Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Ginkel, De Jong en ik zijn aanvoerder, alleen Marco draagt die band'

Laatste update:

Het lijkt er sterk op dat Jeroen Zoet zijn laatste seizoen bij PSV gaat besluiten met de landstitel. De 27-jarige sluitpost heeft al meerdere malen aangegeven dat hij komende zomer graag de stap naar het buitenland wil maken. “Ik denk dat ik tot nu toe een goed seizoen draai, ben een aantal keer belangrijk geweest en heb punten kunnen pakken”, zegt Zoet in gesprek met de NOS.

“Dat wordt wel verwacht van een keeper bij PSV, daarin heb ik stappen kunnen maken. Het is tenslotte ook mijn vijfde jaar, dus er wordt meer van je verwacht”, stelt de sluitpost, die het even moeilijk had toen hij nog niet de eerste keuze was in Eindhoven. Tussen 2011 en 2013 speelde hij op huurbasis voor RKC Waalwijk. “Er is een tijd geweest dat ik bij PSV tussen het eerste en tweede elftal bungelde en dacht: wat moet ik nou? Toen heb ik de keuze gemaakt om naar RKC te gaan en dat is de beste keuze geweest die ik tot nu toe had kunnen maken.”

Zoet is dit seizoen een van de leiders van PSV en zegt dat hij veel bezig is met het coachen van zijn ploeggenoten. “Marco van Ginkel, Luuk de Jong en ik zijn alle drie aanvoerder, alleen Marco draagt die band”, legt Zoet uit. De sluitpost geeft aan dat er wel een verschil is met het coachen van zijn buitenlandse ploeggenoten. “Daar maak je weleens een lolletje mee. Je moet ze natuurlijk ook op de flikker zitten, maar dat is anders. Ze staan er wel altijd in de wedstrijd en daar gaat het uiteindelijk wel om.”

“We zijn goed als groep, we doen buiten het voetbal af en toe wat leuks. Dat helpt, natuurlijk. Er staan hier binnen een aantal spellen en als je daar met z’n allen mee bezig bent, helpt dat toch onbewust”, vervolgt Zoet. Hij stelt dat de rol van trainer Phillip Cocu in het succes van PSV erg belangrijk is. “Uiteindelijk is de hoofdtrainer de baas, hij bewaakt het goed. Hij kan driftig zijn, het is een goed teken dat niemand dat ziet.”

Denk jij dat Jeroen Zoet komende zomer naar het buitenland vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo komt het ook op mij over. Ook Schwaab is een echte leider en je ziet dat het hele team keihard werkt om de tekortkomingen van het elftal te verbloemen. Het leiderschap van bovengenoemde heren, de passie van Lozano en Arias; het klopt allemaal dit seizoen. Ik hoor vaak dat wedstrijden van PSV niet om aan te gluren zijn en waarom de PSV supporters hier relatief weinig kritiek op hebben heeft (in mijn geval in ieder geval) te maken met de mentaliteit en de houding naar het publiek toe van het elftal. Ik ben harstikke trots op dit PSV en ik hoop dat we zondag onszelf kunnen belonen!

12 april 2018 om 10:49

Het klopt allemaal dit seizoen? Mij zul je niet horen zeggen dat het kampioenschap van PSV onverdiend is, maar dit gaat toch wel erg ver. Veel wedstrijden beschamend slecht gevoetbald, met als dieptepunt een 5-0 verlies tegen Willem II, en dan trots zijn op je club?

Ik, als Ajax-supporter, zou willen dat ik wat van je relativeringsvermogen zou kunnen overnemen, maar een beetje kritisch blijven mag toch wel?

En van het woord 'mentaliteit' word ik ook zo moe: als PSV precies dezelfde 'mentaliteit' had getoond, maar niet zou scoren in de eindfase van een wedstrijd dan zou iedereen roepen dat het barslecht was wat ze hebben laten zien. Dit jaar zijn ze gewoon een aantal keren goed weg gekomen en dan hebben ze allemaal ineens een geweldige mentaliteit, omdat ze blijven strijden tot de allerlaatste minuut... Tuurlijk..

12 april 2018 om 11:09

Ibrakast

"als PSV precies dezelfde 'mentaliteit' had getoond, maar niet zou scoren in de eindfase van een wedstrijd dan zou iedereen roepen dat het barslecht was wat ze hebben laten zien. Dit jaar zijn ze gewoon een aantal keren goed weg gekomen en dan hebben ze allemaal ineens een geweldige mentaliteit, omdat ze blijven strijden tot de allerlaatste minuut... Tuurlijk.."

Hier ben ik het eigenlijk wel mee eens. In die zin, het heeft uiteindelijk allemaal een heel hoog 'scorebord journalistiek'-gehalte. Achteraf, afhankelijk van het resultaat, wordt pas bepaald of de inzet goed was, of de kwaliteit goed was en hoe het team gespeeld heeft. Dat lijkt inderdaad bijna volledig af te hangen van het resultaat.

Maar in een wat groter verband zie je exact hetzelfde bij andere clubs. Ik herinner me nog heel goed een groot aantal jubelverhalen over de aanstelling van Ten Hag en het uitstekende beleid van Overmars, die net een paar spelers had aangetrokken. 'ajax en Overmars voeren een uitstekend beleid' kon je toen hier op werkelijk ieder topic over Ajax lezen. Toen ik er destijds al op wees dat we voor dergelijke oordelen toch echt eerst zouden moeten wachten op de resultaten en dat we beter pas aan het einde van dit seizoen zouden kunnen oordelen (wetende dat als Ajax weer geen kampioen zou worden men toch wat anders zou gaan denken over dat beleid van Overmars), kreeg ik van sommigen de wind van voren. Inmiddels kan je geen topic meer openslaan zonder daar een heleboel Ajaxfans te zien die Ten Hag nu alweer weg willen hebben en die toch wat kritischer zijn op het 'beleid van Overmars'.

Dus ja, het is inderdaad heel afhankelijk van het resultaat.

Maar, dat betekent dus ook dat je, zoals Quintero, natuurlijk ook gewoon trots mag zijn op je cluppie als er uiteindelijk gewoon een titel gehaald wordt. Ga maar na Ibra. PSV was vooraf toch de gedoodverfde club om 'uit de top3 te gaan vallen'? Jij herinnert je toch ook de zomer nog wel, het was toch duidelijk zo dat PSV de zwakste van de drie clubs was? Matige selectie, matige voetballers. Alle zeilen bijzetten Psv, want anders wordt je ook zomaar zesde, toch? Nou, dan lijkt me dat we dus best trots mogen zijn op Psv, na deze prestatie van dus toch gerust enig formaat.

12 april 2018 om 11:12

Tsja PSV heeft ontzettend veel geluk maar een heel seizoen lang in de laatste minuten de overwinning uit het vuur slepen heeft inderdaad toch ook met mentaliteit te maken. Ik moet je volledig gelijk geven dat het allemaal wat kritischer mag maar het mentaliteitsdingetje is er gewoon. Doorgaans is het PSV publiek heel kritisch maar dit seizoen merk ik daar niks van. Ik had er nog niet bij stil gestaan maar dat komt inderdaad doordat er gestreden blijft worden. Dat je dan wijst naar de wedstrijd tegen Willem 2 is frappant want dat is juist iets wat het onderbouwt. Kwalitatief gezien is PSV helemaal ni3t zo goed en als ze dan een wedstrijd verzaken krijg je meteen zo'n uitslag. Dat Docu eindelijk de credits krijgt voor zijn werk vind ik ook mooi.

On:
Als Zoet al weer 27 is dan gaat de tijd ook hard. Heeft zich ontzettend goed ontwikkeld vergeleken met de jongen van RKC. Zou mooi zijn als hij economisch ook nog wat opbrengt. Wie de vervanger wordt ben ik benieuwd naar. We hebben Jurjus en ik zou hem gewoon de kans geven maar PSV kennende halen ze er nog een keeper bij. Dat zou zonde zijn dan dat is kapitaalvernietiging. Maar ja, de selectie van volgend seizoen is een zorg voor later. Eerst ZONDAG!

12 april 2018 om 11:20

@Ibrakast

Het gaat ook niet om de kwaliteit van het voetbal, dat gaat al jaren achteruit. Maar wie had dit nou verwacht aan het begin van het seizoen. VZ stond vol met berichten dat het alleen tussen Feyenoord en Ajax zou gaan dit jaar, en PSV zou moeten strijden met AZ voor de 3e plek... iedereen zag de tekortkomingen van dit elftal maar ze hebben het toch geflikt, daar kun je als fan zijnde gewoon trots op zijn hoor.

En de mentaliteid is er zeker en is niet te onderschatten, ik ben jarenlang jalours geweest op Feyenoord en hoe ze altijd 100% voor het team geven, een collectief. Dat is denk ik dit jaar ook bij PSV te zien, en. Dat is de verdienste van Cocu, wat een klasse trainer is dat zeg. Zoveel punten pakken met deze selectie.

Dusja, apentrots op ons PSV!!!

12 april 2018 om 12:10

Over het feit dat psv de gedoodverfde club was om uit fe top3 te vallen, en over de uitschakeling in europa(wat nu niet genoemd is). Psv was de 1e 4 wedstrijden ook gewoon heeel slecht. Cocu heeft het na heerenveen pas veranderd, en dat is bijzonder goed uitgepakt. En feyenoord begon de 1e 4 wedstrijden juist heel sterk. Op dat moment was het dus niet geheel onterecht dat feyenoord een stuk hoger dan psv zou eindigen.

12 april 2018 om 13:04

Ik zeg ook niet dat er niet een zekere mate van trots mag zijn, maar ik vind Quintero nogal lyrisch over een zeer matig seizoen en volgens mij ben je eerder uitzondering dan regel als je een beetje kritisch bent op PSV als PSV-supporter

Wat betreft Ten Hag: dit lijkt me vrij logisch. Zijn aanstelling leek een goede keuze, maar qua spel valt het nu gewoon tegen, maar er zijn er maar weinig die hem nu al helemaal weg willen hebben. Hij krijgt gewoon de kans om komende zomer met die jongens te werken.

Maar zoals ik al aangaf vind ik het Ajax-publiek ook té kritisch op bepaalde momenten en misschien heeft ons dat ook wel eens een kampioenschap gekost in het verleden, juist omdat we verlangen van de spelers dat ze meer doen dan alleen winnen. Dat gezegd hebbende sta ik wel volledig achter het gedachtegoed van winnen mét goed spel, niet alleen maar winnen.

12 april 2018 om 16:53

Maar goed, als PSV een realistisch aantal kansen er ook daadwerkelijk in zouden schieten, dan zouden we weer het beste voetbal van Europa spelen.

Als als als, uiteindelijk doet PSV het gewoon goed genoeg dit jaar. Voor mij persoonlijk staat winnen altijd op één. Natuurlijk liever met mooi voetbal dan met lelijk, maar mensen zeggen dat het "op deze manier niet hoeft/niet terecht is" snap ik helemaal niks van

12 april 2018 om 11:31

De reden dat supporters van PSV niet over het elftal klagen is omdat zij resultaat verkiezen boven spel. Nu PSV op ramkoers voor het kampioenschap ligt, hoor je daar in Eindhoven nimmer een slecht woord vallen. In Amsterdam vinden zij degelijk spel ontoelaatbaar, omdat ze daar hogere eisen stellen (minimaal mooi spel en kampioen voor een geslaagd seizoen), ook al kwam die discussie over mooi spel pas laat op gang onder De Boer. Uiteindelijk telt voor een titelkandidaat de schaal. Ook bij Ajax.

ON: de volwassenheid van Zoet, Schwaab en Van Ginkel spat ervan af. Ik denk dat die houding goed doorwerkt op het team en op de fans. Immers, een goede wisselwerking is de sleutel tot succes. Alvast gefeliciteerd Psv!

12 april 2018 om 11:43

Dat leeft hier wel meer dan in Amsterdam inderdaad. Maar als het spel niet beter wordt zul je hier op termijn ook genoeg PSV'ers horen klagen. Het is natuurlijk ook een beetje een verassing hoe PSV presteert. Vooraf gaven critici en de eigen aanhang PSV geen enkele kans. Dan wordt er met deze resultaten al een stuk meer geslikt.

12 april 2018 om 12:09

Qiuntero

Sterker nog, ik heb ook al dit gehele seizoen voortdurend geklaagd over het armoedige spel van Psv. En ik sta daar trouwens nog steeds vierkant achter. Ik blijf vinden dat PSV dit seizoen met een hele matige en kwalitatief niet zo heel sterke selectie gewoon bijzonder pover heeft gespeeld. En daarnaast ook daar waar het soms nodig was ook nog eens de nodige hulp heeft gehad van de arbitrage én soms de tegenstander.

Maar ik ben ook realist. Sowieso vaart geen enkele club wel zonder geluk op zijn tijd. Geen enkel team, land of club won ooit een prijs zonder daarbij, op het juiste moment, geluk te heben gehad. Zo is het nu eenmaal. En wat je zelf ook zegt, PSV was gedoodverfd afvaller voor dit seizoen. Daar waren vriend én vijand het wel over eens. Dat vervolgens de resultaten gewoon verbluffend goed zijn, dat is verrassend en verbazend tegelijkertijd.

Maar, gezien deze achtergrond blijf ik het bijzonder lachwekkend vinden dat er zo enorm minachtend wordt gedaan over (het spel van) dit Psv. Want eerst ga je dus roepen dat dit PSV echt te slecht is voor woorden, om dan vervolgens te stellen dat dit PSV 'veel aantrekkelijker' zou moeten spelen. Tja Jezus, wát is het nou? Is PSV nou te slecht of niet? En ga je dan vervolgens van dat brakke team ook ng eisen dat ze Barcelona voetbal laten zien of zoiets? Dat is klinkklare nonsens!

En dát is het gevoel dat nu in Eindhoven overheerst. Weggehoond in de zomer, maar nu op de drempel van alweer een landsttel. Ik snap allemaal best wel dat vanuit sommige hoek laatdunkend gedaan wordt en dat het dan nu maar gegooid wordt op 'ja, jullie heben het makkelijk, want jullie gaat het alleen om winnen en 'bij ons' gaat het om winnen én om mooi spel' (met daarin toegevoegd '... en dat is niet eerlijk, oh nee...'. ). Maar dat is een zwaktebod.

Topsport draait om winnen, klaar. Dat is in Amsterdam net zo. Dat Ajaxfans hogere eisen stellen is een leuke voetnoot, maar mij maak je daarmee niet wijs dat Ajaxfans een seizoen zoals dit van PSV niet zouden pikken. Die zouden ookm gewoon net zoals de PSV fans nu zich gaan opmaken voor een mooi feest en gewoon deze landstitel bijschrijven op de lat. Zonder compassie, zonder spijt en zonder berouw! Het is een mythe dat een titel bij Ajax alleen geslaagd is als dat gepaard gaat met 'mooi voetbal'. Een fabel. Ik zou zeggen, lees nog even de reacties van verreweg de meeste Ajaxsupporters na de wedstrijdnin Groningen, die op de valreep met 1-2 werd gewonnen. 'drie punten is dre punten' las je toen in koor. 'het gaat om winnen en niet om het hoe', was toen de toon. Zeg maar, exact hoe PSV fans reageren. Dat veronderstelde verschil bestaat echt alleen in fictie niet in de realiteit.

Totaal geen bijzondere doelman, maar een stap als Vorm die destijds maakte moet zeker mogelijk zijn. Eeuwig maar in de Eredivisie blijven hangen zal zijn ontwikkeling geen goed doen

Hij keept zeer sterk dit seizoen bij Psv, het lijkt me dan ook niet meer dan logisch dat hij een stap naar het buitenland gaat maken. Een mooie subtopper/middenmotor in een van de topcompetities moet er toch wel inzitten lijkt me.

Vind het nog steeds bizar dat een huurling de aanvoerdersband draagt na 1 jaar (totaal, 2x half jaar) verhuurd te zijn. Geef je ook lekker een signaal naar de rest. Ga maar lekker naar het buitenland, als het mislukt kun je altijd nog bij ons terecht en mag je ook je salaris houden want wij zijn bereid jou te huren en zelfs aanvoerder te maken.

12 april 2018 om 10:33

PSV presteert wel gewoon mede door van Ginkel erg sterk en hij is belangrijk geweest bij 2 kampioenschappen. Verder snij je jezelf natuurlijk in de vingers als je geen spelers terug mag halen/ huren die naar het buitenland zijn gegaan. Natuurlijk is het raar dat een gehuurde speler aanvoerder is maar als de selectie er verder geen problemen mee heeft zie ik niet in waarom het niet kan.

12 april 2018 om 10:43

Bellapartita

Dus die band had naar Ramselaar gemoeten? Net een jaartje bij Psv, net 21. Of naar Brenet. Of Bergwijn misschien? Wie weet was Isimat anders een betere keuze geweest inderdaad. Want inderdaad best gek, dat je je beste speler in de selectie de aanvoedersband omdoet. En zelfs 'bizar' inderdaad, zoals jij zegt. Alhoewel,... Bizar? Wat nou bizar? Hoezo bizar?

En jij hebt het over een 'signaal' maar het is natuurlijk ook gewoon de realiteit dat clubs als PSV en Ajax goede zaken kunnen doen met spelers die vroeg naar het butenland gingen om ze weer terug te halen. Want leg mij maar eens uit wat er slecht is geweest aan het huren van Van Ginkel. Die jongen heeft gewoon uitstekend gespeeld. Vel goals gemaakt, enorm stempel gedrukt het op spel van PSV én gewoon top3 middenvelder van de eredvisie. Dat is toch een prima zaak voor Psv? Hoezo is dat dan slecht opeens zeg? Raar verhaal.

Komt te kort voor de internationale top. Heeft overgewicht. De staf van Barca vond dat al van Cilissen, wat denken ze dab wel niet van Zoet. Lekker naar Mainz of Toulouse gaan. Daar ligt denk ik wel zijn top en daar is niks mis mee.

12 april 2018 om 16:57

De bouw van Zoet is toch wel heel anders dan die van Cilissen, wat de term "overgewicht" een andere betekenis geeft in beide situaties...

Prima doelman voor een middenmotor in de betere en grotere competities.

Nooit echt onder de indruk geweest van Zoet. Wordt vooral op handen gedragen door zijn goede optreden in de Champions League van een paar jaar geleden. In het Nederlands Elftal altijd onzeker. Keept dit jaar wel zijn beste jaar in de competitie. PSV moet echt proberen om van Ginkel definitief over te nemen. Prima speler. Maar staat hij zelf open voor weer een verblijf in Nederland?

12 april 2018 om 10:55

Zoet wilde vorig jaar eigenlijk al weg(benfica, maar dat mocht niet van PSV voor dat bedrag), en dat zal deze zomer niet anders zijn. Echter denk ik dat zijn marktwaarde nu veel hoger is en dat meerdere clubs in hem geïnteresseerd zullen zijn.

12 april 2018 om 11:28

Eest zeg je dat hij nogsteeds teerd op zijn cl optrede, daarna dat hij dit seizoen het beste seizoen keept.. je doet hier Jeroen te kort mee, hij kan zo aan de bak bij napoli ofzo

12 april 2018 om 11:54

Geloof je het zelf?, hij wordt niet alleen afrekend op zn matige CL prestaties, ook zn drama optredens bij het NL elftal. Het is gewoon niet meer dan een OK keeper. Max middenmoot is zijn niveau

12 april 2018 om 12:14

Middenmoot van wat?

Violgens mij is wel bekend dat ik alles behalve een aanhanger ben van Jeroen Zoet, maar ik moet toch echt erkennen dat hij dit seizoen sterk terug gekomen is van een wat zwakker optreden vorig seizoen. Hij heeft zelfs punten gepakt voor dit Psv! En was gewoon een zekere factor. Eigenlijk, in mijn ogen, pas voor het eerst in zijn carriere bij Psv.

Maar, ik vind Zoet echt maximaal een goede degelijke keeper voor de top eredivisie. Ik zie echt een groot verschil tussen hem en Cillissen. Cillissen heeft de kwaliteiten van een topdoelman. Zoet niet. Wat dat betreft is Zoet eigenlijk niet het niveau van Psv. PSV heeft een topdoelman nodig. Kijk nou bijvoorbeeld eens naar die Onana. Die is toch ook gewoon al twee klassen beter dat Zoet, zeg nou zelf??

Geef die jongen zijn transfer, die heeft hij verdiend, maar trek een topper aan alsjeblieft!

Vraag me af bij welke club hij terecht komt. Hij komt namelijk zwaar te kort voor de subtop en middenmoot vd topcompetities. Newcastle,southampton, ect zijn wel prima club voor hem of ietsje hoger dan dat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren