polsen voor deze jongen samen met Vilhena. Eén ik schat ze hoger in dan wat er nu bij Ajax rondloopt en twee ze zijn niet blij met hun situatie.

13 april 2015 om 08:26

Ajax heeft ook nu al een overvol middenveld en krijgen er nog meerdere bij.
Lijkt mij niet het beste moment om die kant op te gaan.
Ik zie Psv nog wel een poging wagen als vervanging voor Wijnaldum.

13 april 2015 om 08:49

Vilhena is slechter dan Sinkgraven, el Ghazi en Kishna zijn beter dan Boetius. Dus slaat nergens op wat je zegt.

13 april 2015 om 08:50

*dit seizoen.

13 april 2015 om 09:26

Waar baseer je dat op?
De Ajax spelers dit seizoen misschien iets beter dan die van Feyenoord, maar zijn niet zo maar beter dan de genoemde Feyenoord spelers, zoals Gnabry# ook al zegt.
Vilhena gaat een grotere speler worden dan Sinkgraven.
Maar dat is mijn mening,net zoals jij je mening geeft.
Kishna is een leuke speler, maar moet zich ook nog maar bewijzen op langere termijn, zo ook met el Ghazi.

13 april 2015 om 09:26

Haha, niet alleen een slechte kont, maar ook duidelijk slechte voetbal kennis!
Singraven komt never nooit in de beurt van het talent van Vilhena. Vilhena heeft een vormdip en Clasie en El Hamadi speel je niet zomaar uit de basis. Singraven is niet eens zeker van een basis plaats terwijl op Klassen na er verder niks bijzonders rondloopt!
En El Ghazi en Kishna beter? Ik moest wel even lachen. Zelfs een Boetius uit vorm heb je nog liever dan z'n arrogante Kishna die de realiteit kwijt is en alleen af een toe een mooie panna geeft. En el Ghazi heeft bij lange na niet het talent.

13 april 2015 om 09:53

Gezien de affaire Raiola zie ik Kishna vertrekken aan het eind van dit seizoen dus er zal een plek open vallen maar deze zal opgevuld worden door Fischer met daarachter weer een talent of een eventuele aankoop maar geen Boetius.

13 april 2015 om 09:55

Kunnen ook gewoon simpel de cijfers naast elkaar leggen:

Boetius: 38 wedstrijden, 5 doelpunten en 4 assists.
Kishna: 37 wedstrijden, 7 doelpunten en 12 assists.
el Ghazi: 38 wedstrijden, 10 goals en 9 assists.

Bovendien zijn deze jongens 1e jaars en Boetius speelt al 3 seizoenen. Dus qua ontwikkeling is er een kans dat zij zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Vilhena, 34 wedstrijden waarin hij alleen in de beloften (nieteens JL) wist te scoren. Als Lm/lam is dit natuurlijk verschrikkelijk slecht.
Sinkgraven: 32 wedstrijden, 4 goals, 5 assists.

Dus jullie mogen het best vinden hoor, maar de feiten zijn voor jullie in het nadeel en niet zoeen beetje ook. Bovendien heeft Sinkgraven meer technische kwaliteiten in zijn rechter teen dan Vilhena in zijn gehele linkerbeen. Hard lopen en de bal bij de tegenstander inleveren, ja dat kan Vilhena wel weer beter.

13 april 2015 om 09:59

Hem verwijten dat die slechte voetbalkennis hebt en dan zeggen dat vilhena beter is dan sinkgraven. Jij moet komiek worden.

13 april 2015 om 10:04

Weetniet waar jij je cijfers vandaan haalt maar ik ben voor ajax en zelfs ik weet dat vilhena er wel een paar heeft in geschoten. Verder zeggen die cijfers niet heel veel aangezien zowel vilhena en boetius op de verkeerde posities gebruikt worden. Het lijkt wel alsof de feyenoord trainers stront in hun ogen hebben want boetius was het grootste talent op de rechtsbuiten positie en vilhena het grootste talent op de cam positie alleen nu worden ze gebruikt en linksbuiten en cm.......shaking my head

13 april 2015 om 10:14

Vilhena heeft al meerdere malen gescoord onder koeman dus de cijfers kloppen zoiezo al niet. En als je een echte ajacied bent. Dan weetje ook wel dat kishna de laatste tijd gewoon poep is en dat die jongen het veelste hoog in zijn bol heeft door zo'n schijtzaakwaarnemer. En wees er maar trots op hoor dat marrokaantje. Word zometeen goed en dan zal die voor marroco kiezen. Netzoals jullie nooit je talenten uit nl zelf kunnen halen. Behalve een bazoer wegpikken uit eindhoven en een klaassen dan uit de jeugd. En ook wel grappig dat jullie het maar niet over de verdediging durfen te hebben. Zou ik overigens ook mn bek over houden..

13 april 2015 om 10:29

De statistieken zijn voor de ajax spelers, niet de feiten. Al ben ik het met je eens dat kishna, el ghazi en sinkgraven beter zijn, de rest van het team daarintegen niet. iets als voetbaltalent kan je nooit een feit noemen.

13 april 2015 om 10:36

Wat heeft boeties dan laten zien op een paar leuke wedstrijdjes na dan? Die jongen komt ook pas net kijken en hij loopt niet over van het talent zoals jij beweert anders stond hij er wel in. Vilhena, zelfde verhaal! Deze jongens zijn een tijd geleden overhypt na een paar goede wedstrijden. En bovendien loopt er bij ajax nog een jonge rond genaamd baasoer, die nu al verder is dan deze 2!

13 april 2015 om 10:37

Meer als de helft van die wedstrijden die boetius gespeeld heeft die jij opnoemt zijn inval wedstrijden zoals ook al gezegd in de topic, of begin ik nou blind te worden, buiten dat ajax speelt het hele seizoen al dramatisch voetbal of je t er nou mee eens bent of niet. Waarom moet ook altijd als een topic over feyenoord gaat er weer andere clubs oa ajax erbij gehaald worden-.-

13 april 2015 om 10:37

Hierboven is een reactie op neverbackdown

13 april 2015 om 10:41

Zegt een ajaxied....wat hebben wl gahzi en zeker kishna nou laten zien.....

13 april 2015 om 10:41

Iedereen weet dat het gebaseerd is op zijn mindere seizoen. Heb je de statistieken van vorig seizoen ook? Ben benieuwd of Kisnah en El Ghazi zijn doelpunten totaal en assistent ook kunnen halen. En waarom hebben deze spelers geen kans gekregen in oranje en Boetius wel? Dus ga jij maar lekker op je statistieken kijken, maar iedereen met echt voetbal verstand weet dat Boetius verder komt dan die twee buitenspelers en zeker met de mentaliteit van Kishna. Die eindigd ergens in Turkije of Griekenland.

Singraven speelde bij Heerenveen daar is het makkelijker voetballen. Kijk maar naar Bilal! En ook Vilhena geldt in het buitenland nog steeds een van de grotere talenten! Ben benieuwd aan de hand van jou statistieken of Sinkgraven ook genomineerd zal worden voor de Golden boy award zoals Vilhena.

Het is duidelijk dat jij iemand bent die geen kijk op voetbal heeft en alleen maar statistieken bekijkt. Zeker geen geld voor FOX sport? Spelers die in een dip raken is gewoon normaal. Wanneer Boetius volgend seizoen weer scoort ben jij zeker de eerste die roept dat hij goed is omdat jij op jouw teletekst zag dat hij scoort.

13 april 2015 om 10:43

@ slechte kont.....
Kishna en el gahzi zeker ook beter dan depay ?

13 april 2015 om 10:44

@dannyvannuum
Datzelfde geldt natuurlijk ook voor kishna. Die speelt zelden een westrijd uit of valt in.
Ik geef je trouwens wel gelijk wat betreft het spel van kishna, die speelt de laatste tijd echt bagger.

13 april 2015 om 10:44

Haha, Sinkgraven presteert beter, maar die is echt niet beter dan Vilhena! Als Vilhena zo slecht is waarom zat hij paar keer bij de selectie van oranje? En stond zelfs in de lijst van de Golden boy award. Wel knap dat hij daar wel tussen komt en Sinkgraven niet terwijl die beter is, haha! Maar jij komt waarschijnlijk uit 92 dus ik vergeef jr wel dat jij er nog geen verstand van hebt

13 april 2015 om 10:57

Slechtekont, qua statistieken kan je ermee ophouden want Vilhena maakte een maand geleden ofzo nog een een hattrick voor Jong Feyenoord.

13 april 2015 om 11:05

Dit zijn de statistieken van dit seizoen natuurlijk, lijkt mij overduidelijk.

@neverbackdown, Feyenoord heeft dankzij de financiele crisis binnen de club vroegtijdig jeugdspelers door moeten schuiven. Hierdoor kregen jongens als Boetius en Vilhena vroeg de kans om op Eredivisie te spelen. Heerenveen en Ajax hadden ook de mogelijkheid om andere spelers op te stellen. Dus hebben zij zich op vroege leeftijd sneller kunnen ontwikkelen dan de meeste leeftijdsgenoten, gezien de situatie niet vreemd.

En als Ajacied ben ik het er helemaal mee eens dat de instelling van Kishna te wensen overlaat en dat el Ghazi minder talent heeft dan Depay (bijvoorbeeld).
Maar als je naar dit seizoen kijkt dan hebben beide spelers, gezien dat het hun eerste seizoen in de Eredivisie is, meer dan behoorlijk gepresteerd.

En als je naar de netto speel minuten kijkt dan heeft Boeitus maar 1-3 wedstrijden minder gespeeld dan deze jongens, dus heel veel verschil zit er niet in.

En wat betreft de doelpunten van Vilhena, DAT Staat ER Achter, geen doelpunten in de Eredivisie of JL maar bij de beloften. Gezien het feit dat Feyenoord 2 gewoon in een bagger competitie speelt. Nou wees er trots op dat iemand met 3-4 seizoenen ervaring in de Eredivisie daar weet te scoren...

13 april 2015 om 11:42

Slechtekont, dus jonge spelers mogen geen slecht seizoen draaien als ze een dip hebben? Ze moeten dan alsnog 30 goals maken? Boëtius z'n eerste én tweede seizoen waren gewoon goed in de eredivisie. Waarvan hij in z'n tweede seizoen op dit moment betere statistieken had dan wat El Ghazi nu heeft. El Ghazi is overigens wel een groot talent. Vilhena op z'n 17de al basisspeler bij Feyenoord draait nu een minder seizoen maar dat mag niet zo te zien. El Ghazi draait een mooi jaar, volgend jaar ook en jaar daarop minder, is dat dan ook schandelijk?

13 april 2015 om 12:10

Boetius is beter dan El Ghazi en Kishna. Hij heeft betere techniek en dribbel. Hij zit dit seizoen in een vormdip, maar de Boetius van Vroige jaar was 2 klassen beter dan die 2. Zoals van Hanegem zegt: Hij moet meer kans krijgen.

13 april 2015 om 12:25

je vergeet dat Vilhena en Boëtius ook fantastisch begonnen aan hun loopbaan. Dat Sinkgraven een verfijndere techniek heeft dat Vilhena kan misschien wel kloppen maar dat betekend niet dat hij geschikter is voor de top. Ronald de Boer had ook een verfijndere techniek als Davids en Seedorf.

13 april 2015 om 12:29

Wat Bazoer komt net kijken. Wat Bazoer nu beleeft hebben die 2 ook meegrmaakt.

13 april 2015 om 12:47

@kaapverdiaan, met wat je zegt kan je deze spelers dus eigenlijk niet vergelijken. Dat is ook niet waar ik mee begonnen was, maar @wehave. Maar als je ze op basis van huidige seizoen vergelijkt kan je niet anders stellen dat Vilhena en Boetius ondermaats hebben gepresteerd en op die plaats er betere spelers in andere teams spelen.

Hoe de genoemde spelers (sinkgraven, Kishna, el Ghazi) zich de komende seizoenen gaan ontwikkelen weet je ook niet. Misschien houden ze een stijgende lijn vast of krijgen ze ook een vorm dip, koffiedik kijken dus.

En wat betreft Sinkgraven, die loopt in de wedstrijden die hij speelt de meeste aantal kilometers, dus bikkelt wel degelijk.

13 april 2015 om 09:14

Zou meer wat voor psv zijn als gini en depay vertrekken. Bij ajax hebben ze al genoeg van zulke spelers

13 april 2015 om 09:21

ajax zit al te ruim in zijn middenvelders, vooral wanneer de transfer gudelj doorgaat, persoonlijk had ik liever propper gezien maar goed. Ze hebben bazoer klaassen en sinkgraven al en eventueel andersen en serrero als stand-in dus dat lijkt me ruim voldoende

kishna zou ik een goed gesprek mee aangaan mbt zijn maniertjes en hem vragen om zijn zaakwaarnemer zich niet te laten bemoeien met zijn situatie bij ajax...hij heeft op zijn leeftijd genoeg gespeeld, vooral omdat hij een hele ernstige blessure heeft gehad en het maar de vraag is of het goed blijft gaan als ie echt alles moet spelen, daarbij moet hij het gewoon accepteren als hij een keer niet speelt want als hij goed genoeg is komt het allemaal vanzelf. Wanneer hij toch dingen blijft eisen gewoon lekker verkopen.

maar ze hebben fisher ook nog dus voor mij hoeft boetius niet te komen, wanneer ajax toch een linksbuiten haalt zie ik liever een speler komen die er meteen staat en geen talent want die hebben ze genoeg. Andersen vind ik geen linksbuiten.

alleen achterin zijn spelers nodig, sowieso 1 ervaren CV die er meteen kan staan en een goede linksback en eventueel een rechtsback, v rhijn blijft een nonchalante voetballer met af en toe een mooi afstandschot en af en toe een mooie actie, eigenlijk precies vd wiel maar dan een niveautje minder

13 april 2015 om 09:22

Feyenoord is een te warme club om te verlaten voor de aartsrivaal. Geen 1 eigen opgeleide speler van Feyenoord zou voor Ajax willen uitkomen. Dan gaan ze nog liever naar PSV, Twente of Vitesse. De Feyenoord spelers zijn ook supporters en de Feyenoord supporters zijn de meest trouwe supporters

13 april 2015 om 09:29

Feyenoord is inmiddels wel al weer een aantal seizoenen beter dan Vitesse en Twente, dus naar deze clubs, is geen mogelijkheid, als je hoger op wilt.

13 april 2015 om 09:41

Ik bedoel meer aam te geven dat zij dan liever een stap omlaag zouden maken dan naar Ajax

13 april 2015 om 10:07

Vilhena is wel een ajaxfan he hahaha ik zie hem in ieder geval graag komen mits hij niet op 10 speelt bij jullie volgend seizoen. Die gozer heeft altijd zoveel drive gehad en scorend vermogen + visie dat ik zeker weet dat als hij op 10 voor een langere periode de kans krijgt hij zich zeker gaat ontwikkelen.

13 april 2015 om 10:31

Wie zegt dat ze hogerop willen? Een vaste basisplaats is misschien wel belangrijker en juist dat hebben ze tegenwoordig bij feyenoord niet meer.

13 april 2015 om 14:33

Yup, dat heeft het verleden ook aangetoond!

Tja hier heb Willem wel gelijk natuurlijk, ja hij speelt momenteel niet zijn beste potjes, maar je heb er meer aan om hem bijvoorbeeld om de week de hele pot te laten meedoen dan alleen maar 20 minuten. Van die paar minuten raak je niet in een goede wedstrijd vorm. Hij traint goed en doet daar ook goed in mee, anders zou je ook niet bij de wedstrijd selectie zitten.

13 april 2015 om 09:08

Jaja. Dus als iemand slecht speelt moet je hem juist wel opstellen? Logisch natuurlijk. Want degene die op zijn plek speelt verdient het dan ook om wissel te zijn. Het oud een onlogisch verhaal. Afdwingen op trainingen en in de minuten die je wel speelt. Dat is de enige oplossing!

13 april 2015 om 09:28

Tja, Immers speelt ook dramatisch en blijft ook staan. Waarom krijgt z'n prutser wel het vertrouwen?

13 april 2015 om 09:31

Precies. Als iemand van Ajax of PSV slecht speelt klaagt hij dat ze hem niet wissel durven zetten en als één van zijn oogappeltjes wissel staat moet hij 'vertrouwen krijgen'.

13 april 2015 om 09:40

Als het een speler is waar het talent njet van af druipt dan is het logisch dat die gewisseld moet worden want er staan andere die wel iets beter zijn. Maar spelers waar je het talent kunt zien die moet je juist koesteren. Een Nelom of Krasdorp zijn geen grote talenten, wanneer zij slecht spelen staan er wel andere, maar een Sven van Beek z'n verdedigende talent heb je niet dus die zou je meer het vertrouwen geven. Dat is de voetballerij

13 april 2015 om 11:15

Karsdorp geen groot talent?? Man man
Rick Karsdorp is verkozen tot beste speler in de Eredivisie voor A-junioren.
Is in zijn debuut jaar buiten Rijeka-uit geen een keer door het ijs gezakt, ik verwacht juist enorm veel van deze jongen.

13 april 2015 om 11:36

Hij wordt niet voor niets gebruikt als rechtsback! Hij was een talentvolle middenvelder. Hij is nu rechtsback en als back vind ik het geen super talent

13 april 2015 om 11:59

Ik vind het ook geen supertalent, daar zijn er ook niet veel van.
Maar vind het zeker wel een groot talent, die veel potentie heeft, en lekker ze minuten heeft gepakt, en het heel goed heeft gedaan.
Hij staat inderdaad niet op zijn favoriete positie, maar als je op deze manier wel gewoon een basisplaats veroverd, en hem vasthoud door goed te spelen, ben je gewoon een groot talent...

13 april 2015 om 09:14

Hij heeft tot een paar weken terug zo goed als altijd volop vertrouwen gehad met een basisplaats. Hij speelde gewoon slecht. Als invaller heeft die meer laten zien.

Als Manu en Achahbar dan goed spelen dan mag Rutten die spelers er toch inzetten. Waarom zouden die spelers geen vertrouwen mogen krijgen? Dat zijn net zo goed talenten.

Ben het deels met v Hanegem eens. JPB hoort gewoon vertrouwen te krijgen. Immers speelt slecht al hele seizoen en die mag vrolijk blijven staan. Jpb moet gewoon op rechtback. Manu links. Kazim in de spits en Achahbar op 10.

13 april 2015 om 08:27

Rechtback klopt natuurlijk niet. Goedemorgen.

13 april 2015 om 08:33

Het grote verschil is dat als Boetius niet in vorm is heb je ook echt helemaal niets aan hem. Hij valt en struikeld en levert dan ook helemaal niets. Immers loopt, sloopt en sleurt en scoort er toch nog 10 per seizoen zelfs als hij niet top is. Sinds Immers er is zakt Feyenoord nooit meer door de absolute ondergrens. Als Feyenoord kampioen wilt worden kan je niet aan blijven tobben met een niet in vorm zijde links buiten.

13 april 2015 om 08:45

Misschien zak je nooit door de ondergrens, maar presteert ook nooit optimaal. Je hebt echt een 10 nodig die wel voetballende kwaliteiten heeft. Snap dan ook niet dat niet of Vilhena of Tootnstra daar staat.

13 april 2015 om 08:59

Nou is 'niet top zijn' wel een klein beetje inherent aan de voetballer Immers, de houten creativiteit druipt er vanaf. Enorm 'handig' als je voetballend de overmacht hebt en de oplossingen dus in de kleine ruimte dient te vinden, zeker als nummer 10 zijnde, de spil van het elftal.

13 april 2015 om 09:04

@feyenoord1k2 als feyenoord kampioen wil worden, kun je ook niet met Immers in de basis spelen.

Vilhena is miss nog niet zo constant als immers, maar kan een veel hoger niveau halen.
Kun je nu beter investeren in vilhena, want met immers kom je nooit ergens

13 april 2015 om 09:06

Het mooie is dat wanneer Immers een slechte wedstrijd speelt je iedereen hoort klagen. Maar Toornstra speelt al sinds de winterstop waardeloos en iedereen blijft om hem roepen op de 10. Als ik dat dan roep is het: Ja maar Toornstra speelt nooit op zijn favoriete plek. Maar volgens mij krijgt Toornstra meestal een vrije rol en kan gaan en staan waar hij wilt.

Hoe zit het eigenlijk met El Ahmadi? Iedereen heeft het er altijd over dat hij zo goed is maar zijn passing is echt onnauwkeurig en ook scorend vermogen heeft hij 0,0.

13 april 2015 om 09:08

Ik ben met je eens dat ook Immers vervangen moet worden maar ik ben het niet eens dat Boetius maar kansen moet blijven kijken terwijl hij he le maal niets levert.
Ik denk echt dat als wij dit jaar Depay hadden gehad en PSV Boetius dat wij dan kampioen hadden geworden. Maar als je Immers met Wijnaldum had gewisseld en Boetius nog steeds als LB had gehad hadden wij nog altijd geen kampioen geworden.

13 april 2015 om 09:35

Pure onzin. Ookal speelt Toornstra niet goed, zijn bal behandeling blijft beter dan Immers en het spel loopt toch beter met hem. En ook al heeft Toornstra een vrij rol, hij kan niet zo maar op de 10 positie blijven lopen met Immers naast zich. Immers heeft geen techniek 0,0 en Toornstra heeft dat wel. Iedereen roept wel dat Immers zo hard werkt, maar een 10 heeft andere kwaliteiten nodig en ook Toornstra kan hard werken!

El Hamadi en Clasie hebben een heel andere rol. Zij zijn niet de spelers die meer dan 3 goals zullen maken, maar voor wat zij leveren is dat ook niet nodig. Zij staan niet voor niets zo dicht voor de verdediging

13 april 2015 om 09:48

@fcda

El Ahmadi z'n passing onnauwkeurig? Hij stond pasgeleden nog bovenaan het passing-klassement (van Opta geloof ik) met een percentage van boven de 90%. Daarnaast voegt die voetballend zo veel toe aan dit Feyenoord. Meer als bijvoorbeeld een Immers.

Over zijn scorend vermogen heb je dan weer wel gelijk. Het lijkt wel alsof hij weinig kracht in z'n benen heeft, zijn schoten zij meestal zeer zwak en gaan vaak ook niet eens óp doel.

13 april 2015 om 10:18

@neverbackdown
Alleen met een balbehandeling kom je er niet. Neem Real als voorbeeld. Isco heeft de beste balbehandeling, maakt hem dat een basisspeler? Nee.
Immers is ook niet mijn favoriet maar hij is belangrijker dan men denkt. Ik vraag me af wat er zou gebeuren wanneer hij vertrekt of wissel komt te staan. Het is toch raar dat wanneer hij er echt niets van kan zowel onder Koeman als Rutten een basisplek heeft. Ik zou dan ook Immers een plekje laten zakken.

@djurr_ Ik zat zondag weer goed op El Ahmadi te letten. Zijn passing percentage zo hoog zal wel te maken hebben met de simpele balletjes over een paar meter wat je hem veel ziet doen maar wat ook echt typisch El Ahmadi is is een balletje diep achter de man. Gisteren ook weer bij de slechte uittrap van Hahn wat El Ahmadi onderschepte en de bal aan Kazim gaf (achter de man). als die pass nauwkeurig is, scoor je gewoon en dat vind ik zo vervelend aan El Ahmadi. Zijn manier van drukzetten en zijn felheid vind ik wel een enorme pluspunt.

13 april 2015 om 10:53

@fcda

Gister was geen goed reflectie van het seizoen. Tegen Willem 2 waren ze niet goed. Je kan eigenlijk pas goed oordelen als je kijkt naar az-Feyenoord. Dat was zeker niet de beste wedstrijd van Feyenoord maar wel gewoon degelijk spel.

13 april 2015 om 10:55

@ Fcda

Als Vilhena van El Ahmadi leert hoe hij moet druk zetten en zijn felheid overneemt dan is het een geweldige middenvelder. Hij heeft namelijk wel de pass, creativiteit en inzicht wat bij El Ahmadi juist ontbreekt.

Je ziet het ook terug in de statistieken.

El Ahmadi: 2 goals en 1 assist dit seizoen.
Vilhena: 6 goals en 7 assists vorig seizoen. En dat als een linksbenige controleur.

Ik ben ook wel erg blij dat Rutten opzout. Achahbar eruit terwijl die net in de wedstrijd begon te komen terwijl een Manu al geen zak goed deed de hele wedstrijd, het is verbazingwekkend hoe die met zijn gestuntel nog kon scoren want dat is het alleen maar bij die Manu, een hoop beweging en snelheid en met geluk komt die weleens voor zijn voeten, maar dat geluk houdt eens op.

Boetius op rechts deed het prima in zijn invalbeurten, gewoon hem op recht, Toornstra op 10 en Immers weg, en linksbuiten een Achahbar en anders Manu of Bilal want dat zijn ook gewoon miljoenen die weggegooid zijn als die alleen maar op de bank zit.

13 april 2015 om 09:07

Het lastige met Manu is ook dat hij andere spelers niet beter laat spelen. Hij is individueel sterk maar een goede steekpass heeft hij niet en een voorzet heeft hij al niet. Ik vind hem dan ook een speler die je erin moet brengen wanneer je 10 min voor tijd achter of gelijk staat.

13 april 2015 om 11:27

Vind dat je Manu wel een beetje te kort hiermee doet.
Het was gister niet zijn beste wedstrijd, en het ziet er niet altijd even gestroomlijnd uit...
Maar ze statistiek zijn toch prima voor een buitenspeler, ook voor hem is het zijn eerste seizoen in Feyenoord 1. In alle wedstrijden bij elkaar dit seizoen: 32 wedstrijden, 14 doelpunten 5 assists in 1726 minuten = elke 123 min. een doelpunt
best oke toch

Wat is wijsheid? Hij is hopeloos uit vorm. Rutten laat hem regelmatig invallen meer kan je volgens mij niet doen. Als je hem 10 wedstrijden laat staan en het is 10x niks dan kost dat gewoon punten.
Het is natuurlijk nooit goed. Ik hoor mensen roepen dat Manu eruit moet omdat hij geen knikker raakt en Boëtius moet erin omdat hij geen knikker raakt. Rutten doet gewoon wat hij moet doen. Boëtius moet met zijn 20 minuten gewoon uit het dal kruipen. Daar heb ik overigens alle vertrouwen in Hij heeft mij allang laten zien dat hij een topper wordt. Van Hanegem kan lekker lullen. In zijn ogen doet niemand iets goed.

Als die man geen deuk in een pakje boter voetbalt en de trainer niet op de training kan overtuigen dan hoort ie toch niet in de basis? Hem wel opstellen is dan ook gewoon unfair ten opzichte van de andere spelers. Als ie weer in vorm komt zal ie weer worden opgesteld.

Onzin, Boetius heeft haast niks laten zien dit hele seizoen. Gewoon terecht dat die nu op de bank zit. Als Boetius weer eens iets laat zien van zijn oude vorm dan speelt die zo Manu uit de basis!

Deze jongen zou een goede opvolger zijn van Memphis Depay. Als Cocu hem het vertrouwen geeft zie ik hem weer helemaal opbloeien.

Hij heeft kansen zat gehad, maar laat het gewoon niet zien. Wellicht volgend seizoen, als Rutten weg is, dat Boëtius weer vleugels krijgt. Misschien is Boëtius-Rutten wel geen goede match en is zo'n jongen daar toch gevoelig voor.

13 april 2015 om 10:52

Ik denk ook dat het met El Ahmadi en Immers te maken heeft. El Ahmadi is veel meer een postbode en zoekt minder de diepte qua passing. Vilhena deed dat veel meer. Ik zag vorig seizoen regelmatig mooie acties en passes via de linkerkant. Dat is dit seizoen veel minder.

Immers speelt dit seizoen minder diep dus hij zou ook een pass kunnen geven maar dat kan/doet hij niet. Daar is Boëtius wel van afhankelijk. Er staat momenteel ook geen linksbenige middenvelder achter hem (als Boëtius linksbuiten staat).

Verder is Kazim natuurlijk minder sterk in het afronden waardoor Boëtius ook minder assists achter zijn naam heeft.

13 april 2015 om 11:00

Moet je er wel bij zeggen dat het ook niet de taak is van El Ahmadi om te strooien met dieptepassjes. Hij is er voor de controle, het druk zetten en het ballen afpakken.

Op de plek van Immers moet juist iemand staan waar mee voetbal in zit. Ziyech gaat in de sale bij Twente en wat mij betreft belt van Geel vandaag nog naar Enschede om te bekijken wat de prijs moet zijn voor Ziyech. Wellicht valt een Bilal zelfs in de deal te betrekken. Die jongen kan het toch niet echt brengen en blijkt niet bij Feyenoord te kunnen slagen.

13 april 2015 om 11:08

Niet echt zijn taak, maar tegenwoordig moet je heel erg allround zijn. Ik denk dat bijvoorbeeld Sleegers volgend seizoen niet op 10 komt omdat hij verdedigend te matig is. Al is dat eigenlijk ook niet zijn taak.

Met de diepgang van El Ahmadi had hij eigenlijk meer moeten scoren maar dat doet hij ook niet. Je hebt dan toch 2 middenvelders die weinig scoren en 1 middenvelder die minder scoort dan de afgelopen seizoenen.

Maar ik ben het met je eens over Immers. Hij komt te kort en daar moet je eigenlijk een goede voetballer neerzetten, zoals Ziyech of Guiterrez.

Als kuyt en guidetti komen wie zal dan de vaste man worden op de linkerflank? Manu of boetius? Als het manu wordt dan kan boetius misschien beter naar psv gaan, als vervanger van depay.

13 april 2015 om 11:25

Of we gaan heel anders spelen en dat zit erin. Met de interesse voor Guidetti en het mogelijk aanblijven van Achahbar en Kazim.

13 april 2015 om 11:27

Gebaseerd op dit seizoen zal Manu toch de eerste keuze zijn. Manu laat het dit seizoen meerdere malen zien met zijn doelpunten en drive, Boetius doet dat dit seizoen niet. Al heeft Boetius wel het talent want dat heeft hij al wel bij vlagen laten zien.

13 april 2015 om 11:30

Ik ben toch van mening dat Boetius beduidend meer potentie heeft en derhalve van het vertrouwen zou moeten genieten. Ik zie veel meer doorgroeimogelijkheden bij hem en wellicht kan hij op een dag nog een mooi bedrag opleveren voor Feyenoord, daar waar Manu zijn plafond denk ik al wel heeft bereikt. Hij is een speler die weinig in huis heeft op zijn snelheid na, dus die zou ik pas rond de 70e minuut inbrengen om eventueel de ietwat vermoeide tegenstander te kloppen op dom rennen. Het is in mijn optiek geen speler die je in je basiself moet ambiëren.

13 april 2015 om 11:36

Het verschil in potentie is zeker aanwezig. Maar je kan niet ontkennen dat op dit moment Manu meer te bieden heeft voor Feyenoord. Hij zorgt voor dreiging en doelpunten. Manu heeft buiten zijn snelheid ook kracht, drive en scorend vermogen aangezien hij dit seizoen belangrijk is geweest in Europa maar ook in de Eredivisie met zijn 7 doelpunten tot nu toe.

13 april 2015 om 11:44

Al die kwaliteiten heeft Boetius ook, plus een karrenvracht aan verfijning. Indien hij van het vertrouwen geniet durf ik te stellen dat hij waarschijnlijk zelfs betere cijfers zal overbruggen. Boetius laat het hele team beter voetballen, daar waar Manu een beetje zijn eigen wedstrijd speelt. Voor het teambelang zou ik dus opteren voor Boetius.

Echter begrijp ik wel dat als mensen met een korte termijn visie de keuze voorgelegd krijgen ze direct voor Manu kiezen, puur op basis van statistieken.

13 april 2015 om 11:54

Zoals je al aangeeft heeft Boetius meer verfijning in zijn spel. Het grote verschil dit seizoen is dat Manu amper balverlies heeft waar Boetius dit absoluut wel heeft. Manu zorgt in het team voor zoveel dreiging waar Boetius dat niet doet. Manu is voetballend absoluut de mindere maar maakt het team wel beter. Boetius is voetballend dus beter maar maakt het team op dit moment niet beter. Het gaat in het voetbal om presteren. Ik begrijp dat hij vertrouwen moet krijgen maar als hij niet presteert speelt hij gewoon niet omdat er ook gewonnen moet worden. Manu presteert wel en speelt daarom dus. Feyenoord is een topclub in Nederland en als Boetius hier wil spelen dan moet hij meer laten zien dan alleen zijn verfijning en potentie. Boetius moet ervoor zorgen dat hij elke training de beste is zodat hij speelt en als hij speelt moet hij ervoor zorgen dat hij presteert.

En dit doet hij dus niet. Voor een coach is de beslissing makkelijk gemaakt als de concurrentie van Boetius het beter doet. Een coach zal een speler niet opstellen als hij het idee heeft dat hij het ooit eens goed zal doen terwijl de concurrentie het elke keer laat zien.

13 april 2015 om 11:28

Tja als jongens als manu en achabar je uit de basis spelen weetje dat boetius nie veel soeps is, meeste zeggen vormdip, ik zeg gebrek aan kwaliteit, leuke dribbel maar niet meer dan dat, weinig dreiging komt er van die jongen van af, heeft wel is leuke wedstrijdjes gespeeld, maar dat heeft elke voetballer wel, vilhena vind ik daarintegen wel een betere voetballer levert veel meer strijd en heeft ook nog eens een goede trap en overzicht, vind het meer zonde dat vilhena op de bank zit, die zag ik wel ver komen, maar moet nu ook helaas genoeg nemen met een plaatsje op de bank.

Als feyenoord voor manu kiest dan kan boetius beter naar psv gaan als vervanger van depay. Die zullen boetius dan wel het vertrouwen geven en wellicht slaagt hij net als wijnaldum wel bij psv.

Ik vind Boëtius een goeie speler, ik snap niet dat Rutten hem niet meer kansen geeft. Als je hem vertrouwen geeft betaalt hij het voor je uit. Daar ben ik van overtuigd. Manu is momenteel misschien beter maar Boëtius heeft veel meer potentie.

13 april 2015 om 16:49

Dan moet Rutten een andere talentvolle speler welke het wel goed doet als beloning op de bank zetten. Dat zou pas gek zijn. Manu heeft momenteel gewoon een betere vorm. Het is aan Boetius om het ongelijk aan Rutten te bewijzen alvorens hij hem opstelt. Vertrouwen krijg je niet, dat moet je verdienen.

Here Jezus , help aub de jeugd van tegenwoordig met spellen, het lijkt wel of ze nog te dom zijn om te poepen. Zelfs namen van spelers worden hierboven structureel verkeerd geschreven terwijl je die gewoon in het artikel (of achter op hun shirt) terug kunt vinden. Bedankt en amen enzo.

13 april 2015 om 17:02

Volgens het groene boekje zou je puntjes moeten gebruiken wanneer je het woord "alstublieft" wil afkorten. Daarnaast dient de komma direct achter "here Jezus" geplaatst te worden en daar hoort geen spatie tussen te staan. Nobody is perfect!

15 april 2015 om 17:48

Touché..

Feyenoord mag hem volgend jaar in het kader van zijn ontwikkeling wel verhuren aan FC Twente voor €0,-

Volgens mij had Boetius al aardig wat wedstrijden kut gespeeld voordat hij werd gepasseerd door Rutten.
Je kan een speler geen vertrouwen blijven geven als hij niet presteert. Daarnaast verdiende Manu ook de minuten na zijn cambuur avontuur. Feit is dat Manu het dit seizoen beter doet dan Boetius. Als Rutten Boetius constant had opgesteld hadden we geen europees voetbal en anders waren we in de groepsronde er al uitgeknikkerd. Al met al lijkt de keuze voor Manu de juiste te zijn.
Boetius heeft vertrouwen gehad en moet deze nu terug verdienen nadat hij het vertrouwen heeft geschaad door wedstrijden achter elkaar niet te presteren.

Edit:
Komt natuurlijk ook omdat Boetius dit seizoen geen links benige speler achter zich heeft staan itt vorig seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren